Beauty Fashion Lifestyle Persoonlijk


8 juni 2012

Plus Size | Een romantische zomer met Forever21+


Als het aan mij ligt draag ik elke dag kleding in een romantische stijl, ik hou hier echt van! Maar dan wel gecombineerd met wat stoerdere accessoires of bijvoorbeeld een donkere jeans om het in balans te brengen en het minder ‘hippie’ te maken. Bij Forever21 is de eerdere pluscollectie Faith21 omgetoverd tot Forever21+ en hier kan je echt goed slagen, welke stijl je ook hebt. Mijn inspiratie voor het artikel van vandaag zijn de romantische items, maar ook als je op zoek bent naar nette, neon of casual stijl kleding dan kan je hier terecht.

In de romantische stijl kleding kijk je voornamelijk naar lichte pastel- en poederkleuren, maar ook andere kleuren (zelfs zwart!) kan romantisch staan als je daarbij let op een lieflijke print, opengewerkt kant, ruffles en transparante stoffen. Probeer de complete outfit in evenwicht te houden, maar probeer ook zeker niet te perfect te matchen: juist enkele printjes samen kan heel erg goed: als ze maar in dezelfde kleurstelling zijn. Probeer eens wat vaker wat ‘geks’ qua combineren en je zal merken dat het vaak heel erg leuk staat!

Als ik kijk naar de 2 maxidressen op de afbeelding hierboven dan waan ik me gelijk in de zomer om mee naar het park te gaan of lekker op een terrasje te gaan zitten. Zulke jurken vind ik zelf trouwens ook erg fijn om aan te trekken naar het strand. Je trekt er gewoon je bikini, tankini, badpak of swimdress onderaan en je bent zo klaar om het water in te gaan òf daarna snel weer wat aan te trekken: je draagt tenslotte maar één kledingstuk. Kies hierbij wel voor een model van een natuurlijke stof zoals katoen, dit droogt het snelst. Heb je moeite met je bovenarmen dan is een bolerootje altijd prettig of een losvallend vestje. Ook deze kan je bij Forever21+ volop vinden.

Maak je outfit helemaal af met een paar stoere sneakers of, om in de trend te blijven, een paar vrouwelijke pumps, ballerina’s of sandaaltjes, een tailleriempje, wat simpele sieraden die de aandacht niet van het kant, de mooie stof of de lieve printjes afhaalt èn vergeet ook zeker niet je nagels in een zachte pasteltint te lakken. Voor sieraden, tassen, schoenen èn enkele cosmetica items kan je ook weer terecht in dezelfde shop: handig!

De verzendkosten bij Forever21 bedragen €6,00 per bestelling (deze vervallen als je voor meer dan €75,00 besteld) en je kan er betalen via creditcard of PayPal. Je hebt je bestelling aardig vlot in huis; meestal al met enkele dagen. De kleding van de grote maten collectie loopt t/m maat 52.

Klik hier voor nog meer leuke webwinkels voor grote maten damesmode.

Heb jij ervaring met deze webwinkel? Spreekt de stijl van de kleding hierboven je aan of kleed jij jezelf liever in een andere stijl?

Door beautyforgirls op 8 juni 2012 14:25

Wat een leuke items.
Liefs, xxx
beautyforgirls’s laatste artikel:Quotes #01My Profile

beantwoorden


Door Paola op 8 juni 2012 14:50

Ze hebben leuke dingen!
Paola’s laatste artikel:Lux zepenMy Profile

beantwoorden


Door MySuperSweetLife op 8 juni 2012 17:03

Leuk, vooral die jurken!
Liefs
MySuperSweetLife’s laatste artikel:Ek NagelsMy Profile

beantwoorden

Desirée Reply:

Ik ben steeds meer van de jurkjes, vind deze ook echt superleuk ^^

beantwoorden


Door Kim op 8 juni 2012 18:08

Heel mooi, ik vind vooral de outfit, rechts boven in heel erg mooi!
Kim’s laatste artikel:I Love Sale Shopping!My Profile

beantwoorden


Door Jana R. op 8 juni 2012 20:50

Heel mooi allemaal :D x

beantwoorden


Door Santje11 op 8 juni 2012 21:31

Wat een leuke items! Ik ken de shop wel, maar heb er nog niets besteld.

beantwoorden


Door anouk op 9 juni 2012 13:12

hebbuh hebbuh hebbuh :D
anouk’s laatste artikel:Etat Pur: De oplossing voor iedere huid?My Profile

beantwoorden

Desirée Reply:

Haha, ik krijg er zelf ook ontiegelijke shopdrang van :)

beantwoorden


Door Joyce op 9 juni 2012 21:44

Wat een prachtige plus size modellen! Ik zou willen dat ze enkele items ook in kleine maatjes hadden. (:

beantwoorden


Door Michelle op 9 juni 2012 23:56

Ik wil al een tijdje bestellen bij Forever21, maar ik heb het nog niet gedaan. Ik denk dat ik volgende maand toch wat vakantiekleren hier ga aanschaffen.
Michelle’s laatste artikel:Filmpje: Truly Yours Mei 2012My Profile

beantwoorden

Desirée Reply:

Ik ben benieuwd naar je aankoopjes dan ^^ Shopze!

beantwoorden


CommentLuv badge