Beauty

Vernieuwd | Olaz Regenerist 3-zone producten

29 november 2016

olaz regenerist
De feestdagen komen eraan en ik vind het heerlijk om zo af en toe ook een beetje voor hulp-Sinterklaas of Kerstvrouwtje te mogen spelen. Zoals met deze winactie vandaag waarmee ik maar liefst 5 Olaz Regenerist verzorgingspakketten met een waarde van €164,95 per pakket weg mag geven. Erg fijn voor je eigen huidje, maar je zou het natuurlijk ook kunnen winnen om cadeau te geven aan je moeder, tante, zus.. Lees verder voor meer informatie en hoe je kans maakt!

olaz regenerist
De vernieuwde Olaz Regenerist 3-zone lijn belooft al binnen 5 nachten een groot verschil in het verstevigen en verjongen van de huid. De producten gaan zichtbaarheid van de huidvermoeidheid tegen, geven de huid een energie en vitale uitstraling en gaat huidveroudering tegen. Daarnaast verzorgen, hydrateren en voeden de producten de huid natuurlijk ook. De lijn bestaat uit 5 verschillende producten:

– Olaz Regenerist 3-zone super verstevigend serum voor gezicht, hals en decolleté
– Olaz Regenerist 3-zone anti-veroudering nachtcrème
– Olaz Regenerist 3-zone super anti-verouderingscrème voor overdag voor ogen, kaaklijn en hals
– Olaz Regenerist 3-zone hydraterende dagcrème met SPF30
– Olaz Regenerist CC dagcrème met SPF15 (dagcrème, serum en lichte foundation in één).

Als ik naar de ingrediëntenlijsten kijk dan wordt ik als skincarejunkie zeker enthousiast. Ik zie werkzame bestanddelen zoals glycolzuur, glycerine, niacinamide, panthenol, vitamine E, dille extract, kokosextract, hyaluronzuur, aloë vera en allantoïne voorbijkomen die allemaal zeker bijdragen aan het verzorgen, beschermen, hydrateren en vernieuwen van je huid en veel ervan gaan ook nog eens huidveroudering tegen.

olaz regenerist

Eerste indruk
Ik ben de producten nu zo’n twee weken aan het testen en mijn eerste indruk is zeker positief. Ik ben vooral fan van het serum, de nachtcrème en de ‘super anti-verouderingscrème’. Deze zorgen er bij mij en mijn man (jaja, die smeert en test rustig mee) voor dat we een zachte huid hebben zonder velletjes of droge plekjes en dat rimpeltjes ècht verbazingwekkend minder diep en opvallend zijn. Mijn moeder is trouwens ook fan van de producten en smeert trouw door ^^

Winactie
Ik mag in totaal vijf van deze mooie en complete Olaz Regenerist huidverzorgingspakketten met daarin 5 producten weggeven. En om een beetje in de feel good sfeer van de feestdagen te komen maak je hier kans op door een reactie achter te laten waarom je trots bent op jezelf òf op degene aan wie jij het pakket zou willen geven. Heb je iets bereikt waar je hard voor hebt gewerkt? Heeft iemand iets bijzonders gedaan voor jou waar je dankbaar voor bent? Of het nu een klein trots momentje is of een enorme overwinning, ik kijk alvast uit naar jullie heerlijke feel good motivaties ♥

Volgen, liken en delen via Facebook mag natuurlijk ook altijd :) Meedoen kan tot en met 6 december 2016, 23.59 uur. De winnaars krijgen na afloop persoonlijk bericht.

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
Dit artikel bevat producten die ik van een merk en/of bedrijf heb ontvangen.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Joke Pronk
    Reply Joke Pronk 7 december 2016 at 07:09

    Ik ben trots op mijn zus die na een hele zware operatie toch nog de moed vindt om door te gaan, verder wil en doorzet, petje af Babs!

  • Avatar van Marmara
    Reply Marmara 7 december 2016 at 00:05

    Ik ben trots op mezelf omdat ik 3 jaar geleden
    borstkanker heb gekregen en na veel vallen en opstaan, ben ik
    Nu eindelijk weer in de running.
    In die 3 jaar tijd is mijn huid wel10 jaar ouder geworden, maar ik ben zo blij dat ik er weer gewoon ben.
    Degene die mij al die tojd altijd heeft bijgestaan met raad, hoop en hulp is mijn moeder, niet alleen ik, maar zij heeft ook
    enorm geleden.
    Maar….. We zijn er gewoon weer .
    Ik verdien wat fijne gezichtsverzorging, zeker het serum is zo heelijk zacht en glad,
    Maar mijn nams verduent het zeker !!

  • Avatar van Iris
    Reply Iris 6 december 2016 at 23:32

    Ik doe nog net op de valreeep mee omdat dit wel een heel geweldige winactie is :-) Ik zou het cadeau doen aan mijn tweelingzus. Die begon het jaar erg pittig, de relatie was uit na lange tijd en kreeg een nieuw huis. Ik ben ontzettend trots over hoe zij met alles is om te gaan. Haar nieuwe huisje is geweldig, heeft een nieuw baan en zojuist een vast contract gekregen en nu weer aan het daten met een leuke man!! Nu gun ik haar dit geweldige cadeau, zodat ze helemaal klaar voor haar date kan zijn door deze geweldige producten.. wat hopelijk een leuke nieuwe relatie oplevert!!! Duimen!

  • Avatar van Nathalie
    Reply Nathalie 6 december 2016 at 23:11

    Ik ben heel trots op mezelf. Ik had vorig jaar echt niet kunnen bedenken dat ik mijn eigen bedrijf zou hebben, ontslag zou nemen bij mijn werkgever en nu te doen wat ik echt leuk vind om te doen. Het was niet altijd even makkelijk, maar het voelt zo goed. Mooi set van Olaz zou een mooi cadeau zijn voor mezelf.

  • Avatar van Else
    Reply Else 6 december 2016 at 23:01

    Wat een mooie actie ! Ik loot graag mee hoor.

  • Avatar van Diana de Geus
    Reply Diana de Geus 6 december 2016 at 22:45

    Echt een mooi pakket! Het lijkt me heerlijk om deze verzorgingsproducten uit te proberen! Ik hou van wat vollere, vochtinbrengende crèmes die zeker met dit weer geen overbodige luxe zijn voor de huid. Ik maak graag kans.

  • Avatar van Mirjam Hellingman
    Reply Mirjam Hellingman 6 december 2016 at 21:50

    Trots op mezelf omdat het eindelijk gelukt is om 15 kilo af te vallen.

  • Avatar van Betsie Beldman
    Reply Betsie Beldman 6 december 2016 at 21:23

    Geweldig wat een superactie! Ik doe graag mee. Ik volg je via Twitter en facebook.

    • Avatar van Betsie Beldman
      Reply Betsie Beldman 6 december 2016 at 21:25

      Trots ben ik op mezelf omdat.. oh, dat is moeilijk zeg! Trots ben ik omdat ik het toch altijd wel rond weet te breiën ondanks dat het soms onmogelijk lijkt. Ik zou mijn moeder en/ of mezelf graag zo’n pakket gunnen.

  • Avatar van Linda Raaijmakers
    Reply Linda Raaijmakers 6 december 2016 at 21:15

    ik doe nog even mee. Aangezien onze tweeling gisteren jarig was en komend weekend hun feestje vieren ben ik straks wel toe aan ontspanning ;)

  • Avatar van Jacmana
    Reply Jacmana 6 december 2016 at 21:10

    Ik ben trots op mezelf omdat ik op 53 jarige leeftijd toch nog een baan heb gekregen.
    Ik volg je via facebook

  • Avatar van Iris
    Reply Iris 6 december 2016 at 20:52

    Wauw wat onwijs veel reacties! Ik zou dit pakket aan mijn moeder geven. Moet altijd gieren als ze weer grapjes maakt over dat ze haar anti-rimpel crèmes terugbrengt naar de winkel omdat ze niet werken ? Er komen ook vaak strijkijzer grapjes voorbij. Hoeft ze een keer iets niet terug te brengen.. haha! En kan ik het ook mooi jatten. Ik volg je al langer via Facebook en meer :-)

  • Avatar van Dhini
    Reply Dhini 6 december 2016 at 20:20

    Ik doe mee

  • Avatar van natasja emmen
    Reply natasja emmen 6 december 2016 at 20:18

    Waanzinnig leuke aktie en ik ben gelukkig nog op tijd om mee te doen. Ik doe gezellig even mee voor een vriendin. Ze is 39 en is geheel tegen de verwachtingen in nog zwanger geworden. Jaren geleden had ze zich er al bij neer gelegd dat het nooit zou komen maar…HOERAAA HOERAAAA over ongeveer 3 weekjes gaat het geboren worden. Ondanks alle ongemakken is ze altijd opgewekt en kan niet wachten om de kleine in haar armen te houden. Ik weet zeker dat alle tijd, aandacht en centjes naar de kleine gaan als het er is …en dat is de hele zwangerschap al zo..haha Maar ik gun haar dan ook van harte een heerlijke verzorgings set voor haar zelf want ook mama’s moeten zichzelf goed blijven verzorgen en haar huidje is de jongste niet meer. Ik ga heel hard duimen dat ik haar hiermee mag verblijden.

  • Avatar van Els De Backer
    Reply Els De Backer 6 december 2016 at 20:14

    Sinds mijn collega Gladys niet meer werkt, ben ik tot de gruwelijke constatatie gekomen dat ik nu met mijn 52 lentes de oudste vrouw ben op mijn werk. Om er even goed uit te zien als al mijn jongere vrouwelijke collegaatjes kan ik best wel een beetje hulp gebruiken…

  • Avatar van John van den Booren
    Reply John van den Booren 6 december 2016 at 19:56

    Pssst … *fluistertoon* hier wil ik dolgraag m’n vrouw mee verrassen omdat ze niet alleen geweldig voor mij is maar ook fantastisch voor de kids, maar dus mondje dicht hè als ik gewonnen heb!! ?

  • Avatar van Anita Diepeveen
    Reply Anita Diepeveen 6 december 2016 at 19:49

    Doordat ik de ziekte van Crohn heb met veel nare complicaties, gaat mijn revalidatie moeizaam.
    Het is steeds heel langzaam 2 stapjes vooruit en 1 grote stap terug.
    Ik ben best wel trots op mijn doorzettingsvermogen en nog meer op mijn positieve instelling.
    Ik weet niet hoe het gaat lopen, maar ik blij stug volhouden en geniet van elke dag

  • Avatar van Geertje - Stay At Home Mama
    Reply Geertje - Stay At Home Mama 6 december 2016 at 19:47

    Wat een gaaf pakket! Ik zou dit graag voor mijn moeder willen winnen… Ik ben haar enorm dankbaar dat ze ons veel helpt als ik te veel pijn heb om het zelf te doen.

  • Avatar van Kirsten
    Reply Kirsten 6 december 2016 at 19:43

    Wat een super pakket met goede huidverzorging!!

    Ik ben trots op mijzelf, trots dat ik uit mijn depressie ben gekropen door gesprekken te voeren, joga, bootcamp en meditatie.

    Ik ben zo enthousiast over meditatie dat ik het iedereen vertel. En ik gloei van trots als ik andere vrienden het hoor door vertellen aan anderen mensen. Zoveel lieve mensen die het ontdekt hebben en zich er beter door voelen!

    Calm mind is a happy mind!

  • Avatar van Duifje
    Reply Duifje 6 december 2016 at 19:41

    Ja, ook ik wil graag zo’n super pakket winnen voor mijzelf en mijn moeder… Mijn moeder wordt over 2 weken 70 en heeft al 25 jaar de ziekte van Parkinson, ondanks alle strubbelingen, terugvallen, betere dagen, hersenoperatie, verminderde mobiliteit en mijn vader die een half jaar geleden een hersenbloeding kreeg is ze nog (bijna) altijd optimistisch en wil nog van alles ondernemen. Daarnaast wil ze nog altijd dat haar haar mooi zit, make-up op (lukt niet altijd op de juiste manier) en verzorgt zich nog top. Ik maak haar altijd het meest blij met een fijne creme voor de dag en nacht, een lekker stuk zeep en fijne fles parfum, ze zou erg blij zijn met deze mooie set. Extra glans voor haar 70e verjaardag, ze had er allang niet meer kunnen zijn….
    En voor mij… ach, mijn ww en andere onzekerheden verbleken natuurlijk bij de problemen en lichamelijke uitdagingen die zoveel andere mensen hebben, maar ik verbaas me er zelf weleens over dat ik nog overeind blijf en niet instort. Dus, ik ben wel trots op mijzelf en ja, ik verdien dit ook, samen met mijn mams :)

  • Avatar van Sandra Rooth
    Reply Sandra Rooth 6 december 2016 at 19:39

    “Ik gun jou mamma een prachtig pakket van Olaz Regenerist, omdat ik ben 42 jaar en ik heb vanaf mijn 5e jaar chronische jeugdreuma. Jij hebt een heel speciaal plaatsje in mijn hart. Je bent mijn moeder, maar ook tegelijkertijd mijn allerbeste vriendin. Ik woon nu in een inleunappartement in een verzorgingstehuis. Ik wil je daarom heel erg bedanken voor alle jaren dat je mij hebt verzorgd! Je verdient het!

  • Avatar van Marit
    Reply Marit 6 december 2016 at 19:37

    Wat een mooi pakket.
    Ik ben trots op mezelf omdat het me lukt om alle ballen in de lucht te houden
    Gezin ,kinderen ,drukke baan,het huishouden.
    Ik geniet van alles met volle teugen,zon mooi pakket zou echt verwennerij voor mezelf zijn.

  • Avatar van Nicole
    Reply Nicole 6 december 2016 at 19:36

    Vorig jaar werden mijn ouders en dochter ernstig ziek. Dat tekent in mijn gezicht. Kan dus wel wat hulp gebruiken van wat heerlijke verzorgings producten

  • Avatar van Linda
    Reply Linda 6 december 2016 at 19:35

    Ik ben blij met en trots op het werk dat ik heb. Ik werk als begeleider op een woongroep voor mensen met een verstandelijke beperking. Iedere werkdag is een uitdaging, de bewoners zó puur en de kleinste overwinning zó groot. Fijn werk is zo’n groot cadeau. Dankbaar!!!

  • Avatar van cindy creatief
    Reply cindy creatief 6 december 2016 at 19:30

    Ik doe mee voor dit geweldige pakket voor mijzelf. Ik ben mega trots op mijzelf heb na 16 jaar opgesloten te hebben gezeten in huis en in de familiesfeer, (angststoornis en meer) mij zelf zo ver gekregen een personal trainer in de hand te nemen en te gaan sporten. Dit heb ik een paar maand 1 op 1 gedaan en ben nu zo ver dat ik ook in groepsverband (vijf a zes bekenden van mij) train. Een stap die ik nooit van mijzelf had verwacht er gaat letterlijk een wereld voor mij open, al is die wereld nog klein maar word hij telkens een stapje groter.

  • Avatar van Anita de Groot
    Reply Anita de Groot 6 december 2016 at 19:14

    Ik ben er trots op dat ik huisvrouw ben. Dat de kinderen kwamen heb ik heel bewust ontslag genomen. Rust in huis, rust in de agenda en trots dat we met 1 salaris rond kunnen komen. Laat iedereen maar jagen en druk druk druk hebben, hier laten we ons niet gek maken en varen we op ons eigen kompas door de malle molen van het leven!

  • Avatar van Hermine
    Reply Hermine 6 december 2016 at 19:08

    Ik wil heel graag winnen. Ben op dit moment ruim 37weken zwanger met een hele zware zwangerschap. Mijn huid kan wel een goede opknap beurt gebruiken. Ons prinsesje komt rond de kerst. Weinig tijd om ons dus dit jaar te richten op de kerst kadootjes.

  • Avatar van Jacques Leliveld
    Reply Jacques Leliveld 5 december 2016 at 21:53

    ik ben trots op- en dankbaar voor de moeder van mijn kinderen, die ook al leven wij al 26 jaar gescheiden mij de laatste 10 jaar ieder jaar met de feestdagen uitnodigt voor heerlijke lunches, brunches of diners. Zo kan ik genieten van de sfeer met de kinderen en de kleinkinderen… Zij verdient het pakket. Ben benieuwd

  • Avatar van Diny
    Reply Diny 5 december 2016 at 10:54

    Heerlijke producten zijn dit. Super leuke actie waar ik graag aan mee doe!!

  • Avatar van maaike
    Reply maaike 5 december 2016 at 10:21

    Ik zou dit graag voor mijn moeder winnen!
    Ondanks een zwaar jaar (haar moeder werd ziek, hun hond ging zeer plotseling dood, een familielid kwam veel te vroeg te overlijden en ga zo maar door…) blijft ze stralen.
    Helaas maakt verdriet je huid wat minder mooi, het zou fijn zijn als je elke dag een feel good momentje voor zichzelf kan creëren met deze set. Dan wordt ze nog mooier dan ze al is!

  • Avatar van Linda
    Reply Linda 4 december 2016 at 19:47

    Wat een bijzondere actie en wat een mooie producten. Mijn specialist zie donderdat dat ik heel erg trots op mezelf mag zijn en dat ben ik ook. Eerst wilde ik meedoen voor mijn vriendin, maar na het gesprek met de specialist, kies ik voor mezelf :-). Ondanks mijn intense pijn en steeds slechter wordende gezondheid, is het me toch gelukt om heel erg veel medicijnen af te bouwen. Ik kan met woorden bijna niet uitleggen hoe zwaar mijn jaar was, maar ik heb de moed af en toe bijna opgegeven, omdat ik zo ziek was. Ik heb meerdere handicaps, een aangeboren heupafwijking, het Ehelers Danlos syndroom en post traumatische dystrofie ( ook wel crps type 1) . Door dit alles lig ik meest van de tijd op bed en dit jaar is mijn leven nog beperkter geworden. Maar ik ben trots, trost dat ik bijna al die zware medicatie heb afgebouwd. De pijn en alles erom heen erger dan ooit,( dat word, voor een deel, via een pijnpomp bestreden) maar ik ben niet langer duf en kan weer kaartjes naar vrienden schrijven en er voor anderen zijn. Ik heb een fijn huisje en ook al kan ik dan zelden de deur uit ,niet werken ( al doe wel,vrijwilligerswerk, via de telefoon). Ik ben trots op dat wat ik bereikt hebt en dat ik er toch voor anderen kan zijn, want er zijn voor anderen, en dingen voor anderen doen, al is het dan vanaf mijn bed, is iets wat ik het liefste doe en dat dat nog steeds gaat, dat maakt me heel erg blij en trots.

  • Avatar van Oma Will
    Reply Oma Will 4 december 2016 at 19:07

    Heerlijke verwenproducten voor mijzelf winnen.
    Ik vind dat ik dat mag vinden, omdat ik na een zware herseninfarct, weer bijna helemaal de oude ben geworden. Lekker mijzelf verwennen met goede producten, dat is wat ik nu wil.
    Graag doe ik mee.

    Graag doe ik mee.

  • Avatar van Fleur
    Reply Fleur 4 december 2016 at 14:37

    Heel graag doe ik mee aan deze te gekke winactie. Ik ben trots op mezelf omdat ik na veel tegenslag er weer bovenop aan het krabbelen ben, wat met vallen en opstaan gaat. Ik ben er nog niet maar werk er wel hard aan.

  • Avatar van Nicole Ostermann
    Reply Nicole Ostermann 4 december 2016 at 11:50

    Na 20 jaar hard te hebben gewerkt met vaak buitenlandse trips en lange uren, heb ik besloten om het roer om te gooien en mijn been op te zeggen om mij te verdiepen in een nieuwe studie waar ik mijn creativiteit verder kan ontwikkelen. Als midden 40 terug tussen de studenten en geen inkomen meer… Een hele stap maar ik vind het geweldig dat ik de stap heb durven zetten. Daar ik wat moet besparen op oa luxeproducten zou ik dolgraag deze set winnen!

  • Avatar van Sabrina
    Reply Sabrina 3 december 2016 at 23:02

    Wat een mooi pakket! Ik ben trots op mezelf dat ik het ook zonder antidepressiva kan. Maar dat blijft moeilijk. .. Ik volg like en deel ook!

  • Avatar van Lianne van der Vinne
    Reply Lianne van der Vinne 3 december 2016 at 18:37

    Ik ben trots op mezelf omdat ik straks in januari dan toch eindelijk de stap ga nemen en op mezelf ga! Het heeft eigenlijk nooit gekund, en het gaat nog geen makke worden. Maar ik doe t toch!

  • Avatar van Yvon
    Reply Yvon 3 december 2016 at 16:16

    Trots ben ik op mijn zoon die ondanks zijn beperking steeds meer dingen zelf kan. Maar ik ben ook trots op mezelf dat ik gestopt ben met roken. Ik was altijd bezig met verzorgen, maar zorgde niet goed voor mezelf. De eerste stap is gezet, ik ben al 2 maanden “clean”. Mijn huid kan natuurlijk wel een oppepper gebruiken.

  • Avatar van Marije
    Reply Marije 2 december 2016 at 21:25

    Ik ben trots op mezelf omdat ik alle ballen in de lucht weet te houden qua kinderen, werk en huishouden…ik denk dat ik het best goed doe

  • Avatar van Clau-dya
    Reply Clau-dya 2 december 2016 at 14:15

    Ik ben heel trots dat ik mijn 2 dochters alles kan geven aan aandacht en tijd wat ik zelf in mijn jeugd gemist heb.

  • Avatar van Sandra
    Reply Sandra 2 december 2016 at 12:49

    Vorige week stond ik met mijn blog over mijn zoon Antonio in de krant. Hij “heeft” een vorm van autisme. Ik ben best wel trots dat de krant mijn verhaal goed genoeg vond om te publiceren :-)

  • Avatar van Sophia
    Reply Sophia 2 december 2016 at 10:23

    Ik ben trots op mezelf omdat ik ondanks mijn bekkenklachten tijdens mijn zwangerschap toch elke dag het beste ervan probeer te maken met mijn zoontje. In maart verwachten ik en mijn vriend ons 2de jongetje en dan zijn de antiverouderingscremes echt een musthave en heel veel koffie haha.

  • Avatar van Marja
    Reply Marja 1 december 2016 at 22:59

    Volgens mijn man en kinderen mag ik trots zijn op mezelf, maar ik vind dit lastig. Maar we zijn als gezin door moeilijke tijden gegaan en toch hwint dan de liefde voor elkaar. Echt wel om trots op te zijn

  • Avatar van Anneliese de Waal
    Reply Anneliese de Waal 1 december 2016 at 20:37

    Ik doe heel erg graag mee, prachtige producten, zou erg fijn om deze te mogen gebruiken.

  • Avatar van Rianne
    Reply Rianne 1 december 2016 at 18:34

    Ik gun dit mezelf omdat mijn huid heel veel te lijden heeft gehad sinds dat ik 6,5 jaar geleden ziek ben geworden. Door het gebruik van medicijnen is mijn huid lang niet meer zo mooi als dat deze vroeger was, en ik zou juist weer eens zo willen stralen net als vroeger!

  • Avatar van Katia
    Reply Katia 1 december 2016 at 13:01

    Ik ben trots op mezelf dat ik mezelf na jaren op plaats nr 3 plaatste. Nu weer op plaats n1 sta. Ik ben niet alleen vrouw van en mama van maar vooral mezelf .

  • Avatar van k v kammen
    Reply k v kammen 1 december 2016 at 12:00

    Ik ben trots op mezelf omdat ik in 3 maand tijd 6 kilo ben kwijt geraakt

  • Avatar van Mar
    Reply Mar 1 december 2016 at 11:02

    Ik ben stiekem wel trots dat het me is gelukt om de lat een beetje lager te leggen. Dit valt voor mijn persoonlijkheid zeker niet mee, maar ik merk dat ik al enkele succesjes bereikt heb.

  • Avatar van Renée
    Reply Renée 1 december 2016 at 11:00

    Ik en trots op mijn vriendin, omdat ze een nare scheiding achter de rug heeft en zich met de kindjes er heel moedig doorheen slaat.

  • Avatar van Jeanne
    Reply Jeanne 1 december 2016 at 10:58

    Ik doe mee voor mijn moeder. Ik ben trots op haar voor wat ze allemaal voor de kinderen heeft gedaan en nu het huishouden runt terwijl mijn vader niet veel meer kan.

  • Avatar van Margo
    Reply Margo 1 december 2016 at 10:56

    Ik ben trots op mijn vriendin die ondanks MS de alppe d’huzes gelopen heeft om geld in te zamelen voor deze ziekte.

  • Avatar van Bea
    Reply Bea 1 december 2016 at 10:54

    Ik heb in 2 jaar tijd mijn vriend leren kennen, chemo gehad en zit nu midden in een verhuizing. Ik ben trots, zo niet blij dat ik dit allemaal doorstaan heb.

  • Avatar van Anne-Wil Kraan
    Reply Anne-Wil Kraan 1 december 2016 at 09:49

    ik heb gisteren na best wel wat gedoe eindelijk mijn diploma mbo 2 helpende kunnen ophalen, ben er heel erg blij mee.

  • Avatar van Marjolein van Veen
    Reply Marjolein van Veen 30 november 2016 at 22:40

    Ben inmiddels al vier maanden trotse mama van Roos, het is heerlijk met een lief kleintje erbij maar de vermoeidheid wordt ineens af en toe zichtbaar als ik sochtends vroeg in de spiegel kijk, zal deze verzorgingsset me helpen? Dan ga ik in elk geval met hele frisse blik de feestdagen in en het nieuwe jaar tegemoet!

  • Avatar van Claudia Diependaal
    Reply Claudia Diependaal 30 november 2016 at 19:37

    Hoi hoi,

    Ik ben heel trots op mezelf. Ik heb Secundaire Progressieve MS en sta positief in het leven.

  • Avatar van Marian
    Reply Marian 30 november 2016 at 19:18

    Ik doe mee voor mijn moeder. Ze staat altijd voor ons klaar, past op de kinderen, noem maar op. Zou leuk zijn om haar te mogen verwennen met deze mooie en goede producten. Ze is deze maand ook 2 x oma geworden, een erg leuke afsluiting van een wat minder jaar. En het jaar kan nog mooier worden afgesloten ;-)

  • Avatar van AngeliqueOpDenVelde
    Reply AngeliqueOpDenVelde 30 november 2016 at 16:15

    Olaz is echt heel fijn, ik heb er een BBcream van ….Waar ik trots op ben ? 40 Jaar geleden heb ik een hele nare vliegreis mee gemaakt, sindsdien nooit meer durven vliegen.
    Maar nu heb ik na een anti vliegangst cursus toch maar mooi een paar keer gevlogen, zelfs in een sportvliegtuigje en naar Turkije,
    Voor een ander is het misschien niks, maar voor zo’n angsthaas als mij toch heel wat en daar ben ik best trots op

  • Avatar van Inge Van den Bempt
    Reply Inge Van den Bempt 30 november 2016 at 15:25

    Ik ben trots op mijn vriendin die heeft gekozen om een bewust alleenstaande mama te worden!

  • Avatar van Jealy van den Aker
    Reply Jealy van den Aker 30 november 2016 at 15:19

    Ik zou heel erg graag mee willen doen voor mijn moeder!! Zelf ben ik (slechts) 16 jaar oud en ondanks dat ze het superdruk heeft is ze er altijd voor mij. Tijdens de feestdagen zou ik daarom graag zo’n mooi cadeautje aan haar willen geven om duidelijk te maken dat ik dat echt wel waardeer!

  • Avatar van El
    Reply El 30 november 2016 at 14:26

    Graag!!! Ik ben trots op mijzelf omdat ik bijna 20 jaar full time voor mijn (nu helaas) overleden ouders heb gezorgd en dat nu doe voor mijn man (terwijl ik zelf ook ziek ben)

  • Avatar van Henrieke
    Reply Henrieke 30 november 2016 at 13:38

    Wat een heerlijk pakket geef je weg! Ik begin tot mijn grote afschuw ook lijntjes in mijn gezicht te krijgen en zou hier dus dolblij mee zijn.
    Ik ben trots dat ik eindelijk ben begonnen met mijn rijlessen en vorige week haalde ik bij de eerste poging mijn theorie-examen. Ik zag er nogal op om te beginnen met rijlessen en de eerste les bracht ik mijn instructeur misschien wel gehoorschade toe maar ik ben trots dat ik toch bezig ben. :-)

  • Avatar van wendy
    Reply wendy 30 november 2016 at 12:02

    Doe graag mee voor mijn lieve mama die er altijd voor mij, hopelijk mag ik dit voor haar winnen ze heeft erg veel last van rimpels en hangende wangen dus dit mooie pakket zou zeer goed uitkomen voor haar.

  • Avatar van Sharon
    Reply Sharon 30 november 2016 at 11:50

    Ik ben onwijs trots op mezelf! Dit jaar besloten dat ik toch een HBO-diploma wil halen, ook al werk ik nagenoeg fulltime en ben ik moeder van 2 kleuters. En weet je wat? Het lukt allemaal nog ook!

  • Avatar van Claudia de Kok
    Reply Claudia de Kok 30 november 2016 at 11:43

    Mijn zus heeft mij een keer gered op vakantie, ik zat zonder verblijfplaats door overboeking en was helemaal alleen, mijn zus heeft toen vanuit NL geregeld dat ik alsnog een kamer geboekt kreeg en mijn bezoek toch plezierig is verlopen, familie is onmisbaar!

  • Avatar van Diana Van os
    Reply Diana Van os 30 november 2016 at 11:26

    ik ben super trots op mezelf , ik zit in een jaar in ee depressie en ik ben mantelzorger van mijn man die vorig jaar een hartstilstand heeft gehad . En ik heb nog 2 pubers in huis die heel de dag ruzie maken . Ik heb nooit geen tijd voor mezelf .

  • Avatar van Rachel
    Reply Rachel 30 november 2016 at 11:20

    Mijn lieve mama staat altijd voor mij en anderen klaar en dat vind ik een prachtig gebaar. Zij haalt het beste in mij naar boven en kan zich in de keuken & in het huishouden echt uitsloven. Ze laat bij ieder woord, gebaar en knuffel haar onvoorwaardelijke liefde blijken en gevraagde of ongevraagde adviezen zal ze mij altijd aanreiken. Ze kan uitstekend klussen en bespaart mij als studente veel geld, ik vind haar daarom een echte liefdes held. Olaz is haar favoriete verzorgingsmerk, goede kwaliteit en een zachte huid is Olaz’ kenmerk. Hopelijk mag ik mijn mama een Olaz Regenerist verzorgingspakket geven, want zij is de allerliefste in mijn leven! :-)

  • Avatar van Georgia
    Reply Georgia 30 november 2016 at 09:27

    Dat zijn mooie pakketten!!! Ik ben best trots op mezelf dat ik na 20 jaar nog steeds minimaal 3 uur per dag aan reistijd volhou op mijn werkdagen, naast een gezin met een adolescent en een kleuter in huis. Het wordt nu toch wel wat zwaarder nu de 45 is gepasseerd, dus een pakket om er stralend uit te blijven zien is zeer welkom ;-)

  • Avatar van jacqueline
    Reply jacqueline 30 november 2016 at 06:19

    Prachtige producten heeft Olaz ik ben fan van jullie merk.
    Sta altijd open om eens wat nieuws te mogen proberen.
    Mijn leeftijd is de vijftig gepasseerd dus zou ik dit heel graag willen testen.
    Hele fijne dag XXX

  • Avatar van Cabbitch
    Reply Cabbitch 30 november 2016 at 01:33

    Mijn dochter is nog wat jong voor deze oil of Olaz lijn, dus die hou ik lekker zelf, maar ben wel ape trots op haar dat ze de moed gevonden heeft en het lef toont om in deze huidige tijd een eigen bedrijf te starten en daar 200% voor te gaan. Natuurlijk (onder)steunen we haar in die keuze, maar ze is er van overtuigd dat ze er met hard werken een succes van kan maken!

  • Avatar van Tineke
    Reply Tineke 30 november 2016 at 00:21

    Ik moet nog een beetje leren om trots op mezelf te zijn denk ik.
    Maar ik ben wel een trotse oma en mijn kleinzoon van bijna 2 knuffelt natuurlijk graag met een oma met een zacht en geurig huidje !

  • Avatar van Inge Groenen
    Reply Inge Groenen 29 november 2016 at 22:54

    Mijn moeder staat altijd voor mij klaar
    en daarom verdient zij een verwengebaar.
    Met een Olaz Regenerist verzorgingspakket
    wordt zij echt in het zonnetje gezet
    beleeft zij veel verwen- en ontspanpret!

  • Avatar van Donja
    Reply Donja 29 november 2016 at 22:24

    Ha die Desiree,
    Wat een fijne actie! Hoef er geen moment over te twijfelen, want doordat we nu al bijna een jaar aan het verbouwen zijn en elk vrij uurtje daarvoor nodig was, heb ik mijn 40 plus huidje een beetje verwaarloosd.. Over ruim een week kan de vlag uit; we kunnen langzaam aan onze intrek nemen ennnnn … heb ik weer wat meer broodnodige tijd voor mezelf! :-) Liefs

  • Avatar van Ann-Sophie
    Reply Ann-Sophie 29 november 2016 at 22:05

    Supertoffe actie!
    Ik wil dit graag winnen & schenken aan m’n mama. Ze werkt al haar hele leven erg hard, en nu is ze ook een fantastische oma voor ons dochtertje!
    Zelf zou ze dit nooit kopen, dus dit is mischien wel dè uitgelezen kans om haar eens goed te verwennen !

  • Avatar van anouk schuurman
    Reply anouk schuurman 29 november 2016 at 21:59

    heerlijk voor mijn schoonmoedertje het is haar zo gegund staat altijd voor iedereen klaar een verwencadeautje voor haar zu top zijn

  • Avatar van Corine
    Reply Corine 29 november 2016 at 21:50

    Ik wil graag meedoen! Mooie producten. Ik zou het pakket graag delen met mijn moeder. Zo’n luxe huidverzorging is echt een verwenmomentje.

  • Avatar van Tamara
    Reply Tamara 29 november 2016 at 21:33

    Ik heb al bijna tien jaar last van een chronische depressie en ondanks alles ben ik met het laatste onderdeel van m’n studie fysiotherapie bezig en sta op het punt van afstuderen. ik moet me maar eens aanleren dat dat niet vanzelfsprekend is en dat ik daar trots op mag zijn (ook al ben ik dat niet).

  • Avatar van Noor
    Reply Noor 29 november 2016 at 21:03

    Toffe actie weer! Ik wil dit pakket graag winnen om het aan mijn beste vriendin Claudia te geven. Na alles wat ze samen met mij en door mij heeft ondervonden staat ze nog steeds elke seconde van elke dag voor me klaar. Ik ben vooral ontzettend trots op haar dat ze in nog geen 2 jaar tijd is doorgegroeid tot een fantastische adviseur en dat ze in deze jaren ondanks flinke tegenslagen zo heeft doorgezet. Ik vind haar een echte power-vrouw en ik hoop dat ik haar met kerst mag verrassen met dit prachtige geschenk!

    • Avatar van Claudia
      Reply Claudia 29 november 2016 at 21:07

      Noooor!!! Wat is dit ontzettend lief van je!!! Traantje hoor! Hou van jou ?

  • Avatar van lisanne bons
    Reply lisanne bons 29 november 2016 at 21:01

    Ik ben zo trots op mijn dochter. Ik zat op gesprek bij haar juf en ik kreeg zoveel mooie dingen over haar te horen
    Op zo’n moment ben ik zo blij op wat ik in mijn uppie zo’n mooi bijzonder en lief mensje heb grootgebracht.

    En als ik vervolgens hoor dat iedereen verbaasd is over hoeveel leuke dingen wij doen. Dan ben ik echt trots. Ik zit nl op bijstandsniveau maar ik heb geleerd om creatief te zijn.

    Dus vandaar dat ik wel zo’n fijn pakket wil winnen

  • Avatar van cobi
    Reply cobi 29 november 2016 at 20:43

    Mijn huid is wel mn grootste trots als ik bij een schoonheidsspecialiste kom vragen ze altijd wat ik kom doen ;-) maar ik moet natuurlijk wel doen om dat te behouden nu we richting de 40 gaan

  • Avatar van YuStSoMe
    Reply YuStSoMe 29 november 2016 at 20:21

    Allereerst bedank ik je weer voor een mooi artikel. Ik wist nog niet van deze lijn, dus weer wat ontdekt.
    Ten tweede zou ik graag mee willen doen voor mijn vriendin Miss C. We hebben samen 8 maanden lief en leed gedeeld in de traumagroep. Zij wilde graag een zus en ik zocht een vriendin… en we hebben nog steeds contact. Miss C is erg onzeker over haar huid en vind zich vaak niet mooi. Ik hoop dat dit haar weer ‘houden van jezelf’ kan geven. Klein stapje om te zetten.

  • Avatar van Lies
    Reply Lies 29 november 2016 at 20:14

    Ik ben ontzettend trots op het feit dat ik meteen na mijn studie een goede echte baan gevonden heb waarin ik mijn werkervaring én mijn studie (nooooi verwacht) kan combineren! Daarnaast ben ik heel dankbaar voor alle lieve mensen in mijn omgeving, vooral mijn opa en oma! Dat zij er zijn in de rol die ze nu hebben, betekend echt de wereld voor me!

  • Avatar van Heidie van der Steeg
    Reply Heidie van der Steeg 29 november 2016 at 20:14

    Ik wil het pakket graag winnen voor mijn schoonmoeder. Niet alle schoonmoeders zijn, zoals je soms wel eens denkt als je van die verhalen hoort, draken! Die van mij is heel aardig. En ik vind het geweldig dat zij al sinds de oudste een half jaar is (zolang bleef ik zelf thuis) elke maandag op de kinderen past. Zelfs nu de jongste enkele maanden geleden 4 is geworden en naar school gaat, wilden ze toch nog graag de kinderen tussen de middag en na school opvangen op maandag. Daar zijn we heel erg blij mee. Dus ik vind dat ze zo’n mooi pakket verdiend. Alleen neem ik er misschien wel stiekem de dagcrème met SFP factor 30 voor mezelf eruit…. die zijn moeilijk te vinden dagcrèmes met hoge factor. Aangezien ik heel snel pigmentvlekken in mijn gezicht krijg, zou die voor mezelf super zijn (vindt ze vast niet erg, als ik die voor mezelf houd)

  • Avatar van Aniek
    Reply Aniek 29 november 2016 at 19:40

    Ik ga mijn moeder hier blij mee maken.

  • Avatar van Susan
    Reply Susan 29 november 2016 at 19:24

    Ik doe mee voor mijn mama omdat ze vaak last heeft van een droge huid maar zichzelf nooit iets gunt en altijd eerst aan anderen denkt.

  • Avatar van Sharon/Sjerren
    Reply Sharon/Sjerren 29 november 2016 at 19:20

    Ik zou lekker heel egoïstisch voor mezelf mee doen want ik ben zeker trots op mezelf. Voor al het knokken wat ik afgelopen jaar heb gedaan. Heb moeten dealen met een zware relatiebreuk, de diagnose borderline en depressie wat maakt dat het soms extreem moeilijk was om door te gaan en vele vriendschappen zien vergaan omdat ze niets meer van me nodig hadden. Nu kies ik voor mezelf, en alleen voor mezelf. Ben inmiddels aan het verhuizen voor een frisse start en aan dat andere wordt wekelijks intensief gewerkt. Wat is er dan mooier als goed in je vel zitten in een vel wat ook goed om mij zit?! :D

  • Avatar van femketje
    Reply femketje 29 november 2016 at 19:13

    nice ik doe graag mee voor mijn pleeg-schoonmoeder. haar man ligt al weken lang in het ziekenhuis en ik zou haar graag verassen met dit pakket!

  • Avatar van Annette
    Reply Annette 29 november 2016 at 18:50

    Heerlijk, ik doe graag mee, ik houd van de producten van Olaz. Ik ben het meest trots op mijn twee kanjers van kids (open deur, ik weet het) maar we hebben het voor het grootste deel van hun leven met zijn 3-tjes moeten rooien en als ik dan nu zie wat een mooie fijne jong-volwassenen het zijn ben ik daar enorm trots op. Dat hebben we toch mooi maar even gedaan met elkaar. Dus….trots op mijn kanjers.

  • Avatar van saskia muller
    Reply saskia muller 29 november 2016 at 18:03

    ik ben trots op mijn moeder, aan wie ik het pakket ook zou geven. zij is nu 65 jaar. heeft een pittig leven gehad, verkeerde man uitgekozen, nooit geklaagt altijd maar doorgaan. altijd hard gewerkt voor weinig geld. zelfs met zware hernia, niet klagen. nu is ze heel erg ziek. sinds 2008 hart en vaat patient. daarbij kwam diabetes en nierfalen en sinds een jaar nu ongeneeslijke slokdarmkanker. maar ze houd vol en ze overleeft het allemaal en dat zonder geklaag of gemopper. ik ben zo trots op haar dat ze dit allemaal doorstaat en door blijft gaan en ons nergens mee lastig wil vallen. ze verdient een verwennerijtje en dat is dit zeker voor haar. door de bestraling is haar huid best aangetast, dus die kan wel een oppepper gebruiken

  • Avatar van Grietje
    Reply Grietje 29 november 2016 at 17:31

    Ik doe graag mee zelf ben ik trots dat ik na mijn scheiding uit de bijstand gekomen door alle schoonmaakbaantjes aan te nemen.En nu ben ik zover dat ik helemaal van niemand afhankelijk meer ben.Daar ben ik best trots op.

  • Avatar van Jan
    Reply Jan 29 november 2016 at 17:20

    Ben erg benieuw naar dit product en wat het effect op mijn huid zal zijn.

  • Avatar van Nancy van Heck
    Reply Nancy van Heck 29 november 2016 at 17:09

    Ik doe graag mee mijn gevoelige droge huidje kan wel een goede verzorging gebruiken. Vooral met deze koude gure dagen.

  • Avatar van Diny
    Reply Diny 29 november 2016 at 17:08

    Super mooie actie!! Ik doe graag mee. Ik ben door mijn ziekte deels afgekeurd en doe daarom vrijwilligerswerk.
    Het is heel leuk om oudere mensen te bezoeken zodat ze minder eenzaam zijn. Heb kort geleden een 80jarige
    dame geholpen om met een tablet om te gaan en dat is zo dankbaar werk. Ik ben trots dat ik een paar mensen
    meer plezier in het leven kan geven.

  • Avatar van Lieke van Veen
    Reply Lieke van Veen 29 november 2016 at 16:53

    Ik zou graag mee doen voor deze 3-zone crème.
    Ik ben trots op mezelf omdat ik al een hele lange tijd op zoek ben naar werk en omdat ik ondanks alle afwijzingen maar door blijf gaan. Ik heb vorige week eindelijk na lang solliciteren een sollicitatiegesprek gehad bij Media Markt maar dit is helaas niks geworden. Donderdag heb ik een sollicitatiegesprek bij Bagels & Beans, dus ik hoop dat dit wel gaat lukken en dat ik eindelijk een baan heb. De aanhouder wint zullen we maar zeggen :)
    Ik volg je al een tijdje op facebook (lieke van veen) en heb dit bericht geliked en gedeeld.

  • Avatar van hillybillybeauty
    Reply hillybillybeauty 29 november 2016 at 16:35

    Wow, wat een mooi pakket zeg! Ik doe graag mee voor mijn ( bonus ) moeder. Ik ben trots op haar omdat ze zo ontzettend veel voor anderen doet en zichzelf een beetje wegcijfert. Haar vader ligt slecht, en ze gaat bijna dagelijks daarheen. Ook hebben zij ( en mijn vader ) een vriend van mijn broertje in huis wonen. Die studeert hier in de buurt, maar heeft nog geen woning. Ze passen vaak op en we kunnen vaak aanschuiven om mee te eten. Zij verdient het!

  • Avatar van Britt
    Reply Britt 29 november 2016 at 16:31

    Ik ben trots op mezelf, omdat ik na een lange, moeizame periode van veel verdriet en moeilijke momenten toch een groot stuk vooruitgang heb geboekt met betrekking tot het overwinnen van Anorexia. Stom, verdriet, teleurstellingen en nog meer verdriet, maar met hulp van een hele lieve familie en vrienden, ben ik er stukje bij beetje al een groot stuk overheen gekomen. Het zal altijd een stukje bij me blijven en moeilijk kunnen zijn, maar juist omdat mijn moeder al vanaf het begin de hoop erin hield, heb ik dat uiteindelijk ook kunnen doen. Ik ben daarom trots op mezelf, om naar haar te luisteren, maar ook zeker heel erg trots op haar, waardoor ik vind dat we samen heel erg graag van dit mooie pakket kunnen genieten.

  • Avatar van Loes | Gewoon iets met Loes
    Reply Loes | Gewoon iets met Loes 29 november 2016 at 16:29

    Ik doe heel graag mee! Afgelopen maandag ben ik voor het laatst naar de orthopeed geweest. Begin dit jaar heb ik een ski-ongeluk gehad waarbij mijn kruisband was afgescheurd, mijn binnensteknieband op een haar na was afgescheurd en als klap op de vuurpijl zat er ook nog een breuk in mijn onderbeen. Maanden heb ik in een brace gelopen en het herstel ging totaal niet zoals het zou moeten (kennelijk reageert mijn lichaam slecht op ‘letsel’). Ik ben dus ook al zo lang bij de fysiotherapeut aan het trainen om lichamelijk weer 100% te worden. Afgelopen maandag bij de orthopeed werd me verteld dat het indrukwekkend was hoe mijn beenspieren momenteel zijn, omdat het niet makkelijk is om met zo’n knie intensief te trainen. Mijn fysio zegt dat ik me voor 300% inzet en dat ik er helemaal zelf verantwoordelijk voor ben. En als klap op de vuurpijl kon ik maandagavond 10 minuten achter elkaar hardlopen. Daar ben ik dus ontzettend trots op, want ondanks dat het nog geen 100% is qua herstel, en het dat ook nooit zal worden waarschijnlijk, laat ik me niet tegenhouden om gewoon te doen wat ik wil! En dat heeft veel bloed, zweet en tranen gekost.

  • Avatar van Anne-Marie
    Reply Anne-Marie 29 november 2016 at 16:21

    Wat een mooi pakket! Ik ben trots op mijzelf omdat ik de afgelopen 9 maanden bijna 50 kilo ben afgevallen. Een fantastisch gevoel en eigenlijk alleen maar voordelen. Ik ben gewoon Anne-Marie 2.0 geworden en intens gelukkig. Enig nadeel: ik zit wat ruimer in mijn vel…en dat geldt ook voor mijn gezicht. Goede huidverzorging (ook omdat ik nu eenmaal geen 20 meer ben…) is dan ook een must. Daar komt de Olaz set dus wel van pas.

  • Avatar van Herma
    Reply Herma 29 november 2016 at 16:01

    Ik zou heel erg graag mee willen doen voor Joyce Sandee(www.joyceelise.nl). Heeft deze maand bijna 12.000 bezoekers op haar blog gehad! Ze is er heel enthousiast en serieus mee bezig, ben ook erg trots op haar . Zou haar graag willen verrassen!!

  • Avatar van van erum maria louisa
    Reply van erum maria louisa 29 november 2016 at 15:50

    ik zou heel graag willen meedoen voor de huid produkten

  • Avatar van Saskia Munneke
    Reply Saskia Munneke 29 november 2016 at 15:13

    Al jaren gebruik ik Olaz en daar ben ik erg tevreden over. Mijn huid heeft vanwege mijn bindweefselziekte een goede verzorging nodig dus met deze producten zou ik dolblij zijn!

  • Avatar van maris
    Reply maris 29 november 2016 at 15:10

    trots op mijzelf omdat ik 1 jaar geleden bevallen ben van mn dochtertje. Zij lag in stuit en tegen alle adviezen in heb ik zelf een stuitbevalling gedaan… geen draaisessies of keizersnedes.
    Achteraf waren alle artsen etc erg trots op mij.

  • Avatar van Irene Niec
    Reply Irene Niec 29 november 2016 at 14:38

    Heel graag maak ik kans op dit fijne pakket voor mijn schoondochter Caroline, die ondanks dat ze het zelf erg druk heeft, altijd voor me klaar staat, no matter what

    • Avatar van Marijke Grutter
      Reply Marijke Grutter 29 november 2016 at 15:08

      Ik zou dit pakket heel graag aan mijn moeder geven. Ze heeft de afgelopen jaren veel te verduren gehad met huidkanker met als gevolg bestralingen en operaties. Het gaat nu gelukkig weer goed en ik ben trots op haar hoe ze ermee omgaat. De gevolgen zijn zichtbaar bij haar neus, iets waar ze nog wel aan moet wennen. Maar dat komt goed!! Daarom lijkt me dit verwenpakket van Olaz een perfect steuntje in de rug!! Ik gun het haar enorm.

  • Avatar van Jose M
    Reply Jose M 29 november 2016 at 14:22

    eigenlijk ben ik best een beetje trots op mezelf… 13 jaar geleden stapte ik voor het eerst een verpleeghuis binnen -net afgestudeerd aan de PABO- en daar kwam het gevoel ‘oh jee…. ik heb de verkeerde opleiding gedaan’… een gevoel van thuiskomen bekroop me. Toch heb ik 13 jaar met veel plezier voor de klas gestaan… maar ga per 1 januari toch mijn hart volgen en ga aan een omscholingstraject beginnen. Erg spannend!

  • Avatar van Anita Diepeveen
    Reply Anita Diepeveen 29 november 2016 at 14:08

    Ik ben er trots op dat ik zoveel vechtlust heb.
    Door de ziekte van Crohn en allerlei complicaties, heb ik al vaak op de intensive care gelegen.
    Daarna volgt altijd een lange tijd van revalideren en in ben zo blij dat ik het gered heb

  • Avatar van yasmin
    Reply yasmin 29 november 2016 at 13:58

    Aah dit setje wil ik voor mijzelf winnen. Niet alleen mijn buitenkant maar ook mijn binnenkant mag wel weer gaan stralen :-)

  • Avatar van jacqueline
    Reply jacqueline 29 november 2016 at 13:55

    Super gezellig doe graag mee!

  • Avatar van Mattie
    Reply Mattie 29 november 2016 at 13:44

    Het zou heerlijk zijn om deze producten uit te mogen proberen
    Om zo een vernieuwde huid te genereren
    Helemaal in deze tijd van het jaar
    Dan ben ik straks voor de lente weer helemaal klaar

  • Avatar van safiye erdogan
    Reply safiye erdogan 29 november 2016 at 13:28

    zou te gek zijn ! ik ben gek op Olaz! Ik zou mezelf lekker verwennen want ben er trots op dat ik eindelijk de grote stap heb durven nemen om van werk te veranderen! ben ook niet meer de jongste maar het was nu of nooit. Na bijna 18 jaar bij dezelfde werkgever is dat nogal eng, maar geen seconde spijt gehad want ik was daar gewoon niet gelukkig meer!

  • Avatar van EBRU BALCOVA
    Reply EBRU BALCOVA 29 november 2016 at 13:25

    super feel good producten!
    Ik ben trots op mezelf daar ik eindelijk mijn rijbewijs heb gehaald..heb wat faalangst en voel me altijd onzeker, maar het is dus eindelijk GELUKT.

  • Avatar van Joyce
    Reply Joyce 29 november 2016 at 13:25

    Ik ben trots op mezelf! Op mijn lijf, omdat het alles stormen van een IVF-traject kan doorstaan.
    Mijn huid een beetje extra verwennen kan doordoor geen kwaad! :) ♡

  • Avatar van Nelleke
    Reply Nelleke 29 november 2016 at 13:22

    Wat een prachtig pakket! ?
    Ik gun het mezelf en ben echt trots op mezelf (wauw, spreek ik dit echt uit?!)
    Trots omdat ik nog steeds gemotiveerd blijf om (ondanks mijn PCOS en tegenslagen) toch af te vallen en mezelf gewoon fitter en zelfverzekerder te voelen.
    Trots omdat ik mijn paniekaanvallen en straatvrees zelf heb overwonnen..dat ik mezelf weer aan de wereld mag en durf te laten zien.
    Trots omdat ik dit nu durf te delen en uit te spreken ?

    Wat een ontzettend leuke manier om mensen te laten reageren..alleen al door na te denken op wie of waarom je trots bent krijg ik echt een feel-good-bui!

    Liefs Nelleke ?

  • Avatar van Lifesabout
    Reply Lifesabout 29 november 2016 at 13:22

    Oh ja heel graag doe ik mee! Ik ben trots op het feit dat ik de laatste jaren alle tegenwind heb weten te doorstaan, maar je kunt het verdriet aan mijn gezicht zien. Rimpeltjes, een droge huid en kringen…tijd voor een oppepper!

  • Avatar van Priscilla
    Reply Priscilla 29 november 2016 at 13:19

    Dit pakket zou ik graag aan mijn moeder geven als ik zou winnen. Ik denk dat ik ’t zelf nog niet echt nodig heb, haha. Mijn moeder verdient dit pakket omdat ze de afgelopen maand intensief voor me heeft gezorgd omdat ik ineens erg ziek ben geworden. Hoewel ik niet meer thuis woon komt ze elke dag even op bezoek, haalt ze boodschappen voor me, gaat ze mee naar het ziekenhuis en laat ze mijn hond uit als ik dan zelf even niet kan (en mijn man aan het werk is). Uiteraard heb ik haar al heel vaak gezegd dat ik het ontzettend waardeer wat ze voor me doet maar zo’n cadeautje zou ze zeker leuk vinden.

  • Avatar van Nicole van E.
    Reply Nicole van E. 29 november 2016 at 13:14

    Ik zou deze graag willen delen met mijn moeder! Ik zit vol ideeën voor goede voornemens 2017, waaronder beter voor mijn huid en lichaam zorgen. Dit pakket zou een goed begin zijn :)

  • Avatar van Anne
    Reply Anne 29 november 2016 at 13:12

    Trots op mezelf! Dat ik een baan heb waar ik altijd van gedroomd hebt, al zorgt dat wel voor veel stress en slaapgebrek. En dus sinds enkele weken een rimpel (en waarschijnlijk wel meer, ik kijk niet meer)! Ik heb iets nodig om mezelf te beschermen! En dit klinkt geweldig!

  • Avatar van lottie
    Reply lottie 29 november 2016 at 13:03

    ik ben trots op mezelf, aangezien ik na jaren lang hard studeren EINDELIJK afgestudeerd ben!

  • Avatar van barbara
    Reply barbara 29 november 2016 at 12:55

    oil of olaz doet mij denken aan mijn mama

    zij had prachtige huid en smeerde altijd oil of olaz

  • Avatar van Tara
    Reply Tara 29 november 2016 at 12:00

    Ik zou het pakket delen met mijn moeder omdat wij allebei een rot begin van 2015 hadden namelijk: Ik heb gestruggeld met mijn angststoornis waar ik eerst de deur niet uit durfde maar daar nu steeds beter mee leert omgaan en de dagelijkse dingen weer oppak. Mijn moeder heeft vorig jaar een knie operatie gehad waar ze nog steeds pijn aan heeft en de brand in de snackbar van mijn vader dit jaar heeft er bij mijn beide ouders goed ingehakt maar ondanks deze tegenslagen zij wij toch door gegaan en is de snackbar weer heropbouwt en zo ook dus mijn ouders. Al met al een rot begin maar een heel sterk eind van 2015 voor ons allemaal. ;)

  • Avatar van Renske
    Reply Renske 29 november 2016 at 11:38

    Deze gun ik mezelf en mijn moeder omdat ik zojuist aangenomen ben bij mijn nieuwe baan!!

  • Avatar van Jolanda Bron
    Reply Jolanda Bron 29 november 2016 at 11:23

    Wow! Wat zal mijn hud stralen! ?

  • Avatar van Marange Krouwel
    Reply Marange Krouwel 29 november 2016 at 11:19

    Ik heb elke dag wel een feel good momentje. Als ik opsta en alles klaar maakt voor mijn twee kids, ze naar school breng en het huisje up to date heb. Ik heb de ziekte van Crohn, en niet de milde variant. Ik heb al een openbuik operatie gehad en elke dag is een struggle om zo “normaal” mogelijke leven te leiden. Maar ik doe het voor mijn kids. Zij verdienen het. ❤

  • Avatar van Regina Spierenburg
    Reply Regina Spierenburg 29 november 2016 at 10:58

    Whouww ik word heel enthousiast van deze vernieuwde Olaz regenerist 3 zone lijn.
    Vooral als ik de ingrediënten lees die jij schrijft.
    Hydratatie en anti veroudering is voor mij toch wel een must en daarom is het erg fijn dat deze producten van Olaz dat doen.
    Leuk dat je man mee smeert dat doet mijn man ook altijd met mijn creme’s hihi :)
    Waar ik trots op ben is dat ik ervoor gekozen heb om als alleenstaande moeder met mijn toen 1 jarige zoon in interne therapie te gaan in R’dam om zo mijzelf sterker, krachtiger en zelfverzekerder te maken en ervoor te zorgen dat ondanks mijn jeugd ik in staat was om mijn zoon een andere opvoeding te geven.
    En daarmee de cirkel te door breken van alle slechte dingen die ik heb ervaren in mijn jeugd.
    Nu jaren later kan ik zeggen dat mij dat goed is gelukt en ik een hele goede band heb met mijn zoon, getrouwd ben met een hele lieve man die mijn zoon vanaf zijn 2e jaar heeft opgevoed als zijn eigen zoon.
    Dit had allemaal niet mogelijk geweest als ik toen niet voor mijzelf had gekozen en daarmee voor mijn zoon.
    Dit is natuurlijk in een notedop uitgelegd maar daar ben ik het meest trots op.

  • Avatar van Astrid
    Reply Astrid 29 november 2016 at 10:50

    Zo’n lekkere luxe set huidverzorging kan ik me niet veroorloven, maar gun ik mezelf wel; winnen dus!

  • Avatar van Patricia
    Reply Patricia 29 november 2016 at 10:46

    Ik zou dit pakket heel graag willen winnen voor mijn moeder, omdat ik trots ben op een stap die ze onlangs heeft durven nemen. Ze is al heel lang te zwaar, maar ze heeft jarenlang niet naar de sportschool gedurft. Nu heeft ze een vrouwensportschool gevonden waar ze zich thuisvoelt en waar ze inmiddels 3 keer per week te vinden is! Ze beseft zich heel goed dat haar angsten op praktisch niks gebaseerd waren, maar dat maakt de stap natuurlijk niet kleiner. Ik merk dat ze meer zelfvertrouwen heeft gekregen en ik kijk uit naar de dag dat ze weer trots gaat zijn op haar lijf :)

  • Avatar van melissa
    Reply melissa 29 november 2016 at 10:38

    Ik ben trots op mezelf omdat we dit jaar van dichtbij het heftigste mee hebben gemaakt wat iemand maar kan meemaken (je vraagt een feel good story dus ga het niet verder uitdiepen). Ik ben trots op hoe we hiermee richting onze kinderen zijn omgegaan: open en eerlijk. we beantwoorden hun vragen eerlijk en zijn hierover op school ook open geweest. ik ben trots op hoezeer zij nu gegroeid zijn en hoe sterk ze zijn!

  • Avatar van Marijke
    Reply Marijke 29 november 2016 at 10:30

    Trots op mezelf omdat ik weer een gezond gewicht heb! Heerlijke producten, ik zou dit pakketje graag winnen!

  • Avatar van Tess
    Reply Tess 29 november 2016 at 10:21

    Leuke actie!
    Ik zou graag mee willen doen voor mijn zus! Ze is dag en nacht en in het weekend aan het werk om rond te komen nu ze op zichzelf woont. Soms stuurt ze foto’s dat ze enorme kringen onder haar ogen heeft en hier schrikken mijn ouders en ik heel erg van. Ik stelde vorige week voor om samen naar de schoonheidsspecialist te gaan, want met een mooie schone huid voel je je ook lekkerder! Maar ze gaf aan dat ze dit jaar nog maar 2 dagen vrij heeft en dan op bed wil gaan liggen om even bij te komen.
    Ik wil graag dit pakket voor haar winnen zodat ze zich thuis zelf nog goed kan verzorgen en zich wat beter zal voelen! :)

  • Avatar van leone
    Reply leone 29 november 2016 at 10:04

    Ik doe graag mee, ik ben namelijk zo trots op mijzelf. Einde 2015 ben ik gestopt met werken bij mijn vorige werkgever, ik was niet meer gelukkig. Ik dacht in no-time een nieuwe baan te vinden en weer happy te zijn, maar dat bleek niet zo. Een periode van onzekerheden volgde, waarin ik leerde over mijzelf, mijn kwaliteiten en talenten, mijn onzekerheden en mijn (on)vermogen om mijzelf te verkopen. Ik deed online cursussen, webinairs, skypegesprekken, sprak met recruiters, bureaus, oud-collega’s. ik leerde over mijn grenzen te gaan, dingen te vragen die ik eng vond en mijzelf voorop te stellen. twee keer was ik dichtbij een baan, maar werd het het toch niet. afwijzing, teleurstelling, uitkering: het kwam allemaal. Het had op mij een weerslag. ik verloor zelfvertrouwen, moest dingen doen die ik spannend vond, moest mij openstellen. Ik had stress en dat zag je goed, ik was grauw, dof haar, slechte huid, plekjes op mijn gezicht. Na een tijdje, geheel onverwacht, vond ik de plek waar ik nu ben. Het is goed hier, ik kan leren en ontwikkelen, zelf iets opbouwen en er weer wat van maken. Wat ik zocht, heb ik voor een groot deel gevonden. Werken maakt mij compleet. Je kan het ook zien, ik straal weer uit mijn ogen en voel me ertoe doen. maar mijn huid kan nog wel wat oppeppers gebruiken. De afgelopen periode heeft zijn sporen diep nagelaten. Ik zou mijzelf weer zo willen laten stralen als ik mij van binnen voel

  • Avatar van Lindsey Beljaars
    Reply Lindsey Beljaars 29 november 2016 at 09:52

    Ah klinkt als hele fijne producten. Bij deze doe ik heel graag mee aan de winactie!

  • Avatar van Marianne
    Reply Marianne 29 november 2016 at 09:51

    Ik ben trots op mezelf omdat ik 5 maanden geleden toen mijn moeder plots overleed op vakantie in het buitenland alle touwtjes in handen heb genomen om alles hier in nederland zo goed mogelijk te regelen.
    Dit heeft mij ontzettend goed gedaan en enorm geholpen met de verwerking.
    Een maand later onderging ik een zware operatie en ondanks de moeilijke periode die ik doormaakte ben ik vol voor mijn herstel gegaan.
    Ondanks alles wat er gebeurd is het afgelopen half jaar heb ik mijn leven zo veranderd en ben ik zo in het positieve gedoken dat het mij ook nog eens is gelukt om 30 kilo af te vallen en zelf een stuk gezonden en beter in mijn vel te zitten.
    2016 was absoluut het moeilijkste jaar van mijn leven maar ook het jaar met waarin ik mezelf enorm heb leren kennen en heb gezien hoe sterk ik ben.

  • Avatar van Riekie Bos
    Reply Riekie Bos 29 november 2016 at 09:09

    mijn lieve mamsie is de aller-aller-aller-liefste moeder die er is, ze is grappig, mal, gastvrij, hardwerkend, gul en staat voor iedereen klaar! De lieverd denkt vooral aan anderen en veel te weinig aan zichzelf en daarom waag ik graag een kansje voor haar. Zij verdient wel eens wat verwennerij.
    duim duim duim, fijne week en groetjes van Riekie

  • Avatar van Anita te Gussinklo
    Reply Anita te Gussinklo 29 november 2016 at 09:07

    Ik gun dit pakket mijn zus omdat ze altijd voor me klaar staat.
    Niets is haar te veel en daarom verwen ik haar graag.

  • Avatar van Jamey
    Reply Jamey 29 november 2016 at 09:06

    Klinkt heel fijn!

  • Avatar van Natascha Velthuis
    Reply Natascha Velthuis 29 november 2016 at 08:49

    Ik zou het graag willen winnen voor mijn zus.
    Ik ben ontzettend trots op haar. Zij heeft vorig jaar te horen gekregen dat zij suikerziekte heeft en sindsdien heeft zij haar hele leven omgegooid. Dat moest ook wel maar doe dat maar is! Een ander eet en leefpatroon met 4 opgroeiende kinderen en dat in je 1tje!
    Ik ben een trots zusje! ❤

  • Avatar van Nicole Clement
    Reply Nicole Clement 29 november 2016 at 08:45

    Ik ben trots op mezelf voor wat ik als alleenstaande al allemaal heb bereikt….maar dit was niet mogelijk geweest zonder mijn moeder! Zij staat steeds klaar om in te springen, de kat te verwennen als ik voor het werk naar het buitenland ga enz. Alhoewel ze midden 60 is, is ze ontzettend actief, vangt de 3 kleinkinderen alle dagen na school op en verwent mijn papa met haar lekkere kookkunsten. Bovendien ziet ze er nog altijd modieus, fris en jonger uit! Goede verzorgingsproducten vindt ze dan ook belangrijk. Dus graag geef ik haar dit pakket mocht ik dit winnen!!!

  • Avatar van Ling Choi
    Reply Ling Choi 29 november 2016 at 08:32

    Ik ben trots op mezelf dat ik ondanks mijn gehoorbeperking goed red in de maatschappij en veel doelen heb bereikt. Ik heb een mooi leventje en maak mijn dromen waar zoals reizen naar mijn droomlanden. Ik ben dol op gezichtsproducten en hoop op een portie geluk!

  • Avatar van croltje
    Reply croltje 29 november 2016 at 08:21

    ik heb vorige week een vast contract in the pocket gekregen waar ik keihard voor werk dus ben trots op mezelf
    en voor de feel good ga ik nu vaker na mn oma’s want die vinden het ook niks die donkere avondjes dus dan gaan we lekker aan de warme chocomelk en rummikub spelen :)

    fijne dag

    p.s. wat een prachtig pakket, shinen in de badkamer <3

  • Avatar van Sonja de Jager
    Reply Sonja de Jager 29 november 2016 at 07:51

    Daar hoef ik niet lang over na te denken,
    Ik zou mijn dochter graag zo’n Olaz pakket willen schenken.

    Omdat ik van haar hou en ontzettend trots op haar ben,
    Zij is namelijk de beste vrijwilligster die ik ken.

    Iedere vakantie en ieder vrij uur,
    Gaat zij voor de dieren door het vuur.

    In ons dorp, op de kinderboerderij,
    Maakt zij de dieren en bezoekers ontzettend blij.

    Geld ontvangt zij voor dit dankbare werk niet,
    Maar ik zie dat zij er volop van geniet.

    Ik waardeer dit enorm van haar,
    En wil dat graag kenbaar maken met dit gebaar.

    Dus mocht ik deze geweldige prijs winnen,
    Dan kan ik geen betere kandidaat dan mijn dochter verzinnen.

  • Avatar van Daniëlle
    Reply Daniëlle 29 november 2016 at 07:49

    Ik zou het graag voor mezelf willen winnen. Met een man die altijd van huis werkt, het opvoeden van 4 opgroeiende kinderen, een studie aan het volgen, veel voor de basisschool doen van de jongste 3, zou het heerlijk zijn om mezelf te verwennen met deze heerlijke crèmes.

  • Avatar van Maria
    Reply Maria 29 november 2016 at 07:42

    Ik heb deze hele maand al boodschappen gedaan zonder iets onnodigs te kopen!

  • Avatar van Marian Zw.
    Reply Marian Zw. 29 november 2016 at 07:39

    Prachtig dat rood van die verpakkingen. Ik loot graag mee voor mijn moeder. Ik vind he theel bijzonder dat ze al tientallen jaren voor twee mensen mantelzorger is, en daar drie keer in de week voor op de fiets gaat 11km heen en 11 km terug. Ze verdiend een extra kado, als waardering voor al deze zorg.

  • Avatar van elisabeth maria martina
    Reply elisabeth maria martina 29 november 2016 at 07:38

    mijn favoriete merk, al jaren

  • Avatar van Corry de vis
    Reply Corry de vis 29 november 2016 at 07:29

    Ik wil dolgraag mee loten
    Dus gooi mij maar in de hoge hoed
    dan komt het met mijn verzorging vast wel goed

  • Avatar van Lies
    Reply Lies 29 november 2016 at 07:17

    Ik ben trots op mezelf omdat ik augustus dit jaar een geweldig meisje ter wereld heb gebracht. Nu is het wel een beetje “mama tijd” :)

  • Avatar van gea
    Reply gea 29 november 2016 at 07:16

    Dit pakket zou mijn huidje goed doen. Ben trots op mijn 3 kinderen. Ook op mezelf. Na zware jaren, klimmen we iets uit het dal. Ga er niet uitgebreid op in,is moeilijk om dat kort op te schrijven. Wij hebben een trauma opgelopen door ex partner (was militair )

  • Avatar van Lisette Kleiweg
    Reply Lisette Kleiweg 29 november 2016 at 07:10

    Heerlijk, ik doe graag mee voor deze huidverwenlijn :)
    Trots ben ik op mezelf, want begin januari gestopt met roken en alle kilo’s die er aan kwamen heb ik er ditzelfde jaar ook weer af gekregen, dus ik mag een mooie (re) toekomst tegemoet zien( vooral een langere eigenlijk…)

  • Avatar van Heleen Teunissen
    Reply Heleen Teunissen 29 november 2016 at 07:00

    Ik zou mezelf wel willen verwennen met dit geweldige pakket van Olaz Regenerist omdat ik er nu al jaren in slaag -ondanks ernstige gezondheidsproblemen- positief in het leven te staan en om ook voor anderen nog iets te kunnen betekenen!

  • Avatar van Anja
    Reply Anja 29 november 2016 at 06:53

    Ik zeg dit niet makkelijk maar ik ben toch eigenlijk best trots op mezelf. Nadat de bibliotheek in ons dorp wegens bezuinigingen moest sluiten heb ik samen met een collega een ruilbibliotheek op gezet. En met succes. We hebben inmiddels ruim 2000 boeken en vele oude bibliotheekklantjes zijn dolblij met ons initiatief. Had nooit gedacht, maar wel gehoopt dat dit zo’n succes zou worden, maar onze inzet is beloond. Blije klanten, dat is waar we het voor doen. Hopelijk kunnen we in 2017 nog een stukje groter groeien.

  • Avatar van Anna
    Reply Anna 29 november 2016 at 06:37

    Ik doe mee voor mijn schoonmoeder, omdat ze altijd voor ons klaar staat..
    Facebook: An Na

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 29 november 2016 at 06:36

    Wauw, zo leuk!
    Prachtige producten!
    Ik doe graag mee met deze fijne winactie.
    Ben zeer benieuwd naar deze producten.
    Ik ben trots op mezelf omdat het me dit jaar is gelukt om een aantal kilo’s af te vallen.
    Ook ga ik nog even door omdat ik volgend jaar iets te vieren heb ;-)
    Dus wil ik er dolgraag iets slanker uitzien zodat ik dan iets moois aan kan doen.

    Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.