Beauty Fashion Lifestyle Persoonlijk


1 augustus 2014

Favoriete beautyproducten juli 2014

favoriete-beauty-juli-2014-1
Augustus is begonnen, de maand waarin ik 30 word. Wow, wat vliegt de tijd! Met de eerste dag van de nieuwe maand is het alweer tijd om mijn favoriete beautyproducten van de afgelopen maand te laten zien. Hier komen producten in voorbij die ik de afgelopen maand heb ontdekt, maar er kunnen ook items voorbij komen die ik weer herontdekt heb in de afgelopen maand. Het is dit keer weer lekker afwisselend qua make-up, parfum, gezichtsverzorging en haarverzorging en zoals altijd laat ik maar 5 producten zien zodat je echt de toppers-der-toppers van de afgelopen maand ziet. Iets waar ik deze maand weer iets minder moeite mee had want ik ben helemaal gek op deze vijf producten ♥ Kijk mee voor meer informatie en foto’s. Lees meer »

Onder Beauty met 1 reactie
31 juli 2014

NYC in a New York minute nail polish herfstcollectie

NYC-herfst-najaar-2014-nail-polish-1
Ook al zitten we nog midden in de zomer en duurt het nog even voordat de herfst zal beginnen, de herfst- en wintercollecties lopen hier al een flinke tijd binnen op de mailbox en in mooie perspakketten. Leuk om zo de nieuwe trends binnen te zien komen! Vandaag laat ik de nieuwe herfstcollectie van de NYC in a New York minute nail polish zien waarvoor je niet tot de herfst hoeft te wachten, want deze nagellakjes zijn al vanaf morgen verkrijgbaar. Ik vind de vijf kleuren uit deze collectie trouwens niet direct bij de herfst passen en vind ze ook erg geschikt voor de zomermaanden en de donkerpaarse zelfs voor de winter. Kijk mee voor meer informatie, foto’s, reviews en swatches. Lees meer »

30 juli 2014

New in | New Balance fresh foam W980

new-balance-fresh-foam-w980-1
Dat ik bezig ben om fitter te worden en begonnen ben met Weight Watchers kan je niet ontgaan zijn. Als eerste stap vind ik een gezonde relatie met eten heel belangrijk, maar als tweede stap hoort regelmatig bewegen hier ook zeker bij. Een tijdje terug besloot ik om het lopen weer op te gaan pakken, geen hardlopen (dat zouden mijn gewrichten nu nog echt niet leuk vinden zeg maar) maar een soort van interval-lopen met een combinatie tussen wandelen, snelwandelen, flink doorstappen etc. Ik heb hiervoor in het park in de buurt een flinke route uitgestippeld en heb me voorgenomen deze regelmatig te gaan wandelen. Ter motivatie èn omdat het nodig was besloot ik op zoek te gaan naar een nieuw paar loopschoenen en kwam uit op de New Balance fresh foam W980. Kijk mee voor meer informatie en mijn ervaring met deze hardloopschoenen. Lees meer »

30 juli 2014

Personal | Weight Watchers #2

weight-watchers
We zijn alweer twee weekjes verder sinds mijn eerste artikel over Weight Watchers *klik hier* en ik ben nog steeds trouw aan het systeem om elke dag netjes mijn punten bij te houden en gezonde keuzes te maken. Zoals ik al vertelde in dat artikel kwam ik erachter dat ik echt meer moet eten en hier had ik de tweede week nog wel wat moeite mee omdat ik bijna elke dag punten over hield. Daarnaast merk ik dat ik met warm en klam weer vocht vasthoud als een malle en ik was dus beide weegmomenten best angstig om de getallen te aanschouwen.. Vandaag vertel ik wat meer over de afgelopen twee weken inclusief het resultaat, deel ik wat mooie fitspiration tekeningen èn een lekker ontbijt recept. Lees meer »

29 juli 2014

Greenland fruit extracts papaya & raspberry

greenland-fruit-extracts-papaya-body-scrub-raspberry-body-butter-1
Al eerder schreef ik over producten van Greenland, een merk met natuurlijke en biologische producten die vrij zijn van parabenen en kunstmatige kleurstoffen. Mijn favoriete lijn van dit merk is toch zeker de Milky lijn vanwege de zachte geuren en milde werking, waar mijn drogere en gevoeligere huid erg dol op is. Maar, als je een groot fan bent van fruitige geuren voor je huidverzorging dan zit je bij Greenland ook helemaal goed. In de fruit extracts collectie zitten namelijk vijf soorten producten die allemaal verkrijgbaar zijn in vier verschillende fruitgeuren. Ik laat hier vandaag een papaya body scrub en een raspberry body butter van zien. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en reviews. Lees meer »

Onder Beauty met 7 reacties
Pagina 1 van 47612345...102030...Laatste pagina »