Fashion

Mijn ervaring met de Xsensible Stretchwalkers

14 oktober 2016

xsensible stretchwalkers
Alweer een tijdje geleden kreeg ik een email met de vraag of ik het interessant zou vinden om een paar Xsensible Stretchwalkers te ontvangen om uit te kunnen proberen. Mocht je mij een beetje kennen dan weet je dat ik van wandelen hou maar ook dat ik hierbij regelmatig last van mijn onderrug en voeten krijg. Ik was dus direct nieuwsgierig! Ik vertel je meer over deze supertoffe èn megacomfortabele sneaker èn mag zo’n zelfde paar met een waarde van maar liefst €199,95 ook weggeven aan één van jullie.

xsensible stretchwalkers xsensible stretchwalkers
De Xsensible Stretchwalker is in 2015 bekroond met de Gouden Schoen Award voor het achterliggende concept. Deze is namelijk geïnspireerd op het balansprincipe van de oude traditionele Japanse Ippon-ba geta sandaal. Een balanssysteem dat de harmonie tussen mens en natuur symboliseert door de plaatsing van een blok in het midden van de zool. Door deze techniek ook te gebruiken in de Xsensible Stretchwalkers wordt je geholpen bij een natuurlijke houding van het lichaam waardoor je gewrichten minder belast worden en je geen vermoeide voeten meer zal krijgen. Daarnaast is er in de schoen gebruik gemaakt van het gepatenteerde stretchleer waardoor de schoen niet knelt of strak aanvoelt.

plussize outfit

Het model wat je in dit artikel op de foto’s is nieuw voor deze herfst en is het model Xsensible Filly in de kleur Bronze. Een enorm stoere sneaker die net even wat hoger sluit waardoor je geen al te koude enkels krijgt als het buiten afkoelt. Het voetbed is uitneembaar en eventueel te vervangen voor steunzolen. Ze sluiten met veters en een rits waardoor je na eenmaal goed afgesteld en vastgestrikt te hebben je veters eigenlijk niet meer hoeft aan te raken. Zo stap je lekker snel en gemakkelijk in en uit je schoenen!

De kleur van de schoen is een diepe bronzen-richting-olijfgroene kleur in een dierenprint die in de zon erg mooi tot zijn recht komt en bevat verder nog zwarte en glanzende zwarte details. Zoals je ziet krijgen de sneakers een bijna rosé goudkleurige gloed over zich heen in de zon ♥ Ik droeg ze ook in deze outfit of the day zodat je een idee krijgt hoe je ze kan combineren.

xsensible stretchwalkers

Mijn ervaring met deze schoenen is heel erg positief. Niet alleen vind ik ze er echt tof uitzien, ook zitten ze heerlijk, combineren ze best gemakkelijk en krijg ik zelfs na een hele flinke wandeling verbazingwekkend genoeg geen last meer van mijn voeten en onderrug of blaren. De eerste paar keer was het wel even wennen – want na het aantrekken merk je gelijk een andere houding bij het staan en lopen -maar ik ben in ieder geval heel erg blij met deze toffe schoenen en kan niet wachten er in de herfst en winter lekker wat kilometers op te gaan maken!

Wil jij zo’n zelfde paar Xsensible Stretchwalkers ter waarde van €199,95 winnen? Laat dan onder dit artikel jouw schoenmaat en motivatie achter. Volgen, liken en delen via Facebook mag natuurlijk ook altijd :) Meedoen kan tot en met vrijdag 21 oktober 2016, 23.59 uur. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Good luck & enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Xsensible.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Marie
    Reply Marie 6 augustus 2020 at 15:20

    Bedankt voor het delen van je ervaring met deze schoenen! Ik vind het ook belangrijk dat schoenen naast comfort, ook stylish zijn. Ik ga kijken welke andere opties er nog meer verkrijgbaar zijn.

  • Avatar van Fleur
    Reply Fleur 27 oktober 2016 at 16:03

    Ik ben sceptisch; een schoen die er leuk uitziet is meestal niet ook praktisch (en helaas ook meestal andersom). Door bekkeninstabiliteit en knieblessures heb ik het opgegeven om mooie schoenen te willen en kies tegenwoordig voor de schoenen die goed zijn voor mijn lijf. Voor mij dus platte, stevige schoenen, met een uitneembaar voetbed voor mijn zooltjes. Dikke kans dat mijn maat 42 ook nog eens roet in het eten gooit. Die schoenen lijken te mooi om waar te zijn…

  • Avatar van Ilse Koppenhol
    Reply Ilse Koppenhol 24 oktober 2016 at 11:20

    Doe graag mee voor maat 39,5 of 40 :-) klinkt ideaal zou ik graag zelf ook willen testen :-)

  • Avatar van tine van aken
    Reply tine van aken 23 oktober 2016 at 12:51

    Deze mama-zonder-rijbewijs maar mét twee hele jonge kindjes legt dagelijks de nodige kilometers af, sjouwend & hijgend achter de buggy, kleuter in de ene hand, boodschappentas in de andere… Enfin, u kent het plaatje vast wel! Onnodig te vermelden dat ik deze kwaliteitsvolle schoenen zeker naar waarde zou weten te schatten? Huidige schoenencollectie: zeer, zeer triest (kindjes gaan voor!). 1 November word ik 35 en is het dringend tijd voor wat me-time! Deze oogstrelende schoenen mogen rond mijn poezelige (?) voetjes komen wonen!

  • Avatar van Nadia A.
    Reply Nadia A. 21 oktober 2016 at 23:21

    Klinkt veelbelovend! Na een korte wandeling heb ik last van kniepijn, volgens pijn in mijn onderrug. Dit zou te maken hebben met mijn gewicht. Dus, ik doe graag mee met deze leuke winactie. Maat 38.

  • Avatar van femke
    Reply femke 21 oktober 2016 at 20:51

    Daar zeg ik nou geen nee tegen ,leuke actie . mt 38 :-) hier ook slechte heupen na de geboorte van mijn zoon en elk beetje om het te verbeteren zie ik graag te gemoed en ook dat ik zonder pijn kan lopen .xx Femke

  • Avatar van Debbie
    Reply Debbie 21 oktober 2016 at 20:21

    Ik ben wel heel benieuwd. Ik heb een aantal maanden geleden mijn tibia plateau gebroken en draag alleen nog maar sneakers/sportschoenen, omdat die gewoon de meeste steun geven. Door die knie ook last van heupen en rug, zou ze graag testen!

    Maatje 37

  • Avatar van Edmee
    Reply Edmee 21 oktober 2016 at 19:39

    Ik zou ze graag willen winnen, omdat het mij niet lukt om mijn overgewicht kwijt te raken en nu zelfs mijn extra zwangerschapskilo’s raak ik niet kwijt. Wandelen vinden wij heerlijk met z’n tweetjes, alleen heb ik nu best last van mijn voeten, dus een paar goede schoenen kunnen wij goed gebruiken, aangezien mijn voeten nu ook nog eens een beetje doorgezakt zijn denk ik, heb ik nu den maatje groter. Maatje 37, nou ik ga duimen ☺️

  • Avatar van Evelien
    Reply Evelien 21 oktober 2016 at 19:17

    Mooie schoenen! Die glans is heel bijzonder. Ik doe graag mee voor maat 38. Winnen wil ik graag omdat ik gezonder wil leven. Ik wandel al veel sinds deze zomer maar heb door mijn licht overgewicht snel last van mijn onderrug. Deze schoenen zouden er voor kunnen zorgen dat ik meer dan 20 km aan een stuk kan wandelen in het voorjaar!

  • Avatar van Jenny van Kempen
    Reply Jenny van Kempen 21 oktober 2016 at 10:26

    Ik zou ze heel graag willen winnen omdat mijn rondjes wandelen met de hond steeds kleiner lijken te worden. Op het laatste stuk doen mijn onderrug en voeten zo’n pijn dat ik het rondje echt in moet korten. Misschien kunnen we met deze schoenen weer vrolijk samen verder wandelen?! Ik heb maat 39.

  • Avatar van HPH Gijsberts
    Reply HPH Gijsberts 20 oktober 2016 at 18:41

    Word de gewonnen prijs ,eventueel tegen bezorgkosten,ook verstuurd ? Zo ja dan doen wij héél graag mee ! Dit omdat ik gewonnen ! schoenen zélf in Den Haag moet ophalen ondanks mijn immobiliteit ! Versturen weigeren ze ! Blij maken met een dode mus. Hoop dat ik hier meer begrip krijg. Maat 41 graag.

  • Avatar van Veerle
    Reply Veerle 20 oktober 2016 at 15:44

    Oh wauw. Ik heb door mijn fibromyalgie erg veel last van mijn benen met lopen. Nu door zwangerschap bekkeninstabiliteit erbij. Wie weet zouden deze schoenen in maat 38 een uitkomst voor mij kunnen zijn

  • Avatar van Van den Abeele Roxanne
    Reply Van den Abeele Roxanne 20 oktober 2016 at 00:36

    Hey! Ik doe mee aan deze post voor mijn mama. Ik zelf ben 19 jaar en ben steeds op zoek naar hulp voor mijn moeder. 10 november wordt ze namelijk voor de vierde keer geopereerd aan haar rug. Hopelijk is dit de laatste keer en kan ik nadien met mijn mama gewoon eens in het stad gaan wandelen zonder dat ze veel pijn heeft. Ik hoop dan ook dat deze schoenen haar enorm blij gaan maken. Ze heeft schoenmaat 40. Alvast bedankt voor de kans!

  • Avatar van Annet Abbel
    Reply Annet Abbel 19 oktober 2016 at 19:32

    Oeps ik vergat mijn maat door te geven, is maat 40

  • Avatar van Annet Abbel
    Reply Annet Abbel 19 oktober 2016 at 19:31

    Doordat ik chronisch ziek ben, heb ik altijd pijn in heupen, rug en voeten. Ik zou dolgraag deze superschoenen willen winnen. Misschien dat ik dan weer stukjes kan gaan lopen, zou ik dolgelukkig mee zijn

  • Avatar van Sylvia Groenbroek
    Reply Sylvia Groenbroek 19 oktober 2016 at 19:12

    Ik ben erg nieuwsgierig hoe ze zijn. Manlief en ik mogen graag lopen, maar ik heb ook een beroep waarbij ik acht uur per dag op mijn voetjes sta en een paar goede schoenen zijn dan onontbeerlijk.
    Deze zijn prachtig en zou ze graag proberen in maat 38 :)

  • Avatar van Marie
    Reply Marie 19 oktober 2016 at 06:04

    Het klinkt misschien vreemd, maar ik heb nog nooit in mijn leven sportschoenen gedragen. Gewoon omdat ze niet stijlvol zijn en ze dus niet bij mijn kleding passen.
    Deze vind ik nu wel heel erg mooi en dus zou ik graag ook kans maken om een paar te winnen. Mijn maat is 39,

  • Avatar van ebru
    Reply ebru 18 oktober 2016 at 23:44

    ik doe graag mee, volgens mij lopen deze heerlijk, kan ik lekker lang mee lopen, heb maat 38

  • Avatar van Karen
    Reply Karen 18 oktober 2016 at 23:05

    Maat 39.
    Ik zou deze schoenen heel graag willen uitproberen, omdat ik heel veel loop en wandel op een dag, maar ook vaak rugklachten heb. Ik hoop dat dit over zal zijn met deze schoenen?

  • Avatar van Janara
    Reply Janara 18 oktober 2016 at 22:28

    Deze schoenen zouden zeer welkom zijn. Omdat ik zeer moeilijke voeten heb en dus bijna alleen laarzen kan dragen. Hakken kan niet door scoliose en lordose. Maar helemaal plat kan ook niet door platvoeten.
    Sportieve schoenen die goed zitten, heb ik dringend nodig, maar nog niet gevonden. En omdat het morgen mijn verjaardag is. Misschien eindelijk eens leuke sportieve schoenen op mijn 50ste verjaardag, waar ik uren mee kan stappen zonder pijnlijke voeten te hebben en mijn rug niet te overbelasten? Het zou een immense verbetering in mijn leven zijn.
    Plus een mooie reclame voor de honderden sportieve jongeren waar ik voor werk!
    Mijn schoenmaat is een kleine 40.

  • Avatar van Ria Bakker
    Reply Ria Bakker 18 oktober 2016 at 22:24

    Verbaas me Xsensible!! Heb helaas absoluut hele andere ervaring ermee?heb 4 jaar geleden een paar gekocht in de hoop EINDELIJK te kunnen wandelen zonder (hele) zere voeten….helaas?misschien zijn ze in die 4 jaar veranderd….ik zou het graag ervaren.

    • Avatar van Ria Bakker
      Reply Ria Bakker 18 oktober 2016 at 22:29

      Oh maat vergeten…ik gok 39

  • Avatar van Linda Raaijmakers
    Reply Linda Raaijmakers 18 oktober 2016 at 22:21

    Als moeder van een tweeling die veel naar buiten willen doe ik graag mee. Een leuk cadeau voor mijn verjaardag morgen (19 oktober) :D Ik ga voor maat 39 :D Ik heb hiervoor alles uit de kast getrokken en dus het volgende gedaan:
    Facebook: https://www.facebook.com/lindavandurenwinacties (geliked en gedeeld)
    Twitter: https://twitter.com/lindaenbjorn (volg en retweet)
    Instagram: http://instagram.com/lindaenbjorn (volg en repost)
    Bloglovin: https://www.bloglovin.com/lindaraaijmakers (volg, loved en saved)
    YouTube: https://www.youtube.com/user/lindaenbjorn (geabonneerd)
    Pinterest: http://www.pinterest.com/lindavanduren/ (volg en gepind)
    Google+: https://plus.google.com/115047794995537965870/posts (gedeeld)

    groetjes Linda

  • Avatar van Ineke Hermans
    Reply Ineke Hermans 18 oktober 2016 at 21:24

    Mijn zus heeft ook een paar Xsensible schoenen en heeft het er ook steeds over dat ze zo heerlijk lopen. Ik zou deze schoenen dan ook heel graag willen uittesten. Ik loop elke dag naar het werk en loop in de pauze ook nog een lekker rondje. Maar vooral ook als ik een dagje ga winkelen of met mijn zoon naar een pretpark ga dan zou ik deze schoenen heel graag willen uittesten. Ook heel gemakkelijk dat ik de zolen kan vervangen door mijn steunzolen. Mocht ik de gelukkige winnaar zijn; ik heb maat 40.

  • Avatar van Els
    Reply Els 18 oktober 2016 at 21:20

    Toen ik ze zag dacht wat een geweldige schoenen. Nadat ik je stukje had gelezen dacht ik wow die zou ik heel graag willen winnen. Zonder een zielig verhaal op te willen hangen …. ik heb lipoedeem en dat zorgt dat ik veel in beweging moet zijn om spierkracht te behouden maar vaak ook moeilijk loop. Mijn voet is wat vergroeid en daardoor heb ik goede stevige wat hogere schoenen nodig. Nu heb ik een nieuwe tweedehands telefoon met een loop app erop zodat ik mezelf motiveer om conditie te krijgen en mijn spierkracht te verbeteren en te behouden. Maar op dit moment heb ik geen geld voor nieuwe schoenen. Het zou dus ideaal zijn een leuke maar ook een goede schoen en eentje die je niet alleen voor te lopen aan kunt doen maar altijd. Mijn maat is 41.

  • Avatar van Joyce van den Berg
    Reply Joyce van den Berg 18 oktober 2016 at 13:35

    Desirée, wat heb toch altijd gave winacties!
    Ik doe graag mee met mijn schoenmaat 41.

    Waarom? Nou, heb sindskort een nieuwe baan op een middelbare school en dat geloop van lokaal naar lokaal: daar heb je goede schoenen voor nodig!

  • Avatar van Delia
    Reply Delia 17 oktober 2016 at 22:29

    Zou super zijn om te winnen. Maat 38 heb ik.

  • Avatar van Monique
    Reply Monique 17 oktober 2016 at 19:58

    Ik werk in de zorg loop dus veel en doordat ik problemen heb met mijn achillespezen is dit niet altijd een pretje. Het lijkt mij een genot om.”gewoon ” te kunnen lopen/werken zonder pijn. Maat 40 ?

  • Avatar van Leslie Verhasselt
    Reply Leslie Verhasselt 17 oktober 2016 at 19:34

    Ik heb maat 40 en zou het super vinden deze schoenen te winnen om hielspoor tegen te gaan. Heb er al een hele tijd last van en als ik verlost zou zijn van zo’n constante pijn zou dat super zijn. Op den duur weerhoudt het jou van te gaan bewegen terwijl dat echt wel nodig is!

  • Avatar van Gerdien de Haan - Drost
    Reply Gerdien de Haan - Drost 17 oktober 2016 at 19:29

    Aangezien ik een grote vrouw ( 1. 87 meter) ben met x- benen en platvoeten, zou dit perfect zijn. Zeker nu ik ook nog heerlink waggel omdat ik zwanger ben. Een goede test of ze echt zo goed zijn. Maar mijn maat zal wel problemen geven . . Maatje 43 / 44

  • Avatar van Lianne van der Vinne
    Reply Lianne van der Vinne 17 oktober 2016 at 19:26

    Leuke schoenen! Ik wandel graag en fotografeer graag. Alleen ook snel kast van m’n voeten en rug. Om die reden doe ik het ook maar weinig. Kan er namelijk echt nog dagen last van hebben.

    Meestal koop ik een keer in de 3 a 4 jaar een paar bergschoenen. Maar die zien er erg lomp uit. En deze schoenen absoluut niet!

    Ik waag dus graag een kansje voor deze schoenen in maat 39!

  • Avatar van Natascha
    Reply Natascha 17 oktober 2016 at 19:23

    Waarom? Omdat ik echt nieuwe wandelschoenen nodig heb! (Een voor een laten de oogjes los en dat kan niet repareerd worden ?) En ik behoor tot het zeldzame ras dat nieuwe schoen kopen echt een ramp vind! Want nieuwe schoenen kopen is zo lastig! Zitten ze goed? Ja…. maar doen ze dat ook thuis nog? Of nadat je ze langer aan hebt? Vaak knellen ze toch ergens als je ze een keer thuis hebt… en dat betekend weer blaren…. En ik lees stretch leer en niet knellen! Die zijn dus voor mij gemaakt!
    Mijn schoenmaat is maat 41.
    #verheugdzichnualopdeeerstewandelingmetnieuweschoenenennieuwepup ?

  • Avatar van Marange Krouwel
    Reply Marange Krouwel 17 oktober 2016 at 18:41

    Ik doe graag mee! Ik heb geen rijbewijs dus doe eigenlijk alles met de ov, lopen of fietsen. Net als andere mama’s ben ik heel actief, in de ouderraad maar ook als overblijfjuf. Goede schoenen zijn dus niet overbodig! Maat 39 graag☺

  • Avatar van Christa lindhout
    Reply Christa lindhout 17 oktober 2016 at 18:40

    Soms moet je een gokje wagen. En dat wil en doe ik echt. Ik heb zelf nu sketchers. Persoonlijk vind ik het net alsof ik elk moment naar de sportschool zou gaan. Maar ze lopen zalig. Juist omdat ik zo snel last heb van knieën en ook die onderrug loop ik op die bijzondere schoenen maar ze staan afschuwelijk bij mijn werk outfit. Colbert of een net shirtje. Als ik in overleg ga of een afspraak heb dan trek wel dus mijn nette hakken schoenen aan en bekoop ik het met 3 dagen pijn en een soort van knik in mijn knie en enkel.
    Deze schoenen zouden mijn nette werkoutfitjes af kunnen maken. Maar wat een bedrag ervoor. Vandaar dat ik de gok maar waag! Op een een representatief voorkomen!

    • Avatar van Christa lindhout
      Reply Christa lindhout 17 oktober 2016 at 18:41

      Oja serieus vergeet ik de maat na mijn hele verhaal. 41

  • Avatar van Marjan
    Reply Marjan 17 oktober 2016 at 17:46

    Ik zou het supergaaf vinden om dit paar schoenen in maat 41 te winnen, ik loop heel veel met mijn zoon, dochter en hond, en goede schoenen zijn dan geen overbodige luxe

  • Avatar van Rebecca
    Reply Rebecca 17 oktober 2016 at 17:08

    Wat een gave stappers!
    Ik loop elke dag gemiddeld 13/14 kilometer met mijn hond.
    Dat is heerlijk genieten en erg ontspannend
    Alleen heb ik ook veel last van de onderrug
    Draag wel goede wandelschoenen
    Maar ben reuze benieuwd naar dit paar.
    Jij bent er positief over dus dan zal het toch ook echt lekker lopen en goed zijn voor de rug.
    Dus ik doe graag mee.

    • Avatar van Rebecca
      Reply Rebecca 17 oktober 2016 at 17:09

      Oja ik heb maat 39

  • Avatar van Kim
    Reply Kim 17 oktober 2016 at 14:42

    Wauw, deze zijn wel heel gaaf! Normaal reageer ik nooit op acties, maar deze zou ik super goed kunnen gebruiken. De oude zijn versleten. En dit zijn de enige schoenen waar ik heerlijk en pijnvrij op kan lopen! Maat 39 zou super zijn voor mijn wintercollectie!

  • Avatar van melissa
    Reply melissa 17 oktober 2016 at 14:20

    Ik ben ook gek op lang wandelen en ik herken het probleem van pijnlijke voeten. met de herfstwandelingen op komst maak ik graag kans op deze mooie stoere stappers. ik heb maat 37

  • Avatar van Petra Eggink
    Reply Petra Eggink 17 oktober 2016 at 13:07

    Heel graag. In maar 38,5 of anders maat 39. Mooie schoenen. Wil ze heel graag uitproberen.

  • Avatar van Linda
    Reply Linda 17 oktober 2016 at 10:09

    Met dit artikel heb je mijn nieuwsgierigheid gewekt. Ik heb nu meerdere revieuws gelezen en die zijn zo positief.
    Ik werk in de gehandicaptenzorg en loop zo vele kilometers. Mijn onderrug voelt dan vaak beurs en moe en mijn voeten branden. Ik zou het geweldig vinden om deze schoenen te testen. Ze zien er nog leuk uit ook. Maat 38

  • Avatar van deborah Longayroux
    Reply deborah Longayroux 17 oktober 2016 at 09:55

    Ooooo dit zou de oplossing kunnen zijn. Jaren heb ik gewandeld maar het afgelopen jaar ging het echt niet meer, Mijn onderrug brak me steeds op. Fysio geeft aan houding is de oorzaak, maar na steunzolen en veel oefeningen zijn de klachten er niet veel beter op geworden. Ik maak graag een kansje op een paar in maat 41….. wie weet kan ik dan weer heerlijk iedere dag naar mijn werk wandelen ipv met de auto.

  • Avatar van Judith Veldhuizen
    Reply Judith Veldhuizen 17 oktober 2016 at 08:59

    Dat lijkt me fantastisch! Ik bezorg post en moet dan minstens 16 km lopen. Regelmatig moet ik daarnaast nog invallen voor een ander en is 30 km een regelmatig voorkomend aantal. Na zo’n ronde doen mijn voeten vaak ontzettend veel pijn. Ik heb dan ook geen echte goede wandelschoenen om aan te trekken. Deze schoenen lijken me heerlijk lopen. Niet zo zwaar zoals sommige wandelschoenen. Het zou me vast enorm helpen.
    Graag in maat 37

  • Avatar van Miranda
    Reply Miranda 17 oktober 2016 at 08:54

    Dit zou echt wat voor mij zijn. Ik wandel veel maar heb ook rugklachten. Dus ik ben benieuwd hoe deze schoenen zouden kunnen helpen daarbij. Daarnaast is de kleur ook nog eens supergaaf! Ik drag maat 39.

  • Avatar van Lies
    Reply Lies 16 oktober 2016 at 22:43

    Je laat deze schoenen echt ideaal klinken! En ik maak elke dag aardig wat kilometers van en naar de trein als ik naar mijn werk ga, mijn werkschoenen zijn daar niet heel geschikt voor ;-), echt fijne schoenen zouden daar veeeeeel beter voor zijn! Dan doe ik mn nette schoenen wel aan op mijn werk :-)! Ik doe graag mee voor maat 40!

  • Avatar van Eva Narcisz
    Reply Eva Narcisz 16 oktober 2016 at 21:47

    Ik ben iemand die dol is op snoepen en niet alles kan eten zonder aan te komen.
    Daarom moet ik sporten. Echter verlies ik van tijd tot tijd mijn motivatie. Maar met deze geweldige schoenen aan mijn voeten zal ik genoeg motivatie hebben om meer te gaan sporten :) Ik ga duimen. Maat 40 graag.

  • Avatar van Jessica Ooms
    Reply Jessica Ooms 16 oktober 2016 at 20:26

    Nou, ze lijken me heerlijk! We hebben een pup en ik loop de laatste weken dus nogal veel. Helemaal leuk, behalve voor mijn voet, die heeft elke keer opstart problemen. Ik zou ze dus heel graag willen winnen in maatje 40!

  • Avatar van Gerda van der Heyde
    Reply Gerda van der Heyde 16 oktober 2016 at 19:56

    Nou, mensen om mij heen zullen nog net niet lachen als ik zeg dat ik deze schoenen graag zou willen winnen. En waarom? Omdat ik eigenlijk amper beweeg omdat ik geen goede schoenen kan vinden. Ik wandel met mijn gewone werkschoenen aan omdat ik geen goed passende sportschoenen kan vinden. IK wil heel graag een verandering brengen in mijn patroon van niet bewegen met een paar comfortabele schoenen. Ik heb hele brede voeten en hoge wreven, zie daar maar iets goeds bij te vinden. Ik ben echt heel erg benieuwd of dit de grote ommezwaai zou kunnen zijn!! Ik heb maar 42. Eigenlijk maat 41 maar omdat die sneakers en schoenen in de breedte meestal al helemaal niet passen koop ik altijd 42.

  • Avatar van Paula
    Reply Paula 16 oktober 2016 at 19:10

    Ik ben een van de weinige, maar ik hou dus niet van sneakers!
    Nu weet ik dus niet wat me gebeurt want deze kekke stretchwalkers vind ik stiekem wel echt heel erg mooi! De kleur en het materiaal doen het voor mij.

    Ik kan het niet helpen me af te vragen hoe zo’n maatje 37 er aan mijn voeten uit zou zien…
    En wat mijn vrienden die mij kennen met hakken, hakken en nog meer hakken dan zullen zeggen haha.

  • Avatar van Henrieke
    Reply Henrieke 16 oktober 2016 at 18:02

    Ik vind het ook heerlijk om te wandelen en krijg dan ook nogal eens last van mijn onderrug. Mijn wandelschoenen beginnen ook wat versleten te raken denk ik, dit zit ik als de grootste oorzaak van mijn klachten. Deze schoenen zien er leuk uit en met jouw omschrijving ervan ben ik heel enthousiast!

  • Avatar van Mischa vd Velde
    Reply Mischa vd Velde 16 oktober 2016 at 17:36

    ????Ben heel benieuwd geworden na het lezen! ????

    Groetjes, Mischa (maat 38)

  • Avatar van Coby Bot
    Reply Coby Bot 16 oktober 2016 at 17:31

    Jaaa, Hoe geweldig is met mijn maatje 38 zo de wereld door, Althans in ieder geval mijn woonplaats. super schoenen !

  • Avatar van Agnetha
    Reply Agnetha 16 oktober 2016 at 17:30

    Dat zijn hele mooie schoenen en aangezien ik rugpatient ben en dus ook goede schoenen moet hebben, ben ik nu erg nieuwsgierig geworden naar deze schoenen.

    Dus ik waag een gokje en wie weet! ❤️
    Maat 38.

    ?

  • Avatar van Mar Berger
    Reply Mar Berger 16 oktober 2016 at 16:28

    Het lijken me heerlijke schoenen, stevig en toch sportief. Maat 41 graag.

  • Avatar van brants
    Reply brants 16 oktober 2016 at 14:52

    zou leuk zijn voor mijn schoondochter, mooie sneakers, graag maat 39

  • Avatar van kempenaers
    Reply kempenaers 16 oktober 2016 at 14:50

    doe graag mee voor deze sportieve sneakers voor mijn dochter , maat 40

  • Avatar van rooo
    Reply rooo 16 oktober 2016 at 14:47

    zodat ik weer zorgeloos en pijnloos kan wandelen in onze limburgse bossen :-)

  • Avatar van anica aarts
    Reply anica aarts 16 oktober 2016 at 13:53

    Maatje 39 zou heel welkom zijn… De ren schoenen die ik nu heb blijven maar pijn doen aan mijn voeten. Zou super zijn om deze schoenen te krijgen die dit probleem voor mij gaan oplossen zodat ik weer verder op weg kan.

  • Avatar van Michael noo
    Reply Michael noo 16 oktober 2016 at 13:46

    Doe heel graag mee voor deze super mooie schoenen in maat 39… Nee niet voor mijzelf maar zou super zijn als ik mijn vriendin hier mee kan verrassen… Ze doet altijd alles voor anderen en zou een keer leuk zijn om haar eens te mogen verrassen…

  • Avatar van Sabine ypenga
    Reply Sabine ypenga 16 oktober 2016 at 11:52

    Wat een mooie sneakers zeg! Die zou ik heel graag willen winnen in maat 40.

  • Avatar van Marian
    Reply Marian 16 oktober 2016 at 11:13

    Wat een fijne actie! De schoenen zien er inderdaad erg mooi uit! Straks na mijn bevalling wil ik dolgraag weer gaan wandelen, want dat lukt me nu aan het eind van de zwangerschap echt niet mee. En ik mis dat wel. Bovendien erg fijn dat de gewrichten minder belast worden en dat je geen vermoeide voeten meer zal krijgen. want daar had ik nog wel eens last van. Het is wel duidelijk dat ik ze graag eens zou proberen in maat 40.

  • Avatar van Femke
    Reply Femke 16 oktober 2016 at 10:48

    oooeh kekke schoentjes! ik doe graag mee, handig voor het sporten! ;)

  • Avatar van Sophia
    Reply Sophia 16 oktober 2016 at 10:11

    Ja ik doe heel graag mee met deze winactie! Na de zwangerschap van mijn zoontje heb ik veel last van bekkengerelateerde klachten. Ik kan geen kilometers meer lopen zonder pijn en dat beperkt me in het dagelijkse leven. Wie weet bieden deze schoenen uitkomst, want ik merk wel dat er verschil is tussen de sneakers die ik heb. Op sommige kan ik beter langere stukken lopen dan andere. Daarnaast vind ik deze sneakers er heel tof uitzien! Ik heb maat 41.

  • Avatar van Aïde Balk
    Reply Aïde Balk 16 oktober 2016 at 10:08

    ruim 2 jaar geleden heb ik een ongeluk gehad waarbij mn knie gebroken is. Sindsdien ben ik aangekomen en is mn knie nog steeds niet helemaal hersteld. Nu ik afgelopen maand aan een nieuwe studie ben begonnen is het afzien en zak ik regelmatig door mn knie vanwege overbelasting. Heb al meerdere merken geprobeerd maar ben na een dag gewoon te moe en belast te verkeerde spieren. Met dit ontwerp misschien minder ? Ga sparen voor een paar en wie weet mag ik ze wel winnnen. Mooi zijn ze zeker

    • Avatar van Aïde Balk
      Reply Aïde Balk 16 oktober 2016 at 10:10

      maat 40 draag ik ?

  • Avatar van Riekie Bos
    Reply Riekie Bos 16 oktober 2016 at 09:46

    maat 38 graag!
    Ik zou die Xsensible Stretchwalkers onwijs graag winnen, ik werk namelijk lange avonden in de horeca als bijbaantje en dan heb ik daarna zooooooo veel last van pijnlijke voeten en rug. Ik hoop dat die schoentjes helpen en waag daarom een kansje. En ze zien er ook nog eens heel leuk en hip uit vind ik.
    duim duim duim, fijne dag en groetjes van Riekie

  • Avatar van Anja
    Reply Anja 16 oktober 2016 at 02:03

    In een woord: gaaf! Misschien dat de xsensible stretchwalkers dan eindelijk DE oplossing voor mij zijn om eens goede schoenen te hebben die lekker en vooral pijnvrij lopen (altijd lastig met twee verschillende voeten en een pijnlijke rug). Ik waag een kans en doe mee voor maat 38

    • Avatar van Manon
      Reply Manon 16 oktober 2016 at 09:08

      Maat 38
      Voor tijdens het werk en mijn wandelingen! Zou geweldig zijn?

  • Avatar van Carol Hoekman
    Reply Carol Hoekman 16 oktober 2016 at 01:04

    Pijnvrij lopen…check, stretch…check, kleur…?Check,uitneembaar voetbed!..check, sneaker…check,maat 39…check.. Yes i am in love ❤️

  • Avatar van Evelien
    Reply Evelien 15 oktober 2016 at 23:30

    Wat zijn deze enorm leuk, en dat voor schoenen die zo goed voor de voet zijn. Meestal hebben zulke schoenen toch wel aparte vormen of modellen, haha. Ik zie dat er al heel veel mensen meedoen, maar toch waag ik heel klein kansje. Ik heb altijd heel snel last van m’n rug, vooral tijdens het shoppen (= slenteren). Lange afstand wandelen (met de honden bv.) in rap tempo gaat meestal wel, maar na een uurtje begin ik overal toch wel last te krijgen. Ongetwijfeld niet zo’n pijn als sommige verhalen die ik hier lees, maar toch genoeg pijn om voor mij eens te gaan kijken naar écht goede schoenen. Ik loop nu steeds op Nike’s met stevig voetbed, maar m’n moeder heeft al meerderen malen tegen me gezegd dat ik naar een podoloog moet om speciale zooltjes aangemeten te krijgen. Afijn, dit soort schoenen zou ik gewoon heel fijn vinden! Bovendien zijn ze ook nog eens superleuk. Ik heb maat 41, trouwens. Sterkte met alle verhalen doorlezen, hihi!

  • Avatar van Sabrina
    Reply Sabrina 15 oktober 2016 at 23:28

    Super mooie schoenen, en ook nog eens zo goed! Ik wandel heel graag, maar krijg ook snel last van mn rug. Ik zou ze trouwens helemaal niet alleen voor wandelen aandoen. Ook een volg like en deel! Maat 37 :)

  • Avatar van Karin Bron
    Reply Karin Bron 15 oktober 2016 at 23:02

    Ik doe graag mee aan deze winactie. Ik ben tijdens de zwangerschap 45 kg aangekomen. Na een bevalling van 3 dagen kreeg ik een keizersnede. Daarna ging er binnen 2 weken weer 27 kg af. Ik heb de laatste 4 weken van mijn zwangerschap op bed en bank gelegen. Mijn spiermassa is zodanig afgenomen, dat ik nu, 15 weken na mijn bevalling, nog niet volledig hersteld ben. Zit thuis in de ziektewet en ben mijn nieuwe baan sinds woensdag kwijt, omdat ik hele dagen werken niet kan volhouden. Deze schoenen zouden mij kunnen helpen, doordat ze me de juiste houding laten aannemen. Hierdoor kan ik het wandelen uitbreiden, zonder dat ik bij thuiskomt meer klachten heb. Ik houd er niet van om een zielig verhaal op te geven voor een winactie, maar deze schoenen zouden mij echt kunnen ondersteunen in het proces van herstel. Dus ik duim!

  • Avatar van julia van empel-stamate
    Reply julia van empel-stamate 15 oktober 2016 at 22:59

    Graag maat 40. Ik ben benieuwd naar de schoenen van Xsensible. Nog nooit gehad.

  • Avatar van Wilma Blom
    Reply Wilma Blom 15 oktober 2016 at 22:53

    lijkt me geweldig,ik kan ook niet lang lopen en heb snel zere voeten en vermoeide benen dus ook de hond zou hier dolgelukkig van worden als t vrouwtje langer met hem kan lopen ;-)
    heel graag maat 40

  • Avatar van Corinne de Graaf
    Reply Corinne de Graaf 15 oktober 2016 at 22:39

    Wat een gave sportieve schoenen.Maat 42.

  • Avatar van cobi
    Reply cobi 15 oktober 2016 at 22:20

    Wauw dit zouden de perfecte schoenen voor mn werk zijn comfortabel en toch ook modieus…
    Ik heb schoenmaat 41

  • Avatar van Samantha
    Reply Samantha 15 oktober 2016 at 21:58

    Hoi Desiree, ik zou ze graag in maat 42 willen, ik ben net geopereerd aan een hernia en goeie schoenen zijn een must! Gave winactie trouwens ?

  • Avatar van Carla van Halteren
    Reply Carla van Halteren 15 oktober 2016 at 21:56

    Ik zou heel blij zijn met deze mooie schoenen. Ik sta en loop 7 uur per dag op mijn werk. Harstikke leuk werk (in een bedrijfskantine), maar wel vermoeiend. Bovendien zie ik er ook graag een beetje leuk uit als ik de koffie rondbreng en daarom zijn deze schoenen natuurlijk ook van harte welkom. Mijn maat is 38.

  • Avatar van MIRANDA
    Reply MIRANDA 15 oktober 2016 at 21:30

    Goedeavond allen,

    Wow!Leuke schoenen om te zien
    en ook gezond voor de voeten bovendien!

    Het heeft een hoog wowfactorgehalte
    En geeft een luxe gestalte!

    Ik zou er erg blij mee zijn
    Ook al is mijn schoenmaat niet erg klein!

    Ik heb maat 40 moet je weten
    En vaak kan ik het wel vergeten

    Om mooie doch voordelige schoenen te scoren
    Zou deze prijs mij aub mogen toebehoren?!

    Hartelijk dank alvast!

    Warme groet,
    Miranda

  • Avatar van Suzan tolk
    Reply Suzan tolk 15 oktober 2016 at 20:43

    Jahoeeeee wat zijn ze gaaf zeg echt te gek ?? maat 41 zou echt zo enorm welkom zijn ? ik ben dol en dol ENTHAUSIAST ? ? wie weet helpen deze toppers aan mn voeten mij de juiste houding te geven ? ? met mn lengte is dat best lastig wieeehoeeeeeeee ooohhhh ik sta helemaal te stuiteren top top top ik ga mn duimen laten draaien ? ? wie weet helpt dat voor een beetje geluk ? ? en mogen mn voeten stralen in deze prachtige schoenen ? of

    Groetjes suzan ? ?

  • Avatar van Cabbitch
    Reply Cabbitch 15 oktober 2016 at 20:16

    Wat zien die schoenen er tof uit! Daar kun je mee voor de dag komen. Heb wel een beetje wat jij ook hebt, dat ik bij wat langere wandelingen last krijg van mijn onderrug. en dat is jammer, want wandelen is gezond en ontspannend! Mijn schoenmaat is 38

  • Avatar van Nicolle Claessen
    Reply Nicolle Claessen 15 oktober 2016 at 19:46

    Oh, wat zou ik ongelooflijk blij zijn met deze fantastische stappers. Ik heb al jaren geen nieuwe schoenen meer gekocht. De oudjes die ik nu heb, beginnen toch behoorlijk te verslijten. Verder doe ik mijn best toch te bewegen, ondanks mijn chronische pijnen in al mijn spieren, heupen, rug, benen en voeten. Deze coole schoenen zouden me daar een handje, eeeh voetje mee kunnen helpen! Ik zou er echt ongelooflijk blij mee zijn. Maat 41 zou helemaal top zijn.

  • Avatar van Mwer
    Reply Mwer 15 oktober 2016 at 19:34

    Maat 39. Ze zien er top uit en ik denk dat ze heerlijk lopen.

  • Avatar van Bea
    Reply Bea 15 oktober 2016 at 19:33

    Prachtige schoenen. Ik doe graag mee aan de verloting voor maat 39.

  • Avatar van Margo
    Reply Margo 15 oktober 2016 at 19:32

    Ze zien er gaaf uit en beloven lekker te lopen.

  • Avatar van Jvdh
    Reply Jvdh 15 oktober 2016 at 19:31

    Ze zien er superleuk uit. Ik waag graag een kansje voor maat 39.

  • Avatar van Barbara
    Reply Barbara 15 oktober 2016 at 18:27

    Ik doe graag mee voor maat 40. Ik heb moeilijke voeten en altijd pijn na het wandelen, dat hier de druk goed verdeeld wordt lijkt me ideaal!

  • Avatar van Anda Kars
    Reply Anda Kars 15 oktober 2016 at 18:18

    Mooie sneakers, goed concept…..mijn motivatie fijn wandelen, werken en hippe schoenen die goed zitten, maat 41.

  • Avatar van Beauty Treasures
    Reply Beauty Treasures 15 oktober 2016 at 18:13

    Leuk. Ik waag ook graag mijn kans. Maat 39

    Ik ben pas terug van vakantie, dus vanaf aanstaande maandag ga ik terug wat meer letten op voeding en proberen meer te bewegen. En in december ga naar Londen voor X-mas shopping te doen, daar zouden deze schoenen ideaal voor zijn.

  • Avatar van Jan
    Reply Jan 15 oktober 2016 at 18:06

    Een maatje 39 zou prachtig staan en ik kan wel weer een nieuw paar prachtige schoenen gebruiken.

  • Avatar van Anneliese de Waal
    Reply Anneliese de Waal 15 oktober 2016 at 17:51

    Prachtig, ik doe graag mee voor deze prachtige sneakers, ik heb maat 42.

    Groetjes Anneliese

  • Avatar van Maud Bakker
    Reply Maud Bakker 15 oktober 2016 at 17:43

    Tien jaar terug ben ik 3 meter naar beneden gevallen op mijn rug en wonder boven wonder heb ik behalve dat ik 1x per jaar door mijn rug ga weinig problemen en omdat zo te houden doe ik heel graag mee voor de ze wonderschoenen zijn ze er voor damens in 42,5 of 43

  • Avatar van saskia muller
    Reply saskia muller 15 oktober 2016 at 17:16

    ik heb schoenmaat 40 en ik zou deze schoenen heel graag willen winnen. ik heb al 20 jaar last van mijn voeten sinds mijn zestiende. aangepaste zooltjes en schoenen gehad, verschillende therapieen, niks helpt. ik ben nog steeds op zoek naar de juiste schoen, waardoor de pijn minder wordt

  • Avatar van Janny van Dorst
    Reply Janny van Dorst 15 oktober 2016 at 16:58

    Ik ben nu wel heel nieuwsgierig geworden naar deze schoenen. Vooral omdat ik een holle rug en gejanteld bekjen heb, waardoor ik continue moet opletten dat ik geen foute houding heb. Veel schoenen van tegenwoordig hebben een zool die weinig ondersteuning bied, dus als wij gaan wandelen, krijg ik altijd zere voeten en een zere rug. Ik zou die schoenen maar al te graag winnen, om uit te kunnen proberen. Ze zijn ook nog eens lekker stoer. Mijn maat is 37

  • Avatar van Céline
    Reply Céline 15 oktober 2016 at 16:41

    Wauwwww deze werden mij aangeraden door mijn podoloog! Ik heb peesplaatontsteking en ingezakte voorvoeten en dat in combinatie met 9 uur per dag lopen voor mn werk is dat op zijn zachtst gezegd niet fijn hahahaha. Ik doe dus heel graag mee in de hoop dat deze mn pijnlijke voeten wat beter kunnen maken :) ik volg je al heel lang op al je kanalen en zal zo de post ook nog even delen op Facebook! Duimen maarrr

    • Avatar van Céline
      Reply Céline 15 oktober 2016 at 16:42

      Oh en serieus mn schoenmaat vergeten *verbaasde smiley* maat 36 :)

  • Avatar van Janneke
    Reply Janneke 15 oktober 2016 at 16:03

    Maat 38 en ik ga lekker de natuur in.

  • Avatar van Natasja Emmen
    Reply Natasja Emmen 15 oktober 2016 at 16:03

    Ik maak graag kans, lijken me hele goede schoenen en ze zien er prachtig uit! Loop voor mijn werk minstens 15 km per dag en goede schoenen zijn echt een must. Fingers crossed, zou er echt dolblij mee zijn .

    • Avatar van Natasja Emmen
      Reply Natasja Emmen 15 oktober 2016 at 16:03

      Ik maak graag kans, lijken me hele goede schoenen en ze zien er prachtig uit! Loop voor mijn werk minstens 15 km per dag en goede schoenen zijn echt een must. Fingers crossed, zou er echt dolblij mee zijn . Maat 38

  • Avatar van Anita te Gussinklo
    Reply Anita te Gussinklo 15 oktober 2016 at 15:58

    Ze zien er inderdaad uit dat ze heel comfortabel zitten.
    Ik ben heel benieuwd hoe ze lopen, denk heerlijk.
    Mijn schoenmaat is 37

  • Avatar van El
    Reply El 15 oktober 2016 at 15:13

    Wauw!! Het lijkt me geweldig om op zo’n mooi paar Xsensible Stretchwalkers te mogen lopen. Ik heb helaas altijd veel pijn in m’n rug en benen dus lijken me deze Xsensible Stretchwalkers super. Helaas zijn ze te prijzig om zelf te kunnen bekostigen. De maand rondkomen is al moeilijk. Heel graag in maat 39.

  • Avatar van Maria
    Reply Maria 15 oktober 2016 at 15:12

    Stevig in je schoenen staan wil niet zeggen dat je alle last op je schouders kunt dragen, maar met deze schoenen kom ik een heel eind.

  • Avatar van Tessa
    Reply Tessa 15 oktober 2016 at 15:11

    Ik ga binnenkort de jungle van Costa Rica onveilig maken dus daar heb ik nog een paar stevige schoenen voor nodig. Deze lijken mij heerlijk zitten en zien er nog hip uit ook. Hopelijk gaan ze mee de koffer in. Ik heb maat 38.

  • Avatar van Amy
    Reply Amy 15 oktober 2016 at 15:08

    Ik moet veel staan op mijn werk maar ik hou ook van wandelen daarom lijken mij deze schoenen echt geweldig, ze zijn mooi en zien er comfortabel uit, ik heb maat 40

  • Avatar van Sianne
    Reply Sianne 15 oktober 2016 at 14:43

    Goedemiddag deze schoenen klinken top!!ben momenteel bezig met afvallen. Door medicijnen en niet werkende schildklier daarnaast reuma is bewegen vaak lastig. Maar lopen gaat goed al een tijd opzoek naar goede schoenen waarbij ik kan lopen en minder klachten ervaar.
    Al veel geprobeerd maar als ik nu dit hoor zou ik ze graag proberen misschien dat deze de oplossing zijn.
    Mocht ik winnen dan graag maat 39. En succes met je blog ik vindt hem top elke keer.

  • Avatar van Angelique op den velde
    Reply Angelique op den velde 15 oktober 2016 at 14:30

    Lees altijd je stukjes hier en op Twitter,maar kon niet meer reageren,nu gelukkig wel weer ,
    ik heb mt 41 en doe graag mee vanwege mijn rugklachten, hierdoor zitten mijn hamstrings vaak “op slot” en strekken helpt,
    Daarvoor lijken deze schoenen mij hel erg geschikt en ze zijn gelukkig nu een stuk mooier geworden ;) Doe dus graag mee, groetjes !

  • Avatar van Kika
    Reply Kika 15 oktober 2016 at 14:13

    Ow wat een onwijs leuke actie weer waar ik graag aan mee doe. Ik loop wat moeilijk en heb daarvoor ook steunzolen . Het is ook fijn dat in deze schoen de binnenzool eruit kan waardoor ik waarschijnlijk gewoon mijn eigen maat schoen (maat 39) aankan. Meestal moet ik namelijk een maatje groter kopen omdat mijn voeten anders afgekneld worden ?. Nou goed ik hoop dat ik kans maak op deze onwijs gave sneakers!

  • Avatar van Hilde VE
    Reply Hilde VE 15 oktober 2016 at 14:10

    Wauw, deze zouden die voeten van mij wel kunnen verdragen ! ;-)
    Ik zou ze vooral op het werk gebruiken waar ik al snel 15 kilometer per dag stap.
    In maatje 38 zullen ze zeker passen.

  • Avatar van Anita Diepeveen
    Reply Anita Diepeveen 15 oktober 2016 at 14:04

    Graag maat 36
    Ik heb veel last van mijn rug en daardoor moet ik steeds op mijn houding letten en dat valt niet mee
    Als ik bezig ben denk ik er niet altijd aan en wie weet lukt het met het balanssysteem van de Xsensible Stretchwalkers wel
    Wat zou dat een verademing zijn voor mij
    Fijn weekend!

  • Avatar van Suzanne Hin
    Reply Suzanne Hin 15 oktober 2016 at 13:14

    Als ze in mijn maat verkrijgbaar zijn doe ik heel graag mee. Met mijn maat 42 is het erg lastig om leuke schoenen te vinden zeker met goede ondersteuning. Ik heb regelmatig last van mijn voeten waardoor mijn hobby wandelen niet altijd meer even prettig is. Met deze schoenen is het vast weer een feest.

  • Avatar van Gemma
    Reply Gemma 15 oktober 2016 at 13:07

    Mijn moeder heeft ze ook(wel ander model) en ze vindt ze helemaal geweldig.
    Ik heb zelf een slechte knie en kan ze dus wel gebruiken aangezien ze de pijn wat kunnen verlichten.
    Maat 39!!

  • Avatar van Emy
    Reply Emy 15 oktober 2016 at 12:46

    Wat een geweldig mooie schoenen! En wat een toeval dat er een paar schoenen verloot gaan worden. Afgelopen week heb ik het met mijn fysiotherapeut nog over steunzolen en aangepaste schoenen gehad. Ik heb al jaren reumatische klachten en vooral mijn voeten, knieën en heupen hebben er flink onder te leiden. Mijn fysiotherapeut gaf aan dat de schoenen van Xsensible wellicht een oplossing kunnen bieden… Dus ik zou graag deze schoenen (in maat 39/40) willen winnen!

  • Avatar van Brit Weijers
    Reply Brit Weijers 15 oktober 2016 at 12:41

    Heb al heel lang zere voeten dus een paar goede schoenen zou moeten, helaas nog niet van gekomen dus door deze actie ga ik weer dromen maat 39 is mijn doel en ik heb hierbij een goed gevoel.

  • Avatar van nel
    Reply nel 15 oktober 2016 at 12:21

    Mooi. Kom maar op in maat 39..,,,,

  • Avatar van Saskia Munneke
    Reply Saskia Munneke 15 oktober 2016 at 11:59

    Mijn voeten zijn aangedaan door een bindweefselziekte dus het juiste schoeisel vinden is niet gemakkelijk. Wandelen is erg belangrijk voor mij en als dit zonder pijnlijke voeten kan met deze geweldige schoenen zou ik dolgelukkig zijn!

  • Avatar van Maria Maas
    Reply Maria Maas 15 oktober 2016 at 11:41

    Naast een goede verzorging van mijn voeten, vind ik comfortabele schoenen heel belangrijk. Maar dan wel schoenen van nu! Deze zijn lekker trendy en ik kan niet wachten om ze uit te proberen! Maat 39 zal prima passen!

  • Avatar van Anita H.
    Reply Anita H. 15 oktober 2016 at 11:14

    Maat 38.

    Vorig jaar heb ik tijdens een beurs de Xsensible Stretchwalkers uitgeprobeerd. En ik heb toen erg getwijfeld om een paar aan te schaffen. Echter: er zat verder geen korting op en ik stond er niet zo goed voor qua financiën. Daarom heb ik besloten het toen maar even niet te doen. Daarna zijn ze ook uit mijn gedachten verdwenen eigenlijk. En ik werk niet meer in een winkel (hele dag verticaal), waardoor de noodzaak voor comfortabel schoeisel iets is afgenomen. Ondertussen is de interesse natuurlijk zeker nog aanwezig. Zeker als ik deze beauty’s aanschouw. En stel dat ik weer een baan krijg (hoop ik toch), dan wordt het wel weer heel relevant om iets goeds aan mijn voeten te hebben.

  • Avatar van Tiny Hurkens
    Reply Tiny Hurkens 15 oktober 2016 at 11:13

    Lijkt me een hele fijne schoenen om hele uren op te lopen en in maat 37 zou geweldig zijn

  • Avatar van Esther
    Reply Esther 15 oktober 2016 at 10:47

    41, dat is de maAt van mijn moeder. Ik wil haar er mee verblijden sindskort staat zij er helaas alleen voor. Gelukkig omhelst zij het leven en gaat er veel op uit. Alleen haar rug is een zwak punt van haar lichaam. Omdat ik graag zou willen dat ik langer van haar in goede gezondheid kan genieten hoop ik dat ze veel kilometers met deze schoenen kan gaan lopen.

  • Avatar van Maartje Hendrikx
    Reply Maartje Hendrikx 15 oktober 2016 at 10:39

    Wauw, wat een mooie actie!! Ik moet eerlijk bekennen dat ik zelf niet gauw zoveel geld uit geef aan schoenen. Met drie kinderen gaat het heel hard met de schoenen van hen en is het voor mij vaak een uitverkoopje ;-)
    Helemaal niet erg maar nu ik deze heb gezien word ik lichtelijk hebberig…

    Ze zijn niet alleen heel leuk om te zien en ideaal te combineren, ze schijnen ook nog eens goed voor je houding te zijn en dat maakt mij wel nieuwsgierig hoor. Ik werk als fotografe en ben veel op pad, pijn aan mijn voeten is dan niet onoverkomelijk.

    Ik waag graag een kansje voor deze toffe xsensible schoenen. Met breedte G écht ideaal voor mijn brede voeten.

    Maat 40 zou voor mij perfect zijn.

    Duim, duim, duim!!!

  • Avatar van Marjan
    Reply Marjan 15 oktober 2016 at 10:35

    Dit lijken me heerlijke wandelschoenen. Om in beweging te blijven proberen we drie keer per week een flinke wandeling te maken, maar een paar goede wandelschoenen zijn meer dan welkom. Maat 38 zou perfect zijn.

  • Avatar van Willy Nijssen
    Reply Willy Nijssen 15 oktober 2016 at 10:29

    Waanzinnig mooie actie! De Xsensible Stretchwalkers zijn mooi en comfortabel en ik hoop dat ze mijn lage rugpijn verminderen want deze klachten halen het plezier in wandelen naar een nul punt! Maat 39!

  • Avatar van Irene Niec
    Reply Irene Niec 15 oktober 2016 at 09:56

    Heel graag zou ik deze gave schoenen winnen voor mijn kleindochter, ze heeft maat 38

  • Avatar van Tine Meekers
    Reply Tine Meekers 15 oktober 2016 at 09:33

    Oooh ik wil graag zo een paar schoenen winnen! Ik wandel ook heel veel, ik ben vrijwilliger bij Natuurpunt en gids mensen rond in de natuur om mensen dichter bij de aarde te brengen en het groen rondom hen. Maar ook ik heb vaak last van mn onderrug en voeten tijdens het wandelen, hetgeen het vrijwilligerswerk er niet makkelijk op maakt. Ik zou heel graag een paar met trots dragen tijdens mijn groepswandelingen! Mijn schoenmaat is 41.

    Ik volg je al op facebook en heb het geliked enzo ter promotie. De beste promotie zou natuurlijk zijn om de schoenen te dragen terwijl ik voor een groep sta ;)

  • Avatar van Nelly
    Reply Nelly 15 oktober 2016 at 09:25

    Lekker sportief en volgens mij geweldig voor mijn wandelingen.
    Ik ga voor maat 40

  • Avatar van Astrid
    Reply Astrid 15 oktober 2016 at 09:23

    Moeilijke voeten, dus heel welkom deze schoenen! Maat 38 graag.

  • Avatar van Marian
    Reply Marian 15 oktober 2016 at 08:18

    Ik ben een echte wandel liefbebber maar door een blessure die ik de laatste Nijmeegse vierdaagse hen opgelopen gaat het lopen nog niet altijd zonder pijn alleen op hele goede schoenen kan ik fijn lopen.
    Ik denk dat dat op deze schoenen zeker zal lukken!
    Mt 41 graag

  • Avatar van jacqueline
    Reply jacqueline 15 oktober 2016 at 07:58

    Wauw wat een super sportieve schoenen ik zie mezelf door Amsterdam stad crossen op deze mooie schoenen.
    Ik heb veel last van mijn rug en voeten hoop dat deze schoenen hier aan bij dragen.

    Draag maat 40

  • Avatar van Bas
    Reply Bas 15 oktober 2016 at 07:47

    Ik doe graag mee alleen heb ik maat 43 en dan is de keuze beperkt ,Het zou geweldig zijn als deze er ook i grote maten is.

  • Avatar van Nina Mol
    Reply Nina Mol 15 oktober 2016 at 05:36

    Ze lijken me heerlijk zitten en lopen! Ik wil het wel ervaren! Maat 43….. bestaan die wel? xxx

  • Avatar van Nancy van der kamp
    Reply Nancy van der kamp 15 oktober 2016 at 00:06

    Ik ben ass filiaalleidster in een supermarkt , maak lange dagen en loop dus veel. Halverwege de dag krijg ik regelmatig last van brandende voeten en op de duur zere benen en soms rug. Logisch na 12 uur werken en onderweg zijn, maar als deze schoenen voor verlichting kunnen zorgen heeeeel graag!
    Maat 39 dan graag

  • Avatar van Daisy Barents
    Reply Daisy Barents 14 oktober 2016 at 23:53

    Lijkt me ideaal, sta de hele dag in de winkel en na een mislukte heupoperatie afhankelijk van goed schoeisel! Je hebt me erg nieuwsgierig gemaakt! Maatje 37 zou geweldig zijn.

  • Avatar van Tamara TS
    Reply Tamara TS 14 oktober 2016 at 23:26

    Doordat ik vaak lang heb moeten liggen heb ik een rare houding aangenomen, waardoor ik nu vaak last van mijn rug heb als ik ver moet lopen, of lang moet staan. Ik ben heel benieuwd of deze sneakers mijn houding zo zouden kunnen verbeteren dat ik er minder last van krijg.
    En daarbij: Ze zijn gewoon heel mooi en ook een beetje stoer.
    Ik doe graag mee voor maat 37.
    Natuurlijk geliked en gedeeld (FB Tamara Mara Großmaul)

  • Avatar van Sandra Brands
    Reply Sandra Brands 14 oktober 2016 at 22:53

    Wauw!Misschien een uitkomst voor mijn 16 jarige dochter die wat scheef staat en eind van de dag moeilijk loopt…
    Maatje 37 past zij???

  • Avatar van Sandra Brands
    Reply Sandra Brands 14 oktober 2016 at 22:52

    Wauw!Misschien een uitkomst voor mijn 16 jarige dochter wat scheef staat en eind van de dag moeilijk loopt…
    Maatje 37 past zij???

  • Avatar van Tamar
    Reply Tamar 14 oktober 2016 at 22:22

    Maat 40, zodat ik een heel flitsend vreugdedansje kan doen!

  • Avatar van Mirjam Hellingman
    Reply Mirjam Hellingman 14 oktober 2016 at 21:48

    Dit lijken mij heerlijke schoenen en nog mooi ook. wanneer ze ook nog eens helpen met mijn houding en rugpijn kunnen voorkomen is het natuurlijk helemaal fantastisch! Ik draag maat 39.

  • Avatar van Paulien Schenkel
    Reply Paulien Schenkel 14 oktober 2016 at 20:32

    Maat 40 lijkt mij geweldig…
    Ben net af gelopen dinsdag bevallen van onze derde dochter en heb erg veel last van bekken instabiliteit. Misschien dat dit mij helpt sneller en beter te herstellen zodat ik weer beter leuke dingen kan doen met de kinderen.

  • Avatar van Liesbeth
    Reply Liesbeth 14 oktober 2016 at 20:26

    Lijken me supercomfortabel, heerlijke schoenen, die me goed kunnen helpen ondersteuning te geven aan mijn zere voeten en rug :-) Maat 40 alsjeblieft :-)

  • Avatar van Monique van Zutphen
    Reply Monique van Zutphen 14 oktober 2016 at 20:04

    Maat 40. Ik moet ook een goede comfortabele schoen hebben omdat ik anders niet ver kan lopen. Als ik jouw verhaal lees, zou de Xsensible Stretchwalker ook wel eens dé perfecte wandelschoen voor mij kunnen zijn!

  • Avatar van Petra Blom
    Reply Petra Blom 14 oktober 2016 at 20:04

    Zelf werk ik in de gezondheidszorg en sta dus de hele week de hele dag op mijn beentjes. Een paar echt goede schoenen zijn voor mij van levensbelang! Deze schoenen ken ik van naam, ik zou ze hel graag willen gaan dragen! Maat 40

  • Avatar van Marian Zw
    Reply Marian Zw 14 oktober 2016 at 19:00

    Ik loot heel graag mee voor een paar in maat 39. Sinds dit schooljaar ben ik als vrijwilliger, overblijfmama op school. Dat betekent een ruim uur, lopen, met de kids mee naar buiten, tosti’s bakken en natuurlijk mee voetballen met de jongens. Een paar van deze fijne schoenen zouden heerlijk zijn!

  • Avatar van Heleen Teunissen
    Reply Heleen Teunissen 14 oktober 2016 at 18:37

    Dit klinkt echt als de ideale schoen voor mij…..heb mijn voeten enorm vaak gebroken (keertje of twintig) en daardoor loop ik eigenlijk altijd met pijn en dat terwijl ik veel wandel. Deze schoenen lijken mij echt fantastisch en dat er ook steunzolen in gedragen kunnen worden is ook een voordeel; daar is dus echt over nagedacht! Maat 41 graag ;-)

  • Avatar van Anja
    Reply Anja 14 oktober 2016 at 18:19

    Allereerst mijn maat maar: 37. Wat een unieke kans op deze mooie schoenen. Ik doe tegenwoordig alles te voet en op de fiets en ik verbaas me erover hoe dikwijls ik per dag van schoenen moet wisselen. Heb ik ’s ochtends hakken aan, moet ik weer ergens te voet naar toe, en dan moet ik dus weer wisselen. Daarna vind ik mijn wandelschoenen binnen weer te zwaar, dus hoppa, een paar slippers aan. O jee, boodschap vergeten, toch weer even te voet en die wandelschoenen aan. En zo gaat dat de hele dag door. Ik ben al een tijd op zoek naar een schoen die ik de hele dag aan kan, en die ik nog mooi vind ook: tadaa………… gevonden: deze Xsensible Stretchwalkers!

  • Avatar van Melissa Polfliet-de Jonge
    Reply Melissa Polfliet-de Jonge 14 oktober 2016 at 17:26

    Zoooo graag doe ik mee aan deze fantastische give away. Tijdens m’n zwangerschap last van bekkeninstabiliteit gekregen en nu anderhalf jaar na de bevalling nog steeds last van. Helaas moet ik wel veel lopen en staan op m’n werk wat het soms ondraaglijk maakt. Deze amazing shoes zouden echt een uitkomst voor mij zijn. Meer stabiliteit en uiteindelijk hulp bij een betere houding voor mijn bekken en mijn rug. Ik heb maatje 39. En ga duimen dat ik binnenkort deze prachtige schoenen mag gaan showen en dragen hihi

  • Avatar van Marleen
    Reply Marleen 14 oktober 2016 at 17:25

    Ik vind ze prachtig! ? Maar het gaat voornamelijk om het gemak natuurlijk, en dat heb ik nodig.
    Ik heb een scoliose in mijn rug waardoor ik nogal scheef sta.
    En verder aandoeningen waardoor ik last heb van mijn spieren, gewrichten en botten.
    Goede schoenen zijn een must dus! Maar moeilijk te vinden, zeker voor een betaalbare prijs. Deze lijken me heerlijk!!

    • Avatar van Marleen
      Reply Marleen 14 oktober 2016 at 17:26

      Ohja, maat 37 of 38. Ligt eraan hoe ze vallen

  • Avatar van Corine
    Reply Corine 14 oktober 2016 at 16:58

    Wat een supergave sneakers! En als ze dan ook nog zo comfortabel zijn. Mijn maat is 42.

  • Avatar van Lieke van Veen
    Reply Lieke van Veen 14 oktober 2016 at 15:57

    Ik heb maat 38 en ik doe super graag mee om deze leuke en comfortabele schoenen te winnen.

    Ik heb dit bericht ook geliked en gedeeld op facebook (lieke van veen)

  • Avatar van Jessica J.
    Reply Jessica J. 14 oktober 2016 at 14:58

    Wat een fijn concept! Ik ga eens wat opzoeken over dit merk, want dat balansprincipe klinkt interessant. Binnenkort moet ik op zoek naar degelijk wandelschoeisel: mijn vriend en ik gaan in december naar Amerika en ik vermoed dat er daar wel wat afgestapt zal worden, haha! (Ik heb maat 41.5, maar mag eigenlijk niet meedoen omdat ik zopas al via jou gewonnen heb O:-))

  • Avatar van Tineke
    Reply Tineke 14 oktober 2016 at 14:14

    Dol op wandelen , maar altijd het probleem : welke schoenen doe ik aan . Ik heb wel sportschoenen maar je wil er toch ook nog een beetje leuk bijlopen in het bos . Deze schoenen hebben denk ik beide kwaliteiten : heerlijk lopen en toch elegant ! Ik draag maat 40.

  • Avatar van elisabeth maria martina
    Reply elisabeth maria martina 14 oktober 2016 at 14:05

    geweldig maat 39, meteen gedeeld #duimen
    daar kom ik de winter graag op door, trendy en elegant maar vooral comfortabel

  • Avatar van Anna
    Reply Anna 14 oktober 2016 at 13:47

    Oooh woww dat lijken me hele fijne schoenen ik doe graag mee..
    maat 40
    Mijn motivatie? = baby + tillen = vaak rugpijn ?

  • Avatar van Ramona de Weert
    Reply Ramona de Weert 14 oktober 2016 at 13:35

    Wat een super leuke winactie Desiree! Ik doe mee! Ik ben het afgelopen jaar behoorlijk wat kilo’s kwijtgeraakt door veel te sporten. Ik doe voornamelijk bootcampen, hardlopen en wandelen (en ondertussen Pokemon vangen)..
    Deze schoenen zien er echt geweldig uit. Ben verliefd op de kleur!
    Mijn schoenmaat is 39.
    Have a nice day! Liefs Ramona xx

  • Avatar van Nienke
    Reply Nienke 14 oktober 2016 at 13:16

    Ik doe mee voor maat 41. Ik heb een staand beroep (kapster) en omdat ik regelmatig last heb van mijn bekken en rug moet ik daarvoor goede schoenen dragen. Ik zou deze heel graag uitproberen!

  • Avatar van Loes | Gewoon iets met Loes
    Reply Loes | Gewoon iets met Loes 14 oktober 2016 at 13:04

    Ik doe graag mee voor maat 42! Ik moet de laatste zwangerschapskilo’s nog kwijt en ben bezig met mijn strijd tegen diastasis recti (wijkende buikspieren). Het programma wat ik volg adviseert elke dag minstens een half uur te wandelen, en dat zou ik graag doen op deze schoenen.

  • Avatar van Stephanie Werlotte
    Reply Stephanie Werlotte 14 oktober 2016 at 13:02

    Mijn maat is 39. Ik ben zeer benieuwd naar deze schoenen. Naar een zwaar ongeluk 14 jaar geleden. Is mijn rechterbeen verminkt en verzwakt. Ik ben zeer dankbaar dat ik mijn been uberhaupt nog heb en nog gewoon kan wandelen. Nu is het ook een hel voor mij om een paar goede schoenen te vinden waar ik zonder pijn op kan lopen. Dus fingers crossed dat ik deze mag winnen. De kleur is ook fantastisch. X

  • Avatar van femketje
    Reply femketje 14 oktober 2016 at 12:55

    die zijn gaaf :D ik doe graag mee voor maatje 39. ik zoek nog fijne en vooral goede schoenen waarop ik de hele dag kan staan werken, maar waar ik ook leuk mee voor de dag kom en naderhand nog een eind kan wandelen om te relaxen :3

  • Avatar van Jamie
    Reply Jamie 14 oktober 2016 at 12:38

    Wauw het lijkt me fantastisch om deze uit te proberen! Gave actie zeg. Aangezien ik scoliose (vergroeiing in mijn rug) heb en 1 been iets korter als de ander is, waardoor mijn heupen ook iets scheef staan, heb ik vaak na lang lopen/staan ontzettende last van mijn rug en voeten waardoor ik amper nog kan lopen. Hier loop ik erg tegenaan aangezien ik wel iemand ben die graag actief is maar vaak door mijn rug, dit niet volledig kan zijn. Ik hoop dat deze sneakers een uitkomst zullen zijn en mij verlichting kunnen geven. Als ik win, zou ik erg blij zijn met maat 41. ? Mijn duimen draaien volop! ???

  • Avatar van Esmeralda Groenendal
    Reply Esmeralda Groenendal 14 oktober 2016 at 12:35

    Wat een gave kleur!
    Ik zou ze heeel graag in maat 40 willen winnen, ik werk als kapster en sta dus de hele dag op mijn benen, daar hou ik ook nog weleens wat rugklachten en pijnlijke voeten aan over, het lijkt mij ideaal om deze te mogen uitproberen !!!

  • Avatar van Stacey
    Reply Stacey 14 oktober 2016 at 12:09

    Wat een toffe schoenen! Ik zou ze goed kunnen gebruiken – klein jaartje geleden begonnen met sporten en wil graag meer gaan wandelen/hiken maar vind alle wandel schoenen zo lelijk! Deze zijn fashionable! Mijn maat is 39

    • Avatar van Liesbeth
      Reply Liesbeth 14 oktober 2016 at 12:29

      Lijkt me geweldig om eindelijk eens te kunnen wandelen, samen met mijn man, zonder af te moeten haken met pijn in rug en knieën. Ik zou deze schoenen dolgraag willen uitproberen. Mijn maat is 38.

  • Avatar van Evelien
    Reply Evelien 14 oktober 2016 at 12:05

    Wat een leuke winactie! Ik ben ruim 41 weken zwanger en sta dus op het punt van bevallen. Ik zou deze mooie schoenen graag winnen om na de bevalling weer fit te worden en lekker veel te wandelen met de kinderwagen. Deze speciale schoenen lijken mij erg fijn voor mijn houding en post baby lichaam. Ik heb maat 40.

  • Avatar van Marijke Grutter
    Reply Marijke Grutter 14 oktober 2016 at 11:58

    Wat een fijne schoenen moeten dat zijn!! Ik zou deze heel graag willen winnen. Heb al een poos rugklachten en zoals je weet is lopen dan juist erg goed. Maar ik merk dat ik nog niet de juiste schoenen heb gevonden waardoor ik het goed volhoudt. Lijkt me heerlijk om nu met de herfst er lekker op uit te gaan en te merken dat de klachten misschien wel afnemen….. Je begrijpt het al, ik ga flink duimen!!! Erg leuke actie!! Oja, ik heb maat 41. Fijn weekend!

  • Avatar van Caroline de Vreede
    Reply Caroline de Vreede 14 oktober 2016 at 11:58

    Wow! Wat zijn ze mooi!
    Door mijn fybromyalgie, chronisch vermoeidheidssyndroom én hielspoor sport ik al heel lang niet meer. Om toch nog aan beweging te komen wandel en fiets ik graag maar dit kan ik niet lang volhouden wegens bovenstaande klachten. Mocht ik deze prachtige en hippe sneakers winnen hoop ik wat meer aan lichaamsbeweging te kunnen gaan doen. En mocht ik ze niet winnen zal ik zeker overwegen ze te kopen.
    Ik ga heel hard duimen want ik hoop zo dat mijn gezondheid hiermee kan verbeteren!

  • Avatar van Carolien
    Reply Carolien 14 oktober 2016 at 11:57

    O eindelijk schoenen die lekker lopen en er ook nog eens mooi uitzien. Vanwege mijn reuma al menig schoeisel moeten kopen. Maar er totaal niet mooi uitzien. Deze schoenen lijken me echt perfect. Als het kan graag maat 42. Ik duim alvast ?

  • Avatar van Marloes R
    Reply Marloes R 14 oktober 2016 at 11:51

    Yes please ;)
    Met 2 kleine kids, een hernia, drukke baan en nog een studie wandel ik er heel wat af…
    ik denk dat het een heel stuk aangenamer wordt met deze schoenen!
    Dus het zou echt enorm welkom zijn, in maatje 40

  • Avatar van Diny van Beurden
    Reply Diny van Beurden 14 oktober 2016 at 11:50

    maat 40 is prima,ben ik ook aan toe,als je iedere dag 8 uur moet staan zijn goede schoenen een must!

  • Avatar van Dineke Wiersema
    Reply Dineke Wiersema 14 oktober 2016 at 11:02

    Mooie actie. Na twee operaties aan een dubbele nekhernia ben ik nu aan het revalideren. Deze schoenen lijken mij perfect om verdere klachten te voorkomen. Maat 39 ?

  • Avatar van Annet Abbel
    Reply Annet Abbel 14 oktober 2016 at 10:45

    Wow wat een prachtige schoenen. Deze zou ik graag willen winnen. Doordat ik chronisch ziek ben word ik steeds minder stabiel, en altijd last van pijn, ook in mijn benen, rug en voeten. Lopen is hierdoor geen pretje maar doe het zo graag. Die schoenen zouden een uitkomst zijn, al is het maar voor meerdere korte afstanden.

  • Avatar van Danique
    Reply Danique 14 oktober 2016 at 10:42

    Vanaf mijn geboorte al probleemvoeten, aangeboren hallux valgus . In de loop der jaren gezondheidsproblemen gekregen Diagnose fibromyalgie  gekregen plus 6 jaar geleden mijn grote teen gebroken waarvan ik ook dagelijks last van heb en staand werk 5 dagen in de week.Vanalles geprobeerd,elastische kousen vanwege pijnlijke vermoeide benen, eigen zooltjes. Niets waarvan ik zeg dit helpt. Bij thuiskomst ‘savonds is het eerste wat ik doe, schoenen uit, niets meer drukkend en knellend voelen. Pijnlijke benen, voeten, heup en onderrug slopen je . Tot soms niet weten hoe te zitten of liggen en ben de wanhoop nabij. Zoveel schoenen al geprobeerd na het “dit moet het zijn” dat ik het vertrouwen beetje kwijt ben geraakt. Als ik dan nu dit lees van jou denk ik, zou dit het zijn ? Wil daarom heel graag eraan meedoen. Draag maat 39. Dank je wel alvast voor dit, dat wij hieraan mee kunnen doen.

  • Avatar van Marenka
    Reply Marenka 14 oktober 2016 at 10:22

    Wat een mooie schoenen en ook nog goed voor je voeten en je houding. Na een hele heftige periode van 5 jaar waarin wij te horen hebben gekregen dat onze zoon blijvend gehandicapt is. Is het nu tijd om ook aan mezelf te denken en weer te gaan werken aan gezondheid en aan mijn gewicht. De afgelopen jaren is denk ik zo’n 25 kilo bij gekomen puur door emotie eten.
    Ik heb een goede start gemaakt en ben fanatiek gaan wandelen maar ik krijg heel erg last van mijn voeten. Deze schoenen zouden echt super zijn om mijn doel te gaan bereiken. Maat 39

  • Avatar van Sonja de Jager
    Reply Sonja de Jager 14 oktober 2016 at 10:19

    Ge-?? en gedeeld!

    Daar hoef ik niet lang over na te denken,
    Ik zou niet mijzelf maar mijn dochter graag de Xsensible stretchwalkers (mt 39) willen schenken.

    Omdat ik van haar hou en ontzettend trots op haar ben,
    Zij is namelijk de beste vrijwilligster die ik ken.

    Iedere vakantie en ieder vrij uur,
    Gaat zij voor de dieren door het vuur.

    In ons dorp, op de kinderboerderij,
    Maakt zij de dieren en bezoekers ontzettend blij.

    Geld ontvangt zij voor dit dankbare werk niet,
    Maar ik zie dat zij er volop van geniet.

    Ik waardeer dit enorm van haar,
    En wil dat graag kenbaar maken met dit gebaar.

    Dus mocht ik deze geweldige prijs winnen,
    Dan kan ik geen betere kandidaat dan mijn dochter verzinnen.

  • Avatar van Gonny
    Reply Gonny 14 oktober 2016 at 10:12

    Ik denk dat maatje 38 perfect zal zitten.
    Mooi zijn ze in ieder geval. Ik zou ze niet alleen aantrekken maar de fysiotrainingen en wandelingen. Maar ook zo.
    Want ze zijn mooiiiiiiii .

    Groetjes,
    Gonny

  • Avatar van Leandra
    Reply Leandra 14 oktober 2016 at 10:04

    Ik doe graag mee voor maat 38. Ik mag graag wandelen, heel graag. En dat doe ik op wandelschoenen. Maar als ik meer stedelijk wandel vind ik de wandelschoenen toch ehm minder charmant. Buiten dat vind ik het heel lastig om leuke schoenen te vinden waar ik ook echt een hele dag op kan staan/lopen.

    Leuke blog weer. Je weet mij vaak enthousiast te maken. **komt er nog weer een unboxing product binnenkort? Of een adventkalender tip?

  • Avatar van Liline Erdmann
    Reply Liline Erdmann 14 oktober 2016 at 09:54

    Maat 40! Al een tijd op zoek naar goede sneakers, hopend op minder rug- en voetklachten na een drukke werkdag (babygroep kdv)!

  • Avatar van Daniëlle
    Reply Daniëlle 14 oktober 2016 at 09:46

    Deze zijn gaaf! Heerlijk om straks lange wandelingen op te maken met onze hond. Hier worden er twee heel erg blij van! Ik draag maart 41.

  • Avatar van Nynke
    Reply Nynke 14 oktober 2016 at 09:45

    Wat mooi zeg in maat 39. Ik heb scheve tenen en dat maakt het altijd lastig om schoenen te vinden.

  • Avatar van Daniëlle
    Reply Daniëlle 14 oktober 2016 at 09:43

    Gave schoenen zeg! Heerlijk om lange wandelingen op te maken met onze hond, hier maak je niet een maar dus twee heel erg blij mee☺. Ik heb maat 41.

  • Avatar van Sonja Eding
    Reply Sonja Eding 14 oktober 2016 at 09:29

    Wow dat klinkt goed zeg. Ik ben geknop gympen maar kunnen vaak ook goed strak zitten. Al een paar keer goede wandelschoenen gekocht maar die zijn altijd zo lomp en niet fahionable. Deze lijken dat comfort te hebben en ook nog eens trendy, wat een fijne combi. Goede tip weer Desireé. Mocht ik winnen ik heb maatje 42 :-), groetjes Sonja

  • Avatar van Romy
    Reply Romy 14 oktober 2016 at 09:08

    Mijn voeten zijn altijd al moeilijk geweest. Ze zwellen op in de winter, ik heb een knobbel aan de zijkant en mijn voeten doen vaak zeer tijdens het lopen. Nu besef ik dat deze schoenen niet de oplossing voor alles zijn, maar ik denk wel dat mijn voeten erg blij zouden zijn met dit goede schoeisel. Daarom zou ik ze heel graag winnen! Ik heb maat 39.

  • Avatar van Heidie van der Steeg
    Reply Heidie van der Steeg 14 oktober 2016 at 09:06

    Dat zou geweldig zijn. We zijn recent winterschoenen voor de kinderen gaan kopen (was superdruk die woensdagmiddag, geen aanrader om op woensdagmiddag te gaan!) en het duurde lang dus ik heb ook nog even bij mijn eigen maat gekeken. En daar zag ik staan……………deze supergave comfortabele sneakers van Xsensible Stretchwalkers! Ik had ze bijna gepast maar dacht, doe maar niet, dadelijk zitten ze ook nog heerlijk en kan ik het toch niet maken om ze te kopen. Alhoewel ik best bereid ben om voor een paar goede schoenen, waar ik niet zo snel last van mijn rug van krijg (zwak punt geworden na de bevallingen) best een aardig bedrag neer te leggen, was het me te veel van het goede om die middag ruim 400 euro te gaan besteden! Dus ik heb het beperkt tot de kinderschoenen. Het zou natuurlijk super zijn als ik dit geweldige paar van in maat 38 mogen winnen! Ik heb het bericht op FB ook geliked en daar ook gereageerd!

  • Avatar van José van Erkel
    Reply José van Erkel 14 oktober 2016 at 09:03

    Maat 41 voor mij. Sinds ik een eigen winkel heb en soms dagen van 12 uur maak, merk ik pas echt hoe belangrijk goede schoenen zijn. Ik ben veel aan het uitproberen, maar heb het juiste merk nog niet gevonden. Deze zien er top uit en zo te lezen kan ik er wel wat lange dagen op maken!

  • Avatar van Joan Karajmje
    Reply Joan Karajmje 14 oktober 2016 at 09:00

    Oh wat een gave actie. Ik werk als postbezorgster en heb regelmatig last van mijn rug en voeten, dus als ik zou winnen, komen ze heel goed terecht. Ik weet niet of ze normaal vallen, dan graag in maat 40. Ik ga duimen ??

  • Avatar van Saskia Blanken
    Reply Saskia Blanken 14 oktober 2016 at 09:00

    Die zien er gaaf uit! Ik loop in mijn vrijr tijd al veel maar werk ook in de zorg! Dan snap je wel dat er geen moment stil grzeten word!
    Ik heb maat 41 en vind het een crime om leuke betaalbare schoenen te vinden. Het zou dan ook geweldig zijn om deze schoenen te winnen.

  • Avatar van Kimberly
    Reply Kimberly 14 oktober 2016 at 08:47

    Leuke actie! Door fybromialgie veel last van m’n lijf en van m’n rug (ook vergroeiingen). Deze schoenen zouden daarom een goede uitkomst zijn.

  • Avatar van Margo
    Reply Margo 14 oktober 2016 at 08:44

    Hee wat leuk, ik volg je sinds kort! Schoenmaat 38, zou perfect uitkomen na de keizersnede van mijn jongste boy, rugpijn op en top! En als ik dit zo lees ben ik erg enthousiast! Kom maar op met die mooie boots! Margo

  • Avatar van Anne
    Reply Anne 14 oktober 2016 at 08:41

    Ooh gaaf! 10 weken na de bevalling heb ik bekkeninstabiliteit ontwikkeld en nu nog altijd een zeurende lage rugpijn waardoor lopen nog niet zo comfortabel is (en ik wil zo graag mn zwangerschapakilos kwijt ?)
    Steunzolen heb ik al jaaaaaren maar leuke schoenen die ook nog eens lekker zitten waar de steunzool in kan zijn maar moeilijk te vinden dus ik waag graag een kansje voor deze comfortabele en coole sneakers

    • Avatar van Anne
      Reply Anne 14 oktober 2016 at 08:41

      Ooh hihi maatje 40

  • Avatar van Marieke
    Reply Marieke 14 oktober 2016 at 08:40

    Mijn maat is 39.

    En o wat zou ik deze graag willen winnen zeker nu tijdens mijn zwangerschap. Loop al bij de fysio en wat zou ik blij zijn als ik weer kan wandelen zonder die vervelende lage rugpijn. Deze schoenen zouden een mooi steuntje voor mijn rug kunnen zijn. En nu dan maar duimen.

  • Avatar van Lara
    Reply Lara 14 oktober 2016 at 08:38

    Deze lijken mij perfect voor de reis die ik naar Indonesië ga maken met mijn moeder volgend jaar. Ze is nu 60 en dit is de eerste keer dat ze teruggaat naar haar geboorteland, dus we zijn van plan om heel veel te gaan zien. Dan is t fijn om goede wandelschoenen te hebben die er n beetje hip uitzien.

    • Avatar van Lara
      Reply Lara 14 oktober 2016 at 08:39

      Schoenmaat 37

  • Avatar van Jolanda Pijnenburg-Verhoeven
    Reply Jolanda Pijnenburg-Verhoeven 14 oktober 2016 at 08:33

    Die wil ik wel proberen zoals zoveel mensen heb ik reglmatig rugklachten dus alle beetjes om daar iets tegen te doen die helpen. Maat 39 zou gewldig zijn

  • Avatar van Femke
    Reply Femke 14 oktober 2016 at 08:29

    Ha goeiemorgen!
    Wat super zeg zulke schoen! Ik zou ze heel graag winnen omdat ik in de huishouding werk. Dit is dus 5 dagen in de week op mn benen staan en vaak ook nog in een rottige houding met stofzuigen e.d. . Het resultaat is dat ik aan het einde van de week onwijs rugpijn heb en moeie voeten. Deze schoenen lijken een super uitkomst te bieden en dan kan ik in het weekend ook weer is genieten zonder pijn!

    • Avatar van Femke
      Reply Femke 14 oktober 2016 at 08:30

      Ow ennuhm de maat is maat 40 ?

  • Avatar van Sabrina
    Reply Sabrina 14 oktober 2016 at 08:28

    Hallo!,
    Wat zien deze schoenen er heerlijk uit! Heb zeer zwakke enkels en probleem voeten dus schoenen kopen is een hel voor me.. Als deze schoenen tevens rugklachten weg neemt is de kers op de taart! Heb veel pech gehad en hopelijk kan ik dat weer omzetten in positiviteit met deze super mooie schoenen!
    Maat 39/40
    Ik volg je dagelijks via FB!

  • Avatar van Leoni
    Reply Leoni 14 oktober 2016 at 08:24

    Dat lijkt mij wel wat :) Op mijn veertiende ben ik aangereden door een auto waardoor mijn ruggenwervel gescheurd was, sinds dien heb ik met lopen en “lang” staan last van mijn rug. Op mijn 21e kreeg ik er de diagnose me/cvs bij. Inmiddels heb ik ermee leren leven en ben dan ook gelukkig en doe de dingen die ik wel kan. :) maar natuurlijk zou ik de schoenen wel willen proberen om te kijken of het mijn klachten verminderd :)

    • Avatar van Leoni
      Reply Leoni 14 oktober 2016 at 08:26

      O ja en schoenmaat 39 :)

  • Avatar van Lisette Kleiweg
    Reply Lisette Kleiweg 14 oktober 2016 at 08:22

    Wat heerlijk dat je pijn meer hebt ! Ik weet helaas uit ervaring hoe dat je leven beïnvloed ,vooral als de kinderen nog jong zijn, meespelen is echt een opgave soms….
    Zonder pijn meedoen wil ik ook graag, dus bij deze doe ik mee, mijn schoenmaat is 37.
    Ik volg en like je al op Bloglovin ,Facebook .

  • Avatar van Floor Verseveldt
    Reply Floor Verseveldt 14 oktober 2016 at 08:21

    Wat een super actie heb je deze keer weer.
    Ik ben erg nieuwsgierig geworden naar deze schoenen. Ik heb sinds een aantal weken weer veel last van mijn rug. Dit komt doordat de maxi cosi met mijn zoontje te zwaar voor mijn word. Dan heb ik vaak ook gelijk een poos last, ook hebben wij een hond dusja de wandelingen moeten hier wel gemaak worden.
    Dus deze schoenen zouden ideaal zijn.
    Als ik ze win graag in maat 40.

  • Avatar van Annemarie
    Reply Annemarie 14 oktober 2016 at 08:17

    Lekker de zwangerschapskilo’s eraf wandelen achter de kinderwagen? moet ik wel nog flink doorlopen want 25 kilo daar moet je heel wat kilometers voor gaan? maat40

  • Avatar van Anita de Groot
    Reply Anita de Groot 14 oktober 2016 at 08:08

    Ik doe mee met het stappenplan van Vrouw en heb al 2 weken 10000 stappen gelopen en wil dit blijven volhouden omdat ik me er veel prettiger bij voel. Nu heb ik wandelschoenen hele saaie bruine maar deze kekke modieuze stappers zou ik graag willen winnen zodat het nog meer plezier geeft aan mijn dagelijkse wandeling graag maat 40 vallen ze klein dan maat 41

  • Avatar van Caroline Samsen
    Reply Caroline Samsen 14 oktober 2016 at 08:07

    Het zal toch fijn zijn goede en comfortabele wandelschoenen te hebben om over de posbank hier in het mooie Veluwe te lopen waar ik woon. Wandelen doe ik graag om lekker in vorm te blijven de laatste tijd is het wat minder geworden doordat ik last heb van hielspoor, gelukkig heb steunzolen opmaat bij de podotherapeut laten maken. Een paar Stretchwalkers zouden heel goed te pas komen, met mijn wondervolle lichaam vraagt veel van mijn voetjes, hopelijk worden mijn voetjes en ik verblijd met een paar Stretchwalkers in maat 42? Zodat ik fijn de wandelingen kan voortzetten en mijn doelen kan en mag bereiken. Nu maar vrolijk duimpjes draaien!

    Groetjes,
    Caroline

  • Avatar van Nathalie
    Reply Nathalie 14 oktober 2016 at 07:59

    Hola Dees wat een ontdekking! Bijna elk meisje is een schoenenmeisje, but not me. Goeie schoenen vinden is een kwelling. Ze zitten vrijwel nooit comfortabel en/of zien er echt niet leuk uit. Door mijn reumakwaaltjes heb ik echt goeie, stevige, platte, comfi schoenen nodig om de wereld mee te ontdekken. Toen ik las over de rits slaakte ik een zucht van verlichting. Een schoen veteren lukt namelijk niet altijd even goed door pijn en stijfheid. Ik heb maat 40. X

  • Avatar van Heleen
    Reply Heleen 14 oktober 2016 at 07:50

    Ik zou de schoenen graag willen winnen, omdat ik aan mezelf merk dat mijn houding vaak niet goed is, wat resulteert in rugpijn na een dag staan en lopen. Misschien zouden deze schoenen mij helpen. En ik vind ze er heel gaaf uitzien! Ik heb maat 39

  • Avatar van Patricia
    Reply Patricia 14 oktober 2016 at 07:46

    Mooie schoenen! Ik heb maat 43 dus hopelijk zijn ze er ook in mijn maat…. Zou ze graag willen winnen omdat schoenen in mijn maat altijd zó duur zijn.

  • Avatar van YuStSoMe
    Reply YuStSoMe 14 oktober 2016 at 07:28

    Omg wat zien deze shoes er heerlijk comfortabel uit! Ik heb maat 39.
    Motivatie… ik wil wandelen op wolkjes en nu goed voor mijn voeten zorgen. Later, nou dat is al snel hoor, ben ik oud en moet ik aangepaste schoenen… no way!

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 14 oktober 2016 at 07:14

    Prachtige shoes waar ik graag mee aan mijn voeten mee zou willen lopen zonder pijn aan de voeten de perfecte steun heb en die eindeloze kilometers heerlijk zou kunnen wandelen.
    Omdat ik ergens last van heb waardoor ik hier niet over wil schrijven hoop ik dat dit moois me gegunt is.
    Ik heb schoenmaat 42 graag.
    Op al je soc.med.k. volg ik je.
    Ik share, save, like en share dit.

    Bl.: chucky1012

    Fb.: Ike Hassankhan

    Xoxo

  • Avatar van Lien
    Reply Lien 14 oktober 2016 at 07:13

    Weer een super leuke win actie. En wat voor één! En een heerlijk eerlijk artikel??
    Ik heb na de geboorte van onze dochter last van o.a. mijn heupen en ben altijd op zoek naar leuke maar niet ‘oma’ achtige schoenen. Dat is, kan ik je vertellen nog steeds een hele zoektocht. Vooral het stellen van de schoen naar je voet lijkt me ideaal. Mijn wreef van mijn ene voet is namelijk hoger dan de andere waardoor het niet makkelijk is iets passends voor beide voeten te vinden. Maar kijk nu! een paar super leuke en niet ‘oma’ achtige sneakersmodelen met een kekke glitter, en niet helemaal plat en een lekker hoog stevig model.
    Nou ik ga duimen, heb alleen geen Facebook ? Nou misschien maak ik desondanks toch kans.

    • Avatar van Lien
      Reply Lien 14 oktober 2016 at 15:04

      Oja ik heb maat 39?Kom maar op met die kilometers.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.