Beauty

philosophy | the microdelivery overnight anti-aging peel

3 oktober 2015

philosophy the microdelivery overnight anti-aging peel
De bekende twee stappen peeling voor thuisgebruik The Microdevlivery Peel van het skincare merk philosphy is enorm populair en ook hier in huis staat hij standaard op het schapje in de douche om gemiddeld eens per week te gebruiken. Je krijgt hier namelijk een superzachte huid van! Dode huidcellen verdwijnen, de huid voelt gladder en als bonus komt er ook nog eens een mooie natural glow van tevoorschijn. Zou de nieuwe philosophy the microdelivery overnight anti-aging peel voor hetzelfde of zelfs een nog beter resultaat zorgen?

philosophy the microdelivery overnight anti-aging peel
Ook deze nieuwe peeling bestaat uit twee stappen en is geschikt voor thuisgebruik, maar deze is meer gericht om de eerste tekenen van huidveroudering te herstellen, van rimpels tot aan verlies aan stevigheid en grovere poriën. Deze set bevat alles wat je nodig hebt; een peeling en een nachtmasker. Je huid kan na een peeling verzorgende en werkzame ingrediënten beter opnemen, dus de keuze voor zo’n masker wat je vervolgens de hele nacht op je gezicht laat zitten is slim bedacht.

philosophy the microdelivery overnight anti-aging peel

Stap 1: alpha/beta hydroxy acid leave-on peel solution (24 watjes en 50ml product)
De combinatie van onder andere glycolzuur, melkzuur en salicylzuur warmt de huid een beetje op waardoor poriën openen en de micro-exfoliatie gestimuleerd wordt. Ze geven de celvernieuwing een boost, vertragen het huidverouderingsproces en reinigen de huid.

Je brengt ’s avonds met de pipet ongeveer een halve pipet product aan op één van de bijgeleverde watjes en brengt met zachte beweging de vloeistof aan op je schone gezicht maar vermijd je oogcontouren. Je spoelt dit niet af, maar wacht even twee à drie minuutjes voor je verder gaat met stap 2.

Let op: als je producten met AHA/BHA zuren gebruikt dan is het aan te raden om overdag je gezicht met een goede zonbeschermingscrème in te smeren omdat je huid hierdoor wat gevoeliger wordt voor uv-stralen.

philosophy the microdelivery overnight anti-aging peel

Stap 2: youth-extending night gel (60ml)
Deze gel bevat onder andere echinacea, glycerine, shea boter, vitamine E, gemberextract, anti-aging peptiden, kalmerend haverpitextract  en bisabolol wat de huid verkoelt, verzacht en hydrateert. De combinatie van de ingrediënten geeft een boost aan de celvernieuwing en proteïneaanmaak, werkt anti-irriterend en heeft een anti-age werking.

Het wordt aangeraden de peeling twee à drie keer per week te gebruiken, waardoor je met de set sowieso 8 tot 12 weken kan doen voor de ‘watjes’ op zijn. Mocht er daarna nog product over zijn dan kan je dit gebruiken met eigen zachte watjes tot het flesje en de pot ook leeg zijn.

philosophy the microdelivery overnight anti-aging peel

Mijn ervaring
Na het reinigen van mijn gezicht breng ik de vloeistof van stap 1 aan op een watje, haal het voorzichtig over mijn huid tot ik overal geweest ben en neem wat extra aandacht voor de ‘onzuiverdere’ plekjes rondom neus, wenkbrauwen en kin en neem ook mijn hals mee. Ik voel geen verwarmend effect op mijn huid, maar dat is waarschijnlijk omdat ik al regelmatig producten met zuren erin gebruik waardoor mijn huid er meer gewend aan is. Mijn huid wordt er ook niet rood of vlekkerig van.

Ik wacht een paar minuutjes, neem een royale hoeveelheid van de fris ruikende gelcrème van het nachtmasker en verdeel dit over mijn vingertoppen waarna ik er de tijd voor neem dit in de huid te masseren en neem ook hierbij weer mijn hals mee. Na een paar minuutjes is het nachtmasker ingetrokken, glanst mijn gezicht lichtjes maar voelt het niet plakkerig of vochtig aan waardoor ik niet aan het hoofdkussen blijf plakken.

De volgende ochtend voelt mijn huid echt heerlijk zacht aan en lijkt het net alsof ik een gezichtsbehandeling heb gehad. Na het reinigen van mijn gezicht trekt mijn dagverzorging sneller en beter in en brengt make-up mooier aan. Echt rimpeltjes heb ik nog niet dus daar kan ik niet op testen, maar droogtelijntjes zijn al na één keer minder opvallend en ook een paar drogere plekjes zijn al verdwenen. Ook oogt de huid na een aantal keer gebruik rondom de neus wat ‘fijner’.

Ik heb hem nu al enkele keren gebruikt (ik ga voor twee keer in de week) en denk dat dit echt een heerlijk product is om als kuur te gebruiken als je huid een oppepper kan gebruiken. Hoe deze peeling vergelijkt met de andere bekende The Microdelivery Peel? Deze variant voelt echt een heel stuk zachter aan op de huid en geeft na een nachtje slapen hetzelfde zachte en gladde effect met die mooie glow. Waar mijn huid nog wel eens wat opwarmde en rood kon worden van de normale The Microdelivery Peel heb ik daar met deze The Microdelivery overnight anti-aging peel geen last van. Zeker een betere aanrader dus voor de gevoeligere huidtypes wat mij betreft.

philosophy the microdelivery overnight anti-aging peel is verkrijgbaar voor €84,93 bij ICI Paris XL.

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Karen
    Reply Karen 4 oktober 2015 at 09:28

    Ik betaal dit bedrag ook bij de schoonheidsspecialiste dus op zich heb ik het na 1x uitgespaard. Misschien toch maar eens aanschaffen, je maakt me helemaal enthousiast!

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 4 oktober 2015 at 09:32

      Zo had ik het nog niet eens direct bekeken, dat is waar!

  • Avatar van jeapiebel
    Reply jeapiebel 3 oktober 2015 at 15:16

    Ik ben het met Linda eens, ik ga ook eerst sparen. Dat je schrijft net alsof je een gezichtsbehandeling heb gehad, toen ik dat las was ik al verkocht.

  • Avatar van Tania
    Reply Tania 3 oktober 2015 at 11:03

    Klinkt wel goed, alleen wat prijzig. Weet niet of ik het ga uitproberen want heb al bij verschillende producten van dit merk reacties gehad op mijn huid. Dan is het zeker zonde van het geld

  • Avatar van femkedj
    Reply femkedj 3 oktober 2015 at 10:31

    Ik ben overtuigd door het product, nu moet ik alleen nog overtuigd raken om hem te gaan kopen aangezien ik de prijs wel behoorlijk vind! Hele fijn review weer :-)!

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 3 oktober 2015 at 15:58

      Er zijn wel regelmatig stapelkortingen op huidverzorging bij ICI Paris XL, misschien even wachten op die actie en eventueel samen met vriendinnen? Scheelt een boel :) Bedankt voor je compliment!

  • Avatar van Marieke
    Reply Marieke 3 oktober 2015 at 09:25

    Dit klinkt wel ontzettend goed zeg! Toch maar voor gaan sparen denk ik..

  • Avatar van Romy
    Reply Romy 3 oktober 2015 at 08:43

    Ik ben fan van de huidverzorging van Philosophy, maar vind het wek erg prijzig. Wel kan ik uit ervaring zeggen dat het echt werkt, ik merkte een groot verschil toen ik de reiniging en crème van Philosopy gebruikte. Misschien toch maar sparen, want dit klinkt ook weer erg goed!

  • Avatar van BEAU
    Reply BEAU 3 oktober 2015 at 08:24

    Anti aging, dan is mijn interesse direct gewekt ;) over de microdelivery peel van philosophy zonder anti aging ben ik al zeer tevreden maar deze ga ik zeker proberen als mijn setje op is

  • Avatar van Linda
    Reply Linda 3 oktober 2015 at 06:51

    Wat lijkt me dit een heerlijk product, fijn dat ze er nu een anti- aging set bij hebben. Ik ben hier erg benieuwd naar en ik ga er even voor sparen, maar dan wil ik deze echt gaan proberen.

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 3 oktober 2015 at 06:41

    Klinkt geweldig!
    Door uitlaatgassen en flink wat luchtvervuiling is het fijn om de huid van het gezicht goed te reinigen en er bijna als nieuw uit te laten zien met de juiste producten.
    Goed hydraterend, minder zichtbare rimpeltjes.
    Elastische huid, geen trekkerige huid etc…..

    Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.