Beauty Fashion Lifestyle Persoonlijk


23 september 2014

Noorwegen | Regio Fjell & budgettips

noorwegen-september-2014-5
Als je mij via social media volgt dan kan het je niet ontgaan zijn dat ik vorige week in Noorwegen was voor een persreis. Samen met 3 andere journalisten en onze Noorse begeleidsters zijn we door het prachtige landschap getrokken om ons te laten verrassen met wat dit land in de herfst te bieden heeft. Een persoonlijk verslag gaat binnenkort zeker online komen, maar vandaag wil ik eerst wat meer vertellen over dit Scandinavische land en de regio waar we verbleven. Lees meer »

22 september 2014

Parfumnieuws | GUESS Dare

guess-dare-3
GUESS introduceert komende maand een nieuwe geur, gericht op avontuurlijke, zelfverzekerde en sexy vrouwen. De zogenaamde GUESS Girl zal dan ook zeker erg blij zijn met Dare, het nieuwste parfum van dit jeansmerk. Als jij een liefhebber bent van een frisse, zomerse en sprankelende geur dan is deze er zeker eentje voor jou! Kijk mee voor meer informatie, foto’s en de geurbeleving. Lees meer »

Onder Beauty met 8 reacties
21 september 2014

Collistar Italian Beauty herfst-winter collectie

collistar-italian-beauty-3
Het prachtige Italiaanse merk Collistar introduceert de herfst-winter make-upcollectie Italian Beauty. Geïnspireerd op de bekende vedettes van de Italiaanse cinema uit het verleden en heden als Sofia Loren, Silvana Mangano, Claudia Cardinale en Virna Lisi met als doel de vedette in elke vrouw naar boven te halen, niet op de dramatische manier, maar juist heel subtiel en zacht zodat het draagbaar is voor elke dag waarbij vooral de ogen in de spotlight worden gezet. Kijk mee voor meer informatie, foto’s, swatches, reviews èn natuurlijk een bijpassende full face look. Lees meer »

20 september 2014

Filmtip | Mr. Peabody & Sherman (winactie)

mr-peabody-sherman-2
De briljante hond Mr. Peabody en zijn geadopteerde zoon Sherman beleven met hun tijdmachine, de WABAC, spannende avonturen over de hele wereld. Maar wanneer Sherman er stiekem met zijn klasgenootje Penny vandoor gaat, moet Mr. Peabody voorkomen dat het verleden, het heden en de toekomst voor altijd zullen veranderen. Neem samen met dit drietal een duik in de geschiedenis in deze grappige en avontuurlijke film van de makers van The Croods en How To Train Your Dragon. Een leuke animatiefilm van DreamWorks voor alle leeftijden. Lees meer »

Onder Media met 48 reacties
20 september 2014

Mijn top 5 | Tips voor herfstproof haar

herfst-haar-tips-1
Meteorologisch gezien is de herfst op 1 september al begonnen, maar astronomisch gezien zal deze komende dinsdag officieel in gaan. Bij het wisselen van de seizoenen merk ik dit altijd aan mijn huid (droger, jeukerig en sneller vaal) en aan mijn haar (droger, sneller pluizig en het valt net wat minder lekker in model). Tijd om je routine wat aan te passen om ook het nieuwe seizoen met een mooie en gezonde bos haar door te komen. Vandaag deel ik 5 tips qua producten die ik zeker kan aanraden voor herfstproof haar èn geef ik 5 x mijn favoriete product weg! Lees meer »

Pagina 1 van 48912345...102030...Laatste pagina »