Beauty

Handcrème tip | Clarins hand nail treatment cream

17 augustus 2016

clarins hand nail treatment cream
Wie is er nog meer zo’n handcrèmeverzamelaar? Ik heb ze echt overal door het huis verspreid staan; van mijn kantoor tot nachtkastje tot in de keuken en in mijn handtas. Ik vind zachte en verzorgde handen namelijk erg belangrijk en merk dat ik er bij anderen ook vaak naar kijk. Daarnaast kan je een goede handcrème er maar beter weer op tijd bij pakken voordat de gure herfst- en wintermaanden weer beginnen zodat je kloofjes en droge plekjes voor kan blijven. Deze Clarins hand nail treatment cream is hiervoor zeker een aanrader!

clarins hand nail treatment cream clarins hand nail treatment cream
De handcrème komt in een handzame tube van 30ml met een draaidop waardoor je niet snel teveel product zal pakken want een klein beetje is meer dan voldoende. Mijn handen voelen na het insmeren direct lekker soepel en zacht aan zònder vettig plaklaagje waardoor ik gelijk door kan met mijn werk of andere werkzaamheden en ruiken vooral heerlijk waardoor het echt een oppeppertje geeft gedurende de dag. Deze Clarins hand nail treatment cream zit vol verzorgende ingrediënten zoals sesamolie, shea boter, moerbei extract en vitamine E en elke van deze drie varianten zijn aangevuld met unieke planten- en geurextracten:

– witte theeblad met een heel frisse geur
– sinaasappelblad met een warmzoete zomerse geur
– vijgenblad met een lichtzoete geur.

* Ik besefte me tijdens het nakijken van dit artikel dat één handcrème dubbel op de foto staat en de witte theeblad variant mist. Suf! Op de persafbeelding in dit artikel zie je hem wel staan.

clarins hand nail treatment cream clarins hand nail treatment cream
De ingrediënten in deze handcrèmes verzorgen niet alleen de handen maar beschermen ze ook en helpen donkere vlekken te verminderen, de nagels te versterken en de nagelriemen lekker soepel te houden. Leuk weetje: de normale variant van deze handcrème is zo’n wereldwijde favoriet dat er elke 30 seconden eentje van verkocht wordt. WOW!

Deze limited edition Clarins handcrème is in drie verschillende varianten verkrijgbaar vanaf september bij ICI Paris XL en de tubes zullen €11,65 per stuk gaan kosten. Mocht je niet kunnen wachten dan is de normale variant natuurlijk al wel verkrijgbaar :)

Ben jij ook zo’n handcrème liefhebber? Welke is op dit moment jouw favoriet?

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf en een affiliate link.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Mieke | mieksmind
    Reply Mieke | mieksmind 18 augustus 2016 at 15:30

    Dit wordt wishlist material! Klinkt echt heel goed en ik ben dol op handcreme. Heb nog iets van 3 tubes als back up liggen van andere merken maar deze klinkt wel erg fijn. Elke 30 seconden ook..pfoe!

  • Avatar van Lindsey Beljaars
    Reply Lindsey Beljaars 18 augustus 2016 at 13:18

    Wauw dit klinkt echt top! Misschien even onthouden voor in de winter!

  • Avatar van Linda
    Reply Linda 18 augustus 2016 at 10:50

    Ik ben ook gek op handcremes en in heel veel lades zit wel tube of potje. Deze zien er mooi uit en fijn dat het zo verzorgend is en snel intrekt.

  • Avatar van Jessica J.
    Reply Jessica J. 18 augustus 2016 at 09:43

    Witte theeblad, klinkt heerlijk! Mooie verpakkingen, dit.

  • Avatar van Carlijn
    Reply Carlijn 18 augustus 2016 at 08:46

    Leuke review! En mooie foto’s. Heb deze ook, moet ze nog testen maar vind de verpakkingen heel erg mooi en het formaat lekker handzaam. Gebruik momenteel een handcrème van Sensai, afgewisseld met Rituals. Ben niet echt van de handcremes om eerlijk te zijn, vergeet het gewoon vaak…

  • Avatar van Varenka
    Reply Varenka 18 augustus 2016 at 03:59

    o jee dit gaat moeilijk worden om te weetstaan….ik hou zo van handcreme’s en mijn handen zijn echt het hele jaar door droog en trekkerig van het vele wassen dus ik moet wel smeren anders jeuken ze de pan uit. Als ze heel droog zijn verdragen ze geen parfum, maar persoonlijk vind ik een geurtje wel heel fijn hoor. De verpakking is ook zo mooi. Prijs valt me mee , formaat is ook al ideaal dus ik ga zeker eens een tubetje proberen.

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 17 augustus 2016 at 20:07

    Ja, zeg ik wacht rustig tot dit te koop is!
    Ben er zo benieuwd naar….
    Fijn dat deze zo verzorgend werkt!

    Xoxo

  • Avatar van Nienke
    Reply Nienke 17 augustus 2016 at 19:59

    Klinkt echt super goed!

  • Avatar van YuStSoMe
    Reply YuStSoMe 17 augustus 2016 at 18:48

    Ooooh ik ben een en al aandacht! Ik heb een tas vol handcrèmes. Heerlijk. En dat deze zo veel in een keer verzorgen klinkt echt goed!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.