Beauty Fashion Lifestyle Persoonlijk


30 augustus 2014

Miss Sporty peel off base coat & crush on you nail polish

miss-sporty-peel-off-base-coat-crush-on-you-nail-polish-1
Ik vertelde je laatst over de NYC strip me off base coat en was al enthousiast dat een budgetmerk ook met zo’n base coat uit komt. En.. als er eentje over dam is volgen er meer! Miss Sporty zal zo’n zelfde basecoat, de peel off base coat, aan het assortiment toevoegen. Daarnaast komen ze ook met een flink aantal nieuwe lakken uit waarvan ik jullie vandaag de twee crush on you nail polish kleurtjes laat zien. Nieuwsgierig? Kijk mee voor meer informatie, foto’s, reviews en swatches. Lees meer »

Onder Beauty met 0 reacties
29 augustus 2014

Kneipp sugar body scrubs (+ winactie)

kneipp-sugar-body-scrubs-1
Kneipp heeft weer een nieuw product in het assortiment opgenomen waar veel vrouwen gek op zullen zijn: sugar body scrubs! De potten kwamen binnen, ik opende ze, rook eraan, probeerde ze uit en was verkocht. Wat een heerlijk product! Perfect om je huid superzacht mee te maken, dode huidcellen mee te verwijderen en een droog huidje vaarwel mee te zeggen. De scrubs zijn een combinatie van suiker en natuurlijke oliën die in ieder beautyritueel thuis horen. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en review. Lees meer »

28 augustus 2014

Personal | Weight Watchers #4

weight-watchers
De weken vliegen voorbij en tsjah, ik had het niet verwacht als ik zo naar mijn historie met diëten kijk en hoelang die vol te houden waren voor mij maar Weight Watchers bevalt me nog steeds helemaal prima. Ik heb er geen enkele moeite mee om binnen mijn puntenaantal te blijven en raak mijn extra weekpunten amper aan. Nouja, er was natuurlijk een verjaardag te vieren (ik werd 30) maar de schade van het weekend waarin ik het vierde zal pas in het volgende artikel zichtbaar zijn (hopefully not!). Vandaag hou ik jullie weer op de hoogte van mijn vorderingen en ervaring èn deel ik weer een lekker ww-proof recept. Lees meer »

27 augustus 2014

Win een gratis dagje uit met Optimel Lang Lekker!

optimel-lang-lekker-1
Optimel Lang Lekker is  dezelfde vertrouwde Optimel met 0% vet en geen suiker, maar dan langer houdbaar. Verkrijgbaar in twee lekkere smaken èn in handige meeneempakjes. Perfect om mee te nemen naar school, werk of als je een dagje weggaat. Langer lekker en hier overal van kunnen genieten dus! Lees verder voor meer informatie over Optimel Lang Lekker en de toffe winactie. Lees meer »

27 augustus 2014

Budget tip | Lovea Nature

lovea-nature-2
Nieuw in Nederland zijn de Lovea Nature verzorgingsproducten. Parabeenvrije, milde en heerlijk ruikende producten voor het lichaam en haar, in lekkere grote flacons èn ook nog eens erg leuk geprijsd. De producten bevatten daarnaast erg fijne ingrediënten en komen in handige pompflacons. Ik kreeg vorige week een leuk perspakket binnen met hierin vier producten uit het assortiment en werd als eerste direct vrolijk door de kleur van de verpakkingen en de heerlijke geuren. Na wat testwerk werd ik helemaal blij verrast. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en mijn persoonlijke favoriet. Lees meer »

Pagina 1 van 48312345...102030...Laatste pagina »