Beauty Fashion

Webshop Tip | Dazzling

28 november 2011


Vandaag heb ik wederom een hele leuke webwinkeltip voor jullie, namelijk de Belgische webwinkel Dazzling. Je kan in deze webwinkel terecht voor handtassen, sieraden, schattige retro items, huidverzorgingsproducten van Jojoba Care en make-up van MeMeMe. Ik heb enkele producten van deze webwinkel en wil ze graag aan jullie laten zien. Kijk mee voor meer informatie, foto’s, swatches en reviews.

Allereerst wil ik dit superleuke armbandje laten zien wat ik sinds ik hem heb al heel erg vaak gedragen heb. De armbanden worden gemaakt van sterk elastiek waardoor hij iedereen past en makkelijk om te doen is. De kralen zijn van halfedelstenen en er hangt een parelmoeren schijfje aan met een Boeddha bedel. Van elk armbandje wordt er maar één gemaakt en ze zijn te koop van €12,00 tot €16,00, iets wat ik voor zo’n mooi armbandje van mooie materialen zeker geen slechte prijs vind. De kleuren, de halfedelstenen en het hangertje in dit armbandje passen perfect bij mij en ik ben er dan ook heel erg blij mee. (^_^)


Daarnaast probeerde ik dit nagellakje van MeMeMe in de kleur 72 Loyal. Dit is met recht een zilverkleurige nagellak te noemen en ik ben onder de indruk van de kwaliteit ervan. Het resultaat op bovenstaande foto’s is behaald met één laagje, niet verkeerd toch? Bovendien zit de nagellak zo’n 4 dagen goed met enkel wat tipwear. Wel moet je vlotjes lakken omdat je door de kleur anders wat strepen trekt, maar dit is met een topcoat ook zo op te lossen. De nagellak lakt prettig en droogt vlot. Er zijn veel kleurtjes beschikbaar voor €5,10 per stuk.


Deze oogcrème, die je ook als gezichtscrème kan gebruiken, is van het Belgische merk Jojoba Care. Op de ingrediëntenlijst zie je vooral veel natuurlijke stoffen:

Aqua, jojobawax, cetyl PEG/PPG-10/1 dimethicone, calendula, chamomilla, daucus carota, tocopherylacetate, panthenol, magnesiumsulfate, bisobalol, allantoin, rosa damascena, lavendula officinalis, cymbopogan martinii, anibia rosacadora, citrus lomonum, foeniculum vulgare.

De crème is erg voedend en zuinig in gebruik, heeft een zachte kruidige geur en zorgt ervoor dat mijn huid lekker zacht wordt. Ik merk wel dat ik rond de ogen heel zuinig moet smeren, want hij is een beetje te rijk voor de huid rondom mijn ogen. De rest van mijn gezicht is er wel blij mee, zeker de echt droge plekjes rond de kin en voorhoofd. De tube verpakking vind ik hygiënisch in gebruik en de mooie, stevige, kartonnen koker waarin de crème geleverd wordt straalt zeker een bepaald gevoel van luxe uit. Ik merk zelf dat ik de crème vooral pak als ik hardnekkige droge plekjes heb. Niet alleen op mijn gezicht, maar ook op mijn lijf: droge hielen en knieën, ellebogen, nagelriemen etc. Deze crème kost €29,00 voor 40ml.


De Correct & Perfect Concealer Kit van MeMeMe vind ik een goede uitvinding. Een goed dekkende, creamy concealer in één verpakking samen met een fijn matterend poeder in dezelfde kleur zodat de concealer niet de kans krijgt om in de lijntjes te gaan zitten en direct ‘geset‘ is om de hele dag op zijn plek te blijven. De verpakking is erg handig, zeker ook door het spiegeltje wat erin zit, zo kan je onderweg je make-up makkelijk bijwerken. De concealer is 1gram en het matterend poeder 3,5gr. Je hebt echt maar een heel klein beetje nodig om een mooi resultaat te krijgen en echt rode/donkere vlekjes heb je er binnen no time mee weggewerkt. Hij is verkrijgbaar in 3 kleuren, waarvan ik de lichtste (Buff) heb. Deze is voor mij misschien nog heeeel ietsjes te donker/gelig, maar toch kan ik hem in combinatie met mijn foundation etc. goed hebben. Gelukkig maar! Deze kit kost €8,50.

Ik ben in ieder geval heel blij me mijn aanwinsten en weet zeker dat ik nog vaker terug zal komen in deze shop, ook voor cadeautjes voor anderen want er zit veel leuks in het assortiment. Bij Dazzling.be kan je betalen via bankoverschrijving, dus dat is heel gemakkelijk. Je betaalt bij bestellingen boven de €50,00 geen verzendkosten en krijgt je bestelling netjes verpakt binnen een aantal werkdagen in huis.

Kende jij deze webwinkel en het make-up merk MeMeMe al?

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

  • Avatar van ValleyDollEva
    Reply ValleyDollEva 28 november 2011 at 23:40

    ziet er allemaal leuk uit !

  • Avatar van Ilja
    Reply Ilja 28 november 2011 at 23:30

    Ik kende het nog niet, ziet er goed uit!

  • Avatar van Marjolein
    Reply Marjolein 28 november 2011 at 17:18

    Die concealer kit is heel handig zeg, leuk bedacht! En de andere items zien er ook leuk en fijn uit :)

  • Avatar van Santje11
    Reply Santje11 28 november 2011 at 15:06

    Ik kende de webwinkel en MeMeMe nog niet, leuk blog, en ik ga zeker kijken bij de webwinkel.

  • Avatar van DalaLuz
    Reply DalaLuz 28 november 2011 at 14:21

    Handig zo’n concealer kit! Ik kwam MeMeMe de laatste tijd al een paar keer tegen in blogs, zeker een nieuwsgierig makend merk :)

  • Avatar van Amber
    Reply Amber 28 november 2011 at 13:45

    Ik ken de webshop wel, maar nog nooit iets besteld…maar dat zal binnenkort vast veranderen!

  • Avatar van Nathalie
    Reply Nathalie 28 november 2011 at 12:53

    Ziet er allemaal erg leuk uit! Daar ga ik ook maar eens kijken. :) x

  • Avatar van Redhotjillypeppers
    Reply Redhotjillypeppers 28 november 2011 at 12:49

    De concealer kit is wel interessant !

  • Avatar van Samantha
    Reply Samantha 28 november 2011 at 11:30

    Ik kende het nog niet, maar het ziet er wel goed uit! :)

  • Avatar van Brigitta
    Reply Brigitta 28 november 2011 at 10:01

    Ziet er allemaal goed uit, lijken me fijne producten ;)

  • Avatar van NellemiekeD
    Reply NellemiekeD 28 november 2011 at 07:29

    Wauw!8,50 is echt totaal niet duur! Hebbe hebbe hebbe!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.