Beauty Fashion Lifestyle Persoonlijk


22 oktober 2014

Jo Malone London | Wood Sage & Sea Salt

jo-malone-wood-sage-sea-salt-2
Het Britse high-end beauty en lifestyle merk Jo Malone London introduceerde onlangs een nieuwe geur die je meeneemt naar een weekend aan de kust. Ik was direct al nieuwsgierig naar de geur omdat ik geen idee had wat ik me er nu precies bij voor moest stellen, maar toen ik hem ontving en besnuffelde was ik direct om. Niet een geur waar ik snel zelf voor zou kiezen, maar zeker eentje die me goed bevalt. Lees meer »

Onder Beauty met 4 reacties
21 oktober 2014

Borstkanker awareness

borstkanker-oktober-2014-3
Dit artikel is niet gesponsord. Ik schrijf dit bericht omdat ik het belangrijk vind om het gesprek over borstkanker gaande te houden en er ons bewust van te zijn dat 1 op de 7 vrouwen hiermee te maken krijgt. De diagnose wordt in Nederland meer dan 16.000 keer per jaar gegeven – zo’n 41 keer per dag krijgt iemand dit verschrikkelijke nieuws te horen  – en er overlijden jaarlijks 3.200 mensen aan de gevolgen van borstkanker. Lees meer »

21 oktober 2014

P2 last forever nail polish | 017 Cosy Home

p2-last-forever-nail-polish-017-cosy-home-1
Ik kan me niet herinneren dat ik ooit een artikel over één nagellak online zette, maar voor alles is een eerste keer. Dit lakje is namelijk echt een prachtexemplaar en ik moest hem gewoonweg met je delen. We wonen niet al te ver van de Duitse grens af en omdat het flink scheelt doen we daar ééns in de twee weken inkopen bij DM (Duitse drogisterijketen) voor Shae zoals luiers, billendoekjes, flesvoeding en potjes avondeten en fruit. Bij DM hebben ze ook veel make-upmerken en ik stond lekker te snuffelen toen mijn oog op deze P2 last forever nail polish in de kleur 017 cosy home viel. Mijn beautyhartje maakte een sprongetje en ik rekende hem af. Laat je verrassen door de swatches! Lees meer »

20 oktober 2014

Nieuw in mijn skincare routine (oktober)

collistar-rodial-philosophy-skincare-1
Normaal gesproken laat ik je elke maand mijn gehele skincare routine zien, maar de afgelopen maand is de basis redelijk gelijk als vorige maand en heb ik enkel een nieuwe avondroutine die bestaat uit een nieuw reinigingsproduct, een nieuwe nachtcrème en voor na het douchen een heerlijke gezichtsolie. Kijk mee voor meer informatie, reviews en foto’s. Lees meer »

Onder Beauty met 7 reacties
19 oktober 2014

Plussize inspiratie | 6 x Vestenliefde

plussize-inspiratie-vesten
In het outfit-artikel van deze ochtend zag je al een heerlijk vest voorbij komen. Ik ben echt gek op vesten en ik kan geen herfst en winter doorkomen zonder enkele leuke nieuwe exemplaren te hebben geshopt. Ze zijn met bijna elke outfit te combineren en gaan zo mee van een zakelijk etentje naar een boswandeling en een gezellig cocoon-avondje op de bank. Love it! Lees meer »

Pagina 1 van 49712345...102030...Laatste pagina »