Fashion

Loavies lente shoplog

25 april 2014

loavies-1
Zo’n twee keer in het jaar krijg ik zin om mijn kast aan te vullen met nieuwe accessoires zoals tassen en sieraden om mijn outfits wat aan te kleden in een meer winterse of juist meer zomerse stijl. De lente is begonnen, de zomer komt eraan en dat betekent dat het tijd was voor wat leuke nieuwtjes. Shopping time! De webshop Loavies zit bomvol met leuke, betaalbare en trendy items op het gebied van fashion en accessoires zoals tassen, schoenen, sjaals, horloges en sieraden. Vandaag laat ik zien welke items ik bij elkaar shopte waarmee ik de komende zonnige tijd weer vrolijk de deur uit kan.

loavies-4
Hier zie je de foto’s van de webwinkel zelf van de producten die ik uitzocht, iets wat ik trouwens een enorm groot voordeel vind; je ziet er niet alleen de foto’s van een losstaand product, maar ook aan- en/of omfoto’s. Ik ging voor de volgende items:

Philip Black €34,95
Deze tas is geïnspireerd op de Philip Lim tas, hij voelt lekker stevig aan, is mooi afgewerkt en heeft een fijn formaat en goede vakindeling waardoor er lekker veel in past zonder dat het overzicht kwijt is. Ook fijn is het lange hengsel wat er bij geleverd wordt.

Blue Eye-Catcher €19,95
Deze frisse statement ketting vind ik leuk om te combineren met hooggesloten shirtjes en onder jasjes/blazertjes. Er zitten veel leuke details in verwerkt zoals turquoise-kleurige steentjes en goudkleurige moertjes.

White Stone €14,95
Deze korte goudkleurige ketting past bij de wat nettere gelegenheden of bij een wat drukkere outfit waarbij deze net een klein en fris detail geeft door het witte steenhangertje. Ook leuk om te combineren met andere kettinkjes.

Infinity Earring Gold €5,95
Deze kleine en fijne goudkleurige oorbellen zijn mooi voor elke dag en maken een leuke tegenhanger om samen met een statement ketting te dragen zonder dat de aandacht er vanaf geleid wordt.

loavies-5

Spring Necklace Pink €19,95
Ook deze statement ketting sprak me in de webshop direct aan vanwege de frisse en zomerse kleuren. Een compleet zwarte en stoere outfit met bijvoorbeeld een bikerjasje wordt zo in één keer vrouwelijk en minder donker. Doordat er veel kleuren in verwerkt zitten is deze ketting met veel verschillende outftis te combineren. Love it!

Square Earrings Brown €5,95
Deze oorbellen zijn ook weer geschikt voor veel verschillende gelegenheden en zijn lekker neutraal waardoor ze bij veel verschillende outfits kunnen. De steentjes zijn niet al te klein (maar ook zeker niet groot!) waardoor ze toch leuk opvallen, zeker in wat feller (zon)licht.

Small Boy Bag Pink €29,95
Deze op de Chanel Boy Bag geïnspireerde tas heeft een perfect pastelroze kleur, ik hou ervan! De combinatie met de stoere sluiting en kettinghengsel die je korter en langer kan dragen, maakt het een leuk item voor zomerse etentjes en feestjes.

Stockholm Leopard €14,95 (sale)
Dit horloge is nu in de sale verkrijgbaar en heeft een leuk luipaard printje wat echt harig aanvoelt. De combinatie met de goudkleurige hardware maakt het helemaal van nu en het combineert leuk met verschillende armbandjes erbij.

loavies-2 loavies-3
Ik ben helemaal happy met mijn nieuwe zomerse accessoires en de mooie tassen en ben onder de indruk van de kwaliteit van deze laatste twee, je kan er bijna niet aan af zien of voelen dat ze niet van echt leder gemaakt zijn. De sieraden zijn ook prima van kwaliteit en ik hoop dat ik er niet snel last van zal krijgen qua groenige uitslag wat ik helaas nog wel eens heb bij niet echt gouden of zilveren producten.

De collectie van Loavies verandert regelmatig mee met de laatste catwalk- en fashiontrends, de website is lekker overzichtelijk, betalen kan door middel van iDeal, PayPal, bankoverschrijving of creditcard en je hebt je pakketje vaak al de volgende dag in huis. Ik ben fan!

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Debby Bruijn
    Reply Debby Bruijn 2 mei 2014 at 15:59

    ben gek op loavies! En wat een onwijs mooie foto’s. Daar kan ik nog wat van leren.

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 4 mei 2014 at 09:18

      Wow, dankjewel voor je compliment!

  • Avatar van alexa
    Reply alexa 27 april 2014 at 21:48

    Mooie aankopen

  • Avatar van Dionne
    Reply Dionne 26 april 2014 at 15:14

    Die kettingen zijn mooi!

  • Avatar van Kiss & Make-up
    Reply Kiss & Make-up 26 april 2014 at 14:02

    Die statement kettingen zijn echt tof! Die maken meteen een eenvoudige outfit helemaal af denk ik :-)

  • Avatar van Manon
    Reply Manon 25 april 2014 at 19:12

    wauw super mooi allemaal!!

  • Avatar van Amelie
    Reply Amelie 25 april 2014 at 16:58

    De laatste blauwe ketting is echt super mooi!

  • Avatar van Suzanne
    Reply Suzanne 25 april 2014 at 16:19

    Prachtige spulletjes!

  • Avatar van Mieke
    Reply Mieke 25 april 2014 at 15:35

    Je hebt erg leuke dingen uitgezocht zeg! Loavies blijft een leuke webshop, ik word er altijd zo hebberig van! :)

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 25 april 2014 at 13:36

    Mooie musthaves ;-)

  • Avatar van Mariska
    Reply Mariska 25 april 2014 at 09:54

    Dat roze tasje is heel erg leuk :)

  • Avatar van FabulousHeidi
    Reply FabulousHeidi 25 april 2014 at 09:43

    Ik zag de shop al vaker voorbij komen, ze hebben echt superleuke accessoires! Wat jij hebt uitgkozen is ook echt prachtig! Love the pinkie necklace :D

  • Avatar van Ilse
    Reply Ilse 25 april 2014 at 07:27

    Die statement kettingen! Helemaal mijn ding! :-)

  • Avatar van Tineke
    Reply Tineke 25 april 2014 at 06:58

    Die tassen zijn zo mooi!
    Liefs

  • Avatar van Ceetje
    Reply Ceetje 25 april 2014 at 00:47

    Vooral de tassen vind ik erg mooi!

  • Avatar van femketje
    Reply femketje 25 april 2014 at 00:20

    Geweldig die ketting met roze :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.