Beauty

GlamGlow Dreamduo (overnight transforming treatment)

11 januari 2017

glamglow dreamduo review
GlamGlow
staat vooral bekend als hèt celebrity-merk als het om gezichtsmaskers draait, maar het merk heeft meer heerlijke producten in het assortiment. Zo is helemaal nieuw het onlangs gelanceerde GlamGlow Dreamduo overnight transforming treatment. Het is een potje welke in twee delen is opgesplitst met in de ene helft een serum en in de andere helft een crème. De belofte? Een gehydrateerde, gladde en stralende ‘make-up ready’ huid in de ochtend. Dat moest ik natuurlijk uitproberen!

glamglow dreamduo review glamglow dreamduo review
De GlamGlow Dreamduo wordt geleverd in een zilveren doosje met holografische glans waarop allerlei informatie staat over het product en de ingrediënten. Ook is het opgeleukt met teksten als ‘hello sexy’ en ‘wake-up make-up ready!’, lekker catchy Amerikaans misschien maar ik vind het wel wat hebben naast de veelal serieuze en nogal saaie verpakkingen van andere huidverzorgingsmerken.

glamglow dreamduo review
glamglow dreamduo review

Het serum (dreamserum) is dus stap één na het reinigen van je huid. Je brengt een kleine hoeveelheid aan en laat dit even intrekken. Het belooft in je huid weg te smelten en er zit onder andere vitamine E, hyaluronzuur, groene thee extract, komkommerextract, zeewier, algen, verschillende fruitextracten, cafeïne, tarwekiemextract, glycerine en squalane in. Vooral veel hydraterende en verfrissende ingrediënten, vitamines en antioxidanten dus.

De kleur van het serum is wittig en heeft een parelmoeren glans. Qua textuur smelt hij inderdaad goed in de huid, maar dat zal ook vast komen door mijn droge huidje die erg aan hydratatie toe is deze tijd van het jaar. Het trekt snel in, laat de huid zacht en mat achter en zo ben je klaar voor stap twee.

glamglow dreamduo review
glamglow dreamduo review

De crème (dreamseal) breng je dus aan na het serum waarna je klaar bent met je avondroutine. Het belooft een verzorgende en hydraterende crème te zijn die de huid haar glans teruggeeft. Qua ingrediënten komen er echt heel erg veel overeen met het serum, alleen dan in een andere samenstelling waardoor deze formule net even wat voller is en duidelijk meer als een crème aanvoelt. Ook weer bomvol hydraterende, verzorgende en verzachtende ingrediënten, antioxidanten en vitamines. Wel zit er in beide formules silicionen en parfum, mocht je hier gevoelig voor zijn dan zeker even oppassen.

De kleur van de crème is grijs en glanzend en tijdens het aanbrengen voel je duidelijk dat dit een dikkere substantie heeft dan het serum. Wederom trekt het lekker vlot in, maar nu voelt de huid naderhand soepel en zacht maar mèt een subtiel voedend laagje. Het voelt bijna een beetje balsem-achtig, als je begrijpt wat ik bedoel? Voor iemand met een droge huid in ieder geval echt een prettige substantie.

glamglow dreamduo review

Natuurlijk zou ‘make-up ready’ opstaan heel erg fijn zijn en tijd schelen, maar het is toch echt belangrijk om je huid ook in de ochtend te reinigen. Maar waar is waar: als ik wat minder aan m’n principes zou vasthouden zou ik er zeker gelijk make-up over aan kunnen brengen. Mijn huid voelt namelijk in de ochtend heerlijk zacht, glad en gehydrateerd aan en na enkele avonden smeren zijn droogtevelletjes als sneeuw voor de zon verdwenen en na nog wat langer gebruik lijken ook hardnekkigere droogtelijntjes minder diep, lijkt mijn huid egaler en voelt mijn huid weer aan alsof het helemaal geen winter is. Zelfs een beetje alsof ik van alles heb gedaan aan behandelingen, maar dan gewoon even door dit product trouw te smeren. Yay! Eén kanttekening: als dit product in een pompje kwam zou ik nog enthousiaster zijn, aangezien dit niet alleen hygiënischer is maar ook al die mooie ingrediënten beter behoudt.

De GlamGlow Dreamduo overnicht transforming treatment is verkrijgbaar bij Parfumerie Douglas voor €49,95 (2x20ml). Aan wie zou ik dit product aanraden? Voor mede skincare-junkies met een drogere huid en bijvoorbeeld voor mama’s met gebroken nachten waarvan de huid wel wat extra’s kan gebruiken. Treat yourself!

Heb jij wel eens producten van dit merk geprobeerd? Ik ben hierdoor in ieder geval zeker benieuwd geworden naar meer :)

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
Dit artikel bevat product(en) die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf en een affiliate link.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 11 januari 2017 at 20:53

    Klinkt zo goed!
    Prachtige verpakking.

    Xoxo

  • Avatar van YuStSoMe
    Reply YuStSoMe 11 januari 2017 at 18:27

    Oh alleen al voor het sterretje wil ik het eens proberen! Het staart mij al zo lang aan in de winkel… en ja deze droge huid mag wel wat hydratatie hebben!

  • Avatar van jeapiebel
    Reply jeapiebel 11 januari 2017 at 14:00

    Wat klinkt dat positief zeg. Als ik je ervaring lees dan wil ik het zelf meteen gaan uitproberen. ;-)

  • Avatar van Liset - Beautydagboek
    Reply Liset - Beautydagboek 11 januari 2017 at 13:33

    Goh, ik had niet verwacht dat ik zo enthousiast zou zijn na het lezen van de review. De maskers leken nogal wat agressief te zijn (las ik op andere blogs), maar deze treatment is dus eigenlijk een soort wondermiddeltje ;). Ik zou deze maar al te graag willen proberen. Hij lijkt me heerlijk en ook vooral fijn dat hij je huid er beter uit laat zien.

  • Avatar van Kiss & Make-up
    Reply Kiss & Make-up 11 januari 2017 at 11:08

    Speciaal concept, interessant wel.

  • Avatar van Jessica J.
    Reply Jessica J. 11 januari 2017 at 11:05

    Ik stond laatst in Amerika met zo veel verschillende GLAMGLOW-producten in m’n handen, maar heb uiteindelijk niets meegenomen. Ik vind ze toch echt te duur en bovendien zijn ze niet volledig proefdiervrij, wat voor mij persoonlijk een struikelblok is. Ze zien er wel allemaal prachtig uit en lijken inderdaad echt te werken.

  • Avatar van Mariska
    Reply Mariska 11 januari 2017 at 10:55

    Ik heb er nog nooit iets van geprobeerd, maar het lijkt me wel heel fijn, zeker omdat mijn huid wat droger is.

  • Avatar van Gonny
    Reply Gonny 11 januari 2017 at 10:00

    Ik lees steeds vaker over dit merk. Dan eigenlijk altijd over hun maskertjes. Mooi merk.

    Wat leuk om ’s morgens -Hello Sexy- op je badkamer te zien staan. Volgens mij straal je dan meteen.

    Groetjes,
    Gonny

  • Avatar van Lindsey Beljaars
    Reply Lindsey Beljaars 11 januari 2017 at 09:29

    Klinkt echt als een super fijne ‘overnight treatment’.

  • Avatar van Britt
    Reply Britt 11 januari 2017 at 08:02

    De prijs houdt me een klein beetje tegen, maar ik moet zeggen dat het een veelbelovend product is waar je ook heel veel profijt van zult hebben, het klinkt heel goed!

  • Avatar van Bianca
    Reply Bianca 11 januari 2017 at 08:01

    Dit klinkt super, en vind de verpakking ook erg tof! x

  • Avatar van Patricia
    Reply Patricia 11 januari 2017 at 07:42

    Oooh Wow, die verpakking: dan heb je mij al hè… handig ook dat ze beide in één potje zitten.

  • Avatar van Yvonne
    Reply Yvonne 11 januari 2017 at 06:50

    Mooie verpakking maar ik geloof niet in iets wat in een potje zit. En zeker niet zo weinig product voor zoveel geld.

  • Avatar van Femke
    Reply Femke 11 januari 2017 at 06:47

    Wat een fijne review! Droogtevelletjes die na een paar avonden smeren als sneeuw voor de zon verdwenen zijn?! Dit moet ik dan eigenlijk wel proberen. Daarnaast zien de producten van GlamGlow er ook altijd geweldig uit. Qua vormgeving maar ook de producten zelf. Mooie foto’s!

  • Avatar van jonna@burgertrutjes
    Reply jonna@burgertrutjes 11 januari 2017 at 06:46

    Ik ben echt een sucker voor verpakkingen. Alleen daarom al zou ik dit potje aanschaffen. Benieuwd naar het resultaat .

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.