Beauty Fashion Lifestyle Persoonlijk


25 november 2014

Aveda kerst 2014 | Twinkling eyes palette

aveda-a-gift-of-twinkling-eyes-palette-review-swatches-look-1
Het is opvallend dat er dit jaar meerdere kerst- en wintercollecties uitkomen waarbij de make-up- en nagellakkleuren eens niet traditioneel rood, goud en donkere tinten zijn, maar dat het eerder een soort van frosted pastelkleuren zijn die niet per se verwijzen naar de feestdagen, maar wel naar sneeuw en ijs. Ook Aveda heeft deze richting gekozen met het Twinkling Eyes palette uit de Gifts of Joy kerstcollectie van 2014. Net als voorgaande jaren zijn de verpakkingen van de gifts gemaakt van handgemaakt lokta papier uit Nepal waarmee vrouwen daar een eerlijk inkomen verdienen en gemeenschappen worden ondersteund. Kijk mee voor meer de review, foto’s, swatches en een look. Lees meer »

24 november 2014

Recept | Ananas-gember-citroen juice

ananas-gember-citroen-juice-1
Er wordt de laatste tijd veel geschreven over detoxen. Ik heb dit zelf nog nooit geprobeerd en het lijkt me een enorm grote uitdaging om alleen maar sapjes te drinken.. Ik houd gewoon teveel van mijn eten! Wel probeer ik mijn lichaam te ondersteunen met behulp van mijn zelfgemaakte sapjes. Deze drink ik s’ochtends op een lege maag of s’middags als tussendoortje. Vandaag een heerlijk recept voor een ananas-gember-citroen juice. Lees meer »

24 november 2014

Davines essential haircare | Minu shampoo & conditioner

davines-minu-shampoo-conditioner-1
Zoals jullie weten heb ik wat issues met mijn haar en hoofdhuid, waarschijnlijk een resultaat van de hormonale disbalans sinds de bevalling en gelukkig lijkt het ondertussen allemaal een beetje te stabiliseren. De grootste omschakeling die ik heb gemaakt waarvan ik denk dat het veel (voor vooral mijn hoofdhuid maar ook mijn haar) heeft gedaan is de overstap naar natuurlijkere en schonere producten gebruiken. Zo vind ik deze nieuwe Davines MINU shampoo en conditioner uit de essential haircare collectie zeker aanraders. Heb jij geverfd/gekleurd haar en ben je op zoek naar schonere producten dan is dit wellicht ook wat voor jou! Lees meer »

23 november 2014

Beauty ingrediënt | Niacinamide (vitamine B3)

niacinamide-1
Hoe ouder ik word hoe meer ik mij in skincare en ingrediënten begin te verdiepen. Ik vond dit al jaren erg interessant, maar merk dat ik steeds vaker ingrediëntenlijstjes bekijk en vind het dan ook leuk om jou zo af en toe een beauty ingrediënt artikel voor te stellen door er wat meer over te vertellen. Een ingrediënt wat mij de laatste tijd echt aanspreekt is niacinamide. Het klinkt bijna als een giftig goedje, maar niks is minder waar! Lees meer »

22 november 2014

Ziaja saffron producten

ziaja-saffron-1
Ziaja is een no-nonsense skincare-merk met een oorsprong in Polen. De producten zitten allemaal in cleane verpakkingen (ik ben hier persoonlijk een liefhebber van), zijn niet op dieren getest, hebben een basis van natuurlijke ingrediënten en zijn erg vriendelijk geprijsd. In april liet ik in mijn skincare routine van die maand al enkele producten van Ziaja zien en het is leuk om te merken dat het merk flink aan het groeien is. Zo flink, dat er vandaag een tweede winkel wordt geopend in Den Haag. Vandaag vertel ik wat meer over de luxe saffron lijn. Lees meer »

Pagina 1 van 50612345...102030...Laatste pagina »