Beauty Fashion Lifestyle Persoonlijk


5 november 2011

Drop je blog / shop!


Het is alweer een hele tijd geleden dat ik de 1e versie hiervan online heb gehad en daardoor heb ik toch zeker wat leuke sites leren kennen. Daarom vond ik dat het tijd was voor een 2e editie… Vandaag mag jij jouw blog, website of shop ongegeneerd spammen! Niet alleen omdat ik het zo ontiegelijk leuk vind om nieuwe blogs, websites en shops te leren kennen, maar ook kan jij zo nieuwe sites leren kennen en er zo misschien ook zelf meer bezoekers uit halen (~_^) Kijk mee voor meer informatie en de ‘spelregels’.

Om het overzichtelijk te houden en de spambox niet over te laten lopen kan je op 2 manieren een linkje achterlaten; via het website-vakje èn via CommentLuv waardoor zelfs je laatste update een plekje tussen de comments krijgt. Zet dus niet nogmaals de link naar je website in het tekstvak, deze worden weggehaald! Laat in het tekstvak kort en krachtig achter wie je bent en waar jouw blog, site of shop voor staat. Mocht jouw comment alsnog tussen de spam belanden dan haal ik deze daar zo snel mogelijk weer uit.

Veel spamplezier!

Volg me via Twitter, Facebook, Youtube & Bloglovin’.

Onder Media met 64 reacties
Door Maya op 5 november 2011 00:14

Even spammen is altijd leuk!
Leuke tag trouwens, in het artikel hiervoor,
vind je het erg als ik die van je ga overnemen? haha ;-)

beantwoorden

Desirée Reply:

Natuurlijk vind ik dat niet erg, leuk juist! Laat je het weten als je hem online hebt staan? :-)

beantwoorden


Door Samantha op 5 november 2011 00:18

Altijd leuk spammen!! Mijn blog gaat voornamelijk over beauty en dan richt ik het bewust op reviews. Veel swatches & productfoto’s. Af en toe post ik ook wat over food!! Zou het superleuk vinden als jullie eens een kijkje namen!

beantwoorden


Door ValleyDollEva op 5 november 2011 00:20

Ooh leuk leuk ! Mijn blog gaat voornamelijk over beauty en dan nog meestal over mijn everjoying love voor blush :d ! Voorts vertel ik vaak iets over mijn persoonlijke leven of zaken die me bezig houden, omdat het nu eenmaal niet altijd over beauty hoeft te gaan !

beantwoorden


Door Esther op 5 november 2011 01:24

Altijd leuk zo’n spamartikel!

Mijn blog gaat voornamelijk over beauty, zowel van binnen als buiten en is gewoon lekker persoonlijk.

Ik ben zelf een enorme koopjesjager en probeer zoveel mogelijk budgetproducten uit, maar stiekem ben ik ook wel ergens een luxepoesje die stiekem wel van luxe producten houdt. Die afwisseling zie je ook zeker terug op mijn site.

beantwoorden


Door Amber op 5 november 2011 07:23

Leuk! Ja, ook ik heb een beautyblog en die is nog niet zo oud, een maand of 3. Naast beauty vind je er ook psychologie-gerelateerde artikelen, omdat ik psychologe ben. Ik probeer het zo afwisselend mogelijk te houden en altijd nieuwe producten op m’n site te vernoemen.

Kom gezellig langs!

beantwoorden


Door Laura op 5 november 2011 08:18

Wat fijn dat we even mogen spammen Desiree!

Anyway, mijn blog run ik samen met een lieve vriendin. Wij schrijven voornamelijk posts over beauty, fashion en lifestyle, vaak met een persoonlijk tintje. We zijn in augustus begonnen en zien hoe ons blog steeds verder groeit, hier zijn we erg blij mee! Tevens start vanmiddag een te gekke winactie, dus kom zeker eens een keertje langs! :D

beantwoorden


Door Lisette op 5 november 2011 08:22

De nieuwste beautyblog van nederland sinds april 2011

beantwoorden


Door BeautyLoves op 5 november 2011 08:32

Superlief van je! Voelt wel een beetje raar, spammen, haha!

Al mijn beautyliefdes vind je op BeautyLoves, een blog voor beauties met brains, because there’s nu such thing as a beauty without brains ;)

beantwoorden


Door Miranda op 5 november 2011 08:34

Wat leuk zeg! Mijn blog gaat voor namelijk over nagels en beauty, nagels nu een stuk minder aangezien ik iets aan het testen ben. Ik probeer dagelijks een update online te zetten, dit kan een review, tutorial maar ook een diy zijn. Ook plaatst ik zo af en toe persoonlijke updates tussen door, zodat het wel echt mijn blog blijft en er afwisseling in updates zitten.

beantwoorden


Door Kaylani op 5 november 2011 08:43

Leuk en handig hoor, zo’n spamartikel! :)
Mijn zus en ik hebben sinds juli dit jaar ook maar een blog gestart! Hij gaat grotendeels over beauty, en er staan een aantal reviews op. We doen onze best om elke week 3 posts te plaatsen.
Ik ben benieuwd :)

beantwoorden


Door Kim op 5 november 2011 08:45

Het is altijd leuk even te kunnen spammen voor je site, dus ik maak hier ook graag gebruik van!
Cherryblush is een beautyblog met dagelijks beautygerelateerde artikels maar zo nu en dan richt ik me ook op fashion en lifestyle..en dankzij mijn nieuwe spiegelreflex gaan de foto’s van producten nog mooier worden! Tot snel hoop ik, en laat vooral gezellig een berichtje achter.

beantwoorden


Door femketje op 5 november 2011 08:48

mijn blog gaat over alles wat me bezighoud; make-up, beauty, modellenwerk, fotografie en noem maar op ^^

beantwoorden


Door Chantal op 5 november 2011 08:48

Superleuk dat je ons deze kans geeft! :-)

Ik zou het leuk vinden als je eens langskomt op BySjanty , de website waar je alles vindt over beauty, fashion en lifestyle. Iedere dag verschijnt er zowel ‘s ochtends als ‘s middags een nieuw artikel voor je online waarin ik je op de hoogte breng van al het laatste beautynieuws en door middel van reviews mijn eerlijke mening over allerlei (budget) beauty- en make-up producten geef. Ook geef ik regelmatig mooie make-up sets of andere beautygerelateerde spulletjes weg, dus houd de site zeker in de gaten! Have fun in de wereld die By Sjanty heet!

beantwoorden


Door Marjolein op 5 november 2011 08:56

Zo leuk altijd om al de blogs even te bekijken ^^. Mijn blog gaat over fashion, beauty en andere dingen waar ik van houd. Je kunt nog meedoen aan mijn winactie waarbij je een leuke tas van het merk Blutsgeschwister kunt winnen!

beantwoorden


Door Redhotjillypeppers op 5 november 2011 08:58

Lief dat we mogen spammen Desirée ! :)

Ik ben Jill en op mijn blog Redhotjillypeppers vind je voornamelijk artikels over beauty maar ook shoplogs, leuke winacties, ootd’s en af en toe handige tips zoals: hoe maak je cake in de magnetron en hoe fix je opgedroogde eyeliner. Kom zeker eens een kijkje nemen !

beantwoorden


Door Laura op 5 november 2011 09:10

Ik weet dat jij mn blog al kent, maar ik zet hem toch nog even neer want vandaag bestaat hij 2 jaar en dat wordt uitgebreid gevierd met veel winacties de komende dagen / weken! :D

beantwoorden


Door Milady op 5 november 2011 09:29

Ik heb een gezellige beautyblog, met in ieder geval iedere dag een nieuw artikel, soms twee. En ik zit nu ook midden in de 30 days nail challenge, dus kom zeker even kijken!

beantwoorden


Door Sandy op 5 november 2011 09:50

Leuk, dit soort artikelen! Sinds 2007 ben ik eigenaresse van Passion 2 Create, een community met als hoofdthema ”een passie voor je hobby hebben”. Op de website, het forum en natuurlijk de blog bespreek ik met de andere leden allerlei soorten hobby’s.
Van ouderwets knutselen tot digitale fotografie en jawel: beauty en lifestyle! Er zijn dan ook verschillende leuke artikelen op de blog te vinden, ook de winacties wisselen dus enorm, wat het een leuk en gevarieerd geheel maakt :-)

beantwoorden


Door Kashmira op 5 november 2011 10:33

Oeh leuk! Mijn blog: http://www.bykashmira.nl/

Vooral veel looks, reviews, tags. Binnenkort een nieuwe layout!

beantwoorden


Door Germa op 5 november 2011 10:59

Ah fijn! Ik ben Germa Brokschmidt(22) gek op beauty en alles wat van glitter is(!), woon in een klein dorpje in de provincie Groningen. Een dorpje waar ze vreemd op kijken als je met een smokey eye de boodschappen doet. Haha Op mijn blog deel ik mijn passie voor beauty en vooral voor make-up. Ik houd de laatste trends bij en maak looks geïnspireerd op de laatste trends. Op mijn blog kan je reviews, trendlooks, nagelproducten en een stukje persoonlijkheid verwachten. Af en toe plaatst mijn lieve nichtje Esmee (15) een leuke nailart op mijn blog. Dus neem gewoon eens een kijkje! Liefs Germa (Glitter) :-)

beantwoorden


Door NellemiekeD op 5 november 2011 11:27

haha leuk! :D dan laat ik ook maar een berichtje achter he! <3

beantwoorden


Door Lovethatmakeup op 5 november 2011 11:34

Leuk zo’n artikel zo zie ik ook weer nieuwe blogjes ertussen staan :D
Mijn blog bestaat nu alweer een lange tijd en draagt de naam Lovethatmakeup! Ik schrijf niet daqgelijks aangezien school voor gaat maar wanneer ik weer wat leuks te vertellen heb zet ik het online! Wil je een dosis roze, girly en beauty? Check dan zeker mijn blogje even ^^

beantwoorden


Door Michelle Kaiser op 5 november 2011 11:39

http://www.bloggingandbeauty.wordpress.com

meer heb ik niet te vertellen, ik kom er niet heel vaak, maar als ik wat schrijf heb ik er wel echt zin in gehad.

beantwoorden


Door Joyce op 5 november 2011 12:44

Als je zin hebt in een gezellig bezoekje en een overdosis aan roze en make-up, dan ben jij bij Pretty Brilliant helemaal goed! Mijn persoonlijke beautyblog is het plekje waar ik al mijn liefde, passie en vrolijkheid deel en ik kan niet wachten om jou te ontmoeten!

beantwoorden


Door Tedje op 5 november 2011 12:50

http://teddlicious.wordpress.com is een beautyblog, maar ik post ook dingen die te maken hebben met lifestyle. Er loopt trouwens een leuke winactie waarbij je een nagellakje van Catrice kan winnen! Altijd leuk natuurlijk! Neem gauw even een kijkje!

beantwoorden


Door L&G op 5 november 2011 12:55

Je blog spammen is altijd handig.
http://beautyblogleng.blogspot.com is een blog met dagelijks een artikel over Beauty, Nails, Hair, Make-up en Lifestyle.

Binnenkort veranderd hij van naam en krijgt hij een hele nieuwe lay-out. Zeker komen kijken dan ^^ x

beantwoorden


Door Beautylizious op 5 november 2011 13:37

Leuk dat we even mogen spammen! Ik heb een beautyblog: Beautylizious
http://www.beautylizious.blogspot.com

beantwoorden


Door Ilda op 5 november 2011 13:47

Leuk Desirée!

Ik heb een webshopje en een blog over iets heel anders dan beauty. Ik maak verkoop en schrijf over sieraden!
http://versierseltjes.blogspot.com/ (blog)
en http://versierseltjes.weebly.com/ (winkeltje)

beantwoorden


Door Brigitta op 5 november 2011 14:03

Dank je voor het spammen ;)
Mijn beautyblog is nog heel nieuw (net 2 weken) en zou het leuk vinden als jullie ook eens een kijkje nemen, elke dag een nieuw artikel online over beauty,gezicht en lichaamsverzorging.

beantwoorden


Door Nathalie op 5 november 2011 14:25

Lieve Dees, wat leuk dat je ons laat spammen! :) De meeste van jullie kennen mij waarschijnlijk van mijn gelijknamige blog, maar nu spam ik de webshop van mijn onlangs gelanceerde sieradenlabel worldly treasury. Een schatkist vol unieke items (overal wordt er maar 1 van gemaakt), handgemaakt van natuurlijke materialen zoals edelstenen en schelpen. Als je je inschrijft op de nieuwsbrief ontvang je niet alleen het laatste nieuws, maar wordt je ook af en toe getrakteerd op exclusieve kortingscodes ;)

beantwoorden


Door beautyforgirls op 5 november 2011 15:20

Wat leuk dat dit een keertje mag. Mij ken je al.
http://www.beautyforgirls.nl
Het is een passie, een ambitie voor make-up.
Liefs, xx

beantwoorden


Door Leontine op 5 november 2011 16:32

Leuk om te spammen :).

Marlevi is een blog gericht op beauty, maar er verschijnen ook veel andere artikelen over fashion en accessoires, innerbeauty, chronisch ziek/beperkt zijn en ik heb al een aantal vervelende, ongemakkelijke en taboe-kwaaltjes besproken. Ook verschijnen er regelmatig winacties en persoonlijke updates.

Kom zeker even kijken!

Dank je wel Desirée :).

beantwoorden


Door Beauty88 & Beautylenzen op 5 november 2011 16:51

leuk legaal initiatief!
Voor makup palletes & kwastensets & meer makup musthaves! Kijk eens op: http://www.beauty88.nl
en voor kleurlenzen (ook op sterkte) : http://www.beautylenzen.nl

beantwoorden


Door Sandra3619 op 5 november 2011 17:46

Leuk, dankjewel!!!

JBB is een blog met opinie en gaat over beauty en lifestyle.
Eigenaresse: Sandra, een vrouw met een eigen mening en een passie voor schrijven, onderzoeken en beleven.

beantwoorden


Door Lisanne op 5 november 2011 17:50

Mijn blog spreekt voor zich. Het is niet een standaard fashion-beautyblog, maar een blog over vanalles en nog wat!

http://www.liefske.tk

beantwoorden


Door Sanne op 5 november 2011 17:54

Leuk spammen als het mag! Mijn site heet http://www.wearefashion.nl en ik blog over mode & beauty en soms over lifestyle. Dagelijks heb ik twee artikelen, vaak eentje over mode en eentje over beauty en op zondag staat er een leuk filmpje klaar wat kan gaan over beauty tot leuke fashion DIY’s. Kom gezellig een keertje een kijkje nemen!

beantwoorden


Door LinvanT op 5 november 2011 18:01

Oeh spammen :) Eens kijken naar ‘nieuwe’ leuke blogs!
Ik blog zelf ook. Op linvant.nl blog ik over van alles, maar vooral over nagellak. Ik ben helemaal dol op nagellak en maak graag swatches en nailart. Ook begin ik steeds meer van make up te houden en te ontdekken en daar schrijf ik ook graag over. Fashion is niet zo mijn ding, maar ik kijk altijd wel graag naar wat celebs aan hebben. Ook vind je af en toe persoonlijke blogs en ook mijn konijntje Mimi komt wel eens voorbij. Ik vind het leuk als je een keer een kijkje komt nemen!

Liefs, Lin

beantwoorden


Door Shirley op 5 november 2011 18:23

Omdat je twitter vol zit te spammen met dat ik mijn blog moet spammen ( ;P ) ben ik hier dan.
http://www.glamourporfavor.com
Randomness, beauty, personal en meer randomness.

beantwoorden


Door KleurJuwelen op 5 november 2011 18:23

Leuk initiatief inderdaad.
Onze webshop is vooral gericht op kleurrijke sieraden en juwelen omdat wij helemaal gek op kleur zijn en vinden dat er nooit genoeg kleur in je leven kan zijn ;-D
Groetjes, Kleurjuwelen.nl

beantwoorden


Door Esmay op 5 november 2011 18:39

Leuk idee!
http://www.mysweetcandylife.blogspot.com
Persoonlijke blog met véel diaries, maar ook beauty tussendoor!

beantwoorden


Door Nicole op 5 november 2011 18:54

Leuk idee :)

op mijn blog komt vooral nagellak langs, maar ook Ooglooks en LE’s van essence & Catrice. Eigenlijk alles wat ik op dat moment leuk vind :P, vooral op beauty gebied.
Ik richt me vooral op het maken van de foto’s.

beantwoorden


Door PinkFairy op 5 november 2011 18:59

Eigenlijk kwam ik alleen kijken of er nog leuke blogs tussen zatten (yes, they did!). Maar dan laat ik maar ook een berichtje achter.
http://pf-beauty.blogspot.com is mijn blog. Check het voor inspiratie, felle looks en mooie producten ;)

beantwoorden


Door sanja op 5 november 2011 19:17

ooh leuk dat je dit doet!
Polish-Gloss voor de leukste en mooiste Nail arts, nieuwste nagellakken en leuke winacties!
En volg mijn 30 day nail challenge!

beantwoorden


Door Wieneke op 5 november 2011 19:34

leuk!! dit is de perfect manier om nieuwe blogs te leren kennen! Mijn blog gaat over fashion en dan vooral shoplogs en sinds kort ook wel eens artikels met persberichten en bezoekjes aan leuke merken!

Liefsm Wieneke || Fashion Cranberry

Neem een kijkje:

beantwoorden


Door Marjolein op 5 november 2011 19:44

Hoi ;) bij mij vind je beauty, fotografie en meer!

beantwoorden


Door Retro-elke op 5 november 2011 19:45

Wat een leuk idee!

Ik zal eerst mijn even kort voor stellen ik ben Elke ik ben een zotte meid en mijn 2 hobby’s zijn schrijven en fotograferen.Ik ben erg geinterseerd in visagie , nagelstijling ,… Daarom heb ik ook mijn eigen blog namelijk ;
http://www.retro-elke.blogspot.com
ik doe het bloggen echt met super veel plezier anders zou ik het alang niet meer doen. Maar bloggen is meer dan mijn hobby geworden het is een stuk van mijn leven een passie. Ik probeer om dagelijks een review , een persoonlijk artikel , een recept ,-… (je kan het zo gek genoeg niet bedenken ;)) online te zetten meeste lukt het wel maar ik heb ook soms daggen waarbij mijn gezeondheid me in de steek laat en ik jammer genoeg geen atikel meer kan typen… Maar buiten dat doe ik het echt met heel veel plezier! Ik zou het echt enorme apprecien als je ene bezoekje brengen om mijn blog. Alvast bedankt! :D

Liefs Elke

beantwoorden


Door Merel op 5 november 2011 21:33

Wat leuk dat je dit doet! Ik zal ook een bij de andere blogs gaan kijken. Wie weet leer ik er ook nog wat van. Want pas sinds 2 maanden heb ik mijn eigen blog. Over nagellak, soms een bling-ring of verzorging van de hand/nagels. Dus als jij daar ook interesse in hebt, kom een kijken :)

beantwoorden


Door Marije op 5 november 2011 21:57

Wat leuk dat je mensen de kans geeft om hun blog/webshop/site te promoten! Zelf schrijf ik over beauty, lifestyle en af en toe wat plussize. Ik zou het leuk vinden om jouw lezeressen te mogen verwelkomen op mijn site!

Voor jou: keep up the good work! :-)

beantwoorden


Door xx_Patries_xx op 5 november 2011 23:20

leuk zeg
ik heb 2 blogs 1 over beauty {gericht op budget} justbeautystuff.nl
en 1 over mijn andere hobby scrapbooking: Justscrapstuff.blogspot.com

Neem gerust een kijkje :)

beantwoorden


Door Laralaurentia op 6 november 2011 01:13

De blog van mij en Vanya ken je natuurlijk al ;) Leuk want zo kan ik weer wat nieuwe blogs mee pakken.

beantwoorden


Door Mireille op 6 november 2011 10:38

Oohh wat leuk! Ik heb niet echt een site, maar tumblr. Hier zet ik minimaal 1x per week een nail art creatie op, self made:)

beantwoorden


Door Velaija op 6 november 2011 10:44

Wat een leuk artikel! Ik heb zelf ook een blog, namelijk http://xbellissima.blogspot.com/, waar ik vrijwel elke dag een update plaats.

beantwoorden


Door Priscilla op 6 november 2011 13:04

Op mijn blog verschijnt dagelijks een artikel dat te maken heeft met beauty, fashion, lifestyle en mijn persoonlijke leven!

beantwoorden


Door Agnetha op 6 november 2011 13:42

Oeh wat leuk! :D

Ik denk dat je mijn blog al kent, maar misschien andere nog niet.
Mijn blog gaat over beauty, maar ook een beetje over lifestyle. Soms zijn er ook filmreviews te vinden en andere dingen over mij.

http://www.sweetbeautylicious.nl

beantwoorden


Door Afternoon Sun op 6 november 2011 14:11

Ik ben A. en heb een fashion/Beauty/Horoschoop blog. Dagelijks verschijnt er een artikel… Veel plezier met de blog.

Lots of Love,
A.

beantwoorden


Door Steffie/miss073 op 6 november 2011 19:21

Super leuk! Mijn website is http://www.miss073.com en heeft vanaf nu zelfs een vaste zondag rubriek genaamd Wellness Sunday! kijk snel en lees hoe je je voeten heerlijk verwent!

beantwoorden


Door Jessica op 7 november 2011 10:05

Onze cosmetica&verzorging webshop is onlangs vernieuwd!

http://www.freshmint.nl/

Kom eens kijken voor mooie, betaalbare make-upjes en merken zoals Lipsmackers, Queen Helene maskers, Maybelline, NYC en nog veel meer!

beantwoorden


Door Sabine op 7 november 2011 11:02

Op mijn blog plaats ik leuke artikeltjes over make-up, nagellak en huidverzorging. Ook maak ik filmpjes op youtubr die ik op mijn blog plaats. Tussendoor doe ik ook wel eens een leuke tag beantwoorden. Al om al dus een leuke plek om langs te gaan als je aan het surfen bent.

Neem ook eens een kijkje!

Ps het merendeel is wel in het engels

Groetjes Sabine van Beauty by Bieneke

beantwoorden


Door Wilma op 7 november 2011 22:42

Oh wat leuk! Mijn blog is nog maar net online. Op Style My Life blog ik over beauty en fashion. Binnenkort komen er ook fashion tutorials online. Ben alleen nog even op zoek naar de perfecte camera om filmpjes mee op te nemen!

beantwoorden


Door Monique op 9 november 2011 10:56

Hey Desirée, leuk dat je dit doet!
Promakeupstore is een online winkel met allerlei hele mooie makeup merken en tools, zowel voor visagisten maar zeker ook voor alle andere makeup-lovers :) Als je iets zoekt wat lastig te krijgen is, is de kans groot dat wij het hebben! En als je iets wilt wat we (nog) niet hebben, laat het ons weten, dan gaan we ons best voor je doen!
Als je in de schoonheids business werkzaam bent kun je in aanmerking komen voor de 20% kortingsregeling en als je in opleiding bent als visagist bv, dan kun je 10% krijgen.

Promakeupstore heeft zeker ook een blog waarin we regelmatig updates zetten niet alleen over de winkel en producten maar ook goede info geven over het werken als visagist, te zien via de winkelsite in de navigatie balk onder het knopje (uiteraard) “blog”

Veel plezier!!

beantwoorden


Door Jody op 9 november 2011 11:02

Leuk dat we even mogen spammen xp
Zal dan ook maar wat reclame maken voor mijn blog..
Op jlovesbeauty vind je vooral persoonlijke blogs over make-up, mode en nagels..
x

beantwoorden


Door Jaspe op 9 november 2011 15:10

Mijn blog is een mix van fotoshoots en opinieposts, streetstyles en natuurlijk Fashion Week !

beantwoorden


Door zeepje op 18 november 2011 12:16

Een heerlijke website voor iedereen die van mooie zeepproducten houdt.
Schitterende cupcake-soaps, heerlijke solid-shampoos, fancy beauty-bars en nog veel meer producten voor een luxe bad of douche belevenis.

http://www.bkessentials.nl

beantwoorden