Beauty

Captain Tan

13 augustus 2014

captain-tan-3
De zomer is in volle gang en veel mensen willen dan graag een mooi zongekust bruin kleurtje, maar dit is helaas niet voor iedereen weggelegd (ik, bijvoorbeeld, want ik word enkel rood, verbrand of vervel èn heb totaal geen tijd/rust in m’n lijf om te zonnen) en daarnaast is de hele dag door zonnen niet goed voor de huid vanwege de zonschade die je hierbij oploopt. Om in no time een mooi kleurtje te kunnen krijgen zijn er veel tanning producten op de markt. Captain Tan is de eerste Nederlandse webwinkel die zich op deze producten richt en in samenwerking geven we 2 luxe Marc Inbane pakketten weg t.w.v. €49,90 per set.

captain-tan-2
captain-tan-1
Captain Tan is in het najaar van 2013 opgericht door Milan en Kirsten en de webshop onderscheid zich door zich enkel op zelfbruiners en aanverwante producten zoals scrubs en bronzers te richten. Alle producten worden door de oprichters zelf getest en gefotografeerd waardoor er niet enkel fabrieksinformatie te vinden is, maar ook een persoonlijke ervaring. Dit heeft als groot voordeel dat je ook altijd contact kan opnemen voor een goed en persoonlijk advies. Goede service! De webwinkel is in het eerste half jaar flink gegroeid en er worden nu al meer dan 20 merken zelfbruiners verkocht.

De webwinkel oogt lekker fris en overzichtelijk en is aangevuld met een handige blog met extra informatie, tests, tips en tricks. Je kan bij Captain Tan betalen via iDeal of PayPal, de verzendkosten bedragen maximaal €4,95 en als je je bestelling voor 16.00 uur plaatst heb je deze vaak al de volgende dag in huis.

captain-tan-4

Het merk Marc Inbane klinkt internationaal maar is van Nederlandse bodem. INBANE is een combinatie is van de namen van de drie oprichters Ingo, Bart en Nele en het merk staat voor hoogwaardige zelfbruiners voor het hogere segment. De Tanning Spray en Tanning Glove krijgen op internet verschillende lovende reviews en nu kan jij deze zelf gaan uitproberen als je deze winactie wint.

De Marc Inbane Natural Tanning Spray is verrijkt met plantaardige en voedende ingrediënten zoals vitamine E, aloë vera, en ginkgo waardoor deze zacht voor de huid is en een heerlijke geur heeft. De spray geeft een intens bruin resultaat, droogt snel en geeft geen vlekken. Voor het mooiste resultaat breng je dit product aan met de Marc Inbane Tanning Glove. Het resultaat blijft zo’n 5 dagen zitten en met één flacon kan je zo’n 60 keer je gezicht en hals een tintje geven, maar is natuurlijk voor het gehele lichaam te gebruiken. Roy Donders, Mari van der Ven en verschillende kappers en visagisten zijn fan!

Winactie
Laat een reactie achter onder dit artikel en je doet automatisch mee met de winactie. Meedoen kan t/m 20 augustus 2014, 23.59 uur. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: dit is een gesponsord artikel.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van annemarie
    Reply annemarie 20 augustus 2014 at 22:40

    Ik ben net als jouw gezegend met een room witte huid die lekker rood maar niet mooi bruin word.
    Heb weleens een zelfbruiner gebruikt om mijn spierwitte benen een mooie zomerse glow te geven, maar mensen vroegen zich serieus af wat ik gedaan had omdat ik onder de gele vlekken zat (gele vlekken zoals je die krijgt na blauwe vlekken)
    Dus dat deze spray een intens bruin resultaat geeft klinkt erg goed maar dat hij geen vlekken geeft klinkt hoopgevend, dus misschien moet ik deze Marc Inbane Natural Tanning Spray maar eens proberen!

    • Avatar van annemarie
      Reply annemarie 20 augustus 2014 at 23:13

      Net helemaal vergeten te vragen Desirée.Word jij met je lichte huid mooi bruin van de Marc Inbane Natural Tanning Spray?Past hij zich aan je huid aan of word je er heel bruin van?Want dan ziet het er bij mij alsnog heel onnatuurlijk uit;-)

      • Avatar van Desirée
        Reply Desirée 21 augustus 2014 at 10:19

        Ik heb hem in het verleden getest en vond hem een mooi resultaat geven, maar vond de tint wel erg gek staan bij mijzelf (dat krijg je als je al je hele leven zo witjes bent haha). Je kan de tint ook lichter laten overkomen als je hem aanbrengt nadat je een bodylotion hebt aangebracht bijvoorbeeld :)

        • Avatar van Annemarie
          Reply Annemarie 21 augustus 2014 at 13:15

          Bedankt voor je reactie!
          Ja denk dat ik het ook wel gek zou vinden als ik ineens heel bruin ben;-)
          Wil zelf denk ik ook niet per se heel bruin worden maar meer iets minder wit, dus bedankt voor de bodylotion tip!

  • Avatar van Willeke de Heus
    Reply Willeke de Heus 20 augustus 2014 at 22:22

    Zou echt super zijn. Ben al zo’n bleeK scheet hihi. Dan kunnen ze dat nooit zeggen.
    Doe graag mee, want dit is echt gaaf..

  • Avatar van Anita H.
    Reply Anita H. 17 augustus 2014 at 19:30

    Wat een luxe. Ik doe graag mee.

  • Avatar van Annoeska
    Reply Annoeska 17 augustus 2014 at 13:38

    Ik kan wel extra kleur gebruiken, ik doe mee!

  • Avatar van Marijke
    Reply Marijke 15 augustus 2014 at 08:53

    Ziet er goed uit! Ik zou graag mee willen doen :)
    Fijne dag!

  • Avatar van Chanine
    Reply Chanine 15 augustus 2014 at 07:49

    Super leuke webshop en wat leuk dat het een Nederlandse merk is.
    Ik ben erg nieuwsgierig na deze zelfbruiner het toch gezonder als onder de zonnebank ;)

  • Avatar van Alfi
    Reply Alfi 14 augustus 2014 at 23:58

    wow tof! Ik doe mee, Ik zou graag deze pakketten hebben.

  • Avatar van Imke
    Reply Imke 14 augustus 2014 at 13:28

    Een hele tijd geleden heb ik iets over dit merk geleze. En ik ben ook wit en vooral in de winter is een kleurtje fijn zodat mensen niet steeds vragen of je ziek bent ;-) Ik doe graag mee. Groetjes, Imke

  • Avatar van Jana
    Reply Jana 14 augustus 2014 at 12:03

    Ik doe graag mee! Het lijkt me echt wel een fijne, persoonlijke webshop. Ik wist trouwens niet dat Marc Inbane Nederlands was, leuk!

  • Avatar van Jasmijn
    Reply Jasmijn 14 augustus 2014 at 09:51

    Geweldig leuke winactie! Captain Tan vind ik sowieso een leuke webshop, ben helemaal gek van zelfbruiner. Deze staat nog op mijn te-proberen lijstje. Met zonnebanken ben ik drastisch geminderd, maar ik wil wel graag een mooi kleurtje hebben.

    Ik zou deze spray heel graag eens proberen!

  • Avatar van Linda
    Reply Linda 13 augustus 2014 at 23:54

    Wat een leuke winactie, ik doe graag mee. Omdat ik bijna hele dagen op bed lig zie ik de zon bijna niet en ben ik erg wit. Heb al veel goede reviews gelezen over Marc Ibane en het zou erg leuk zijn om dit te winnen

  • Avatar van Claudia
    Reply Claudia 13 augustus 2014 at 23:26

    Ben er heel erg nieuwsgierig naar! Doe dus graag mee!

  • Avatar van Ilse prins
    Reply Ilse prins 13 augustus 2014 at 17:45

    Super zeg!! Ikzelf heb zonneallergie, dus de zon is dus mijn beste vriend (NOT) een goede zelfbruiner is altijd goed, beter dan zo’n goedkope variant… Ben altijd blij dat er weer een egaal nepbruinkleurtje op mijn lijf zit… k doe graag mee!:Dd

  • Avatar van Marit
    Reply Marit 13 augustus 2014 at 17:00

    dat lijkt me erg fijn,dat ik niet zo bleek ben dat mensen steeds vragen of ik ziek ben ;-(

  • Avatar van Clau-dya
    Reply Clau-dya 13 augustus 2014 at 16:59

    Veel goede berichten over dit product gehoord en gelezen dat ik het nu ook echt zelf wil gaan proberen, zeker met mijn huid die van zichzelf niet snel bruin wordt, heel benieuwd!

  • Avatar van Astrid
    Reply Astrid 13 augustus 2014 at 16:54

    Ik bruin nooit dus moet ik het altijd met zelfbruiners stellen. Ik ben altijd op zoek naar mooie goede zelfbruiners, dus ik doe zeker mee :)

  • Avatar van Samantha
    Reply Samantha 13 augustus 2014 at 15:57

    Oeh! Lijkt me fantastisch!

  • Avatar van Mira
    Reply Mira 13 augustus 2014 at 14:30

    Gaaf! Ik heb nog steeds de perfecte zelfbruiner niet gevonden dus ik doe graag mee!
    x

  • Avatar van Annelies
    Reply Annelies 13 augustus 2014 at 11:51

    Ik maak altijd maar t grapje “wit/bleek” zijn is helemaal in want ik verkleur amper helaas! Ben ook n beetje gestopt met de zonnebank kuurtjes want nu ik boven de 30 ben begin ik bang te worden voor de rimpels

  • Avatar van karolien
    Reply karolien 13 augustus 2014 at 10:53

    Wat een heerlijke en goed producten lijken me dat. Ik zou ze niet alleen zelf gebruiken maar het is ook goed voor mijn dochters. Zij hebben rossig haar en worden niet goed bruin, maar willen dit wel graa, .dus wie weet winnen we dit pakket.

  • Avatar van Suzanne
    Reply Suzanne 13 augustus 2014 at 10:35

    handig voor dit sneeuwitje :)

  • Avatar van Melissa
    Reply Melissa 13 augustus 2014 at 09:26

    Ik doe heel graag mee! Ik word namelijk nooit bruin, enkel rood.. Heel vervelebd als de rest van mijn familie wél mooi bruin ziet:p

  • Avatar van Jacky Baan
    Reply Jacky Baan 13 augustus 2014 at 09:16

    Als schoonheidsspecialiste raad ik mijn klanten en mijn lezers altijd aan om niet onder de zonnebank te gaan, of om maar 1 x te gaan. Ik raad ze juist aan om goede selftanningsproducten te gebruiken, onder andere Marc Ibane! Maar zelf wil ik ook een mooi, bruin kleurtje, vooral omdat ik nu veel werk en geen tijd heb om in de zon te liggen of om op vakantie te gaan, dus waag ik graag een kans! Leuke actie!

  • Avatar van Nicole
    Reply Nicole 13 augustus 2014 at 09:01

    Hier ook iemand die tijdens vakantie lekker onder haar parasol blijft zitten vanwege de kans op verbranden en ik lief wel zijn voor mijn huid.
    Dus dit lijkt me super om te winnen!

    Prachtige verpakkingen ook!

  • Avatar van Nadi
    Reply Nadi 13 augustus 2014 at 08:32

    Lijkt me ideaal! Ben afgelopen zomer niet op vakantie geweest en ben nu (nog) zo wit als een melkfles :(.

  • Avatar van Carlijn
    Reply Carlijn 13 augustus 2014 at 08:28

    Oeh tof! Heb al zoveel goede verhalen gehoord over Marc Inbane, dat ik heel nieuwsgierig ben geworden! Ben net terug van vakantie en hebben de dagen dat ik wilde zonnen helaas geen zon gezien.. dus een bruiner kleurtje zou ik best kunnen gebruiken! :D

  • Avatar van Sonja de Jager
    Reply Sonja de Jager 13 augustus 2014 at 08:09

    Het lijkt wel een sprookje met een happy end,
    Als ik met een luxe Marc Inbane pakket van Csptain Tan zou worden verwend!

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 13 augustus 2014 at 08:00

    Wat een luxe producten!
    Dit heb ik niet nodig omdat ik al van mezelf een bruingeteinte huid heb dus wens ik anderen die hieraan meedoen heel veel succes ;-)

    Xoxo

  • Avatar van Famke
    Reply Famke 13 augustus 2014 at 07:44

    Ik ben echt in het verkeerde land geboren (Belgie)! Mijn echtgenoot moet voortaan heel veel mee naar Nederland omdat ik daar gewoon veel meer leuke make-up endergelijke kan vinden. Ik heb je website nog maar enkele weken geleden leren kennen en iedere dag kom ik eens een kijkje nemen! Ik ben bezig met iedere dag een paar artikels te bekijken. Echt een heel leuke website! Deze zelfbruiner zou ik graag willen proberen.

  • Avatar van Simone
    Reply Simone 13 augustus 2014 at 07:01

    Oh jee, na de smiley is de rest van de tekst weggevallen :( ! Wat ik dus schreef: Wat heerlijk dat er zulke producten zijn hè! Ikzelf ben bedlegerig (en nee, ik ben niet zielig hoor ; ) maar ik wilde even een verklaring geven) en zie erg wit! Ik durfde nooit goed die Tanningproducten te gebruiken omdat ik altijd bang was voor die onnatuurlijke oranje kleur! Misschien gaat dat met de spullen van Marc Inbane over ; ) !

  • Avatar van Simone
    Reply Simone 13 augustus 2014 at 06:55

    Wat heerlijk dat er zulke producten zijn hè! Ikzelf ben bedlegerig (en nee, ik ben niet zielig hoor

  • Avatar van Sabrina
    Reply Sabrina 13 augustus 2014 at 06:51

    Ik kan wel wat extra kleur gebruiken en doe graag mee! Ik volg je op Bloglovin’ en heb daar je bericht geliked.

    Groetjes,
    Sabrina

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.