Fashion

Plussize Fashion | De leukste trenchcoats voor de lente

26 januari 2016

plussize trenchcoat
De trenchcoat. Ik blijf er een zwak voor hebben. Niet alleen staan ze erg flatterend bij de meeste lichaamsvormen en al helemaal bij de curvy ladies (je creëert er namelijk een mooie taille mee!) ook hebben ze een nette uitstraling en passen ze vaak wel bij elke gelegenheid. Ik vind het jammer dat er voor het komende voorjaar minder trenchcoats te vinden zijn dan voorgaande jaren, maar heb de leukste 5 plussize trenchcoat jassen voor je opgezocht in verschillende kleuren en ook in een korter model voor de liefhebbers.

1. De absolute topper in dit lijstje voor mij persoonlijk deze suède variant van MANGO Violeta. Hij is verkrijgbaar tot en met kledingmaat 52/54. Vanwege het materiaalgebruik is het ook gelijk de duurste uit dit rijtje. Hij kost namelijk €169,99. Om het een beetje goed te praten: je hebt hiermee wel een redelijk tijdloze jas die waarschijnlijk jaren mee zal gaan ;)

plussize trenchcoat

2. Een zwarte trenchcoat is de allermakkelijkste kleur want die kan je echt overal bij aan. Dit middenlange model heeft houtkleurige knopen wat net een leuk effect geeft en is verkrijgbaar bij New Look voor €44,99 tot en met kledingmaat 54.

plussize trenchcoat

3. En de meest klassieke kleur trenchcoat mag in dit artikel natuurlijk niet ontbreken.. ecru/beige! Dit is een wat langer model met een bredere kraag wat hem net niet tè standaard maakt. Ook deze is verkrijgbaar bij New Look tot en met kledingmaat 54 en kost nu slechts €15,00 in de sale. Whoop whoop!

plussize trenchcoat

4. Naast de suède variant van nummer 1. Vind ik deze olijfgroene langere trenchcoat ook echt geweldig mooi. Hij is verkrijgbaar bij Forever21 in de plussize collectie voor €47,00 tot en met kledingmaat 52. Door het gebruik van flink wat katoen is deze jas wat steviger qua stof wat extra clean oogt.

plussize trenchcoat

5. Ben je meer een liefhebber van de wat kortere jassen dan heb ik ook nog dit korte model trenchcoat gevonden bij Junarose. Deze jas is verkrijgbaar tot en met kledingmaat 52/54 voor €69,95. Hij is gemaakt van een linnenmix en daardoor echt heerlijk voor de wat warmere lente en zomerdagen ook.

Ik heb zelf enkele modellen trenchcoats in mijn kledingkast hangen, zowel voor de lente/zomer als voor de herfst/winter en krijg er telkens weer complimentjes over als ik er ééntje aan heb. En zoals je ziet in dit artikel zijn ze ook in een grotere kledingmaat goed te vinden en ook nog eens voor ieder budget. Ik hoop dat je wat aan deze plussize trenchcoat shopping tips hebt :)

–> Klik hier voor de leukste plussize shops op een rij!

Wat is jouw favoriete model jas voor de lente? Kan niet wachten tot de temperaturen weer wat omhoog gaan en het langer licht is overdag ♥

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’?
Dit artikel bevat affiliate links.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van kiki
    Reply kiki 28 januari 2016 at 15:49

    Nummer 3 is echt een fantasties mooie jas!

  • Avatar van JoycevdB
    Reply JoycevdB 26 januari 2016 at 16:03

    Die met de grote kraag is heel mooi!

  • Avatar van Josine
    Reply Josine 26 januari 2016 at 09:38

    Al een tijdje heb ik m’n oog op die legergroene jas maar ik heb al zo’n kleur, dus het mag niet van mezelf haha! Die suède jas is ook zeker mijn favoriet. Leuke blog weer, helemaal zin in het voorjaar. Lfs Josine

  • Avatar van Varenka W
    Reply Varenka W 26 januari 2016 at 09:18

    Ik heb al wat modellen versleten hiervan.
    Van half lang tot kort, normale stoffen of juist een bijzondere combi van hightech matrialen , een lange blauwe hangt helaas te versloffen hier.
    Net te groot en stof niet stevig genoeg.
    Of hij mooi staat , staat en valt met of ie goed is gemaakt, netjes valt.
    Een trenchcoat kan je ontzettend elegant maken, maar ook “ik pak ff m’n regenjas” uitstraling hebben bij de verkeerde keus.
    Of ie goed zit heeft trouwens niks met de prijs te maken, maar een echt BURBERRY stast echt wel boven aan mijn whislistje hoor.

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 26 januari 2016 at 09:24

      Pfoe, ja een echte Burberry zou wel geweldig zijn in een plussize maat. Zulke klassiekers zouden ze gewoon door moeten trekken zodat deze voor iedereen te koop zou zijn :)

  • Avatar van debbieschrijft
    Reply debbieschrijft 26 januari 2016 at 07:15

    Prachtige jassen die we straks weer kunnen aantrekken in het voorjaar. Alhoewel dat suede model misschien wel wat warmer is en eerder aan kan? By the way, ik zou dat eerste suede model camelkleurig noemen? En die andere ecru? Of ben ik nu helemaal in de war met mijn kleurbeleving?

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 26 januari 2016 at 09:25

      Jep, die eerste is zeker camel en die andere ecru/beige. Heb het even aangepast, was een beetje in de wolken door mijn enthousiasme denk ik ;)

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 26 januari 2016 at 09:25

      Oh, en yes! Die suède variant kan ook erg goed als tussenjas voor de warmere lente- en herfstdagen. Heb je er voor die prijs nòg meer plezier van ♥

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 26 januari 2016 at 06:37

    De zwarte en groene jas zijn zo mooi!

    Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.