Beauty Fashion Lifestyle Persoonlijk


1 september 2014

Tip! | #IKEAyouTime, wat is jouw You Time momentje?

IKEAyouTime
Het is belangrijk om af en toe een lekker moment voor jezelf te creëren. Voor mij betekent dit lekker rustig wakker worden nadat Shae haar ochtendvoeding heeft gehad door in het weekend nog eventjes terug naar bed te gaan om te knuffelen met Paul en de poezels om hierna met een verkwikkende douche aan de dag te beginnen. Love it! Ik ben niet de enige waarbij de badkamer en de slaapkamer centraal staan voor een heerlijk momentje voor mijzelf en daarom staan deze ruimtes centraal in de nieuwste IKEA campagne. Lees meer »

1 september 2014

Babytips | Ella’s Kitchen, kledingadresjes & beautyproducten

babytips-augustus-2014-6
Het is enorm leuk om te zien hoe ons kleine meisje zich ontwikkelt en om alles mee te kunnen maken doordat ik de luxe heb vanuit huis te kunnen werken en zo tegelijkertijd fulltime te kunnen moederen. Shae is ondertussen alweer bijna 7 maandjes en ze eet fruithapjes, geprakt avondeten en papjes naast haar flesvoeding en vind af en toe sabbelen aan een klokhuis of een broodkorstje ook erg interessant en lekker. Ze kan al wat blijven zitten met een beetje ondersteuning en op het speelkleed probeert ze vooruit te komen door te ‘rupsen’ wat natuurlijk zal gaan leiden tot kruipen. Who, wat gaat het hard allemaal! In het artikel van vandaag wil ik enkele leuke babytips met je delen op het gebied van fijne verzorgingsproducten, leuke kledingadresjes en babyvoeding. Lees meer »

31 augustus 2014

Mijn top 5 parfums | Late summer editie

mijn-top-5-parfums-late-summer-editie-1
Ik ben echt een enorm geurenmens en ondanks dat mijn parfumcollectie enorm te noemen is, kan je mij oprecht blij maken met een nieuwe geur. Een parfum geeft een gevoel van luxe door de mooie flacon en doordat geur zoveel doet voor je gemoedstoestand en er gaat dan ook geen dag voorbij zonder dat ik een parfum uitkies om te dragen voor die dag. Op dit moment grijp ik redelijk naar dezelfde geuren en het leek me leuk om deze huidige top 5 met jullie te delen. Lees meer »

Onder Beauty met 5 reacties
30 augustus 2014

Recept | Amandel chia pudding

amandel-chia-pudding
Door Sanne – Velen kennen het wel: s’ochtends is altijd druk, druk, druk. Douchen, tandenpoetsten, aankleden, spullen pakken en dan ook nog eten. Dit alles terwijl je het liefst nog 5 minuutjes langer blijft liggen. Vooral het ontbijt schiet er dan snel bij in. Zonde, want je ontbijt is de belangrijkste maaltijd op de dag. Hier moet je alle energie uit halen om de dag lekker te beginnen. Ik heb in de afgelopen jaren al veel verschillende ontbijtjes de revue laten passeren; havermout, birchermuesli, fruitsalades, sapjes en smoothies. Heerlijk allemaal maar het kost wel wat tijd! Daarom ben ik de afgelopen week verliefd geworden op chia pudding. Een supergezond, vullend én lekker ontbijtje dat je de avond van tevoren klaar kan maken én je maar 2 minuten tijd kost. Klinkt goed toch? Lees meer »

30 augustus 2014

Miss Sporty peel off base coat & crush on you nail polish

miss-sporty-peel-off-base-coat-crush-on-you-nail-polish-1
Ik vertelde je laatst over de NYC strip me off base coat en was al enthousiast dat een budgetmerk ook met zo’n base coat uit komt. En.. als er eentje over dam is volgen er meer! Miss Sporty zal zo’n zelfde basecoat, de peel off base coat, aan het assortiment toevoegen. Daarnaast komen ze ook met een flink aantal nieuwe lakken uit waarvan ik jullie vandaag de twee crush on you nail polish kleurtjes laat zien. Nieuwsgierig? Kijk mee voor meer informatie, foto’s, reviews en swatches. Lees meer »

Pagina 1 van 48412345...102030...Laatste pagina »