Beauty

Review: Mádara tinting fluid Moon Flower

24 maart 2011


Alhoewel ik meer van de foundation ben dan van een tinted moisturizer, kan het (zeker in de zomer) fijner aanvoelen op je gezicht in verband met de warmte, transpiratie etc. Maar een tinted moisturizer is het hele jaar door erg fijn voor mensen die nèt een egaler gezicht willen hebben zonder dat ‘make up gevoel’. Vandaag een review van de Mádara tinting fluid in de lichtste kleur: Moon Flower.


De gekleurde dagcrème zit in een handige pompflacon met een inhoud van 50ml en met een half pompje heb je genoeg voor je gezicht en hals. De textuur is zacht crèmig, zonder zwaar of vet aan te voelen en kan je zo op je gezicht gebruiken na de reiniging. Heb je een erg droge huid dan is een lichte moisturizer eronder net wat fijner. Voor mij geeft hij helaas echt te weinig dekking, al zou ik hem voor de make up-loze dagen wel gebruiken omdat het ook gewoon een hele fijne crème is.


De tinting fluid in Moon Flower heeft een ietwat rozige ondertoon en is hierdoor voor mijn huidtype precies goed. Voor de gelere huidtypes is er ook de kleur Sun Flower verkrijgbaar. Omdat het crèmes zijn met een hele lichte dekking kunnen ze voor veel huidskleuren en dat is weer een fijn voordeel. De gekleurde dagcrème bevat o.a. Baltische algen, kamille, weegbree, rozenwater, Sint-Janskruid, cacao en jojoba. Ook dit product heeft weer de bekende Mádara geur wat ruikt naar versgemaaid gras, duinen, heide… Het is niet precies te omschrijven, maar zeker een frisse en unieke geur.

De tingting fluid van Mádara kost €24,95. Mádara is verkrijgbaar via verschillende Vitamin Store winkels en webwinkels. Neem een kijkje voor meer informatie en verkoopadressen op www.madaracosmetics.nl.

Gebruik jij liever een getinte dagcrème of een foundation?

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Lisa
    Reply Lisa 24 maart 2011 at 14:43

    Hmmm, ziet er best interessant uit, wil best wel eens een getinte dagcrème uitproberen :) Bedankt voor de review en tip :D

  • Avatar van Kalypso
    Reply Kalypso 24 maart 2011 at 12:32

    Ik gebruik heb niet. Maar het ziet er goed uit.
    Liefs, xxx

  • Avatar van miichelle11
    Reply miichelle11 24 maart 2011 at 11:13

    ik gebruik geen van beiden.

  • Avatar van Eline
    Reply Eline 24 maart 2011 at 10:43

    In de zomer vind ik een getinte dagcreme fijner :)

  • Avatar van Sabine
    Reply Sabine 24 maart 2011 at 10:04

    ik ben benieuwd naar de dekking, had daar graag een voorbeeldfoto van gezien! Maar leuke review, en wat een mooi flesje ^^

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 24 maart 2011 at 12:17

      Ik had er ook eerst een foto bij van de uitgesmeerde crème, maar dan zie je geen verschil zeg maar behalve dat het nèt wat egaler is. Maar zal er aan denken voor de volgende keer :)

  • Avatar van LindavV70
    Reply LindavV70 24 maart 2011 at 10:00

    Wat een mooi product lijkt me dit :) alleen voor mij zou het niet dekkend genoeg zijn maar dat komt omdat ik meer een foundation type bent.
    Leuke review Desirée en vind de kleur wel bij je passen.

  • Avatar van krulletje
    Reply krulletje 24 maart 2011 at 08:43

    Mooie, elegante flacon! De kleur lijkt me wel een beetje donker voor jou, of ligt dat aan de foto?
    Ikzelf gebruik altijd een Color Supplement van Lush; deze meng je met je dagcreme. Je huid wordt er niet door afgesloten, en het effect is (in ieder geval bij mij) sheer, wat ik toch t mooist vind.
    Leuk artikel weer, Desiree!

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 24 maart 2011 at 09:57

      Als ik de crème uitsmeer geeft hij wel een mooie kleur, hij is heel erg sheer en kan hem daardoor gelukkig wel goed hebben :) Die Color Supplement van Lush lijkt me ook wel wat om eens te proberen, dankjewel voor de tip!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.