Fashion

12 x de tofste plussize bomberjacks

6 mei 2016

plussize bomberjacks
Het bomberjack is weer helemaal terug! Voor mij een enorme jeugdherinnering natuurlijk aan de hele gabberperiode waarin dit de jasjes waren die je moèst hebben, maar voor nu kan en mag hij in vele verschillende modellen en kleuren en past hij hierdoor bij veel verschillende kledingstijlen. Kenmerkend bij het bomberjack is toch wel de ronde en aansluitende halslijn en aansluitende boorden van sweatstof en de lange rits aan de voorkant. En waar dit model vroeger vooral gewatteerd te vinden was voor de koudere seizoenen van het jaar, zijn er nu juist veel modellen in dunnere stoffen verkrijgbaar waardoor ze zeker voor de lente perfect zijn. Ik laat je de tofste plussize bomberjacks van dit moment zien!

De eerste twee modellen zijn van het merk Pink Clove in de kleuren dieppaars en grijs met een contrasterende boord en voor je referentie misschien handig om te weten dat het model een maat 46 draagt. Beide jasjes zijn trouwens erg betaalbaar, ze kosten namelijk allebei omgerekend rond de €30,- en zijn verkrijgbaar tot en met kledingmaat 56. Het derde jasje is van het merk Missguided en is een langer model in khaki kleur. De bijna satijnachtige glans hierover en het langere model maakt hem voor zelfs wat nettere gelegenheden geschikt. Het is maar net hoe je hem combineert! Deze jas is tot en met kledingmaat 52 verkrijgbaar voor omgerekend ongeveer €55,-. Mocht je willen vergelijken hoe hij zal staan, het model op de foto draagt kledingmaat 46.

Deze drie jasjes zijn verkrijgbaar via de webwinkel ASOS waar je gewoon met iDeal kan betalen, er geen verzendkosten worden berekend en je je bestelling binnen een weekje in huis hebt. Omdat het een Engelse webwinkel is zal je nooit extra invoerkosten hoeven te betalen.

plussize bomberjacks

Deze drie modellen zijn allemaal afkomstig van New Look en verkrijgbaar tot en met kledingmaat 56 en erg betaalbaar. Het baseball bomberjack kost €35,20 en zowel het khaki bomberjack met glansje en de zwarte kosten €42,24 per stuk. De modellen op de foto’s dragen allemaal maat 46 trouwens :)

New Look is ook een Engelse webwinkel waar je ook gewoon vanuit Nederland kan bestellen, dus geen kans op extra invoerkosten. Je kan er betalen via PayPal en ook hier heb je binnen een weekje je bestelling in huis. Bij deze webshop betaal je bij een bestelling boven de €65,00 geen verzendkosten.

plussize bomberjacks

Deze drie plussize bomberjacks zijn ook weer compleet anders en laten gelijk goed zien wat voor stijlen er mogelijk zijn. Van een transparant mesh model (€35,21) en twee jasjes in sweatstof (€30,98 per stuk). Die laatste in de grijze kleur vind ik echt heel erg tof! Misschien handig om te weten: ook dit model draagt de jasjes in kledingmaat 46. Ook deze drie jasjes komen van ASOS vandaan, maar zijn dan van hun eigen ASOS Curve lijn die tot en met kledingmaat 56 verkrijgbaar zijn.

plussize bomberjacks

Als laatste heb ik nog drie erg leuke bomberjacks kunnen vinden bij Boohoo Plus, die verkrijgbaar zijn tot en met kledingmaat 52. De jasjes kosten van links naar rechts €56,34, €28,17 en €56,34. Ook leuk dat hier wederom een paar langere modellen tussen zitten, wel zo fijn als je wat onzeker bent over je achterwerk! En ook de modellen op deze foto’s dragen allemaal kledingmaat 46, handig om even te vergelijken hoe ze vallen :)

Boohoo heeft een Nederlandse webwinkel en een eigen Boohoo Plus afdeling waar je met een grote(re) maat lekker kan shoppen en is bovendien erg betaalbaar. Je kan hier betalen door middel van iDeal of Paypal, hebt je bestelling met enkele dagen in huis en bij bestellingen boven de €30,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

–> Klik hier voor nog meer toffe plussize webwinkels.

Ben jij ook zo enthousiast over the comeback van het bomberjack?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
Dit artikel bevat affiliate links.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Kiss & Make-up
    Reply Kiss & Make-up 6 mei 2016 at 11:49

    Allemaal mooie voorbeeldjes. Ik wil zelf ook nog graag een bomberjack.

  • Avatar van Annemarie
    Reply Annemarie 6 mei 2016 at 10:51

    Ik vind de bomberjacks zo leuk! Ik heb er laatst twee bij de primark gekocht, daar hebben ze ook een aantal plussize maten! :)

  • Avatar van Yvonne
    Reply Yvonne 6 mei 2016 at 09:53

    Voor het geld hoef je het niet te laten, scherpe prijzen hoor.

  • Avatar van Marije
    Reply Marije 6 mei 2016 at 07:44

    Love the bomberjacks. Dat grijze baseball jack is helemaal mijn ding.

    Thx voor de tips!

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 6 mei 2016 at 07:29

    Die zoek ik!
    Leuk artikel.
    Ik wil er zeker 2 gaan kopen ;-)

    Xoxo

  • Avatar van femkedj
    Reply femkedj 6 mei 2016 at 06:33

    Wat een leuke items allemaal. Die bomberjacks zijn erg tof hè :-)!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.