Beauty Fashion Lifestyle Persoonlijk


30 juli 2014

New in | New Balance fresh foam W980

new-balance-fresh-foam-w980-1
Dat ik bezig ben om fitter te worden en begonnen ben met Weight Watchers kan je niet ontgaan zijn. Als eerste stap vind ik een gezonde relatie met eten heel belangrijk, maar als tweede stap hoort regelmatig bewegen hier ook zeker bij. Een tijdje terug besloot ik om het lopen weer op te gaan pakken, geen hardlopen (dat zouden mijn gewrichten nu nog echt niet leuk vinden zeg maar) maar een soort van interval-lopen met een combinatie tussen wandelen, snelwandelen, flink doorstappen etc. Ik heb hiervoor in het park in de buurt een flinke route uitgestippeld en heb me voorgenomen deze regelmatig te gaan wandelen. Ter motivatie èn omdat het nodig was besloot ik op zoek te gaan naar een nieuw paar loopschoenen en kwam uit op de New Balance fresh foam W980. Kijk mee voor meer informatie en mijn ervaring met deze hardloopschoenen. Lees meer »

30 juli 2014

Personal | Weight Watchers #2

weight-watchers
We zijn alweer twee weekjes verder sinds mijn eerste artikel over Weight Watchers *klik hier* en ik ben nog steeds trouw aan het systeem om elke dag netjes mijn punten bij te houden en gezonde keuzes te maken. Zoals ik al vertelde in dat artikel kwam ik erachter dat ik echt meer moet eten en hier had ik de tweede week nog wel wat moeite mee omdat ik bijna elke dag punten over hield. Daarnaast merk ik dat ik met warm en klam weer vocht vasthoud als een malle en ik was dus beide weegmomenten best angstig om de getallen te aanschouwen.. Vandaag vertel ik wat meer over de afgelopen twee weken inclusief het resultaat, deel ik wat mooie fitspiration tekeningen èn een lekker ontbijt recept. Lees meer »

29 juli 2014

Greenland fruit extracts papaya & raspberry

greenland-fruit-extracts-papaya-body-scrub-raspberry-body-butter-1
Al eerder schreef ik over producten van Greenland, een merk met natuurlijke en biologische producten die vrij zijn van parabenen en kunstmatige kleurstoffen. Mijn favoriete lijn van dit merk is toch zeker de Milky lijn vanwege de zachte geuren en milde werking, waar mijn drogere en gevoeligere huid erg dol op is. Maar, als je een groot fan bent van fruitige geuren voor je huidverzorging dan zit je bij Greenland ook helemaal goed. In de fruit extracts collectie zitten namelijk vijf soorten producten die allemaal verkrijgbaar zijn in vier verschillende fruitgeuren. Ik laat hier vandaag een papaya body scrub en een raspberry body butter van zien. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en reviews. Lees meer »

Onder Beauty met 7 reacties
28 juli 2014

Miss Sporty studio colour smoky eye shadow

miss-sporty-studio-colour-smokey-eye-shadow-1
Smoky eyes. Ik vind het altijd prachtig voor een feestje en vind het zelfs voor dinertjes en festivals erg geschikt omdat het de ogen zo’n mooie intense blik geeft. Meer dan een oogschaduwbasis (onmisbaar als je wil dat de look het meest intens wordt en het langst blijft zitten), een paar kleurtjes oogschaduw, een oogpotlood, eyeliner en mascara heb je er niet voor nodig. Vanaf augustus brengt Miss Sporty vier erg betaalbare (!) nieuwe palettes uit waarmee je smoky eyes kan creëren in de klassieke variant of juist met een subtiele kleur. Kijk mee voor meer informatie, foto’s, swatches, reviews en natuurlijk een full face look met één van deze kleurencombinaties. Lees meer »

Onder Beauty met 7 reacties
27 juli 2014

Favoriete scrubs voor het gezicht

scrub-favorieten-juli-2014-1
Alhoewel ik in plaats van een scrub met korreltjes erin toch meer een fan ben van producten met AHA, BHA of LHA erin verwerkt *klik hier voor een artikel met uitleg hierover*, merk ik dat ik onder de douche toch nog regelmatig een ‘ouderwetse’ scrub erbij pak om de dode huidcellen te verwijderen, de huid wat dieper te reinigen en zachter en gladder te laten aanvoelen. Ik heb hiervoor drie favoriete producten staan van The Body Shop, Neoderma en Earth Line en ik wissel deze graag af. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en mijn ervaring met deze scrubs. Lees meer »

Onder Beauty met 7 reacties
Pagina 1 van 47612345...102030...Laatste pagina »