Beauty

hannah | Touch of Silk (Beauty Press Innovation Award winnaar!)

23 april 2012


In het verslag van de Beauty Award 2012 en in de Newsflash van eind vorige maand konden jullie al lezen over dit nieuwe, bijzondere product van hannah en nu ben ik hem zelf al enkele weken aan het gebruiken: hannah’s Touch of Silk. Dit is een bijzonder product wat je voor veel verschillende doeleinden kunt gebruiken en wat ik nu al niet meer weg kan denken uit mijn dagelijkse routine.

Kort samengevat, zoals ik in de laatste newsflash vertelde: Dit bijzondere product van hannah heeft onlangs op de Beauty Award 2012 de Beauty Press Innovation Award gewonnen en het schijnt echt hèt nieuwe wondermiddel te zijn. Kort samengevat zorgt dit product voor een onmiddelijk egale en matte huid, werkt het direct verzachtend en optisch gladmakend bij littekens en andere huidbeschadigingen, werkt het regulerend op de vocht- en talgproductie, is het vochtvasthoudend, huidoplichtend bij hyperpigmentatie, zorgt het voor een heldere teint, is het op de lange termijn intensief herstellend bij een beschadigde huid en littekens, heeft het een krachtige antioxidantenwerking, werkt het als een collageenbooster, huidverjongend dankzij de stimulering van de celdeling en celvernieuwing èn werkt het ook nog eens verstevigend omdat het de bindweefselaanmaak bevordert.


Het product komt in een prachtige pot van stevig kunststof en ik kan aanraden om het witte tussendeksel op het product te laten zitten zodat de actieve ingrediënten zo goed mogelijk bewaard blijven. Want dit is dan het enige nadeel aan dit product: dat het in een pot zit en niet in een hygiënische en handige pompflacon. Dan zou deze Touch of Silk helemaal perfect zijn.

Wat maakt dit product nu zo bijzonder? Direct na het aanbrengen op een schone, gereinigde huid nà de dagverzorging voel je dat je huid superzacht aanvoelt, het egaler laat lijken en een semi-matte finish geeft. Een perfecte basis voor make-up, want hierdoor brengt deze gemakkelijker aan, heb je minder foundation nodig en blijft het ook nog eens de hele dag door perfect zitten. Maar het is niet enkel een primer: dit product doet echt wat voor je (mijn) huid. Na enkele weken regelmatig gebruik merk ik namelijk dat mijn huid er veel rustiger uit ziet, de roodheid lijkt ook een stuk minder op te vallen en ik merk dat ik steeds minder foundation en concealer aan het gebruiken ben. Nu wil ik dit product niet gelijk af doen als een enorm wondermiddel, maar het heeft zeker een positief effect op mijn huid. En het is ook nog eens heerlijk zuinig in gebruik, dus je kan een mooie tijd vooruit met deze pot.

Misschien zit er voor sommigen nog een nadeel aan de Touch of Silk: de siliconen die erin zitten. Ik en mijn huid hebben hier geen problemen mee, maar ik weet dat sommige huidjes hier niet even goed op reageren. Waarom er toch gekozen is voor deze siliconenolie? Kleine oneffenheden worden erdoor opgevuld, het geeft een matte en zachte basis voor de make-up en littekens kunnen hierdoor mooier genezen omdat de siliconen in staat zijn om het littekenweefsel te verzachten, af te vlakken en zichtbaar en voelbaar gladder te maken. Bij hannah draait alles om huidverbetering en dat kan je hierdoor ook weer goed merken!

Deze Touch of Silk is verkrijgbaar in een verpakking van 45ml, voor €68,00 via de hannah huidcoaches en de hannah webwinkel.

Heb jij ervaring met producten en/of behandelingen van hannah?

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Barbara
    Reply Barbara 24 april 2012 at 15:49

    Gezien de vele siliconen in dit product is het vast ook een ideale make-up basis / primer!

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 24 april 2012 at 15:51

      Jeps, daar werkt hij perfect voor ^^

  • Avatar van Kelly
    Reply Kelly 24 april 2012 at 14:46

    Klinkt goed!

  • Avatar van Santje11
    Reply Santje11 24 april 2012 at 10:27

    Ik ken de producten van naam, maar heb er zelf nooit iets van geprobeerd. Ben wel benieuwd.

  • Avatar van Kevser
    Reply Kevser 24 april 2012 at 10:07

    Ja echt fijn!:) thanks!

  • Avatar van Kevser
    Reply Kevser 24 april 2012 at 08:05

    Wauw, fijn dat je ook uitlegt waarom er wel siliconen in zitten. De andere kant van het verhaal horen we vaak genoeg:) Nice!
    Ik ben heel benieuwd geworden naar het product.

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 24 april 2012 at 09:47

      Sommige merken stoppen niet voor niks siliconen in een bepaald product, leek me fijn om ook de voordelen ervan eens te benoemen :)

  • Avatar van beautyforgirls
    Reply beautyforgirls 23 april 2012 at 23:14

    wat een heerlijk product.
    Liefs, xxx

  • Avatar van Paula
    Reply Paula 23 april 2012 at 20:32

    oeh dit lijkt me een heerlijk product! Heb inmiddels het hannah pakketje wat ik gewonnen had bij Silja binnen, en de producten vind ik echt heerlijk! Wat een geweldig merk!

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 23 april 2012 at 21:19

      Ah, weer iemand die hannah producten fijn vindt ^^ Geniet van het setje! :D

      • Avatar van Paula
        Reply Paula 23 april 2012 at 21:54

        Ja vind het heerlijk! Ik begrijp de ‘hype’ nu helemaal! :)

  • Avatar van Esmay
    Reply Esmay 23 april 2012 at 12:39

    Ik zou ‘m toch eerst moeten proberen, kijken hoe mijn huid reageert op die siliconen! Want hij klinkt wel goed :)

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 23 april 2012 at 21:24

      Misschien kan je een sample aanvragen of kopen? :)

  • Avatar van Tedje
    Reply Tedje 23 april 2012 at 12:26

    Ik heb dit product ook, soms reageert mijn huid er goed op en soms niet.. Ligt eraan of mijn gezicht gevoelig is die dag ja of nee!

  • Avatar van Lotte
    Reply Lotte 23 april 2012 at 12:02

    Inderdaad jammer dat-ie niet in een pompje zit. Dan zou het helemaal perfect zijn. Het klinkt eigenlijk een beetje als m’n GOSH primer;)

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 23 april 2012 at 12:48

      Met het verschil dat die enkel als primer werkt en geen huidverbeterende eigenschappen op de langere termijn heeft ;)

      • Avatar van Lotte
        Reply Lotte 23 april 2012 at 13:32

        True! Ik heb een sample aangevraagd, dus ben benieuwd:)

        • Avatar van Desirée
          Reply Desirée 23 april 2012 at 21:24

          Ik ben benieuwd hoe het je zal bevallen :)

  • Avatar van Blosh Time
    Reply Blosh Time 23 april 2012 at 10:39

    Lees hier heel verschillende reacties over, met name door de siliconen. Ik heb daar niet echt problemen mee dus ben wel benieuwd of mijn huid er ook zo’n profijt van heeft. Nog even door sparen maar ;-)

  • Avatar van ValleyDoll
    Reply ValleyDoll 23 april 2012 at 08:34

    Lijkt me fijn, al is het net iets te duur voor mijn portemonnee ;-)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.