Beauty

Braun beautygadgets

6 juni 2015

Braun face review
De zomer staat voor de deur, het warme en zonnige weer laat zich meer en meer zien en het is tijd om helemaal summerproof te worden. Weg met al die ongewenste haartjes op je lichaam èn gezicht en om die stralende, gladde en zachte huid tevoorschijn te halen. Met de Braun Silk-épil 9 wet & dry epilator en de Braun Face, een 2-in-1 apparaat voor het gezicht die bestaat uit een epilator en een reinigingsborstel. Ik vertel je er vandaag alles over èn mag maar liefst de combinatie van beide producten ter waarde van zo’n €230,- weggeven aan 3 lezers. Wow!

Braun face review
Braun face review
Braun face review
De Braun Silk-épil 9 is de nieuwste epilator van dit merk en heeft een extra brede en ergonomische kop en door de micro grip pincetjes krijg je meer haartjes dan ooit in één beweging verwijderd. Je kan deze epilator droog maar ook nat gebruiken omdat hij 100% waterbestendig is. Zo kan je hem onder de douche of in bad gebruiken, wat het epileren wat minder pijnlijk zal maken. Want: let’s be honest.. het is even een pijnlijk klusje – zeker als het de eerste keer is – maar hoe vaker je op deze manier onthaart, hoe minder pijn het doet.

Mijn ervaring met deze Silk-épil 9 is dat hij echt een stuk sneller is en het een stuk minder pijn doet dan met mijn oude apparaat, waardoor je vlot klaar bent en de pijn maar van korte duur is en eigenlijk best meevalt :) Doordat zo’n epilator echt de kleinste haartjes mee kan pakken kan je hiermee tot wel 4 weken haarvrij blijven en dat is dan wel weer heel erg fijn als je op vakantie gaat bijvoorbeeld. Scheelt een boel dagelijks gedoe met mesjes en scheerschuim! Hij glijdt lekker mee met de rondingen van je lichaam en vibreert zachtjes wat verzachtend werkt tijdens het epileren.

Deze Silk-épil 9 wordt geleverd met 6 extra’s; een scheerkop, een opzetstukje om te trimmen, een massagekop om het epileren nog minder pijnlijk te maken en de bloedcirculatie te bevorderen, een opzetdeel voor het lichaam, een opzetdeel voor het gezicht en een handige oplaadstandaard. De Braun Silk-épil 9 9-561 Legs, body & face is verkrijgbaar voor €159,99. Deze prijs is een adviesprijs. De uiteindelijke prijs wordt bepaald door de winkelier.

Braun face review
Braun face review
Braun face review
Braun face review

De Braun Face combineert het gemak van een precisieborsteltje om delen van je gezicht te kunnen epileren en de dieptereiniging van een elektrische gezichtsborstel. Handig! Hij is ook nog eens lekker compact waardoor meenemen in een weekendtas of koffer zo gedaan is. Fijn om te weten: hij werkt op batterijen, het apparaat met de borstelkop erop is waterdicht en kan je dus onder de douche of in bad gebruiken, is redelijk stil in gebruik, er zijn losse reinigingsborsteltjes bij te koop en je kan deze reinigingskopjes gebruiken met elke cleanser naar keuze.

Lees zeker eens mijn uitgebreide Braun Face review door voor meer informatie en mijn persoonlijke mening.

De Braun Face wordt geleverd met een normaal borstelkopje maar er zijn ook losse kopjes voor de gevoelige huid, een scrubborsteltje en een beautysponsje te koop. Met die laatste kan je bijvoorbeeld een serum of crème extra intensief maar toch zacht inmasseren. Als je graag afwisselt is er ook een setje met de 4 verschillende borstelkoppen te koop zoals je op de foto ziet.

De Braun Face mini epilator & cleansing brush wordt geleverd met epilatorkop, een borstelkopje voor de normale huid, schoonmaakborsteltje en een dop. De Braun Face 810 is verkrijgbaar voor €69,99. Deze prijs is een adviesprijs. De uiteindelijke prijs wordt bepaald door de winkelier.

Braun face review

Winactie
Wil jij kans maken op 1 van de 3 Braun pakketten met hierin de Braun Silk-épil 9 en de Braun Face 810 met een waarde van €230,- per pakket?

1. Volg mij via Facebook en/of Bloglovin’ (liken en sharen mag natuurlijk ook altijd)
2. Laat een reactie achter onder dit artikel met jouw feel good tip voor de zomer.

Deze winactie loopt tot en met vrijdag 12 juni 2015, 23.59 uur. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Good luck & enjoy your day!

Liefs,
Desirée

Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Nina Mol
    Reply Nina Mol 13 juni 2015 at 05:21

    My feelgood tip: gewoon eens een ongeplande vrije dag nemen en een dag alleen maar leuke dingen doen!!

  • Avatar van L
    Reply L 13 juni 2015 at 00:31

    Drink lekker veel water met munt en limoen, of citroen, of aardbei of wat ook. Doe het in een leuke kan, tap, glas. Met een schijfje fruit, papieren rietje. Goed voor je, lekker en ziet er heerlijk uit

  • Avatar van Saskia
    Reply Saskia 12 juni 2015 at 22:55

    Wat een super pakket, en wat een onformatieve review.. Mijn feel good tip is dat je je niets moet aantrekken van de mening van een ander… eet dat ijsje, ga lekker op een terrasje zitten, laat je benen zien, trek dat jurkje aan dat je zo mooi vindt.. Doe de dingen die je blij maken, niet de dingen waarvan je denkt dat een ander het op prijs stelt.

  • Avatar van Bianca
    Reply Bianca 12 juni 2015 at 22:35

    Mooi pakket!

    Mijn tip. Geniet van de kleine dingen zoals schoon beddengoed. Een vriendelijke groet.
    Laat het een lach op je gezicht brengen.

  • Avatar van marisca
    Reply marisca 12 juni 2015 at 22:27

    Oh wat een mooi pakket. Mijn ladyshave heeft het net begeven dus dit zou zo goed van pas komen. :-)

    Ik volgde je al op fb en bl.

    Mijn feelgood tip is, wees happy met wie je bent. How to have a beachbody? Have a body. Go to the beach. Zo simpel kan het zijn. Probeer je niet druk te maken om wat andere mensen van je vinden maar trek je eigen plan. So what als je een paar kilo te licht of te zwaar bent, als je niet blij bent met de lengte van je benen, je kleur haar of de vorm van je neus. Zieke mensen hebben vaak maar een wens en dat is weer gezond worden. Dus geniet van alle kleine dingen in het leven die het vaak zoveel mooier maken.

  • Avatar van Birgit
    Reply Birgit 12 juni 2015 at 22:19

    Hoi Desirée!

    Deze winactie komt als geroepen ;) ik was de laatste dagen net op zoek achter een goeie epilator (met de zomer in aantocht en zo). En zie ik hier nog net je heerlijke winactie verschijnen :) Ik maak hier dus zo hard graag kans op…

    Mijn feel good tip?

    Ik leg een plaatje op met spaanse gitaarmuziek en dan dans ik het hele huis rond.

    https://www.youtube.com/watch?v=xbVjEjqeW8Y

    Ik vind deze muziek wel een zomers tintje hebben, doet me ook denken aan vakantie in Spanje. Of je nou goed kan dansen of niet, het heeft een erg bevrijdend effect en een goed zomers gevoel :) + het werkt direct! dit zou iedereen echt eens moeten proberen ;)

    Liefs!

  • Avatar van Gerdien
    Reply Gerdien 12 juni 2015 at 21:30

    Mijn tip is om gewoon te doen waar je zin in hebt zonder na te denken over wat anderen vinden. Dat is moeilijk dus eerst gewoon een uurtje. Ga rennen op de gekste manier, languit in het gras liggen en naar de wolken kijken, spring weer eens over een sloot of haal een doos rakketjes voor iedereen op kantoor.

  • Avatar van Gael Batailde
    Reply Gael Batailde 12 juni 2015 at 21:25

    Wat zou dit zalig zijn om te winnen! Ik volg je op bloglovin en facebook :)

    Mijn zomertip is om vaak een terrasje te doen met je beste vriendinnen, een verfrissende cocktail en een leuke babbel zijn de ultieme ‘feel good’ makers!

    Liefs, Gaël

  • Avatar van Anouk
    Reply Anouk 12 juni 2015 at 21:13

    Geweldige actie!

    Mijn ‘feel good tip’ voor de zomer is: Ben trots op je lichaam.

    Ik weet als geen ander dat onzekerheden over je eigen lichaam soms heel vervelend kunnen zijn. Zodra je zelf trots durft te zijn over en met je lichaam, straal je dit ook uit. Niet alleen naar anderen, maar ook naar jezelf. Geloof me, de gevolgen zijn groots. Je straalt meer, maar voelt je ook gelukkiger en wat is er -naast gezondheid- nou nog belangrijker dan geluk? :)

    Liefs,

    Anouk

  • Avatar van Mariel
    Reply Mariel 12 juni 2015 at 21:11

    Wat een toffe actie, ik doe graag nog even mee!
    Mijn ultieme zomer gevoel, op een terrasje, zonnetje, vriendinnen en drankjes erbij. De ultieme tip; gladde benen, gescrubd en wel om lekker bij te bruinen! Daar is deze set ideaal voor ;-)

  • Avatar van Josine Wille
    Reply Josine Wille 12 juni 2015 at 21:04

    Wat een gave actie! Natuurlijk wil ik ook mee doen :-)
    Mijn feel good tip voor de zomer? Mooie, verzorgde benen! Alleen dan draag ik mijn zomerjurkjes graag.

  • Avatar van Jessica
    Reply Jessica 12 juni 2015 at 21:04

    Ohhh wauw hoe heb ik deze actie kunnen missen?! Hier doe ik heel graag aan mee! Mijn feel good tip voor deze zomer is lekker doen wat jij leuk vind en je niet teveel zorgen maken over wat anderen van je denken. Dat heb ik veel te lang gedaan en het is nu tijd voor mezelf!

  • Avatar van Laura Maria
    Reply Laura Maria 12 juni 2015 at 20:58

    Als ik aan de Zomer denk… denk ik aan Happy zijn.. vrienden.. gezeligheid.. Spontaan (geen planning).. buiten zijn.. lekker eten & een heerlijk drankje dus mijn feel good tip voor de zomer:

    Onverwachts bezoek en de witte wijn of rosé staat niet koud? Vul een ijsemmer -of iets wat hiervoor door kan gaan- met ijsblokjes en water en voeg een ruime hoeveelheid zout toe. Door het zout geven de ijsblokjes sneller hun kou af waardoor de wijn eerder op temperatuur is.

    Hoop dat jullie hier wat aan hebben meiden :) Gladde benen in de zomer is trouwens ook een feel good momentje als je net de douche uit stapt ;)

  • Avatar van schokokamel
    Reply schokokamel 12 juni 2015 at 20:58

    Veel water drinken! Misschien geen geheime tip maar als je erop Let en elke dag genoeg water drinkt krijg je een betere huid :)

  • Avatar van Tine Meekers
    Reply Tine Meekers 12 juni 2015 at 20:53

    Ik doe nog snel mee! Mijn feel good tip voor de zomer is een bodempje vlierbloesemsiroop in je glas doen en aanvullen met water! Hoe maak je het? Simpel: vul een masonjar met bloesems en een paar schijfjes citroen, laat een nachtje trekken en zeef de vloeistof. Laat inkoken met wat suiker (naar smaak) en klaar is je siroopje! In de koelkast bewaren. Smakelijk!

  • Avatar van Sabrina Cowen
    Reply Sabrina Cowen 12 juni 2015 at 20:51

    Mijn feelgoodmomentje: het heerlijk samenzijn met mn kids, man en vrienden onder het genot van een heerlijke bbq en cocktail!! En natuurlijk heerlijk van het zonnetje genieten.

  • Avatar van Dino
    Reply Dino 12 juni 2015 at 20:26

    Wat een leuke actie om z’n mooie prijs te delen met de volgers van jullie FB-site.
    Goed bezig! Van mij krijgen jullie een dikke LIKE

  • Avatar van carola donkelaar
    Reply carola donkelaar 12 juni 2015 at 20:18

    Cocktails it is mmmh.. met gladde benen aan de costa del sol

  • Avatar van nadja
    Reply nadja 12 juni 2015 at 20:16

    Naar het strand !! Haarmasker in je haar en een knot in! Bestel een munthee met honing, smeer je goed in en chillen maar✌

  • Avatar van Marte Bouwens
    Reply Marte Bouwens 12 juni 2015 at 20:16

    Super feelgood moment…. lekkere verse zelfgemaakte icetea in een mooie mason jar, languit liggend op de loungebank in de tuin met een lekker fout roddelblad, Prive of Story. Misschien als ik zin heb lekker m’n teennagels lakken. Kijkend naar m’n mooie 2 jarige dochtertje spelend in haar nieuwe houten speelhuisje dat mama vreselijk heeft opgepimpt met een kleurtje hier en daar, roze gordijntjes/kleedjes/zitkussentjes….heeeeerlijk.

    De tip….geniet van het leven, ook de kleine dingen. Neem tijd voor je kids en zeker voor jezelf, alle verloren tijd kun je niet inhalen ;)

  • Avatar van Desi
    Reply Desi 12 juni 2015 at 20:15

    Super set! Meer heb je deze zomer niet nodig!

  • Avatar van Linda
    Reply Linda 12 juni 2015 at 20:10

    Wat goed dat je er een reminder uit hebt gedaan anders was ik hem gewoon vergeten! En met mijn aanstaande vakantie (en de zomer An sich natuurlijk) lijkt het mij heerlijk om zorgeloos de zomer door te gaan. Wat zal bijdragen aan mijn feel good tip omdat het mij vele en onhandige scheersessies in krappe vakantie badkamers bespaart, hihi!

  • Avatar van Lisa
    Reply Lisa 12 juni 2015 at 20:08

    Mijn feel good tip is elke dag even een momentje voor jezelf nemen en benoemen waar je dankbaar voor bent! Dit kunnen hele kleine dingen zijn maar ook grote dingen maar door elke dag je dankbaarheid uit te spreken voel je je zo gezegend met alles wat je hebt en voel je je intens gelukkig! :-) er zijn namelijk zoveel dingen waar je dankbaar voor kan zijn maar die je zo voor lief neemt en hoe moeilijk je het soms ook hebt er zijn zoveel dingen om dankvoor voor te zijn en dat voelt zo ontzettend fijn omdat te beseffen! :-)

  • Avatar van Sarah
    Reply Sarah 12 juni 2015 at 20:03

    Mijn feelgood tip is op de fiets springen met gladde benen en een glad gezicht (zonder snor of baard) een power muzieklijst opzetten in 1 oor luisteren naar het verkeer en het andere oor je muziek, als je alleen bent keihard meezingen, als er andere mensen voorbij komen, hen met een big smile vriendelijk begroeten. What you give is what you get is mijn motto. En het zijn deze kleine dingen en positieve aandacht steken in de mensen om mij heen, wie dan ook, die mij een ontzettende good feeling geven!!

    Enjoy the rest of your evening!

  • Avatar van Anja
    Reply Anja 12 juni 2015 at 19:59

    Op het nippertje doe ik nog mee, niet geschoten is altijd mis! Mijn feelgood tip: elke dag een flinke portie beweging…je voelt je energieker, stralender en veel vrolijker. Gewoon gaan met die banaan! #enjoythesummer

  • Avatar van Yvonne
    Reply Yvonne 12 juni 2015 at 19:58

    Bikini aan, lekker drankje, lekker zonnen en mn favoriete boek! Heerlijk ! Ultiem zomer gevoel! Aangezien ik nooit op vakantie ga (boerderij, lastig met vervanging) is dit mijn feel good momentje. Heerlijk ontspannen in eigen land !

  • Avatar van Joyce
    Reply Joyce 12 juni 2015 at 19:54

    Deze winactie had ik helemaal gemist, maar ik doe heel graag mee!
    Mijn feelgood tip is om je werk en andere “verplichtingen” soms even te laten voor wat het is en volop te genieten van je gezin of je vrienden/familie. In de herfst en winter hebben we weer genoeg tijd om te cocoonen. Nu is het tijd om naar buiten te gaan!

  • Avatar van Annemarie
    Reply Annemarie 12 juni 2015 at 18:13

    Ik heb nog een Bet over over overgroot vader van deze Braun Silk-épil 9 en ben stiekem eigenlijk wel benieuwd of hij met al die vernieuwde snufjes ook een stuk sneller, beter en vooral minder pijnlijk de haartjes weghaalt?!

    Ik heb al een tijdje een gezichtborstel op mijn verlanglijstje staan en een Clarisonic en Visapure daar hoor ik veel lovende verhalen over maar zijn best prijzig en tot nu toe nog geen goede budget gezicht borstel gevonden, maar jij hebt met je review nieuwsgierig naar de Braun face borstel. En een groot pluspunt dat er gelijk epileerkop bij zit want sinds mijn niet bestaande snor geharst is voor een examen voor een schoonheidsspecialiste in opleiding heb ik er een snor voor terug gekregen en draait mijn pincet overuren dus die kan wel wat hulp gebruiken;-)

    Mijn feelgood tip is yoga en dan vooral in de ochtend. Ik weet dat veel mensen niet enthousiast zijn om 10/15 min eerder op te staan om een paar Yoga oefeningen te doen, en ik ben zelf echt geen ochtend mens maar ik voel me echt een stuk lekkerder als ik dat wel doe. Ik voel me na de 15 min yoga in de ochtend lekker wakker, energiek, ik krijg ook minder snel last van pijntjes enzo omdat mijn lichaam gerekt, gestrekt en relax is. Dus dat kan ik echt iedereen aanraden!

  • Avatar van Wilma van
    Reply Wilma van 't Hof 11 juni 2015 at 19:55

    Mijn feel good tips voor komende zomer!
    Ik trek kleding aan waar ik mezelf prettig in voel. Doe toch niet mee met een modeshow? En waarom zou ik altijd de laatste mode moeten dragen? Een jurkje dat ik vorig jaar kocht en mijn favoriet was, is dit jaar echt nog leuk om mee te pronken. Ik loop liever op lage schoenen en teenslippers dan dat ik mijn nek ga breken met hoge hakken.

  • Avatar van Ilsiee prins
    Reply Ilsiee prins 11 juni 2015 at 11:06

    Wauw…. Leuke actie!! Ben bijna zomerproof, met dit pakket HELEMAAL… hihihih….. Mijn ultieme zomertip is dezelfde als de rest van het jaar…. Zorg dat je lekker in je vel zit, neem de tijd voor jezelf, los je problemen zoveel mogelijk op, zorg dat je tevreden op jezelf kan zijn. BV door eens iets voor een medemens te doen…. Deze tips helpen mij vaak wel door het leven heen! :)
    zie er ook leuke andere tips tusssen staan, die ik zeker eens ga proberen!
    Groetjes ilsiee

  • Avatar van Noortje Peeters
    Reply Noortje Peeters 10 juni 2015 at 22:50

    Verwen jezelf en blijf positief :-).

  • Avatar van Mandy
    Reply Mandy 10 juni 2015 at 20:14

    Hou van jezelf…
    om wie je bent…

  • Avatar van Annette - Ann Ages Gracefully
    Reply Annette - Ann Ages Gracefully 10 juni 2015 at 13:35

    Leuk, ik doe mee hoor al ben ik wel een beetje bangig voor die epilator hahahaha ;) Mijn ultieme tip voor de zomer is toch wel om je huid goed voor te bereiden op de zon. je ziet het helaas nog te vaak dat mensen rood verbranden. Dat is toch tegenwoordig met al die goede producten en voorlichting niet meer nodig zou je zeggen. Dus al je weet dat je de zon in gaat, wees lief voor je huid, scrub en smeer en eventueel als je bijv. naar de zon gaat neem een paar keer een zonnebankje (op een verantwoorde manier) zodat je huid al een beetje kan wennen aan de blootstelling.

  • Avatar van Lieke van Veen
    Reply Lieke van Veen 9 juni 2015 at 18:11

    Ik ben erg benieuwd naar deze producten en ik zou ze dan ook heel graag willen testen!
    Mijn facebook is lieke van veen en mijn bloglovin http://www.bloglovin.com/liekevanveen8

  • Avatar van Fleur
    Reply Fleur 9 juni 2015 at 18:00

    Mijn feel good tip voor de zomer: zorg dat je minimaal 1x per week een paar uur tijd voor jezelf vrijmaakt om aan je verzorging te werken. Neem een bad als je er een hebt, scrub je lichaam en gezicht. En daarna onthaar je benen, oksels en bikinilijn, smeer je goed in met fijne bodylotion of butter. Neem ook lekker een gezichts- en haarmasker, kortom neem een SPA dagje thuis. Je ontspant tijdens deze sessie en het voordeel is dat je ieder moment van de week met de benen bloot kunt verschijnen. Geen stress dus meer over of je er wel verzorgd genoeg uitziet.
    Ik doe graag mee met deze winactie omdat mijn huidige epileer apparaat echt verouderd is en minder goed begint te werken. De cleaner voor het gezicht lijkt me super fijn om te gebruiken, dus een geweldig pakket waar ik kans op wil maken :) Ik volg je op Bloglovin’ en Facebook (nu duimen…)

  • Avatar van melissa
    Reply melissa 9 juni 2015 at 11:40

    Wauw wat een superactie zeg. Ik volg en like je via bl (melissavanstipdonkmaas) en fb (melissa.vanstipdonkmaas). Mijn feel good tip voor de zomer is: geniet er gewoon van. Overdag spelen met zand en water met de kids. ’s Avonds met gezin en/of familie de bbq aan. En als iedereen weg is en de kids op bed liggen; pak een momentje voor jezelf: of lekker wandelen of een goed boek doet wonderen voor jezelf om weer op te laden.

  • Avatar van Marian
    Reply Marian 9 juni 2015 at 00:37

    Bij zonnig weer, een hele dag luieren in een omgeving met veel gras, groen en rust. Beetje eten, beetje drinken, lezen, puzzelen, even wandelen. In je eentje. ’s Avonds weer lekker eten met je geliefde(n).

  • Avatar van Anne
    Reply Anne 8 juni 2015 at 22:21

    Mijn feel good moment:
    Op een zomerdag, na het werk nog even de laatste zonnestralen meepakken op het balkon. Een koud drankje erbij, uiteraard met een berg ijsklontjes erin. Het liefst met een leuk boek of tijdschrift, lekkere geurkaars aan.. en even ontspannen en genieten!

  • Avatar van Viv
    Reply Viv 8 juni 2015 at 21:05

    Wauwww wat een ontzettend gave winactie!!

    Mijn feel good tip is: Geniet van elke mooie en zonnige dag alsof het je “laatste”is!
    Na regen komt altijd zonneschijn!

  • Avatar van Alice
    Reply Alice 8 juni 2015 at 20:51

    Super leuk winactie! Mijn feel good tip is iedere dag 30 minuten bewegen om endorfine te krijgen

  • Avatar van Sandra
    Reply Sandra 8 juni 2015 at 20:49

    Ah de zomer is weer gearriveerd, tijd om het Schwarzwald weer onder handen te nemen :-) Mijn feel good tip voor zomer en winter is: lach eens vriendelijk naar onbekende mensen, het zal je verrassen hoe blij mensen daar mee zijn !!

  • Avatar van Kimberley
    Reply Kimberley 8 juni 2015 at 18:30

    O, wauw! Wat een pakket, zeg! Echt heel erg gaaf. Ik doe graag mee en mijn feel good tip voor de zomer is toch wel echt veel drinken en slapen. Het is warm, dus lekker een dunne deken bij het slapen en lekker uitgerust (en ingesmeerd) het zonnetje in.

  • Avatar van The Beauty Magazine
    Reply The Beauty Magazine 8 juni 2015 at 18:09

    Oh wauw! Wat heb je een geweldige winactie! Ik zag hem al op Instagram, maar hij is niet uit mijn gedachten geweest. Dus ik kan nu eindelijk een berichtje onder je winactie zetten. Yay!

    Mijn Feelgood tip: Je mooiste jurkje aantrekken, van de heerlijke zon genieten en langs een grote groep bouwvakkers lopen. Hahaha

  • Avatar van Annet de Koning
    Reply Annet de Koning 8 juni 2015 at 15:27

    Mijn feelgoodtip: Het lijkt soms niet mee te vallen want je dag kan soms behoorlijk moeizaam verlopen, maar ik probeer iedere dag een positief/grappig/ mooi momentje uit te kiezen. En vaak blijken dat er toch heel wat op een dag geweest te zijn!

  • Avatar van Yvonne
    Reply Yvonne 8 juni 2015 at 14:01

    Ooh heerlijk, mijn ‘feel-good’ tip is natuurlijk lekker relaxen, zonnen, kletsen, picknicken, nagels in leuke kleuren lakken, een goed boek lezen en misschien deze mooie producten van Braun mogen gebruiken om het “feel- gevoel” helemaal compleet te maken!
    Krijg er nu al zin!

  • Avatar van K.
    Reply K. 8 juni 2015 at 13:20

    Mijn feelgoodtips?

    GENIETEN. Én goed smeren met SPF :), voelt een stuk prettiger dan verbranden! En het is bovenal zoveel gezonder…. Gezond bruin worden.

  • Avatar van Kirsten
    Reply Kirsten 8 juni 2015 at 13:15

    Oeps, bijna mijn tip vergeten…
    Omring je met mensen die je goed doen voelen !

  • Avatar van Kirsten
    Reply Kirsten 8 juni 2015 at 13:14

    Twee heerlijke apparaten, perfect voor de zomer (hello soft legs !) en een spa-momentje.
    Liefs dat je ze weggeeft, ik doe natuurlijk graag mee !

    Liefs x

  • Avatar van marielle
    Reply marielle 8 juni 2015 at 12:17

    geniet van de leuke momentjes met de kinderen , tussen t dreinen en zeuren door…… ;)

  • Avatar van Mies
    Reply Mies 8 juni 2015 at 11:59

    Mijn Feel Good tip voor de zomer, Heerlijke zachte benen en vervolgens lekker in het zonnetje op het strand of in de tuin met een leuk boek! Genieten!

  • Avatar van Esther
    Reply Esther 8 juni 2015 at 10:59

    Lijkt me een heerlijk vooruitzicht om vier weken niet meer te hoeven ontharen. Mijn feel good tip = elke dag te beginnen met een smoothie. Even tijd voor jezelf en je van binnen uit ook goed verzorgen.

  • Avatar van Merin Veronique
    Reply Merin Veronique 8 juni 2015 at 10:09

    De zomer is heerlijk, mijn feel good tip is dan ook: Geniet van alle zonnestralen op een verantwoorde manier! Drink water, eet zomers fruit, lach veel en geniet! En gooi die barbecue aan zodra het kan ;)

  • Avatar van Jamey
    Reply Jamey 8 juni 2015 at 09:54

    Mijn feel goed tip: Eet gezond en drink veel water, Als je je van binnen goed en gezond voelt straal je dat ook uit!

  • Avatar van Riekie Bos
    Reply Riekie Bos 8 juni 2015 at 08:28

    whoop whoop wat een gave (gladde) actie….. ik doe mee!
    Mijn feel good tip = verwen jezelf en hou van jezelf, want als jijzelf goed in je vel zit straal je dat uit en hebben anderen daar ook plezier van, dus begin bij jezelf deze zomer

  • Avatar van Hennie
    Reply Hennie 8 juni 2015 at 08:23

    Wat een mega mooie actie. Dit is er één om je vingers erbij af te likken. Als het enigszins maar kan ga ik naar buiten om te genieten. In Nederland moet je de mooie dagen tellen, dus als we zo’n dag hebben is het puur genieten, met familie kids en kleinkids of een avondje met vrienden. lekker eten en drinken.

  • Avatar van Riaat
    Reply Riaat 7 juni 2015 at 22:25

    super actie,
    ik ga graag met het mooie weer een extra grote ronde met de hond lopen en daardoor zie ik weer meer mensen in de buurt buiten waardoor ik overal even sta te kletsen met de zon op mijn gezicht en ik waardoor ik heel veel energie krijg

  • Avatar van Cobi
    Reply Cobi 7 juni 2015 at 21:46

    Laat af en toe de boel de boel en GENIET!

  • Avatar van femketje
    Reply femketje 7 juni 2015 at 20:45

    geweldige actie ik doe graag mee :D

    mijn feel good tip is om lekker gezellig met wat goede vriendinnen een hele middag in de tuin te chillen, zonnen, lekker bbq’en tegen de avond aan en daarna met cocktails een mooie dag af te sluiten :)

  • Avatar van bianca
    Reply bianca 7 juni 2015 at 16:59

    Fijne actie! Mijn zomerse tip: op mijn vrije dag loop ik ’s ochtends al vroeg door de polder om te genieten van alle natuurlijke geluiden om me heen!

  • Avatar van Veerle Kop
    Reply Veerle Kop 7 juni 2015 at 14:50

    Wauw! Dat is pas een mooie prijs. Mijn feel good tip is om altijd te genieten van de kleine dingen (bloemen, vogels, etc) :)

  • Avatar van Wendy
    Reply Wendy 7 juni 2015 at 13:41

    Wauw wat een Geweldige actie is dit, mijn tip voor de zomer is lekker genieten van het samen zijn en het mooie weer en eten. Geniet van het leven en pluk de dag.

  • Avatar van Anita te Gussinklo
    Reply Anita te Gussinklo 7 juni 2015 at 13:35

    Lekker luisteren naar vrolijke muziek.
    Dan krijg ik het gevoel waarbij je je helemaal gelukkig voelt en het idee hebt dat je de hele wereld weer aan kan.

  • Avatar van Reiny
    Reply Reiny 7 juni 2015 at 13:07

    Wauw, wat een gave actie!
    Mijn feel good tip voor de zomer is om voor weinig geld toch te kunnen genieten van een mooie zomerdag, zoals picknicken in het park, je (teen)nagels lakken in zomerse kleuren of een goed boek lezen op je favoriete strandhanddoek.

  • Avatar van anouska
    Reply anouska 7 juni 2015 at 12:30

    Mijn feel good tip voor de zomer is lekker genieten van mijn gezin! Samen gezellig dagjes weggaan, bbq-en in de tuin, spetteren in het opblaasbad. Samen shoppen met mijn dochter! Mooie zomerse kleding voor mijzelf kopen, omdat dat ook wel eens mag. Mijn familie koesteren en blij zijn met al het moois om mij heen. Genieten van een mooie boswandeling met de Berner Sennen van mijn ouders. Het leven is eigenlijk best heel erg mooi en als je dat zelf kunt zien ben je een heel rijk mens. Ik denk dat mij dat aardig is gelukt!

  • Avatar van Priscilla Friebel
    Reply Priscilla Friebel 7 juni 2015 at 11:54

    Mijn feel good tip is: Doe mee met deze winactie
    want hier word je toch vrolijk van!!

    Het lijkt me geweldig om de Braun Silk-epil 9 te winnen
    want mijn epileer apparaat is zoo traag,
    ik ben echt uren bezig om mijn benen glad te krijgen
    (soms doe ik het tweede been pas de volgende dag)!

    Mijn echte tip is eet lekker buiten, steek de BBQ aan
    want wie wil er nou met zomerse temperaturen in de keuken staan?!

  • Avatar van Jessica
    Reply Jessica 7 juni 2015 at 11:50

    Wat een super leuke winactie weer! Ik ding graag mee :-)

    Mijn feelgood tip? Elke dag proberen te genieten. Van buiten eten, zon op je gezicht, blote voeten in het gras of een spontane picknick. Maak van elke dag een feestje!

  • Avatar van Kim
    Reply Kim 7 juni 2015 at 11:28

    Waauwie, wat een superleuke winactie! Mijn feelgoodtip voor de zomer: Probeer heel bewust van alles te genieten, de warme zonnestralen op je lichaam, de vogeltjes die fluiten, de lange avonden, lekker eten, ontspannnen uitjes, je niet te druk te maken over je bikinilichaam dat misschien niet helemaal is zoals je zou willen. Later krijg je toch alleen maar spijt als je je daardoor bijvoorbeeld leuke stranduitstapjes hebt ontzegd. Gewoon Genieten en Ontspannen!
    Liefs!

  • Avatar van Iv
    Reply Iv 7 juni 2015 at 10:03

    Leuk, ik doe graag mee!

    Mijn feel-good: goed smeren voordat je de zon in gaat, zodat je je naderhand niet verrot voelt van verbranding! En je de zomer shinend kunt doorbrengen :)

  • Avatar van Melissa maria
    Reply Melissa maria 7 juni 2015 at 09:00

    Wat gave actie! Normaal doe ik nooit mee. Kans is klein maar waag het er vandaag gewoon op.

    Enjoy every moment.
    You only live once, dus pak je kansen!

  • Avatar van Regina
    Reply Regina 7 juni 2015 at 02:05

    Wat geweldig dat je deze Braun Silk-epil set verloot onder je volgers!
    Ik vind het geweldig dat er ook een gezichts-epilator bij zit.
    Ik heb veel last van donshaartjes in mijn gezicht en die vallen extra op als de zon op mijn gezicht schijnt.
    Zo irritant.
    Durf het niet te scheren want dan ben ik bang dat het meer en stuggere haartjes ervoor in de plaats terug komen.
    Hopelijk is deze epilator het antwoord om van deze ongewenste beharing af te komen.
    Mijn feel-good tip voor de zomer is;
    DO MORE OF WHAT MAKES YOU HAPPY :)

    En daarnaast wil ik dit zeggen tegen iedereen:
    Wat voor figuur je ook hebt, dun-dik, lang-klein, accepteer jezelf en schaam je niet voor je figuur. en daardoor niet in bikini of badpak naar het strand te durven gaan.
    Kijk elke ochtend in de spiegel en zeg tegen jezelf: Ik ben happy met mezelf!
    en straal dit ook uit.
    Ten eerste voel je jezelf goed en omdat je het uitstraalt zend je positieve energie uit naar anderen en dat krijg je weer terug!
    Geniet van zon, zee, strand, terras, bos of waar je ook bent.
    Geniet van de ZOMER!!
    Liefs Regina :)

  • Avatar van Anita H.
    Reply Anita H. 6 juni 2015 at 23:15

    Mijn feelgoodtip: geniet optimaal van de zon. Die voorziet je van de benodigde dosis vitamine D. Trek je niet teveel aan van de waarschuwingen, al moet je natuurlijk wel ervoor zorgen dat je niet verbrandt. Ik vertoef graag bij een saunacomplex in deze periode. Lekker streeploos bruinen op een bedje en af en toe even een rondje sauna.

  • Avatar van Geerthe
    Reply Geerthe 6 juni 2015 at 23:12

    Ik ben al een tijd aan het zoeken naar goede info over de Silk epil…jouw info geeft precies de info die ik zoek…en daarnaast interessant te lezen wat de Braun Face doet…kende het alleen van de reclame. Dank voor de review. Mijn zomertip is en blijft…zorg voor voldoende zonnebrandcreme en geniet…geniet …geniet.

  • Avatar van Ansje Sap
    Reply Ansje Sap 6 juni 2015 at 22:55

    Goede recensie! Je krijgt gelijk een beeld van het product en ik wil dat dan gelijk uitproberen. Volgen deed ik je al op Bloglovin en Facebook.

    My feel good tip voor de zomer is niet uiterlijk gericht, maar voor je vrije tijd. Ga er eens lekker op uit dichtbij huis. Pak de fiets en ga op ontdekking. Of rijdt met de auto naar een gebied en ontdek het verder te voet. Het is super leuk om zo te ontdekken hoeveel leuks en moois er eigenlijk in je eigen omgeving is. Je bent lekker sportief bezig en genieten tegelijkertijd, en het is ook lekker low budget.

  • Avatar van Romina
    Reply Romina 6 juni 2015 at 22:39

    Wauw, wat een super winactie! Ik wil eigenlijk al een hele tijd een epilator dus dit zou echt super welkom zijn :D Ik volg op facebook en bloglovin’ (deed ik al) met account ‘Romina D’Astolfo’ ^^
    Mijn feel good tip is om gewoon te relaxen in een hangmat met een goed boek of youtube filmpjes, of gewoon genieten van de fluitende vogeltjes en te genieten van het feit dat je van de zon kan genieten ^^

  • Avatar van annoeska
    Reply annoeska 6 juni 2015 at 22:11

    ik doe zeker mee!

  • Avatar van Samantha
    Reply Samantha 6 juni 2015 at 22:08

    Whaaa wat een gave winactie!! Mijn feelgood zomertip is: shine like the sun!! Ga lekker met je kwast in de mooiste highlighter, en zorg dat je een mooie sunkissed look op hebt! Doe ook een lekkere shimmering bodylotion op en je bent helemaal klaar voor de zomer!

  • Avatar van nanienke
    Reply nanienke 6 juni 2015 at 21:45

    Mijn feel good tip voor de zomer is dragen wat je wil dragen en doen waar je je fijn bij voelt. Ik doe zeker mee met de winactie!

  • Avatar van Kim
    Reply Kim 6 juni 2015 at 21:25

    Wat een leuk artikel én wat een mooie prijs! Ik word in de zomer extra vrolijk als ik mijn nagels in twee of drie verschillende kleuren lak. Om het mooi te houden, 1 kleur per nagel!

  • Avatar van Cindy
    Reply Cindy 6 juni 2015 at 20:15

    Wauw Desiree, wat een geweldige winactie! Ik volgde je al via Bloglovin’ en Facebook. Mijn feel good tip voor deze zomer: Be happy met hoe je er uit ziet. Geniet en shine de hele zomer door, ongeacht hoe je er uit ziet. Zet je mind in de zomerknop en ga er op uit, lach met vriendinnen, ga voor een picknick in het park of een dagje naar het strand. Laat die negatieve gedachten achter je en maak mooie nieuwe herinneringen!

  • Avatar van Judith
    Reply Judith 6 juni 2015 at 19:35

    Wat een enorm gave winactie! Mijn ultieme tip voor deze zomer is: geniet van de vrijheid die je hebt! Voordat je het weet is de zomer en de vakantie alweer voorbij en zitten we weer de koukleumen bij de verwarming. Dus ga erop uit, doe leuke dingen, geniet van de zon (als die zich laat zien, want in Nederland weet je het maar nooit) en rust vooral uit. Na een jaar hard ploegen, heeft iedereen dit wel verdient. :)

  • Avatar van Amelie
    Reply Amelie 6 juni 2015 at 19:35

    Wauw, wat een super gave winactie! Dat kan ik wel gebruiken met dat oerwoud hier op mijn benen!
    Mijn feelgood tip is om je onzekerheden los te laten. Ik droeg jaren lang nooit korte broeken door mijn striae en de littekens die ik op mijn benen heb, maar sinds een reis naar Peru waar het zo warm was dat het bijna wel moest durf ik iedere zomer. Ik kwam erachter dat alleen ik het zag, anderen keken niet eens naar mijn littekens en hadden die striae niet eens gezien. Verschuil je dus vooral niet achter die hete spijkerbroek, maar heb het lef en vertrouwen om jezelf te laten zien, want het mag!

  • Avatar van kim weernink
    Reply kim weernink 6 juni 2015 at 19:15

    mijn e-mail Kimberly_alexandraa@live.nl
    ik heb alles gedaan wat in het rijtje stond

  • Avatar van kim weernink
    Reply kim weernink 6 juni 2015 at 19:14

    mijn feel good tp is een lekkere gezichtsmaskertje ,zon , vakantie ,strand

  • Avatar van Nolst
    Reply Nolst 6 juni 2015 at 18:49

    Ik voel me goed in de zon met weinig kleren aan, met mijn mooie benen goed zichtbaar, lekker flaneren, wijntje erbij en iets te knabbelen. Laat de zomer maar komen!!!!!

  • Avatar van WNijssen
    Reply WNijssen 6 juni 2015 at 17:55

    Mijn tip geniet van elke dag maak er een feestje van want als je het niet zelf doet is er zo weer een dag voor bij, jammer!!

  • Avatar van WNijssen
    Reply WNijssen 6 juni 2015 at 17:53

    Waanzinnig mooie actie en prijzen, ik loot echt onwijs graag mee, fingers crossed!!

  • Avatar van Liesbeth
    Reply Liesbeth 6 juni 2015 at 17:39

    Helemaal geweldig dit! Deze Braun-producten zijn erg welkom bij mijn dochter en mezelf. Vooral de Braun Face is helemaal top voor mijn 48-jarige huid. De laatste tijd komen er ongewenste haartjes en “tweede-jeugd puistjes” de kop op steken en met dit apparaat kan ik dit mooi onderdrukken.
    Mijn feel good tip voor de zomer is: geniet van alle zonnestralen zolang het kan, je huishouden kan wel wachten tot het regent toch? Heerlijk een mooi boek lezen op je eigen terrasje, kopje koffie erbij en een grote kan water met citroen. Voor en nadat je de zon ingaat insmeren tegen verbranding, fijn een voetenbadje nemen, lekker scrubben. Je voelt je meteen beter als je ontspannen bent :-)
    Ik volg je via bloglovin’ en facebook en heb deze actie natuurlijk gedeeld op mijn tijdlijn zodat mijn vrienden ook een kans maken. Fijne zomer alvast!

  • Avatar van Donja
    Reply Donja 6 juni 2015 at 17:31

    Hoi Desiree! De feel good tip die ik heel graag deel is om op een hele hete zomerdag pas aan het eind van de dag naar het strand te gaan (bv 18:00-20:00 u); het is dan nog heerlijk warm en en een stuk rustiger! Na afloop onder het genot van een heerlijk koud drankje en een hapje de zon onder zien gaan.. ❤️ Kan daar zoooooo van genieten; laat de zomer maar komen!

  • Avatar van Hilde VE
    Reply Hilde VE 6 juni 2015 at 17:31

    Hoi, heb de nodige stapjes ondernomen. Mijn feel good tip? Dat is een moeilijke hoor, maar ik wil als ik een jurkje draag al zeker met gladde benen en oksels naar buiten en een zuiver gezichtje hoort daar ook bij :-). Verder gezellig gaan lunchen met mijn zorgzame mama en ontbijten of dineren met mijn toffe collega’s. Laat het zonnetje maar schijnen !

  • Avatar van Alisha
    Reply Alisha 6 juni 2015 at 17:16

    Mijn zomertip is zeker nu ik student ben: picknicken! Het is zoveel makkelijker om samen te eten als het mooi weer is omdat er altijd genoeg plek is in een mooi park in de buurt, je nauwelijks hoeft af te wassen én je huisgenoten niet tot last hoeft te zijn. Als iedereen wat van tevoren maakt en meenement scheelt het een hoop gedoe dan voor iedereen koken en je kunt heerlijk van de zon genieten!

  • Avatar van Marian
    Reply Marian 6 juni 2015 at 16:45

    Mijn tip! Geniet van elke zonnestraal! Super gave winactie. Mijn epi heeft het begeven, dus een nieuwe is heel erg welkom.

  • Avatar van Nicky
    Reply Nicky 6 juni 2015 at 16:31

    Oeeeh, aan deze winactie doe ik graag mee!
    Ik volg je op bloglovin’ en heb dit bericht geliked.

    Mijn feel good tip voor de zomer is misschien een beetje kinderachtig, maar hé het geeft mij een feel good moment:
    een softijsje met discodip! Ik vind dat namelijk super lekker en kan daar enorm van genieten in het warme zomerzonnetje. Niet te vaak natuurlijk, want dan is het niet meer ‘speciaal’.

  • Avatar van Anita
    Reply Anita 6 juni 2015 at 15:39

    Neem eens even de tijd om te genieten van het zonnetje

  • Avatar van Lizet van Gestel
    Reply Lizet van Gestel 6 juni 2015 at 15:38

    Mijn feelgood tip voor elke zomer ;)
    Leg soms gewoon even alles langs je weg en geniet…
    Laat de was vandaag een keer staan,laat de stofzuiger ook maar op z’n plekje en die even waar je zin in hebt.

    Best moeilijk in t begin (dat vond ik tenminste) maar wat is t fijn als je dit soms kunt doen…

    Want vaak vergeten we (als drukke hardwerkende moeder) onszelf…

  • Avatar van Tessa
    Reply Tessa 6 juni 2015 at 15:34

    Ik zou heel graag de Braun Face willen winnen. Mijn feel good tip voor de zomer is geniet van elke mooie dag maar smeer je wel goed in en drink voldoende water. Na het werk genieten van een BBQ op het strand of een vaartochtje maken door een stad of landerijen. Dat is pas echt ontspannen.

  • Avatar van Petra
    Reply Petra 6 juni 2015 at 15:33

    Mijn feel-good-tip: neem een flesje water mee, waar je ook naar toe gaat. Een hervulbaar flesje met kraan water is het beste. Je lichaam, je huid wil graag extra water als het warm is. Het kan hoofdpijn voorkomen, afvalstoffen worden beter afgevoerd en het is ook nodig voor je huid die in de zon veel te verduren heeft!

    Zo’n Silk-Epil lijkt me echt super. Ik heb je persoonljk verslag over het onderwerp overbeharing laatst ook gelezen. Met deze actie worden een paar mensen erg blij!

  • Avatar van Marina
    Reply Marina 6 juni 2015 at 15:16

    Mijn feelgood tip is genieten in de zon met een bak verse fruitsalade met stukjes verse munt! Gezond, lekker en echt summer in a bowl!

  • Avatar van Petra L.
    Reply Petra L. 6 juni 2015 at 14:55

    Weer een leuke actie!

    Mijn zomertip is: geniet! Drink genoeg water, maar geniet ook van de andere geneugten des levens: pik een terrasje, doe leuke dingen. En scrub. Dan blijft je kleurtje langer mooi.

  • Avatar van inge van den berg
    Reply inge van den berg 6 juni 2015 at 14:43

    Goed review over deze Silk-épil 9 is dat ze echt een stuk sneller is en het een stuk minder pijn doet. Dat is voor mij sowieso een pré want u is het geen lekker werkje. Mijn tip voor de zomer is veel water drinken om uitdroging (ook van de huid) te voorkomen en niet in de felle zon gaan zitten, maar schaduw zoeken. Ongeacht de vele zonnebrandcrémes is het oppassen geblazen en in mijn geval is huidveroudering aan de orde. En dan nog de Braun Face 810 Met die laatste kan je bijvoorbeeld een serum of crème extra intensief maar toch zacht inmasseren. Dat lijkt me ideaal.
    Ik doe heel graag mee Desirée en wens je zonnige dagen.

  • Avatar van Maaike
    Reply Maaike 6 juni 2015 at 14:18

    Mijn feelgoodtip voor de zomer? Een leuk jurkje aan, kind, man en kleedje mee naar een fijne plek en daar picknicken. Water met verse munt en aardbeien, sandwiches, salade en genieten maar!

  • Avatar van Sabrina
    Reply Sabrina 6 juni 2015 at 13:59

    Ahh gaaf zeg! Ik doe graag mee & beide artikelen klinken heel erg goed. Vooral dat het iets minder pijn doet lijkt mij wel heel fijn moet ik zeggen haha. Mijn feelgoodtip is om jezelf te accepteren en te genieten van de mooie en kleine dingen die je doet. Sinds ik mezelf echt heb geaccepteerd zoals ik ben, dus ook met mijn minder goede kanten, geniet ik zoveel meer superfijn! Overigens is het wel belangrijk om dit vast te houden in het gehele jaar natuurlijk. Dit straal je vervolgens ook uit naar andere mensen en ik vind het altijd leuk om deze tip met mensen te delen. En wanneer je dit hebt bereikt mag je jezelf best belonen met een lekkere grote cocktail (wanneer het je niet lukt uiteraard ook)! Succes iedereen <3 Liefs Sabrina

  • Avatar van Johanna
    Reply Johanna 6 juni 2015 at 13:52

    Mijn feel good tip voor de zomer? Absoluut picknicken! Het kan mij niet vaak genoeg, en het liefst met de blote voeten in het kriebelende gras! Ik picknick met vriendinnen, met familie, met de husband.. En halverwege deze zomer ook nog eens met onze eerste ukje in de wandelwagen erbij!

  • Avatar van Raaf Rou
    Reply Raaf Rou 6 juni 2015 at 13:37

    Neem elke dag een uurtje voor jezelf, waarin je alleen dingen voor jezelf doet.

  • Avatar van Marit
    Reply Marit 6 juni 2015 at 13:21

    Ik doe graag mee voor de braun face 810. Ik volg je op facebook en bloglovin’. Mijn feelgood tip is om een lekker zomernummer op te zetten zoals the summer is magic of summerjam. Dan krijg je weer helemaal de zomervibe te pakken.

  • Avatar van Ina jongsma
    Reply Ina jongsma 6 juni 2015 at 13:09

    Maak tijd voor jezelf vrij ! Als mama heb je dat op z’n tijd nodig ! Goed boek en lekker lang uit in de zon !

  • Avatar van Sarah M
    Reply Sarah M 6 juni 2015 at 12:47

    Wow wat een prachtig prijzenpakket! D:

    Ik ben al een jaar of 10 erg blij met mijn Silk-Épil en hij doet het nog steeds! Maar hij is natuurlijk een beetje verouderd dus zo’n splinternieuwe die minder pijn doet zou helemaal welkom zijn & dan maak ik vast nog iemand blij met mijn ‘oude’ :) in het epileer toestelletje voor het gezicht ben ik ook héél erg geinteresseerd & de gezichtsreiniger absoluut ook! Ik waag dus graag mn kans ^^

    Mijn feel good tip voor de zomer: buiten zitten terwijl je geniet van de stilte, met hier en daar tjilpende vogeltjes, spelende kinderen en een grasmachine in de verte, zon op je snoet of lekker in de schaduw & genieten maar! <3

  • Avatar van Barbera Veul
    Reply Barbera Veul 6 juni 2015 at 12:46

    Mijn zomertip: kids in de zandbak of in het waterbadje (of met papa wat leuks doen), een ligstoel in de tuin zetten, een grote bak aardbeien binnen handbereik en een leuk tijdschrift, nog even goed insmeren zodat niemand verbrandt door de zon en genieten maar!

  • Avatar van beautifulday4makeup
    Reply beautifulday4makeup 6 juni 2015 at 12:11

    Wat leuk zeg. Ik doe met veel plezier mee, want wat een leuke apparaten zijn dit!

  • Avatar van Lisette Kleiweg
    Reply Lisette Kleiweg 6 juni 2015 at 11:44

    Mijn tip ; laat los !
    Alle pijn, verdriet en het ‘grote moeten’, toegegeven het kost tijd ,maar jijzelf en iedereen waar je van houdt worden er
    zoveel gelukkiger van……

  • Avatar van Jana
    Reply Jana 6 juni 2015 at 11:43

    Wauw wat een superwinactie! Ik doe hier graag aan mee, ben zeer benieuwd naar de mini epilator en cleansing brush (mijn snor en poriën zullen je dankbaar zijn haha). Mijn ultieme feel good tip is een guilty pleasure van mij, namelijk online shoppen :D. Ik zit momenteel in mijn examenperiode en dan is er niets leuker om af en toe (ter ontspanning) wat webshops te bekijken. Af en toe kan ik het mij dan ook echt niet laten om iets te kopen en wanneer ik een goede sale heb weten te scoren = instant feel good :D. groetjes!

  • Avatar van Evelien De Vos
    Reply Evelien De Vos 6 juni 2015 at 11:27

    Mijn feelgoodtip is zonnebescherming. Ook al lachen ze weleens als je opnieuw een groene dot factor 50 voor kids smeert, jij kan wel zonder pijnlijk vervellen de zomer door. Voor mij geeft niets een beter gevoel dan een zachte en gezonde huid. (En prinsessen op je SPF natuurlijk.) Better safe than sorry!

  • Avatar van Lies
    Reply Lies 6 juni 2015 at 10:28

    Mijn feelgood tip is, zeker na een lange winter met melkflesbenen waarin je helemaal bedekt geweest bent, jezelf eerst helemaal lekker verwennen voor je je waagt aan een rokjesdag. Dus lekker ontharen, scrubben, lotion, heerlijk! En dan word ik er helemaal blij van om gezellig met vrienden een biertje te doen, of fijn bij mijn opa en oma in de tuin te zitten :-)
    (ik volgde je natuurlijk al op facebook en bloglovin <3 )

  • Avatar van Sandra
    Reply Sandra 6 juni 2015 at 10:17

    Weer een superleuke winactie. Ik doe weer mee. Mijn feelgoodtip is lekker genieten van het leven en van het zonnetje wanneer die zich laat zien. Maak elke dag even tijd voor jezelf.

  • Avatar van NailTalk
    Reply NailTalk 6 juni 2015 at 10:07

    Ugh ontharen. Gladde beentjes voelen zo lekker maar door mn aandoening lukt het niet altijd. En met een scheermesje heb je binnen paar dagen weer stoppels. Onder de douche lijkt me dit super!! Hoef ik niet zo vaak en toch gladde benen. Dus doe heel graag mee. Ik volg je overal eigenlijk wel, op Bloglovin’, Facebook, Twitter… Ga zo deze winactie delen!

    Mijn feel good tip voor de zomer? Voor mij? Een lekkere felle neon lak met glinsterende holo topcoat!

  • Avatar van Terri
    Reply Terri 6 juni 2015 at 09:54

    Leuke winactie!
    Mijn feelgood tip voor de zomer is om je gordijnen een klein beetje open te laten, zodat er een kiertje ontstaat en in de vroege ochtend het zonlicht er doorheen schijnt. Zo sta je vroeger op en kan je direct van de lekkere zonnestralen genieten!

    Groetjes

  • Avatar van Marjolein
    Reply Marjolein 6 juni 2015 at 09:51

    Oh hallo ik wil dit! Super vet haha. Ben naar beide items super benieuwd! Mijn feel good tip voor de zomer.. IJsjes met gekleurde spikkels erop eten kan ook nog gewoon als je volwassen bent :D.

  • Avatar van Annet
    Reply Annet 6 juni 2015 at 09:50

    Wat een superactie, word je blij van. Mijn feel good tip is, dat je jezelf goed insmeer met zonnebrand, ook zeker je gezicht om vervelende pigmentvlekken en zonnebrand te voirkomem. En zeker geen parfum of eau de toilette gebruimen met alcohol als je de zon ingaat

  • Avatar van Romy
    Reply Romy 6 juni 2015 at 09:46

    Superleuke prijs en wat een goed artikel! Het lijkt me een geweldig apparaat.
    Mijn feel good tip is om lekker veel buiten te fietsen met het mooie weer. Neem ook eens je camera mee en maak foto’s van mooie dingen in de omgeving: lammetjes, mooie bloemen, het water. Daar word ik altijd heel gelukkig van :)

  • Avatar van Anne-Wil Kraan
    Reply Anne-Wil Kraan 6 juni 2015 at 09:39

    Leuke actie.
    Mijn feel good tip: doe dingen waar jij blij van wordt, geniet en ontspan zodat je er weer klaar voor bent

  • Avatar van Eveline
    Reply Eveline 6 juni 2015 at 09:32

    Wat een informatief stuk! Ik ben hierna benieuwd, zou graag eens iets anders proberen, maar de prijs staat me altijd een beetje in de weg… Gelukkig deze winactie!
    Mijn feel good tip: Sta iedere dag op met iets fijn zoals een opgewerkt liedje om je dag actief in te gaan! Zo geniet je van het eerste moment dat je opstaat en iedereen rondom je kan het zien!

  • Avatar van Floor Hullekes
    Reply Floor Hullekes 6 juni 2015 at 09:30

    Ik ben heel erg nieuwsgierig geworden naar de Braun silk-Epil. Ik scheer mezelf altijd maar dan mag ik het een paar dagen later weer doen.. Heel irritant in de zomer met rode plekjes op je benen etc.
    En mijn feel good tip… Geniet van elk moment dat de zon schijnt of het nu op het terras is of in de achtertuin want je weet het nooit in Nederland het weer kan zo weer omslaan

  • Avatar van Marit Nijssen
    Reply Marit Nijssen 6 juni 2015 at 09:18

    Wow Desirée! Gaaf verslag, herkenbaar en ik denk alleen maar jaa, dat wil ik ook!
    Mijn zomertip is om je niet te focussen op wat niet (buik niet strak genoeg, putjes, te witte benen) maar STRAAL met al dat wél!!

    Liefs Marit

  • Avatar van Mirjam Den Hengst
    Reply Mirjam Den Hengst 6 juni 2015 at 09:13

    Mijn oude epilator heeft het begeven en de nieuwe die ik heb gekocht is waardeloos dus ben heel blij met je revieuw want het zijn toch best dure dingen om te kopen. Maar dit ziet er top uit! En winnen zou stiekem nog mooier zijn ;) Mijn feelinggood tip is dan ook je meer verdiepen in een (beauty) apparaat en recensies lezen voordat je tot aanschaf over gaat en met een miskoop thuis zit

  • Avatar van Sonja
    Reply Sonja 6 juni 2015 at 09:12

    Wauw! Dat is leuk!
    Mijn tip… Leef de dag van vandaag en plan die van morgen. Maak je niet te druk over volgende week, daar krijg je van zorgen. Vul niet je gedachte in waar je toch geen grip op hebt gekregen, pluk de dag is een zegen!
    En ik ben jarig vandaag! Woehaaaaaa!

  • Avatar van Kim
    Reply Kim 6 juni 2015 at 08:58

    Wat een heerlijk uitgebreid pakket! Echt top dat je deze ook onder de douche kan gebruiken. Ik heb nog nooit een epilator gebruikt en wil het graag uitproberen! Ik ga je overal volgen!

    Mijn tip voor de zomer is; neem voordat je op vakantie gaat al een paar dagen vrij. Dan is de reis naar je vakantie bestemming een stuk relaxter! Extra tip: gebruik na het zonnen kokosolie. Het hydrateert de huid en maakt haar super zacht.

  • Avatar van Shanna
    Reply Shanna 6 juni 2015 at 08:55

    Met de ramen open slapen en wakker worden met de zonnestralen op je gezicht. S avonds lekker bqq’n of aan een kampvuur zitten en liedjes zingen. Dat is voor mij echt zomer.

  • Avatar van Johanneke van der Steen
    Reply Johanneke van der Steen 6 juni 2015 at 08:46

    Vergeet de eventuele mening van anderen en maak jezelf blij deze zomer. Ga voor dat heerlijke ijsje en presenteer je blote benen aan de zon.

  • Avatar van kevser
    Reply kevser 6 juni 2015 at 08:40

    Mijn ultieme feelgoodtip voor de zomer? Mindfullness. Al het moois om je heen en het lekkere weer helemaal in je opnemen en er echt ‘bij zijn’. Beginnen door de ogen te sluiten en de geluiden van veraf tot dichtbij waar te nemen. En ruiken natuurlijk, het zand, de zee, zonnebrand of misschien wel de geuren van een hele andere omgeving waar je je bevindt. Daarna langzaam de ogen te openen en te aanschouwen. Van veraf tot dichtbij, tot de detail van een bloemetje die vlak naast je uit de grond is gegroeid :)
    Het kan voor een enkeling zweverig klinken, maar ik ben er op deze manier echt ‘bij’. En zo heel lang hoeft dit niet te duren natuurlijk, zo lang als je zelf wilt:)
    Oh ja, ondertussen wel terug naar je verblijfplaats om je huid af en toe hairfree te maken ;) wat ik nu eens in de week doe met mijn epilator die aan vervanging toe is.

  • Avatar van Heleen
    Reply Heleen 6 juni 2015 at 08:39

    Blijf bij jezelf en sta open voor wat er op je pad komt, maar daar moet je wel voor naar buiten.

    Fijne zomer!

  • Avatar van Nathalie Hellmig
    Reply Nathalie Hellmig 6 juni 2015 at 08:39

    Jaaaaaaaaaaaa!! Dit is echt superleuk!! Wat een WAANZINNIG mooie en te gekke prijs gaan jullie weggeven <3 Ik wil natuurlijk dolgraag kans maken, ohhh staat al een tijdje op mijn verlanglijstje *zucht* mijn feelgood TIP om jezelf mooi te ontharen voor de zomer.. zodat je je ook lekkerder en zelfverzekerder voelt.. zelf heb ik zwarte haren.. als ik mijn benen heb geschoren, heb ik een uur later al stoppels *zucht* dit zou voor mij echt EEN uitkomst zijn! Ook moet je je huid goed verzorgen… je gezicht heéééél belangrijk! Hopelijk maken jullie mij deze zomer helemaal summerproof! ben helemaal ENTHOUSIAST :* MAAK ME GEK! Ik ben fan hoor!FINGERS CROSSED! Liefs Nathalie :*

  • Avatar van Femke
    Reply Femke 6 juni 2015 at 08:31

    Ik ben vooral ontzettend benieuwd naar de reinigingsborstel! Ook is het epileerapparaat denk ik erg fijn :-)! Ja, ik ben benieuwd en zou ze graag willen proberen!

  • Avatar van Arienne
    Reply Arienne 6 juni 2015 at 08:30

    mijn Feelgood tip? je nagellak eraf halen voordat je naar het strand gaat, door het zoute water van de zee en de natuurlijke scrub van het zand worden je nagels weer stralend schoon, blanke lak erover en klaar!

  • Avatar van Arienne
    Reply Arienne 6 juni 2015 at 08:28

    DAT zou nog eens een welkome verrassing zijn! Misschien deze zomer zonder gene in een jurkje?

  • Avatar van Maartje
    Reply Maartje 6 juni 2015 at 08:22

    Wauw, wauw en nog eens wauw! Al jaren zijn die vervelende haartjes (vooral in mijn gezicht) een enorm „ding”. Telkens weer de spiegel die mij ermee confronteert en wat ik ook probeer, tot nu toe heb ik de oplossing om haarvrij door het leven te gaan nog niet gevonden.
    Het is zelfs een heel ochtendritueel geworden, iedere keer weer aan de gang met de pincet.

    Het zou voor mij een uitkomst zijn omdat ik er heel graag vanaf wil… Keeping my fingers crossed!

    Succes allemaal ^_^

    • Avatar van Maartje
      Reply Maartje 8 juni 2015 at 11:32

      Mijn feel good tip voor de zomer; ken je de film Frozen?

      Laat het los, laat het gaan..
      Er zijn dingen waar je geen invloed op hebt, laat dat los. Je kunt je druk maken om alles maar soms kun je er niets aan veranderen.

      Als je dat doet heb je minder stress en krijg je automatisch een beter gevoel, je zit beter in je vel en kunt meer genieten en dat is wat we willen deze zomer!

  • Avatar van Grete Karina
    Reply Grete Karina 6 juni 2015 at 08:04

    Echt een geweldig pakket en ik heb nog heel wat “groot onderhoud” te doen voor ik me in badpak op het strand kan vertonen!
    Mijn feel good tip voor de zomer: Heb af en toe lak aan wat anderen zeggen of doen en volg je hart! Voor mij betekent dat dat ik toch een bikini aantrek ondanks mijn buikje en dat ik mezelf niet vergelijk met anderen, maar probeer blij te zijn met wie ik ben, hoe ik eruit zie en met wat ik heb.
    groeten, Grete Karina

  • Avatar van Lisa
    Reply Lisa 6 juni 2015 at 08:03

    Mijn feel good tip is heerlijk relaxed aan het strand zitten. Hoe kun je je nou beter voelen dan met het rustgevende geluid van de zee! En als je kinderen dan ook nog zichzelf vermaken is het plaatje toch compleet. Heeeeeerlijk hoor, krijg direct zijn om te gaan.

  • Avatar van Nynke
    Reply Nynke 6 juni 2015 at 08:00

    Geniet van het mooie weer en ik kom veel makkelijker mijn bed uit. s Ochtends een hardlooprondje in het bos en met een beetje geluk kom ik soms een ree tegen. De dag kan dan niet meer stuk. Beweging goed voor je lichaam en je geest.

  • Avatar van Ingrid
    Reply Ingrid 6 juni 2015 at 07:59

    Ik doe heel graag mee met je actie en volg je op fb en Bloglovin

  • Avatar van Fleur
    Reply Fleur 6 juni 2015 at 07:57

    Wat een heerlijke zomerse actie! Mijn ultieme zomer gevoel is dan ook met je gladde blote benen weer buiten en de zachte zomer wind erop voelen. Mijn tip voor mooie zachte, glanzende benen is je benen, na het schubben en scheren én als ze nog vochtig zijn, insmeren met babyolie en ze het liefst laten opdrogen (droog deppen kan ook) en daarna in te smeren met bodylotion.

  • Avatar van Sharon
    Reply Sharon 6 juni 2015 at 07:57

    Mijn feel good tip? Lekker veel ijsjes eten en aan het zwembad/strand shinen met mijn dan natuurlijk super gladde, haarvrije benen!

  • Avatar van Bianca
    Reply Bianca 6 juni 2015 at 07:52

    Wat een ontzettend leuke winactie! Met mijn donkere haren heb ik altijd al last gehad van ongewenste beharing. Uit nood heb ik zelfs een keer een epileerapparaat op het gezicht gebruikt (is overigens niet aan te raden: au!).
    Mijn feel good tip is ‘doe waar je gelukkig van wordt’. Draag een bikini als je dat graag wilt, verander van hobby, laat je was een dagje liggen en ga lekker iets met een goede vriend(in) doen, enz. We laten ons in het leven te veel leiden door een ander. Kies deze zomer eens voor jezelf! xxx

  • Avatar van elisabeth
    Reply elisabeth 6 juni 2015 at 07:51

    lekker fietsen door ons mooie brabantse land

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 6 juni 2015 at 06:43

    Wauw, wat leuk en ik doe graag mee ;-)
    Mijn feel good tip voor de zomer is als je naar het strand ga neem dan een goed boek of magazines mee zodat je heerlijk kunt lezen en je voelt je zo blij en vrolijk.
    Alles heb ik gedaan wat nodig is om hier kans op te kunnen maken.

    Fijne dag Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.