Beauty Fashion Lifestyle Persoonlijk


27 november 2014

Smashbox | Be Legendary lip gloss set

smashbox-on-the-rocks-be-legendary-lip-gloss-set-1
Sinds kort is het make-up merk Smashbox in Nederland te koop en begin ik er meer en meer van in mijn verzameling te krijgen. Zo liet ik onlangs nog het prachtige full exposure palette zien waar ik laaiend enthousiast over ben. Vandaag laat ik de Be Legendary lip gloss set uit de On the Rocks kerstcollectie van dit jaar aan jullie zien inclusief foto’s, swatches, review en full face foto’s. Ben ik over deze set net zo enthousiast als over het palette? Lees meer »

Onder Beauty met 9 reacties
26 november 2014

Verslag #dressmyfriend event @ Mensperience Store

only-for-men-mensperience-store
Alweer eventjes geleden werd ik uitgenodigd voor een event in Doesburg bij de Only for Men Mensperience Store. Ik mocht een vriend meenemen om voor de verandering eens iemand anders in het zonnetje te gaan zetten op een event. Ik koos ervoor om mijn man, Paul, mee te nemen en we hadden een te gekke middag/avond. Na een rondleiding door de prachtige zaak en een lekker stamppotbuffet was het tijd om de persoonlijke stylist van Paul uit te hangen. Fun! Lees meer »

26 november 2014

MineralCare mud & mineral soap, shower gel & hair mask

mineral-care-mud-mineral-1
De heilzame krachten van Dode Zeemineralen en Dode Zeemodder zijn al eeuwen bekend en we zien dit in veel producten voor thuisgebruik, maar ook zeker in salons en spa’s, terug vanwege de revitaliserende en voedende eigenschappen. MineralCare was voor mij een nieuw merk om kennis mee te maken en ik probeerde er onlangs drie producten van uit die je dat wellnessgevoel in je eigen badkamer moeten bezorgen. Kijk mee voor de reviews over de soap, shower gel en het hair mask uit de Mud & Mineral lijn. Lees meer »

Onder Beauty met 9 reacties
25 november 2014

Aveda kerst 2014 | Twinkling eyes palette

aveda-a-gift-of-twinkling-eyes-palette-review-swatches-look-1
Het is opvallend dat er dit jaar meerdere kerst- en wintercollecties uitkomen waarbij de make-up- en nagellakkleuren eens niet traditioneel rood, goud en donkere tinten zijn, maar dat het eerder een soort van frosted pastelkleuren zijn die niet per se verwijzen naar de feestdagen, maar wel naar sneeuw en ijs. Ook Aveda heeft deze richting gekozen met het Twinkling Eyes palette uit de Gifts of Joy kerstcollectie van 2014. Net als voorgaande jaren zijn de verpakkingen van de gifts gemaakt van handgemaakt lokta papier uit Nepal waarmee vrouwen daar een eerlijk inkomen verdienen en gemeenschappen worden ondersteund. Kijk mee voor meer de review, foto’s, swatches en een look. Lees meer »

24 november 2014

Recept | Ananas-gember-citroen juice

ananas-gember-citroen-juice-1
Er wordt de laatste tijd veel geschreven over detoxen. Ik heb dit zelf nog nooit geprobeerd en het lijkt me een enorm grote uitdaging om alleen maar sapjes te drinken.. Ik houd gewoon teveel van mijn eten! Wel probeer ik mijn lichaam te ondersteunen met behulp van mijn zelfgemaakte sapjes. Deze drink ik s’ochtends op een lege maag of s’middags als tussendoortje. Vandaag een heerlijk recept voor een ananas-gember-citroen juice. Lees meer »

Pagina 1 van 50712345...102030...Laatste pagina »