Beauty

Opgemaakte beautyproducten augustus 2015

14 augustus 2015

opgemaakte beautyproducten
Toen ik een paar maanden geleden begon met deze rubriek dacht ik nog dat ik dit niet elke maand kon doen, want zoveel producten maakte ik toch helemaal niet op? Boy, was I wrong! Nu ik een leeg product niet zomaar weggooi, maar even bewaar om mee te kunnen nemen in dit artikel schrik ik toch wel van wat ik er doorheen jaag aan producten.. Kijk mee naar de opgemaakte beautyproducten van de afgelopen tijd en jaaa, er zit deze keer ook eens een make-upproduct tussen!

opgemaakte beautyproducten
Ik ben normaal geen fan van spraydeodorant en gebruik al jarenlang trouw mijn Nivea dry comfort roller, maar in de zomer vind ik het fijn om overdag voor de zekerheid nog een beetje deodorant te sprayen of ik gebruik het na het douchen als bodyspray en dan vooral op ‘zweetplekjes’ zoals de liezen en onder mijn borsten (#bigboobiesproblems). De Odorex Natuurlijk Fris deodorant en de Adidas Climacool zijn beide erg fijn in gebruik, beschermen goed tegen onfrisse luchtjes, ruiken lekker fris en vooral de Adidasdeodorant verraste me. Als je het gedurende de dag wat warmer krijgt wordt de geur ineens weer wat intenser. Heel grappig en bijzonder bedacht, maar geeft wel net een beetje meer zekerheid.

De enorme panporn op de foto is van het Boots No7 perfect light pressed powder. Een hypoallergeen gezichtspoeder met een lichte dekking in een kleur die licht genoeg was (Fair) voor mijn huid. Lekker zuinig in gebruik, matteerde goed, gaf een mooie satijnfinish en ja, die ga ik zeker onthouden voor als ik een nieuwe nodig heb. Voor nu kon ik nog een ander poeder uit mijn kast pakken om te gaan uitproberen. Wat een luxe toch!

opgemaakte beautyproducten
De Collistar soothing sorbet cream heb ik samen met Paul opgemaakt en is een heerlijke en frisse crème voor de huid die goed hydrateert en kalmeert. Niet heel bijzonder, maar wel een goede basiscrème die doet wat hij belooft. Een aanrader dus want hij is ook nog eens betaalbaar voor een dagcrème. De Kneipp beauty geheim doucheolie was vanaf dag één een favorietje uit deze lijn en is perfect voor droge lichaamshuidjes en je kan er ook nog eens goed mee scheren! Ik heb zo’n 4 maanden met de fles gedaan!

Als laatste heb ik nog twee skincareproducten, namelijk het Clarins mission perfection serum waar ik uiteindelijk twee maanden mee heb kunnen doen (’s ochtends en ’s avonds gebruikt). Ik vind het echt een heerlijk serum zoals ik al in de review omschreef en vind het echt een aanrader als je een wat minder egale en ruwere huid hebt die wel een oppepper kan gebruiken. En als laatste maakte ik de Paula’s Choice clinical instant calm advanced redness relief lotion op. Een fijne en zachte lotion die erg verfrissend en hydraterend werkt en ook door Paul na het scheren werd gebruikt om irritatie te voorkomen. Zeker fijn in gebruik, maar door de kleinere flacon wel snel op en dan toch best prijzig voor een lotion..

Welk product maakte jij als laatste op? En zou je dit nog eens in huis halen?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?

Reacties op dit artikel

  • Avatar van smilingbeauties
    Reply smilingbeauties 30 augustus 2015 at 20:30

    Nu ben ik wel heel benieuwd naar de Adidas deo, klinkt namelijk erg fijn! Het laatst wat ik op maakte was een lipbalsem van Yes to Carrots. Fijn spul!

  • Avatar van beautifulday4makeup
    Reply beautifulday4makeup 21 augustus 2015 at 17:58

    Die doucheolie van Kneipp is echt heerlijk

  • Avatar van Linda
    Reply Linda 17 augustus 2015 at 01:09

    Wat heb je veel, opgemaakt, altijd erg leuk om te zien. Ben benieuwd naar de Kneipp producten.

  • Avatar van Beauty Treasures
    Reply Beauty Treasures 16 augustus 2015 at 17:48

    Mooie producten opgebruikt!

    Ik hou ook mijn opgemaakte producten bij en ik ben ook keer op keer verbaasd over de hoeveelheid. Nooit gedacht dat ik zoveel producten zou opmaken :-).

  • Avatar van Mariska
    Reply Mariska 15 augustus 2015 at 14:32

    De Kneipp doucheolie heb ik hier ook nog, maar nog (steeds!) niet geprobeerd. Heel erg eigenlijk want het product lijkt me enorm fijn :)

  • Avatar van iren
    Reply iren 14 augustus 2015 at 23:06

    Ik maakte laatst de garnier micelaire water op, heerlijk spul want hierdoor is mijn gezicht van zo rood als een tomaat verminderd naar een paar rode plekjes (steeds minder ook!) en is een lekker handig product ook. ‘S ochtends gebruik ik het om m’n gezicht mee schoon te maken, ‘S avonds als Toner. Heb er 3,5 maand mee gedaan en meteen 2 nieuwe flessen ingeslagen!

  • Avatar van Lisanne
    Reply Lisanne 14 augustus 2015 at 21:01

    Ik heb van die Collistar cream de roze, vind het een fijne creme. Mijn laatste opgemaakte product is een Batiste droogshampoo en die ga ik zeker nog eens kopen.

  • Avatar van trendymommynlAndrea
    Reply trendymommynlAndrea 14 augustus 2015 at 12:38

    ehm, ik heb iets meer opgemaakt :’)
    Ik ben zo benieuwd naar Kneipp beauty geheim, heb het nog steeds niet uitgeprobeerd!

  • Avatar van Manon Boerakker
    Reply Manon Boerakker 14 augustus 2015 at 12:15

    Ik ben heel benieuwd naar de pressed power van Boots no 7.

  • Avatar van Julie
    Reply Julie 14 augustus 2015 at 12:03

    Ik maak altijd belachelijk veel op in een maand tijd en voordien dacht ik ook dat ik er geen artikels mee gevuld zou krijgen! :-) Fijne producten heb jij opgemaakt!

  • Avatar van engelina
    Reply engelina 14 augustus 2015 at 10:45

    Als laatste maakte ik een zilvershampoo op. snel weer een nieuwe aanschaffen!

  • Avatar van Marijke - de beste versie van jezelf
    Reply Marijke - de beste versie van jezelf 14 augustus 2015 at 08:50

    Wat een fijn lijstje! Ik heb de zoveelste Le Volume mascara opgemaakt gisteren.. Altijd jammer. Ik heb gewoon nog nooit zolang achter elkaar een zelfde product gebruikt dat ik de pan raakte, laat staan opgemaakt. Dat lijkt me wel leuk een keer!

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 14 augustus 2015 at 09:24

      Is die mascara echt zo fijn ja? Je bedoelt de Chanel neem ik aan he?

      • Avatar van Sheila Engel
        Reply Sheila Engel 14 augustus 2015 at 20:31

        Ik ben Ook al aan de 4e le volume bezig, koop ze altijd als ici paris 40% korting op de mascara geeft dan betaal je 18 euro ? ik wissel af met glamour dolls eye van catrice

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 14 augustus 2015 at 08:42

    Zoveel en mooie producten!

    Xoxo

  • Avatar van Femke
    Reply Femke 14 augustus 2015 at 07:27

    Wat een fijne producten heb je opgemaakt. Ik heb als laatste een shampoo en conditioner opgemaakt van Andrelon, jammer.. ik moet ook nodig weer nieuwe shampoo en conditioner in huis halen. Vaak heb ik een hele voorraad in huis maar nu dus niet meer!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.