Beauty Huis & interieur

Win een heerlijk verwenpakket van Pretty Please!

15 april 2012


Vandaag is het feest voor Pretty Please want deze webwinkel bestaat vandaag alweer precies 1 jaar! Om dit te vieren heeft de webshop een nieuwe look gekregen en zullen er verschillende leuke acties georganiseerd worden, zoals deze winactie op Curvacious.nl. Je kan namelijk kans maken op een heerlijk verwenpakket vol heerlijke producten uit het assortiment van Pretty Please, met een waarde van ruim €40,00 waarmee je jezelf van top tot teen kunt verzorgen.

Victoria’s Secret – Secret Charm fragrance mist in honeysuckle & jasmin (250ml)
“Deze bodymist is veel zachter en frisser dan een parfum, en kan je over je hele lichaam gebruiken. De handige flacon gooi je zo in je tas om gemakkelijk overal mee naartoe te nemen.”

Ah, wat een heerlijke bodyspray is dit zeg! Hij ruikt lekker fris, vrouwelijk en de geur blijft nog wel eventjes hangen ook. Niet zo lang als met een parfum maar dat is nooit met een bodymist. Even bijsprayen is zo gedaan en dat werkt direct ook als een enorm verkwikkend momentje door de fijne nevel en de frisse geur. En doordat de fles zo lekker groot is kan je ook wel even vooruit. Love it!

Sugar Scrub
“Een stevige scrub van suiker, om je lichaam klaar te maken voor de zon. Ruikt naar stervrucht en mango.”

Ben je op zoek naar een product om eens stevig de dode huidcellen van je lichaam te kunnen masseren èn tegelijkertijd de zomer in huis haalt? Dan zit je met deze sugar scrub helemaal goed. Ik heb deze zelf ook en het is inderdaad een lekkere grove scrub (zacht inmasseren is aan te raden), maar hij laat de huid lekker zacht en megafruitig ruiken ^^

The Scrubifier
Dit is een superhandig hoesje die je met het aantrekkoordje kan sluiten, nadat je er een stukje zeep in hebt gedaan. Je hebt op deze manier een handige en herbruikbare scrubmaker. Daarnaast gaat de zeep er ook nog eens heerlijk van schuimen en ben je dus tegelijkertijd je lijf aan het wassen en aan het scrubben. Handig!

Everlasting Love
“Een stuk zeep dat ruikt naar roosjes. Om zelf ook lekker naar roosjes te ruiken als de rozen buiten voor het eerst in bloei staan.” Een lekkere basic zeep met een zoete rozengeur die perfect werkt in combinatie met The Scrubifier!

Oh honey!
“Een bruistablet met de vrolijke, lente-achtige geur van honing en kamille. Voor wie dol is op honing (ook geschikt voor kinderen).”

Zie je hoe groot dit ding is?! Hier kan je meerdere keren mee in bad (of lekker veel voetenbadjes mee maken) als je hem in een paar stukken breekt, maar je kan hem natuurlijk ook in één keer in bad gooien voor de ultieme verwennerij.

Soy Scent – Fris Wasgoed
“Geef geur aan je interieur met deze heerlijke soy scent. Voor als het nog net even te koud is om je tuindeuren de hele dag open te laten staan.” Hmmm als er één geur is die ik 24/7 in mijn huis zou willen ruiken, dan is het wel de geur van vers-gewassen-wasgoed. En zo ruikt deze soy scent: YUM! Je kan hem eventueel in meerdere delen opbranden in een oliebrandertje en hebt er lekker veel uurtjes geurplezier van <3

Sleek Pout Polish – Pink Cadillac
“Een tinted lip conditioner, ideaal om je lippen te verzorgen en tegelijkertijd een subtiel kleurtje te geven.” Dat de Sleek oogschaduwpalettes en de blushes helemaal geweldig zijn (veel pigmentatie en goede kwaliteit voor een fijne prijs) weten we wel, maar ook de lip conditioners zijn erg fijn. Deze laat een subtiele, vrouwelijke roze kleur achter op je lippen en houdt ze zacht.

En als laatste zit er ook nog een superfijn (en supercute!) zwarte eyeliner in, in de vorm van een Japans poppetje ^^

Wil jij kans maken op bovenstaand pakket?
– Neem een kijkje op PrettyPlease.nl en laat in de comments achter welk product jij graag eens zou uitproberen en waarom
– voor extra winkans kan je daarnaast ook Pretty Please gaan volgen op Twitter en liken op Facebook.

Meedoen met deze winactie kan t/m zondag 22 april, 23.59 uur. De winnaar krijgt hierna persoonlijk bericht. Leuk extraatje: tot 30 april krijg je bij elke bestelling een fijn stuk van de Sweet Heart zeep gratis (zolang de voorraad strekt).

Heel erg veel succes allemaal!

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Priscilla
    Reply Priscilla 23 april 2012 at 16:55

    hmmm, die bodyspray lijkt me heerlijk! mijn huid tintelt al, het verlangt naar bodyspray! haha

  • Avatar van melissa
    Reply melissa 22 april 2012 at 16:57

    ik doe mee! ik zou graag de dottingtools uitproberen (alle kleuren).

  • Avatar van laura
    Reply laura 22 april 2012 at 14:06

    ik zou heel graag de tinted lip conditioner willen uitproberen, omdat ik zowiezo al een erg grote fan ben van lippenstift en lipglosses. Maar een lipstift/gloss met “voeding’ heb ik nog geprobeert maar lijkt me wel super fijn. Natuurlijk ben ik naar alles wel benieuwd, maar naar body mist wel het meest (na de tinted lip conditioner dan). het lijken me echt topproducten!
    groetjes, laura. (ik heb geen twitter, maar ik like jullie allebei op facebook)

  • Avatar van Make Up For Women
    Reply Make Up For Women 22 april 2012 at 10:53

    Hi! Ik doe graag mee! Weet dat ik nog maar pas iets gewonnen heb, maar heb m’n cadeautje weggegeven aan een goede vriendin, ze was er erg gelukkig mee! Dus waag ik nog eens een kansje!

    Ik zou graag eens het Sleek I-Divine palet Acid uitproberen! De kleuren zijn heerlijk fel en in mijn stash zitten bijna alleen natuurlijke of zachte kleuren, dus een palet met opzichtige kleuren is meer dan welkom!

    Veel succes lieve dames!

    xoxo

  • Avatar van Leslie
    Reply Leslie 21 april 2012 at 12:08

    Pure Sea butter, alhoewel haast alle producten mij toelachen.

  • Avatar van Connie flipse
    Reply Connie flipse 21 april 2012 at 11:16

    Leuke prijs

  • Avatar van Rebecca
    Reply Rebecca 21 april 2012 at 09:59

    Wat een super leuke actie,heb het gelijk gedeeld op fb.
    Ik zou graag eens wat relax spullen voor in bad willen uitproberen,heerlijk relaxen na een drukke week!Maar eerlijk gezegd vind ik heel veel spullen op de site super,ook de make-up en parfums zijn super,ik kan wel erg moeilijk kiezen!

  • Avatar van Kareltje
    Reply Kareltje 20 april 2012 at 20:28

    Aromatherapie Badzout “Rust”; optimale rustgever en oppepper. Heerlijk een extraatje en dan ontspannen en eindelijk tot rust komen, optimale ontspanning…………

  • Avatar van Sannie
    Reply Sannie 20 april 2012 at 17:37

    Moeilijk kiezen uit zoveel heerlijke hebbedingen! Ik zou het oogschaduwpalet shimmer proberen. Ik gebruik eigenlijk nooit oogschaduw tot een visagiste in een winkel me laatst zei dat het mijn ogen zoveel mooier zou maken als ik een beetje kleur zou gebruiken. Ik ga ervoor!
    (Niet op FB of twitter)

  • Avatar van Annemarie
    Reply Annemarie 20 april 2012 at 15:07

    Ik vind alle artikelen heel aantrekkelijk maar de SHEER LOVE BODY MIST lijkt me toch echt wel heel erg fijn!

  • Avatar van Isabelle De Meyer
    Reply Isabelle De Meyer 20 april 2012 at 12:45

    Ik zou heel graag “Bath Fizzy Tablets” uitproberen omdat het een lekkere vrolijke roze kleur heeft, en het eruit ziet als een superleuk snoepkoekje! Ik word helemaal vrolijk van dat soort bathstuff! Echt geweldig om AL je zintuigen te verwennen, inclusief de visuele factor! Je voelt je met dit soort dingetjes helemaal “Alice in Wonderland” waar alles op een magische manier tot leven komt, waar je alles door een roze bril kan zien en waar alles gewoon vredig en haromieus is! Met DIE gedachten wil ik dolgraag een heerlijk ontspannend bad nemen!

  • Avatar van Anne
    Reply Anne 20 april 2012 at 10:47

    Oh honey!, zou ik heel graag willen uit proberen, lijk me heerlijk, voor de honing.

  • Avatar van Patricia Liebregts
    Reply Patricia Liebregts 20 april 2012 at 08:59

    Zou graag Soy Scent willen proberen lijkt me heerlijk de lucht van frisse was houdt me wakker ´s avonds.

  • Avatar van Joke Pronk
    Reply Joke Pronk 20 april 2012 at 08:33

    Victoria’s Secret Body Butter – Amber Romance
    lijkt me echt heerlijk! geliked en volgend (Tantejootje)

  • Avatar van marlies
    Reply marlies 20 april 2012 at 08:17

    heerlijke spullen om je badkamer mee aan te vullen

  • Avatar van irene niec
    Reply irene niec 20 april 2012 at 00:48

    Mij lijkt de Aromatherapie badzout “Rust” heerlijk, om je te ontspannen
    na een hele dag hard werken!!!

  • Avatar van Suzanne
    Reply Suzanne 19 april 2012 at 23:15

    Leuk, ik doe mee! Ik vind dit item het leukste: SEXY LITTLE THINGS LOVE ROCKS EAU DE PARFUM
    Met name omdat ik het flesje zooooo leuk vind met dat verstuivertje en alles. Ik ben dol op bloemetjes dus dit lijkt me heel lekker.

  • Avatar van toadette
    Reply toadette 19 april 2012 at 15:48

    Lemon Fizz badbruisbal lijkt me zo heerlijk. Ik hou van in bad gaan en met zo’n lekker badbruisbal word dat alleen maar leuker :)!
    Ik doe mee met deze actie en ik volg ze op twitter.

  • Avatar van Bets
    Reply Bets 18 april 2012 at 23:51

    Ik zou de bodymist wel willen uit proberen, maar de Sexy Little Things Love Parfum lijkt me ook een lekker geurtje

  • Avatar van debora
    Reply debora 18 april 2012 at 22:17

    leuke winactie, ik doe zeker mee !

    ik zou graag de clear essence medicated cleansing bar uitproberen, deze zou goed moeten helpen tegen acne, en daar heb ik helaas last van !

    xx

  • Avatar van Jeanne
    Reply Jeanne 18 april 2012 at 21:12

    Ik zou graag de Organics Hair mayonnaise uitproberen. Heb ontzettend veel last van droog en beschadigd haar door de phöne en stijltang. Dit spul klinkt “lekker vet” en is toch een iets kleinere drempel om te nemen dan een gewone pot mayo in je haar te smeren.

  • Avatar van Sandrina
    Reply Sandrina 18 april 2012 at 19:21

    Sexy Little Things Love… Deze parfum wil ik opdoen om ook lekker te ruiken voor mijn lieve vriend

  • Avatar van Paula
    Reply Paula 18 april 2012 at 18:34

    Ik zou heel graag de Scrubifier willen proberen omdat het me gewoon heerlijk lijkt! Ook het roze stippling brush zou ik uit willen proberen, heb nog nooit zo’n kwast gebruikt! Wat een tof pakket! Heb pretty please geliked op facebook en ik volg ze nu ook op twitter :)

  • Avatar van Anne-Marie
    Reply Anne-Marie 18 april 2012 at 17:53

    Ik vind de Sleek Pout Polish – Pink Cadillac helemaal geweldig. Vrolijk kleurtje op mijn lippen en nog erg leuk verpakt ook. Hier knapt niet alleen ik, maar ook mijn make-up tasje helemaal van op.

  • Avatar van Agnetha
    Reply Agnetha 18 april 2012 at 17:10

    Ik doe niet mee, maar wil wel zeggen dat het een heel mooi samengesteld pakket is. En sugar scrub is heerlijk. Diegene die wint kan zich heerlijk verwennen en ik gun het haar van harte.

  • Avatar van Lisa
    Reply Lisa 18 april 2012 at 14:47

    Ik doe mee! Ik zou deze Berry Kiss Hydrating bodylotion wel willen uit proberen! http://www.prettyplease.nl/lichaam/349-berry-kiss-hydrating-body-lotion.html

    Ik volg pretty please op twitter en heb de facebook pagina geliked!

  • Avatar van Anita
    Reply Anita 18 april 2012 at 13:38

    zou voor mezelf wel een lekker zomers kleurtje willen hebben en zou daarom de Black Opal Raspberry Bronzer willen proberen. Het ziet er zo goed uit!

  • Avatar van Kira
    Reply Kira 18 april 2012 at 12:15

    Ik zou een verfrissende body mist graag willen proberen, van victoria’s secret. Dit omdat ik al jarenlang naar de shows kijk en daar erg fan van ben. Ook heb ik ontzettend veel bewondering voor dit merk/bedrijf. Productie ervan, etc! (En natuurlijk omdat ik trots ben op ‘onze’ Doutzen!)
    Daarbij wie wil er nou niet zo’n heerlijk verwenpakket? Ik zou het dan met mijn moeder gaan delen, omdat ik heel trots ben op haar en ze heel lief is!

  • Avatar van Steffie
    Reply Steffie 18 april 2012 at 10:04

    Ik doe erg graag mee! Ik kan wel een oppepper gebruiken. Wat ik heeeeeeel graag zou willen proberen is een divine palette van sleek, die staan echt boven aan op mijn wishlist.. ik zou er zo veel looks mee kunnen maken… Ik volg jullie beide op tiwtter al miss073 en op fb als steffie coense. Helaas eindigt het net voor mijn verjaardag, maar ik ga 7 mei naar duitsland en dan kan ik deze spulletjes goed gebruiken ^^
    heel veel succes allemaal!
    veel liefs,
    steffie

  • Avatar van mijke
    Reply mijke 18 april 2012 at 00:20

    De badbruistablet met honing of de soy scent!

  • Avatar van Thea
    Reply Thea 17 april 2012 at 21:21

    ik zou heel graag de sleek oh so special of de sleek au naturel uitproberen omdat ik dit merk nog niet ken maar er steeds nieuwsgieriger naar wordt.

  • Avatar van Anne
    Reply Anne 17 april 2012 at 21:03

    Oh wauw. *hebben hebben hebben*.
    Ik heb je geliked op facebook en gevolgd op twitter, en de site van prettyplease volg ik al een tijdje.
    Het maakt me echt helemaal niks uit wat ik zou krijgen als ik win. Maar ik ben het meeste benieuwd naar de bad/douche producten. Al is de make up ook echt super.
    Nu maar duimen! :)

  • Avatar van Yvon
    Reply Yvon 17 april 2012 at 19:50

    Wat een heerlijke winactie zeg, ik zou het liefst allemaal relax dingetjes voor in bad willen proberen, heb twee kids , van 4 en 8 en na een hele dag zou dat heerlijk zijn. Eerst lijkt me een massage lekker met dat kapoentje en en de vanille massage bar, daarna een heerlijk lang heet bad met daar in de dreampill , alleen die naam al..hmmmmm. Daarna lekker afgedroogd worden en gemasseerd , jaja ik ga nu helemaal los hoor haha, met de berry kiss hydrating bodylotion….daarna een lekker glas chardonnay er bij, maar die heb ik zelf hoor!

    volg Pretty please op fb , Von Luca en op twitter @VonnieLucas

  • Avatar van Ibtissam
    Reply Ibtissam 17 april 2012 at 15:17

    Wat een leuke winactie zeg. Ik word er wel hebberig van :-)) De producten voor het bad zou ik graag willen proberen, maar het liefst de soy scent Fris Wasgoed. Als ik soms thuis kom en de geur van fris gewassen kleding ruik, is dat voor mij altijd een geluksmomentje.

  • Avatar van Anja
    Reply Anja 17 april 2012 at 12:50

    Graag doe ik mee met deze toffe actie. Het product wat ik graag uit zou willen proberen: Whipped Soap in a Jar – Sassy Strawberry Ben dol op aardbeien, ben er mee opgegroeid. Thuis hadden we een tuinderij dus was het in de zomer helpen met plukken, inmiddels werken mijn kids bij een aardbeienkweker waardoor we zeer regelmatig verzekerd zijn van superverse aardbeitjes. In ons dorp is het ook altijd 1 keer per jaar aardbeienfeesten. Kortom: helemaal aardbei-fan, maar douchespullen in de geur aardbei heb ik nog niet en zijn zeer welkom hier. Volg Pretty Please al via twitter en facebook.

  • Avatar van Claudia van Heck
    Reply Claudia van Heck 17 april 2012 at 12:38

    Ik zou wel heel graag de Dream Pill (bruistablet) willen proberen! Ik vind het heerlijk om na een drukke dag een bad te nemen, bruistabletten vind ik super en deze zou me kunnen helpen om sneller en gemakkelijker in slaap te vallen… Een goede nachtrust is zó belangrijk! Ben super benieuwd!!
    Maar dit pakket is helemáál fantastisch, ik begin vast met duimen…

    Ook ik volg Pretty Please op Facebook :-).

  • Avatar van debby
    Reply debby 17 april 2012 at 08:38

    Proberen is het niet echt, meer gebruiken! maar oh wat lijkt 1 van die Z palettes me fijn. Misschien kan ik dan eindelijk orde scheppen in de chaos die ik altijd heb bij mijn oogschaduws, daarbij ben ik er ook altijd wel 1 kwijt ( natuurlijk die ene die ik die dag opwil)

  • Avatar van anna
    Reply anna 16 april 2012 at 22:34

    PURE SHEA BUTTER. Omdat deze voor diverse verzorgingsdoeleinden kan worden gebruikt en ik een zeer droge gezichtshuid heb.

  • Avatar van Jana R.
    Reply Jana R. 16 april 2012 at 20:34

    Leuk! ik doe mee :D
    – Ik zou graag iets van Sleek willen of wel dat aapje dat je nagellak doet drogen lijkt mij erg leuk! :D
    – Ik volg Pretty Please via twitter/facebook.

    Liefs,Jana.x

  • Avatar van Puck
    Reply Puck 16 april 2012 at 19:58

    Ik zou absoluut de Lavenda Molti willen proberen, sinds ik een zeepproefje van Lush heb geprobeerd, liggen mijn douchegels ongebruikt in de douche. Ik ben helemaal weg van zeep! En de geur van lavendel, hmmmm! Doet me denken aan Frankrijk en dus meteen aan vakantie. Ik weet wel waar mijn gedachten zijn onder de douche met dit zeepje. Ik volg je ook op twitter!

  • Avatar van Tara
    Reply Tara 16 april 2012 at 16:50

    Ik doe mee, ik zou graag een van de sleek producten willen proberen of een van de badbruisballen. Ik heb ook de facebook pagina van Pretty Please geliked.

  • Avatar van Wendy
    Reply Wendy 16 april 2012 at 16:26

    Ik zou heel graag een palet van Sleek willen uitproberen! Deze zijn op beautyblogs al bekend, maar ik zou ook graag willen uittesten hoe goed de pigment wel niet is.

  • Avatar van Kaylani
    Reply Kaylani 16 april 2012 at 15:25

    Ik ben erg benieuwd naar de Solid Shampoo Ginger. Ik vraag me natuurlijk af of mijn haar hier echt sneller van gaat groeien haha!
    Ik volg op twitter en like op FB

  • Avatar van Lili
    Reply Lili 16 april 2012 at 15:11

    Great products!!!

  • Avatar van muriel
    Reply muriel 16 april 2012 at 13:04

    Victoria’s Secret – Secret Charm fragrance mist in honeysuckle & jasmin

    Deze lijkt me hemels! Als ik deze win, schrijf ik zeker ook eens een verslagje op jouw blog.

  • Avatar van Liesbeth (candyandtreats)
    Reply Liesbeth (candyandtreats) 16 april 2012 at 11:37

    Wat een leuk pakket!
    Van deze producten ben ik het benieuwdst naar de Soy Scent – Fris wasgoed. Het lijkt mij namelijk ook heerlijk om een huis dat naar wasgoed geurt te hebben!
    Van de websit zou ik graag The Soap Stache uitproberen: http://www.prettyplease.nl/specialty-soap/166-the-soap-stache.html
    Ziet er supercute uit en daarna nog eens fun in de badkamer! Heerlijk :)
    Ik volg Pretty Please op Twitter en FB!

    Liefs, Liesbeth

  • Avatar van Tedje
    Reply Tedje 16 april 2012 at 10:55

    Onwijs leuk! Ik wil heel graag meedoen. Ik zou dit product zo graag willen: http://www.prettyplease.nl/ogen/419-sleek-i-divine-palet-au-naturel.html
    Ik volg PP al op Twitter en op FB@

  • Avatar van Santje11
    Reply Santje11 16 april 2012 at 09:56

    Weer zo’n leuke actie, met een leuke webwinkel. :) Ik heb zelf ooit uit Amerika een kleine set van Victoria Secrets gehad met een mini douchegel, bodylotion en een mini bodymist. Die bodymist was heerlijk, dus zeker de bodymists zou ik willen proberen, en dan vooral deze:
    http://www.prettyplease.nl/body-mist/344-victoria-s-secret-body-mist-secret-charm.html
    m al bij mijn favorieten gez
    Maar er staan meer heerlijke producten bij Pretty Please, hij stond al bij mijn favorieten. ;) Geliked en volg ook op Twitter.

  • Avatar van DalaLuz
    Reply DalaLuz 16 april 2012 at 01:55

    Die Secret Charm fragrance mist spreekt me heel erg aan, en ik was al nieuwsgierig naar de Sleek pout polishes en die schattige eyeliner! Maar ook deze http://www.prettyplease.nl/op-is-op/309-wet-n-wild-i-sparkle-quatro-oasis.html maakt me heel erg nieuwsgierig! Ik heb Pretty Please toegevoegd aan mijn facebook en twitter, leuke shop!

  • Avatar van Marleen
    Reply Marleen 15 april 2012 at 23:15

    Ohww, ik heb al veel uitgeprobeert maar ik wil nog graag deze uitproberen:

    http://www.prettyplease.nl/lichaam/327-himalaya-zout.html

  • Avatar van Elien
    Reply Elien 15 april 2012 at 22:20

    Ik wil graag dit: http://www.prettyplease.nl/nagellak/247-w7-red-dazzle.html nagellakje uitproberen omdat ik rood echt een prachtige kleur vind en ik graag een rood lakje met veel glitters wil hebben!
    Ik volg ook de facebook en twitter van PrettyPlease!
    Liefs,

  • Avatar van Silke V.
    Reply Silke V. 15 april 2012 at 21:56

    Ik ben eigenlijk vooral nieuwsgierig anar de love spell body mist van victoria secret, maar ook de strawberries and champagne geur. Omdat ik gewoonweg nieuwsgierig ben naar de geur, en omdat mijn parfum op is :-). Oh en z-pallettes, omdat die gewoon heel erg handig zijn.

  • Avatar van paula
    Reply paula 15 april 2012 at 21:33

    ik doe graag mee,
    Victoria’s Secret – Secret Charm fragrance mist in honeysuckle & jasmin

    Ik volg je op twitter: xpaula95
    en heb je artikel geliked op bloglovin en facebook.

  • Avatar van Anita
    Reply Anita 15 april 2012 at 21:23

    Hoi Desirée Een erg leuke actie en wat een leuke site is PrettyPlease.nl
    Ik heb een kijkje genomen en zie eigenlijk bij iedere categorie wel een product wat mijn interesse wekt.
    In de categorie bad & douche – Whipped Soap in a Jar – Immortal – Verslavend lekker (ik wil het proberen)
    In geuren: Ravishing Love Fragrance Bag, de Cadeauset met drie producten van Victoria’s Secret.(Pure Luxe maar zo fijn)
    In make-up de Stippling penseel zwart – ideaal voor mijn foundation aan te brengen
    in Mani-pedi de stempel en schraper in combinatie met een stempelplaat- heerlijk crea zijn.
    In speciaal kies ik http://www.prettyplease.nl/cadeaubonnen/296-cadeaubon-50.html
    Heerlijk uitleven op PrettyPlease, en het is helemaal erg betaalbaar vind ik.
    In de categorie verzorging Victoria’s Secret Secret Charm Shimmer Body Lotion
    Prijs: Een bodylotion met subtiele gouden glittertjes er in, in de geur ‘Secret Charm’.
    laat me stralen en heerlijk ruiken.
    En voor hem het pittig zeepje voor wie houd van kruidig en mysterieus.
    Graag maak ik kans op je mooie pakket en heb de Facebookpagina geliked.

  • Avatar van Sandra
    Reply Sandra 15 april 2012 at 20:11

    Hee! wat een leuke winactie :) Ik zou de Strawberries&Champagne bodymist wel willen proberen! Champagne en aardbeien zijn heerlijk, zeker samen! klinkt als een heerlijke bodymist :)

  • Avatar van Nathalie
    Reply Nathalie 15 april 2012 at 17:01

    Ik vind het altijd zo leuk als jullie iets te vieren hebben dan cadeautjes weggeven:). Ik ben dol op zeepjes. Ik vind het heerlijk om elke dag te kunnen afwisselen met een geur wat op die dag bij mij past. Bijvoorbeeld Whipped Soap in a Jar – Chocolate Drizzle lijkt me verrukkelijk. Chocolade en zeep samen is onweerstaanbaar. Ik hoop dit verwenpakket te winnen, zodat ik kennis kan maken met de producten van prettyplease.nl :)

  • Avatar van helen
    Reply helen 15 april 2012 at 17:00

    Hoi, leuke actie en zoveel prijzen! Ik zou graag de Victoria Secret Body Mist willen proberen. Ik ken reeds de Love Spell body mist van VS. Die vond ik echt heerlijk helaas is deze nu op:(. Ben echt benieuwd naar de geur van Secret Charm.

  • Avatar van Maureen
    Reply Maureen 15 april 2012 at 15:16

    Super leuk ik doe mee!
    Ik ben heel benieuw naar de Organics Hair Mayonnaise, haha, een haarmasker met mayonaise? Klinkt er grappig, en als het ook nog een werkt is het nog leuker. De prijs is ook nog een leuk. (a)
    Wat een super leuke prijsjes kun je winnen! Ik heb pretty please ook gevolgd op twitter en facebook. (maureenveneman)

  • Avatar van Susanne
    Reply Susanne 15 april 2012 at 14:40

    hallo :)
    ik doe mee :)
    ik zou graag de parfum willen hebben; http://www.prettyplease.nl/parfum/262-sexy-little-things-love-rocks-eau-de-parfum.html
    ik heb ook gevolgd en geliked op twitter & facebook
    xxxxxxxxxxxxxxxxx

  • Avatar van Asmae
    Reply Asmae 15 april 2012 at 14:24

    Woww wat leuk om te winnen! Ik wil graag alles uitproberen! Ik volg jullie beide op twitter. @AsmaeFD88 <3

  • Avatar van Beautinista
    Reply Beautinista 15 april 2012 at 14:22

    Wat leuk. Tof. Ik doe mee. Van de producten die je kan winnen ben ik vooral benieuwd naar Everlasting Love zeep. Hij ziet er zo lief en lekker uit.
    Van de producten uit de webshop ben ik benieuwd naar de Z paletten . DIe lijken me erg fijn, en vooral handig. Ook ben ik erg benieuwd naar de Sleek paletten.
    Ik volg Pretty Please via Twitter(@beautinista) En via facebook(Naomi van Leeuwen)

    Heel veel succes iedereen xo.

  • Avatar van Lee J
    Reply Lee J 15 april 2012 at 14:17

    Wat een lekker verwenpakket. Ik vind het moeilijk om te kiezen omdat alles me wel leuk lijkt om uit te proberen, ik ken geen 1 product. Als ik dan een keuze moet maken dan zou ik echt de soy scent kiezen, daar ben ik heel erg benieuwd naar..
    Waarom ik dit pakket zou willen winnen:
    Door al het drukke werk en stress kan ik mezelf en m’n huisje hier mee verwennen :))

    Gr. Lee Janssens

  • Avatar van iris
    Reply iris 15 april 2012 at 14:14

    Ik doe ook heel graag mee! Ik weet dat mijn moeder altijd al een soy cent heeft willen proberen, en dit geeft mij een kans om eens iets terug te doen aan haar. Ze staat altijd voor me klaar en verdient dit.
    Liefs!

  • Avatar van Maartje
    Reply Maartje 15 april 2012 at 13:47

    Ik zou heel graag mee willen doen!
    Ik ben vooral heel erg benieuwd naar de soap in a jar, en dan wel in de geur, lemon meringue.
    Daar krijg je toch spontaan honger van? I <3 meringue….

    Ook Ben ik heel erg benieuwd naar die veel te schattige eyelines, die ook in dit pakket zitten.
    Want zeg nou zelf; ze zijn toch te lief?!

    Xxx, Maartje

  • Avatar van debora
    Reply debora 15 april 2012 at 12:10

    wat een leuke winactie !

    ik zou graag de clear essence medicated cleansing bar uitproberen, ik heb namelijk best wel veel last van acné en een vette huid, en daar zou deze zeep geweldig voor moeten zijn !
    http://www.prettyplease.nl/lichaam/186-clear-essence-medicated-cleansing-bar.html

    liefs x

  • Avatar van Jess
    Reply Jess 15 april 2012 at 11:43

    Het is supermoeilijk kiezen want alles ziet er overheerlijk uit maar als het dan toch moet… Ik zou dolgraag eens die marocconoil hairtreatment uitproberen omdat ik er veel goede dingen over heb gehoord.

  • Avatar van LindaB
    Reply LindaB 15 april 2012 at 11:32

    Mooi pakket zeg, ziet er heerlijk uit! Ik zou graag het Himalaya zout willen uitproberen. Heb die irritante bultjes op mijn lijf (KP) en heb al zeer veel uitgeprobeerd. Wellicht helpt Himalaya zout om het te verminderen aangezien het ook ontsmettend werkt.
    Ik volg beide ook via twitter (@LindaB1983) en FB (linda brouwers)

  • Avatar van manuela
    Reply manuela 15 april 2012 at 11:27

    leuke winactie!
    ik zie dat ze sleek palletjes verkopen. daar ben ik zo benieuwd naar.
    heb zelf nog geen ervaring ermee!
    netzoals body mist. lijkt mij zo lekker :)
    ik heb alles gedaan! :)
    groetjes.

  • Avatar van Magda
    Reply Magda 15 april 2012 at 11:18

    Leuke winactie, ik doe graag mee!

    Ik zou sowieso de Dream Pill willen uitproberen http://www.prettyplease.nl/bath-fizzy-tablets/303-dream-pill.html
    Ik heb de laatste tijd moeite met slapen en wil kijken of dit voor mij werkt.

  • Avatar van Jessica
    Reply Jessica 15 april 2012 at 11:07

    Wat leuk!
    Sowieso ben ik heel erg benieuwd naar de producten van Victoria’s secret.
    http://www.prettyplease.nl/body-mist/346-victoria-s-secret-body-mist-sheer-love.html
    De Sheer Love Body mist lijkt me heerlijk. En daarbij dan de body butter in “Pretty in pink”.
    http://www.prettyplease.nl/lichaam/299-victoria-s-secret-body-butter-pretty-in-pink.html

  • Avatar van Sandy
    Reply Sandy 15 april 2012 at 10:42

    Van harte proficiat met het éénjarig bestaan van Pretty Please, leuk! Dat er nog vele mooie jaren moge volgen!

    Ik heb eens even door de webshop zitten snuffelen, en er waren meer producten waarvan ik dacht ‘hmmm dat lijkt me wel wat’. Met name de haarmayonaise producten, de soy scents en deze: http://www.prettyplease.nl/nagellak/326-la-girl-garlic-nail-treatment.html
    Uiteindelijk zou ik toch voor dit nagelproduct gaan, aangezien mijn nagels te sneu voor woorden zijn en ik wanhopig alles aan het proberen ben om ze gezonder en langer te krijgen.

    Ik volg Pretty Please op Twitter (ik ben PaarseCavia) en op Facebook (Sandy Hasselt) :-)

    Een fijne verjaardag, geniet van die lekkere taart!

  • Avatar van Deborah
    Reply Deborah 15 april 2012 at 10:39

    oeee leuk en slecht voor mijn portemenee.

    Heb gelijk even gesnuffeld, de bodymist lijkt me erg prettig, maar ook de scrubs.

    Ben vooral nieuwsgierig naar Palgantong Morning Set, die heb ik op mijn verlanglijstje gezet om uit te gaan proberen.

    Een leuke shop waar ik de komende tijd wel eens wat zal gaan bestellen.

    en natuurlijk, geliked, gevolgd etc…

  • Avatar van Jacoba
    Reply Jacoba 15 april 2012 at 10:38

    Weer een superleuke actie!!
    Ik zou graag de Whipped Soap in a Jar – Chocolate Drizzle eens proberen… Ik houd heel erg van de cacao-geuren en in deze vorm heb ik het nog nooit gebruikt….

    • Avatar van Jacoba
      Reply Jacoba 15 april 2012 at 10:40

      Op Twitter ben ik: Ko Lamers

  • Avatar van Geanne Schutter
    Reply Geanne Schutter 15 april 2012 at 10:23

    Wat een ontzettend leuke winactie!

    Ik heb nooit geweten dat Pretty Please producten verkocht van Victoria’s Secret, dus ik zou heel graag een van de bodymmists of bodylotions willen proberen!
    Toen ik in Amerika woonde was ik echt gek op die producten!
    Ik heb de Facebook-pagina geliked en ik volg PrettyPleaseNL op Twitter.

    Groetjes Geanne

  • Avatar van sonja
    Reply sonja 15 april 2012 at 10:07

    o wat een leuke spulletjes. Heb op de site gekeken en vooral de geuren van victoria secret zou ik allemaal wel willen uitproberen.

  • Avatar van Lieke
    Reply Lieke 15 april 2012 at 10:00

    Wat een heerlijke actie! Ik heb een kijkje genomen op de site en de aromatherapie badzout zou ik graag wel eens willen proberen. Soms kan ik heel gestrest worden en maak ik me veel te druk. Ben benieuwd of zo iets dan je tot rust laat brengen. :D

    Liefs Lieke

  • Avatar van Rilana
    Reply Rilana 15 april 2012 at 09:28

    Allereerst: Hieperdepiep hoera!! proficiat hoor met het eenjarig bestaan.. op naar nog heel veel meer mooie jaren. Dat je veel mensen blij mag maken met de heerlijke produkten.

    Wat ik graag zou willen uitproberen is de sugarscrub.
    Ik heb zo’n droge huid en misschien als ik nu wat meer zou scrubben en daarna heerlijk insmeren met een bodylotion dat mijn benen er toch wat mooier uit gaan zien.
    ik volg je op twitter (@rilana213) en heb je nu vandaag ook op facebook gevonden. Je blog volgde ik al dus het hartje van like heb ik daar ingedrukt.
    Bij deze wens ik iedereen natuurlijk veel succes, en… keeping my fingers crossed!

    groetjes
    rilana

  • Avatar van meike
    Reply meike 15 april 2012 at 07:49

    Geweldige winactie! Omdat ik niet bekend ben met het gebruik van een bodymist zou ik er daar zeker 1 van willen uitproberen. De geur aardbeien champagne spreek me wel erg aan. En wat er voor mij ook uit springt is de zeep in een pot, wat zien die potten er leuk uit! Geur maakt me niet uit staat zo leuk in de badkamer ;-) ik ben ook even langs Facebook en Twitter geweest ( kadoshopjotho ) . Leuke websites trouwens echt 1tje om te onthouden heeft bijzonder leuke spulletjes

  • Avatar van Laura
    Reply Laura 15 april 2012 at 01:17

    Wauw wat een heerlijke winactie is dit zeg!! Ik ben zo benieuwd naar de Victoria’s Secret – Secret Charm fragrance mist in honeysuckle & jasmin. Zo veel gehoord en gelezen op Amerikaanse blogs dat ik er zo benieuwd ben naar geworden!!

    Ik heb alles gedaan om kans te maken ik hoop dat het geluk een beetje aan mij zijstaat!!
    Succes iedereen!!

    Liefs Laura Louise

  • Avatar van CalendulaWeb
    Reply CalendulaWeb 15 april 2012 at 00:33

    Hoi hoi, wat leuk zeg deze winactie! Allemaal fijne productjes! Ik zou heel graag de bruistablet met honing en kamille uitproberen, omdat ik als imkster (of hoe zeg je dat in vrouwelijke vorm) dol ben op alles met honing, omdat het een natuurlijk product is. Ik ben er eigenlijk ook razend benieuwd naar hoe dit dingetje ruikt, ik vind kamille op zich al zaaaalig ruiken! En daar honing bij? Must be like heaven!

    Verder lijkt me de Pro Tip Paddle Brush in hun webwinkel heel handig, omdat ik zo’n 70 cm lange haren heb, en een borstel speciaal voor lange haren lijkt me ideaal. Er willen nogal eens hardnekkige knopen in mijn haar zitten nu ik aan het verbouwen ben (dubbelzijdige tape enzo, oh jawel), en dan kan zo’n borstel wel van pas komen denk ik :$

    Ik heb de pagina geliked op Facebook (Tine M) en ik volg nu op twitter (CalendulaWeb), lijkt me alvast een hele leuke shop, ik kende het niet maar ik ga er zeker nog eens rondsnuffelen! Ben blij dat ik de website bij deze leren kennen heb!

  • Avatar van Veerle
    Reply Veerle 15 april 2012 at 00:23

    http://www.prettyplease.nl/lichaam/327-himalaya-zout.html

    Scrubzout bij de sauna vind ik altijd heerlijk. Ik moet alleen nog het perfecte zout vinden om thuis mee te scrubben en dan het heerlijke gevoel van de sauna ook thuis te hebben. Dit zout klinkt erg fijn en zou ik graag een keer proberen.

    Ik heb Pretty Please geliked op facebook en gevolgd op twitter.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.