Beauty

Mijn skincare routine | Augustus

26 augustus 2014

skincare-routine-augustus-2014-1
Alhoewel ik zeker niet mag klagen over mijn huid is er de laatste tijd toch weer een soort onrust terug waardoor ik wat meer last heb gekregen van onzuiverheden rondom mijn kingebied en mijn huid er wat vermoeider uit lijkt te zien. Ik wijt dit aan de stress van de laatste tijd (combi werk, relatie, kind, familie, vrienden, sport en me-time is best pittig af en toe) maar ik ben bezig wat meer prioriteiten te stellen en mijn tijd iets anders in te delen waardoor er nu al wat vooruitgang in lijkt te zitten. Yay! Zoals elke maand hou ik jullie graag op de hoogte van welke producten ik zo allemaal gebruikt heb de laatste tijd. Heb jij een drogere en gevoeligere huid, dan kan je hier wellicht fijne producttips uit halen. Kijk mee naar mijn skincare routine van de afgelopen tijd. 

Voor mijn gezichtsreiniging ben ik teruggegaan naar de Demak’Up Expert doekjes die ’s avonds in no-time ervoor zorgen dat mijn complete make-up verdwenen is. Lekker makkelijk! Hierna gebruik ik altijd nog een lotion en hiermee ben ik weer terug bij het Garnier micellair reinigingswater. Deze is erg zacht in gebruik, irriteert de ogen niet en laat geen trekkerige huid achter. Ik gebruik deze ook om ’s ochtends mijn gezicht op te frissen. Heerlijk! Na de lotion gebruik ik de Paula’s Choice daily pore-refine treatment die je al eerder voorbij zag komen – zelfs in mijn laatste favorieten artikel – omdat hij zo fijn is. Helaas gaat het kleine flesje er toch best vlot doorheen, maar goed: er staat alweer wat nieuws klaar om dit product te vervangen om uit te gaan proberen. Gotta love my job ♥

skincare-routine-augustus-2014-2
In de avond gebruik ik een combinatie van de La Roche-Posay effaclar duo+, een product wat onzuiverheden tegen gaat zonder je gezicht uit te drogen en ook ervoor zorgt dat littekentjes van puistjes/onzuiverheden worden vervaagd. Ik gebruik het nog niet lang, maar ben alvast erg tevreden. Hierna gebruik ik de nieuwe GoodSkin Labs true hydration 24H gel cream. Deze heerlijke, frisse gelcrème zorgt voor een flinke hydratatieboost, trekt snel in, kalmeert de huid en zorgt dat deze weer lekker comfortabel aanvoelt. Eigenlijk ben ik met mijn droge huid helemaal geen voorstander van een gelproduct omdat dit vaak niet voldoende doet, maar deze gelcrème heeft me positief verrast. Dit potje gaat vast en zeker helemaal leeg (ook omdat mijn man hier ook fan van is geworden haha).

Overdag gebruik ik de Lancaster Sun Control radiant glow cream, een fijne dagcrème met SPF50+ die een mooie gloed achterlaat op de huid zonder plakkerig of vettig gevoel. De ingrediënten verzorgen de huid en gaan ook nog eens rimpels en pigmentvlekjes tegen èn hij doet het prettig onder make-up.

skincare-routine-augustus-2014-3
Voor mijn ogen gebruik ik de geweldige combinatie van bovenstaande producten. Na enkele dagen merkte ik al verschil, maar nu na enkele weken is het duidelijk: dit is een topcombinatie! Het Estée Lauder advanced night repair eye-serum II herstelt de huid rondom de ogen, gaat tekenen van huidveroudering tegen zoals fijne lijntjes, kraaienpootjes en donkere kringen, hydrateert de ooghuid en zorgt voor een meer wakkere en frisse oogopslag. De Decléor aroma lisse 2-in-1 dark circle & eye wrinkle eraser gebruik ik na het serum wat zorgt voor een zachtere ooghuid, voorkomt en vult fijne lijntjes en rimpeltjes op en gaat pigmentvlekjes tegen. Deze combinatie.. ik ben fan! Sinds ik deze twee producten voor de huid rondom mijn ogen gebruik brengt concealer onder de ogen en oogmake-up een stukje mooier aan ook :)

Demak’Up expert reinigingsdoekjes 23stuks, €3,99 (drogisterij)
Garnier micellair reinigingswater 400ml, €6,99 (drogisterij)
Paula’s Choice daily pore-refining treatment 2% BHA 88ml, €27,50 (Paulaschoice.nl)
La Roche-Posay Effaclar DUO+ 40ml, €15,50 (apotheek)
GoodSkin Labs true hydration 50ml, €29,95 (Douglas)
Lancaster Sun Control radiant glow cream 50ml, €47,00 (parfumerie)
Estée Lauder advanced night repair eye serum II 15ml, €64,00 (parfumerie)
Decléor aroma lisse 2-in-1 eraser 15ml, €37,80 (decleor-shop.nl)

Wat is jouw favoriete product uit je skincare routine op dit moment?

Enjoy your day!

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Linda
    Reply Linda 27 augustus 2014 at 00:27

    De Demak’Up doekjes zijn echt fijn, ik gebruik het Micellair reinigings water van Nivea voor de gevoelige huid en dat vind ik erg fijn. Als serum heb ik momenteel die van de Hema,’ Guess my age’ en daar reageert mijn huid goed op.. Vind dit altijd erg leuk om te lezen

  • Avatar van femketje
    Reply femketje 26 augustus 2014 at 20:12

    love die demakup doekjes :D

  • Avatar van Manon
    Reply Manon 26 augustus 2014 at 16:51

    De demakup doekjes zijn echt fijn!

  • Avatar van Mieke
    Reply Mieke 26 augustus 2014 at 15:37

    Wat een heerlijke producten zeg! Ik ben ook fan van de demak’Up doekjes, ideaal! Die producten voor ogen lijken me ook fijn.

  • Avatar van Vlijtig Liesje
    Reply Vlijtig Liesje 26 augustus 2014 at 14:01

    Ik ben helemaal onder de indruk van het feit dat je zo’n skincare routine hebt. Ik heb die niet moet ik bekennen… Ik doe eigenlijk helemaal niets aan mijn gezicht. Ik douche ’s ochtends en dat is het.

  • Avatar van Kiss & Make-up
    Reply Kiss & Make-up 26 augustus 2014 at 13:16

    Ik gebruik nu ook de pore refining exfoliant van Paula’s Choice en vind ‘m super. En ik vind dat zo’n flesje best lang meegaat eigenlijk… :-) Van het ANR oogserum ben ik ook fan, al is mijn flesje ondertussen al wel even op.

  • Avatar van andrea
    Reply andrea 26 augustus 2014 at 12:29

    toen ik zwanger was en in de maanden daarop had ik geweldige haar en huid, maar toen ik eenmaal ontzwangerd was kreeg ik ook dunner haar en slechtere huid, misschien heb jij er ook last van…

    ik ben trouwens helemaal into Tea Tree producten van TBD, Lush en dr.Organic!

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 26 augustus 2014 at 13:09

      Ik hoop dat het gewoon nog wat moet stabiliseren door de zwangerschap en het ontzwangeren.. Bedankt voor je tips!

  • Avatar van Merin Veronique
    Reply Merin Veronique 26 augustus 2014 at 09:49

    Ik vind dit altijd de leukste rubriek om te lezen! Die ANR gebruik ik ook, maar dan als serum ’s nachts. Verder gebruik ik standaard aqualia van Vichy als serum overdag met daaroverheen 24 hour skin balancing cream van Hannah. Voor de ietsje droge/normale huid werkt dat echt ideaal.

  • Avatar van Geertje
    Reply Geertje 26 augustus 2014 at 09:41

    Die doekjes van Demak’up zijn heel fijn. Gebruik ik ook vaak. Die serum van Estée Lauder heb ik ook wel eens mee in mijn handen gestaan, maar twijfelde heel erg of het echt zou werken. Blijkbaar wel dus…

  • Avatar van Ceetje
    Reply Ceetje 26 augustus 2014 at 07:13

    Wat zou ik graag het resultaat van jouw perfecte combinatie oogcrèmes testen. Maar helaas ‘iets’ te duur. Maar zodra ik de loterij win……Minder rimpels en minder blauwe kringen. I so need that!

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 26 augustus 2014 at 06:04

    Je gebruikt erg fijne producten voor de droge huid. Naar het product van good skin was ik zo benieuwd en de prijs ervan valt me heel erg mee. De eye serum lijkt me een wondermiddel in de goede zin en dat is mijn favoriete merk. Omdat ik er ook make-up van gebruik ;-)

    Ik wens je een fijne dag Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.