Fashion

Plussize | MANGO Violeta winter & evening lookbook

29 oktober 2015

mango violeta
Oh, yes! Elke keer als er een nieuw lookbook wordt vrijgegeven van MANGO Violeta (de plussize lijn van het bekende kledingmerk) dan word ik weer enthousiast. Ik denk dat dit merk namelijk één van mijn favoriete merken is en helemaal als je op zoek bent naar mooie kleding die vrouwelijk is, casual chique en als je op zoek bent naar zakelijke kleding of iets moois voor een feestje. Helemaal leuk is dat het ook nog eens redelijk betaalbaar is en de kwaliteit me tot nu toe zeker niet tegenvalt. Kijk mee voor het prachtige nieuwe lookbook met de winter & evening collectie voor 2015.

mango violeta mango violeta mango violeta mango violeta mango violeta mango violeta mango violeta mango violeta mango violeta mango violeta mango violeta mango violeta mango violeta
Zoals je ziet is de kleding heel volwassen en vrouwelijk, niet uitbundig maar zie je wel hier en daar leuke speelse details zoals een bijzonder printje, aparter stofje of kleuraccent. De heerlijke breisels van de vesten, poncho’s en omslagdoeken zijn natuurlijk perfect voor de winter net als enkele erg mooie winterjassen en de kleuren zijn allemaal redelijk ‘natuurlijk’ en gaan van zwart tot veel verschillende bruintinten en wat rode en diepgroene kleurdetails.

De evening collectie is qua kleuren wat minder spannend want hier zie je voornamelijk zwart. De accenten zijn duidelijk gelegd op de stofkeuzes van mat tot glanzend en bewerkingen met pailletten. Mooi om te zien dat er niet alleen is gekozen voor verschillende jurkjes, maar dat ook een goed pak gesneden op vrouwelijke vormen niet ontbreekt. Love it!

De maatvoering van MANGO Violeta is misschien wel een verhaal apart want je hoort er verschillende meningen over. Ik ben zelf groot fan van de jasjes, jassen, vestjes en blazers en die vallen bij mij gewoon zoals ze horen te vallen. Maar het schijnt dat vooral jurkjes, broeken en rokken wat aan de krappere kant zijn. De kleding is in ieder geval verkrijgbaar tot kledingmaat 52 en voor het volledige assortiment kan je terecht in de MANGO Violeta store in Eindhoven en in de MANGO webwinkel onder het kopje Violeta. En als je er dan toch bent, kijk ook eens tussen alle accessoires, schoenen en sieraden..

–> Meer leuke grote maten mode merken en winkels vind je in het plussize webwinkeloverzicht :)

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat een affiliate link.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Lin van de Werf
    Reply Lin van de Werf 15 december 2015 at 19:46

    Ik ben ook fan van de Mango Violeta en dan met name de jeans, want alleen daar slaag ik altijd. De maten kloppen er inderdaad regelmatig niet. Vooral bij de jeans heb ik dat ervaren. Dan koop je het zelfde model in een andere wassing en dan kan dat wel 1-2 maten schelen. Wat ik verder een nadeel vind is dat het uit Spanje moet komen en dat je het in de meeste Mango filialen niet terug kan brengen (alleen de filialen die Violeta verkopen). Je moet het dus terug moet sturen en de verzendkosten zijn voor eigen rekening. Gelukkig kan je Violeta by Mango ook bij de Wehkamp kopen.

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 15 december 2015 at 23:00

      Ik bestel het zelf daarom ook liever bij Wehkamp inderdaad :)

  • Avatar van elsbs
    Reply elsbs 1 november 2015 at 18:07

    Wat een mooie kleding dat past precies bij mij!

  • Avatar van Nicole @ Everyday-Life.nl
    Reply Nicole @ Everyday-Life.nl 30 oktober 2015 at 21:03

    Dat jurkje op de derde foto. Love it! Echt heel stijlvol. Wel mijn ding :-)

  • Avatar van Linda
    Reply Linda 30 oktober 2015 at 19:19

    Wat een mooie kleding, het is echt super mooi. Ik ben gelijk gaan kijken en heb al wat dingen gezien die ik wel graag zou willen hebben, binnenkort maar eens even wat bestellen :-)

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 29 oktober 2015 at 18:40

    Zo mooi om een hele garderobekast mee te vullen ;-)

  • Avatar van Petra
    Reply Petra 29 oktober 2015 at 17:58

    Deze collectie is echt amazing mooi om te zien….
    sommige coats spreken mij heel erg aan, juist omdat ze zo basic zijn…

  • Avatar van Simone
    Reply Simone 29 oktober 2015 at 17:11

    Oh yes! Mango Violeta. Love it. Een paar weken geleden een broek van gekocht en zit goddelijk. Ik wil meer! Deze collectie ziet er prachtig uit. Ik ga meteen een kijkje nemen op de website!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.