Beauty Fashion Lifestyle Persoonlijk


20 augustus 2014

New readings | Bobbi Brown, Lonely Planet fotografie tips & Parijs in Stijl

richard-ianson-de-beste-fotografie-tips-lonely-planet-1
Ik probeer de laatste tijd echt even wat meer aan mijn rust te denken, want eerlijk is eerlijk: het combineren van mama zijn, relatie, een eigen bedrijf, huishouden, familie en vrienden is best pittig en ik heb me hier echt wat op verkeken voordat Shae geboren werd. Ik kom zelf helemaal tot rust als ik lees en heb besloten dit langzaam aan weer wat op te gaan pakken met wat light reading over onderwerpen waar ik een grote interesse in heb zoals beauty, reizen en fotografie. In elk van deze onderwerpen heb ik de laatste tijd ook wat nieuwe boeken gekregen en gekocht waarvan ik er vandaag drie met je ga delen. De boeken gaan over make-up tips van Bobbi Brown, fotografie tips van Lonely Planet en Parijs in stijl. Kijk je mee voor meer foto’s en informatie? Lees meer »

19 augustus 2014

The Body Shop | Wild argan oil body butter & miracle solid oil

the-body-shop-wild-argan-oil-body-butter-miracle-solid-oil-1
Alweer een flinke tijd geleden schreef ik een uitgebreid artikel over het beauty-ingrediënt arganolie. Het was toen echt een hype om dit in beautyproducten voor haar, lichaam en gezicht te verwerken. De hype is voorbij en het moge duidelijk zijn: argan olie is een blijvertje! The Body Shop introduceert een nieuwe lijn verzorgingsproducten met deze ‘queen of oils’: de Wild Argan Oil collectie. Vandaag laat ik twee van de in totaal negen nieuwe producten aan je zien. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en reviews over de body butter en miracle solid oil. Lees meer »

Onder Beauty met 8 reacties
18 augustus 2014

Recept | Banana peanutbutter pancakes

banana-peanutbutter-pancakes
Door Sanne – Wie houdt er van pindakaas?! Wie houdt er van banaan?! Raise your hand! Pindakaas en banaan zijn mijn absolute comfortfoods. Lekker los van elkaar maar de combinatie samen is gewoon het einde! Je krijgt er een enorme energieboost van én het zit boordevol geweldige ingrediënten. Want wist je dat bananen rijk zijn aan verschillende vitamines? Zo kan een lekkere banaan je helpen de griep tegen te gaan in de winter: er zit namelijk enorm veel vitamine C in, een vitamine die erg belangrijk is voor onze weerstand. Ook zijn bananen rijk aan ijzer dat onder andere onmisbaar is voor mensen met kwaaltjes aan de schildklier en zwangere vrouwen. Daarnaast bevatten bananen ook vitamine B6, B12 en magnesium. Lees meer »

18 augustus 2014

NYC strip me off base coat & crystal couture nail polish

nyc-strip-me-off-base-coat-crystal-couture-nail-polish-1
Als het merk OPI met een bijzonder product uit komt dan kan je er van uit gaan dat er verschillende merken gaan proberen om zo’n product ook in hun collectie uit te gaan brengen. Zo werd afgelopen voorjaar de OPI glitter off peelable base coat geïntroduceerd en nu heeft budgetmerk NYC ook een vergelijkbaar product in het assortiment: de Strip Me Off base coat. Daarnaast komt NYC met de Crystal Couture nail polish collectie, een must have voor alle glitternagellakfans onder ons! Kijk mee voor meer informatie, foto’s, swatches en reviews. Lees meer »

17 augustus 2014

Rimmel Magnif’eyes eye shadow

rimmel-magnifeyes-eye-shadow-1
Rimmel komt met nieuwe mono oogschaduws uit, de Magnif’eyes eye shadow in vier verschillende kleuren. Het persbericht spreekt over ‘high magnitude eye shadow’; sterk gepigmenteerde oogschaduw die prachtige, multidimensionale kleur geeft met een kussenzachte textuur. Ik was direct heel erg nieuwsgierig en ging er gelijk mee aan de slag. Het is leuk als er producten binnenkomen waarvan je zin krijgt om bezig te gaan met uitproberen, swatchen en ‘spelen’ (oftewel een look maken). Ja, deze nieuwe oogschaduws haalden de über-beauty-blogger in mij naar boven ^^ Kijk mee voor meer foto’s, swatches en natuurlijk een full face look met deze kleurtjes.   Lees meer »

Pagina 1 van 48112345...102030...Laatste pagina »