Beauty Fashion Lifestyle Persoonlijk


2 augustus 2014

Calvin Klein Reveal eau de parfum

calvin-klein-reveal-5
Het erotische vooruitzicht van het spel tussen twee gelijken. Plagerig dichtbij, maar net buiten bereik. Een blik is slechts het begin. Zo begint het persbericht van de nieuwste eau de parfum van Calvin Klein. Reveal is een sensuele, onverwachte en verslavende geur en de sexy reclamecampagne met Doutzen Kroes en Charlie Hunnam geeft dit goed weer (ik heb de video verder in dit artikel toegevoegd). Ik ben zelf iemand die van twee type geuren houdt; of zwaar en sensueel of juist heel clean en zacht. Deze nieuwste geur van Calvin Klein valt zeker in de eerste categorie en is dan ook perfect voor etentjes, feestjes, dates en romantische avondjes. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en mijn geurbeleving. Lees meer »

Onder Beauty met 1 reactie
1 augustus 2014

De beste tips om energie en het milieu te besparen

energie-milieu-besparen
Niet alleen is het voor je eigen portemonnee heel fijn om je vaste lasten te verminderen door bijvoorbeeld te gaan besparen op je energierekening, ook is het voor het milieu erg prettig als we hier allemaal iets meer rekening mee zouden houden. Het is ook nog eens helemaal niet moeilijk, want met de kleinste moeite kan je je zo flink wat kosten besparen. Ik verzamelde een aantal handige energie bespaartips bij elkaar. Lees meer »

1 augustus 2014

Favoriete beautyproducten juli 2014

favoriete-beauty-juli-2014-1
Augustus is begonnen, de maand waarin ik 30 word. Wow, wat vliegt de tijd! Met de eerste dag van de nieuwe maand is het alweer tijd om mijn favoriete beautyproducten van de afgelopen maand te laten zien. Hier komen producten in voorbij die ik de afgelopen maand heb ontdekt, maar er kunnen ook items voorbij komen die ik weer herontdekt heb in de afgelopen maand. Het is dit keer weer lekker afwisselend qua make-up, parfum, gezichtsverzorging en haarverzorging en zoals altijd laat ik maar 5 producten zien zodat je echt de toppers-der-toppers van de afgelopen maand ziet. Iets waar ik deze maand weer iets minder moeite mee had want ik ben helemaal gek op deze vijf producten ♥ Kijk mee voor meer informatie en foto’s. Lees meer »

Onder Beauty met 8 reacties
31 juli 2014

NYC in a New York minute nail polish herfstcollectie

NYC-herfst-najaar-2014-nail-polish-1
Ook al zitten we nog midden in de zomer en duurt het nog even voordat de herfst zal beginnen, de herfst- en wintercollecties lopen hier al een flinke tijd binnen op de mailbox en in mooie perspakketten. Leuk om zo de nieuwe trends binnen te zien komen! Vandaag laat ik de nieuwe herfstcollectie van de NYC in a New York minute nail polish zien waarvoor je niet tot de herfst hoeft te wachten, want deze nagellakjes zijn al vanaf morgen verkrijgbaar. Ik vind de vijf kleuren uit deze collectie trouwens niet direct bij de herfst passen en vind ze ook erg geschikt voor de zomermaanden en de donkerpaarse zelfs voor de winter. Kijk mee voor meer informatie, foto’s, reviews en swatches. Lees meer »

30 juli 2014

New in | New Balance fresh foam W980

new-balance-fresh-foam-w980-1
Dat ik bezig ben om fitter te worden en begonnen ben met Weight Watchers kan je niet ontgaan zijn. Als eerste stap vind ik een gezonde relatie met eten heel belangrijk, maar als tweede stap hoort regelmatig bewegen hier ook zeker bij. Een tijdje terug besloot ik om het lopen weer op te gaan pakken, geen hardlopen (dat zouden mijn gewrichten nu nog echt niet leuk vinden zeg maar) maar een soort van interval-lopen met een combinatie tussen wandelen, snelwandelen, flink doorstappen etc. Ik heb hiervoor in het park in de buurt een flinke route uitgestippeld en heb me voorgenomen deze regelmatig te gaan wandelen. Ter motivatie èn omdat het nodig was besloot ik op zoek te gaan naar een nieuw paar loopschoenen en kwam uit op de New Balance fresh foam W980. Kijk mee voor meer informatie en mijn ervaring met deze hardloopschoenen. Lees meer »

Pagina 1 van 47612345...102030...Laatste pagina »