Beauty

NYC | City Sweets nagellakjes + lente look

7 april 2012


Vandaag laat ik jullie de nieuwe NYC City Sweets nagellakjes van NYC zien, inclusief enkele make-up items, een glitter topcoat èn een frisse lentelook. NYC is een budgetproof merk wat verkrijgbaar is bij Kruidvat. Ze hebben een ruim assortiment aan vaste producten en kleuren en daar komt regelmatig een trendcollectie bij met de kleuren die in dat seizoen veel terug te zien zullen zijn. 

New York Color bestaat al sinds 1999 maar is pas sinds ruim een jaar in Nederland verkrijgbaar. Sinds die tijd heeft het merk al veel fans gekregen, al moet ik eerlijk zeggen dat ik het schap meestal voorbij loop omdat het mij op de één of andere manier niet echt aanspreekt. En dat is onterecht! Zoals je vandaag in dit artikel zult zien hebben ze echt leuke producten en vooral voor fijne prijsjes. De producten van NYC kosten namelijk allemaal tussen de €1,99 en €4,99.


Laat ik beginnen met de City Sweets nagellakjes en de Big City Dazzle topcoat. Het zachte frisgroene Mint Macaroon, het poederige lila Lavender Cupcake en het frisroze Bubblegum Pink zijn 3 lakjes met elk een inhoud van 9,7ml en ze hebben een plat kwastje wat gemakkelijk lakt. Deze 3 kleurtjes geven de mooiste dekking in 3 laagjes, iets wat ik normaal een echt nadeel vind maar door de geweldig lieve kleurtjes zie ik dat graag door de vingers, helemaal ook omdat de lakjes best vlot drogen zodat het klusje alsnog snel klaar is. Deze lakjes kosten slechts €2,99 per stuk.

De Big City Dazzle topcoat geeft direct een feestelijk tintje aan iedere nagellak. Ik denk dat je wel heel wat laagjes over elkaar aan moet brengen om hem dekkend te krijgen, maar juist dit effect zo over een kleurtje heen vind ik erg leuk! Zie je ook wat voor prachtige glans hij de nagels geeft? Love it! Deze kost slechts €2,29.


Qua make-up ben ik ook positief verrast! Ik moet eerlijk zeggen dat ik het echt superleuk vind als een budgetmerk me zo kan verrassen met fijne producten, dat ik tig keer deze ‘schatten’ voorbij ben gelopen in de winkel en dat terwijl ik ze nu toch regelmatig gebruik :)

Het Color Wheel in Pink Cheek Glow bevat maar liefst 9gr product en kost €4,99. Een gigantische blush die door de verschillende tinten erin elke keer weer net iets anders uitpakt. Hij is mooi op te bouwen (en daardoor een aanrader voor de lichte huidjes) en geeft een mooie roze bronzey tint aan de wangen. Bij onderstaande look heb ik deze blush ook als oogschaduw gebruikt om net een lichte en frisse kleur te geven als achtergrond voor de eyeliner en mascara. Door de verschillende kleurtjes erin kan je namelijk gericht met een oogschaduwkastje in de weer. De blush geeft niet echt veel glans en bevat geen shimmers als je hem aangebracht hebt op de huid. Precies wat ik fijn vind in een blush: enige shimmer of glans breng ik liever gericht aan met een aparte highlighter.

De High Definition Liquid Eyeliner ligt nu een maandje in de winkel en kost €2,99. De pigmentatie is verrassend zwart, het vilten uiteinde werkt gemakkelijk en je kan er goed hele dunne maar ook een wat dikkere eyeliner mee aanbrengen. Ik bewaar een eyeliner als deze altijd op de kop, zodat hij altijd klaar is voor gebruik met een fijn nat uiteinde.

De Big Bold Mascara (€3,99) is een mascara met een reusachtige borstel, iets waar ik geen fan van ben omdat ik hiermee al snel tegen mijn oog of huid rondom mijn oog aan zit. Al met al is het wel een fijne mascara en door de fijne borstelkop brengt hij gelukkig niet klonterig aan waardoor hij in 2 laagjes een mooi en vol resultaat geeft.

De Ultra Last Lipstick in Peach Fizz kost €2,99 en heeft een ietwat frosty finish en een goede pigmentatie zoals je op de swatch kan zien. Hij voelt fijn aan op de lippen en de kleur blijft ook redelijk lang zichtbaar. De Kiss Gloss in City Sorbet (€1,99) bracht ik eroveraan om glans en een subtiele glitter toe te voegen. Persoonlijk vind ik het ook heel erg fijn dat de lipproducten niet overmatig geparfumeerd zijn.

Naast mijn dagelijkse basisproducten (primer, foundation, concealer, poeder, wenkbrauwen en finishingspray) gebruikte ik het Color Wheel als mix op mijn wangen en als afzonderlijke kleuren op mijn ogen voor een waas van frisse kleuren, de HD liner voor een dunne eyeliner, de Big Bold mascara op enkel de bovenste wimpers en de Ultra Last lipstick en Kiss Gloss op mijn lippen. Een frisse en zachte look die bij veel gelegenheden past!

Heb jij ervaring met producten van NYC? Als je een leuke aanrader hebt (of juist een afrader) dan hoor ik het graag :)

Reacties op dit artikel

 • Reply Anne Lisa 12 april 2012 at 10:57

  Leuke spulletjes! mooie nagellak

  Maar waarom swatcht Sarah van Cherryplumsky geen nagellakjes meer?

  • Reply Desirée 12 april 2012 at 11:03

   Hallo Anne Lisa / Noreliene: Sarah swatched al sinds eind vorig jaar geen lakjes meer voor Curvacious. Dit omdat het met de verzendkosten uit de handen liep aangezien Sarah in België woont. Daarnaast moest ik dan lakjes ‘opsparen’ om in één keer toe te kunnen sturen en duurde het zo te lang voor ik een nieuwe collectie of nieuwe kleurtjes kon laten zien. In fijn overleg hebben we toen besloten dat ik zelf weer de nagellakjes swatch. :)

  • Reply Sarah 12 april 2012 at 11:54

   Dat kan ik alleen maar bevestigen, er is verder niets aan de hand :)
   Sarah’s laatste artikel:NOTD: Acid DC

 • Reply Lisette 10 april 2012 at 19:48

  De blush is echt supercute! Kunstwerkje :)
  Lisette’s laatste artikel:I’m not a hooker

 • Reply Suzanne 10 april 2012 at 19:44

  De nagellak is schattig!
  Suzanne’s laatste artikel:Mijn MAC Cosmetics Mineralized Skin Finish collectie!

 • Reply Elly 9 april 2012 at 15:53

  Wat zijn de producten inderdaad verrassend leuk hè! Ik ben er ook echt erg blij mee!
  Elly’s laatste artikel:Hoe ziet een paaslook er nou uit…?

  • Reply Desirée 10 april 2012 at 09:25

   Ja, echt verrassend leuke producten! :D

 • Reply Evelien 8 april 2012 at 21:17

  Ik moet ook eerlijk bekennen dat ik altijd voorbij het schap loop.. geen idee waarom, haha. Catrice en Essence die ernaast zitten vind ik altijd interessanter :P Maar die lakjes, wat een mooie kleurtjes! en mooie swatches ook hee!
  Evelien’s laatste artikel:Oh Question: Hoe oud was je dat je begon met make-up dragen?

  • Reply Desirée 10 april 2012 at 09:31

   Dankjewel! Ik weet wel dat ik het vak nu eens vaker door zal kijken naar wat leuks, ben echt aangenaam verrast!

 • Reply Lisa 8 april 2012 at 19:52

  Heb al verschillende keren nieuwsgierig bij de schap van NYC staan te kijken, maar nog geen een keer iets mee genomen al vind ik er wel echt mooie en leuke budget dingen bij zitten! Was nog even aan het afwachten tot er meer aan reviews over dit merk op internet te vinden was! Ga vast en zeker snel toch iets kopen van dit merk!
  Lisa’s laatste artikel:Easter nail-arts

 • Reply Kevser 8 april 2012 at 10:27

  Eigenlijk loop ik de nyc schappen ook altijd voorbij maar ik zie de laatste tijd enorm veel
  Mooie producten langskomen op blogs! Ga de volgende keer denk ik de lila en mintgroene lakjes meenemen. Ook de eyeliner ziet er fijn uit!:) ben erg benieuwd naar het gebruik! Thanks for the reviews!;)

  • Reply Desirée 10 april 2012 at 09:33

   Jij bedankt voor je enthousiaste reactie :)

 • Reply Mariska 7 april 2012 at 20:04

  Ik vind de roze kleur van NYC Nagellak zo mooi!
  Mariska’s laatste artikel:OPI: Dutch Treats

  • Reply Desirée 10 april 2012 at 09:34

   Echt een heerlijk zomerkleurtje is het ^^

 • Reply Miranda 7 april 2012 at 17:56

  De nagellak vind ik zo mooi:D
  Miranda’s laatste artikel:Filmpje; favoriete budget producten

 • Reply Laura 7 april 2012 at 17:17

  Mooie producten zijn het. En ook nog is heerlijk dat de prijzen zo budget zijn :)
  Laura’s laatste artikel:NEW – Urban Decay – NAKED Palette

  • Reply Desirée 10 april 2012 at 09:35

   Ja, heerlijk he? Mooie producten voor weinig, dan kan je nog eens lekker shoppen ^^

 • Reply beautyforgirls 7 april 2012 at 16:18

  Ik vind de lakjes echt heel erg leuk.
  Liefs, xxx
  beautyforgirls’s laatste artikel:Studiereis London, het verslag.

 • Reply Beauty Treasures 7 april 2012 at 13:49

  Ziet er leuk uit! En fijn dat de prijzen ook zo budget zijn!
  Beauty Treasures’s laatste artikel:HOERA EEN EIGEN NAGELLAK LIJN VOOR UNITY COSMETICS

 • Reply Tedje 7 april 2012 at 12:05

  Die mintkleur nagellak wil ik zo graaaaaaag!!
  Tedje’s laatste artikel:How to: Frisse zomerlook met Catrice

 • Reply Esmay 7 april 2012 at 10:07

  Zulke leuke productjes! Ik heb zelf 2 lakjes en de eyeliner en de mascara.
  Mascara vond ik minder goed, eyeliner is bij nader inzien toch wel prettig omdat ik er zo goed een winged eyeliner mee kan maken hihi!
  Esmay’s laatste artikel:persoonlijk : witte wol

  • Reply Desirée 10 april 2012 at 09:37

   Jaaa, daar is de eyeliner inderdaad perfect voor!

 • Reply xElegance 7 april 2012 at 09:38

  Mooie producten, ik heb zelf het lakje 253 Mint Macaroon.
  xElegance’s laatste artikel:Marble nails.

 • Reply Deborah Maysa 7 april 2012 at 09:04

  Hihi, dat wordt een druk shop dagje…. Ook maar even langs het kruidvat voor de blush… (manlief blokeert straks nog mijn pas grinzz)
  Deborah Maysa’s laatste artikel:Goede vrijdag

  • Reply Desirée 10 april 2012 at 09:38

   *zegt sorry tegen je man en tegen je pinpas* hihi

 • Reply Yara 7 april 2012 at 08:57

  Vind het echt mooie lakjes!
  Yara’s laatste artikel:Lovely Celebrity: Blake Lively

 • Reply femketje 7 april 2012 at 08:38

  die pastel lakjes zijn zo pretty :D
  femketje’s laatste artikel:Collective Shoplogje 6 April 2012.

 • Reply Alyssa 7 april 2012 at 08:22

  Die lakjes vind ik echt prachtig!! En die color wheel heb ik een keertje gehad, erg mooi!
  Alyssa’s laatste artikel:List: 10 lovely quotes about….shoes!

 • Reply Bellachique 7 april 2012 at 02:11

  Ik heb ze ook nog maar pas ontdekt, en ik ben echt dol op de lakjes! Je staat echt zo mooi met de colourwheel, perfect voor de lichte huid idd!

 • Antwoorden

  CommentLuv badge

  Meer in Beauty
  L’Oréal | Nude Magique BB Cream

  Nu de BB Cream hype een beetje over lijkt te zijn komen er meer en meer merken met zo'n crème...

  Sluiten