Beauty Fashion Lifestyle Persoonlijk


26 juli 2014

Babytip | Nuna PEPP luxx

nuna-pepp-luxx-scarlet-2

Voor de geboorte van Shae hadden we een mooie combinatiewagen aangeschaft met alles erop en eraan en al snel kwamen we erachter dat we hem helemaal niet zo heel erg vaak gebruikten (winter, weinig wandelingetjes in de ligbak en erna te groot ervoor). We gebruiken nu eigenlijk enkel het onderstel om de maxi cosi er op te zetten om boodschappen te doen en dergelijke. Omdat het niet lang meer ging duren voor Shae ook zou gaan zitten, waren we al een beetje uit aan het kijken voor een comfortabele en compacte buggy omdat het onderstel van de combinatiewagen toch wel erg omvangrijk is. Van Nuna kregen we de PEPP luxx buggy toegestuurd en deze hebben we de afgelopen tijd uitgebreid getest. In dit artikel delen wij onze review/ervaringen. Lees meer »

25 juli 2014

Hugo Boss | Boss Ma Vie pour femme

hugo-boss-ma-vie-2
Na de succesvolle BOSS Jour pour femme en BOSS Nuit pour femme is er sinds kort een derde geur gelanceerd die het trio compleet maakt: BOSS Ma Vie pour femme. Als jij een liefhebber bent van een frisse, lichtere, romantische en positieve geur dan is deze variant echt iets voor jou. Het parfum is geïnspireerd op dat heerlijke gevoel wanneer wij vrouwen even niets moeten en kunnen genieten van een momentje voor onszelf. Gewoon, die fijne momentjes waarbij je volledig tot rust komt en kan genieten van de kleine, simpele en pure momenten. Iets wat we eigenlijk veel vaker zouden moeten doen: tijd voor jezelf maken op deze manier.. Lees meer »

Onder Beauty met 5 reacties
24 juli 2014

Oriflame | Long wear nail polish collectie

oriflame-the-one-long-wear-nail-polish-1
Vorige week vertelde ik jullie al wat meer over de nieuwe langhoudende collectie van Oriflame en liet ik enkele colour unlimited lip gloss kleuren aan jullie zien. Vandaag is de long wear nail polish collectie aan de beurt die bestaat uit 15 verschillende kleuren en ik ga ze vandaag allemaal aan jullie laten zien. De langhoudende hoogglans lakken bevatten rozenkwarts voor sterkere nagels en meer glans en de expert gel technology zorgt voor een egale dekking en voorkomt dat de kleur snel vervaagt of slijt. Klinkt goed! Kijk mee naar de swatches en mijn ervaring met deze lakken. Lees meer »

Onder Beauty met 7 reacties
23 juli 2014

Tanden bleken | Bright White strips & pen

tanden-bleken-bright-white-1
Zo’n anderhalf jaar geleden heb ik mijn tanden eens laten bleken in een salon *klik hier voor het artikel erover* en ook al was ik na de behandeling zeker tevreden met het resultaat, helaas hield het resultaat niet heel erg lang aan. Natuurlijk heeft dit allemaal te maken met de regelgeving omtrent tanden bleken en de schadelijkheid hiervan, waardoor je het èchte ouderwetse bleken met peroxide eigenlijk alleen nog maar bij de tandarts of een gespecialiseerde kliniek kan laten doen maar dit kost gewoonweg heel erg veel geld en het blijft schadelijk voor je tanden. Toch zou ik graag mijn tanden een paar tintjes lichter willen hebben omdat ik dit persoonlijk net wat frisser en mooier vind staan. Ik ging aan de slag met de Bright White strips en een tandbleekpen om te kijken of dit wat zou zijn. Kijk mee voor meer informatie, foto’s, een review en mijn mening over deze producten. Lees meer »

Onder Beauty met 7 reacties
22 juli 2014

Recept | Vegan brownies

vegan-brownies
Door Sanne
– Ik eet veganistisch, iets dat vaak veel vragen op wekt bij mensen met als meest voorkomende: “Maar wat eet je dan? Er blijft toch niets over wanneer je geen dierlijke producten eet?” Heel begrijpelijk.. Zo dacht ik in het begin ook. Nu, 6 maanden later, weet ik dat je heerlijke dingen kan maken met de meest pure ingrediënten. Natuurlijk is het in het begin even wennen, want waar vaak zoetheid overheerst bij tussendoortjes is dit bij zelfgemaakte gerechtjes niet het geval. Je proeft elk ingrediënt en dan is het geweldig te combineren totdat je een heerlijke combinatie aan natuurlijke producten hebt gevonden. Die uitdaging ga ik telkens weer aan en deze maand stond bij mij in het teken van pure chocolade brownies. Veganisten gebruiken vaak zoete aardappels als basis, maar ik ben gegaan voor zwarte bonen. Ze maken de brownie heel zacht én gezond PLUS je brownie smaakt nog steeds zoet (want brownies zijn nou eenmaal heerlijke zoete guilty pleasures!). Lees meer »

Pagina 1 van 47512345...102030...Laatste pagina »