Beauty

Parfumnieuws | Vespa scent of freedom

30 september 2014

vespa-scent-of-freedom-her-him-3
Het bekende Italiaanse scootermerk Vespa lanceert een geurduo, Vespa for him en Vespa for her. De geuren staan net zoals het merk voor stijl, creativiteit en elegantie en de geuren zijn betiteld als scents of freedom! Beide parfums moeten je het gevoel geven van de opwinding en het avontuurlijke als een scootertochtje langs de Italiaanse Riviera: “met de wind in de haren en zon op je huid leef je in het moment en geniet je met vrienden, familie en je geliefde van het zonnige leven”. Kijk mee voor meer informatie, foto’s en de geurbeleving.

Vespa for her
Deze bloemige geur is er eentje die goed bij de lente en zomer zou passen en brengt een positief gevoel met zich mee. De geur opent fris en een tikkeltje pittig met citroensorbet, bergamot en gember en gaat over in zachte en zomerse oranjebloesem, appel en heliotroop. De basis is comfortabel en zoetig warm met witte musk, cederhout en vanille. Ondanks dat het een eau de toilette is blijft de geur op mijn huid best lang ruiken, vooral de vanille en musk blijft lang hangen en die twee akkoorden samen zijn heerlijk en doen me zeker denken aan de geur van de zomerzon op de huid ♥

Eau de toilette 30ml, €14,99
Eau de toilette 50ml, €22,50
Bodyspray 150ml, €4,99

vespa-scent-of-freedom-her-him-2
Vespa for him
De mannenvariant van deze geur is ietwat verleidelijk en ondeugend en past hiermee goed bij het beeld van de Italiaanse man. De geur is houtachtig, kruidig en mannelijk en opent met pittige grapefruit, jeneverbes en viooltjesbladeren, gaat over naar een energieke mix van lavendel, roze peper en ananas en eindigt in een aardse warmte van patchoeli en vetiver gecombineerd met een comfortabel suède-akkoord. Ja, ik was aangenaam verrast door de geur! Alleen ook hierbij: meer geschikt voor de lente en zomer dan de herfst waarin hij wordt gelanceerd. Even in de kast bewaren tot de zon en warmte weer echt terugkomen in het nieuwe jaar..

Eau de toilette 30ml, €14,99
Eau de toilette 50ml, €22,50
Bodyspray 150ml, €4,99

vespa-scent-of-freedom-her-him-4
vespa-scent-of-freedom-her-him-1
De flacons zijn geïnspireerd op het klassieke design van de Vespa-scooter en komen in een glazen flacon die ietwat retro maar heel klassiek aandoet en de vorm van de zilverkleurige dop doet me denken aan de handvaten. Het blauwe van de mannengeur en het roze van de vrouwengeur doen natuurlijk vooral denken aan ‘man’ en ‘vrouw’, maar zijn ook mooi passend bij de Middellandse Zee en de stralende lucht en het lieflijke en romantische van de vrouw.. Ja, met deze geuren kan je de zomer nog wel even vasthouden!

Beide geuren zijn vanaf oktober verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen en parfumerieën. Spreken ze jou aan om eens te gaan besnuffelen?

Enjoy your day!

–> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Disclaimer: tenzij anders vermeld bevat dit artikel producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd. Dit heeft geen invloed op mijn mening over deze producten.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Petra
    Reply Petra 30 september 2014 at 12:53

    Het klinkt erg lekker, maar ik moet zeggen dat ik wel aan het idee moet wennen, Zodra ik ze zie inde drogisterijen, ga ikz e zeker eens besnuffelen

  • Avatar van femketje
    Reply femketje 30 september 2014 at 12:44

    ben er best benieuwd naar :D

  • Avatar van Kiss & Make-up
    Reply Kiss & Make-up 30 september 2014 at 12:18

    Altijd leuk, een his & her parfum :-)

  • Avatar van Linda
    Reply Linda 30 september 2014 at 10:58

    Ze zien er leuk uit en zoals je het omschrijft lijken het lekkere luchtjes, als ik ze zie dan ga ik ze zeker even ruiken, wel leuk dat ze niet zo heel duur zijn.

  • Avatar van Donna Luisa
    Reply Donna Luisa 30 september 2014 at 08:48

    Ik was al zo benieuwd toen ik zag dat we deze binnen hadden gekregen op mijn werk! Bedankt voor je review! x

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 30 september 2014 at 09:03

      You’re welcome! Ben erg benieuwd wat jij ervan vindt? :)

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 30 september 2014 at 07:13

    Ik ben hier zo benieuwd naar het klinkt heel goed en de kleuren zijn mooi ;-)

    Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.