Beauty Fashion Lifestyle Persoonlijk


24 november 2014

Davines essential haircare | Minu shampoo & conditioner

davines-minu-shampoo-conditioner-1
Zoals jullie weten heb ik wat issues met mijn haar en hoofdhuid, waarschijnlijk een resultaat van de hormonale disbalans sinds de bevalling en gelukkig lijkt het ondertussen allemaal een beetje te stabiliseren. De grootste omschakeling die ik heb gemaakt waarvan ik denk dat het veel (voor vooral mijn hoofdhuid maar ook mijn haar) heeft gedaan is de overstap naar natuurlijkere en schonere producten gebruiken. Zo vind ik deze nieuwe Davines MINU shampoo en conditioner uit de essential haircare collectie zeker aanraders. Heb jij geverfd/gekleurd haar en ben je op zoek naar schonere producten dan is dit wellicht ook wat voor jou! Lees meer »

Onder Beauty met 7 reacties
23 november 2014

Beauty ingrediënt | Niacinamide (vitamine B3)

niacinamide-1
Hoe ouder ik word hoe meer ik mij in skincare en ingrediënten begin te verdiepen. Ik vond dit al jaren erg interessant, maar merk dat ik steeds vaker ingrediëntenlijstjes bekijk en vind het dan ook leuk om jou zo af en toe een beauty ingrediënt artikel voor te stellen door er wat meer over te vertellen. Een ingrediënt wat mij de laatste tijd echt aanspreekt is niacinamide. Het klinkt bijna als een giftig goedje, maar niks is minder waar! Lees meer »

22 november 2014

Ziaja saffron producten

ziaja-saffron-1
Ziaja is een no-nonsense skincare-merk met een oorsprong in Polen. De producten zitten allemaal in cleane verpakkingen (ik ben hier persoonlijk een liefhebber van), zijn niet op dieren getest, hebben een basis van natuurlijke ingrediënten en zijn erg vriendelijk geprijsd. In april liet ik in mijn skincare routine van die maand al enkele producten van Ziaja zien en het is leuk om te merken dat het merk flink aan het groeien is. Zo flink, dat er vandaag een tweede winkel wordt geopend in Den Haag. Vandaag vertel ik wat meer over de luxe saffron lijn. Lees meer »

21 november 2014

Een dagje shoppen @ Citymall Almere

citymall-almere-1
Zo met de feestdagen in aankomst en een nieuw seizoen voor de deur krijg ik altijd zin om te winkelen. Niet alleen voor cadeautjes, maar ook voor nieuwe winterkleding, interieurdecoratie, schoenen en accessoires zoals lekkere warme shawls. Er echt een dagje uit van maken met een drankje hier en een hapje daar vind ik dan het leukst om te doen. Zo hebben Paul en ik een tijdje geleden lekker geshopt in Citymall Almere waar we beide goed geslaagd zijn.. Lees meer »

21 november 2014

Make-up Studio | Cat-Walk-Eyes winter trend collectie

make-up-studio-cat-walk-eyes-runway-rockin-mauve-olive-prune-1

De nieuwste cat-walk-eyes winter trend collectie van Make-up Studio is geïnspireerd op de internationale catwalks waar de meest kleurrijke en dramatische make-up looks voorbij komen die meer richting de creatieve en artistieke kant gaan. Deze creativiteit is precies waar we naartoe gaan de komende winter, gecombineerd met een flinke dosis vrouwelijkheid zorgt dit voor een sprekende en verleidelijke make-up. Kijk mee voor meer informatie, een filmpje, foto’s, swatches en een look! Lees meer »

Pagina 1 van 50612345...102030...Laatste pagina »