Fashion

Plussize news | X-Two lanceert elke week een nieuwe collectie

29 januari 2017

plussize news
Oh, yes! Eén van mijn favoriete Nederlandse merken als het om plussize kleding gaat heeft een nieuwtje. Vanaf nu komt er namelijk èlke week een nieuwe collectie online en dat is iets waar ik heel erg blij van kan worden. Dat betekent dat er lekker vaak nieuwe dingen online komen. Shopping time! Ik vertel je meer over dit leuke plussize news en laat je mijn nieuwste X-Two aanwinst zien inclusief twee manieren om deze te kunnen combineren.

plussize news
Ik heb deze mooie lange blouse met paarstinten aan mijn collectie toe kunnen voegen, de kleuren en het watercolour effect vind ik enorm tof, er zit een binnenshirt in verwerkt waardoor hij niet doorschijnt, hij zit heerlijk en hij is met veel te combineren. Je kan hem als blouse dragen maar bijvoorbeeld ook als langer vest/jasje door hem open te dragen of slechts één knoopje te sluiten. Maar wat ik het allerleukst vind is dat hij veelzijdiger te dragen is dan je denkt!

plussize news

In deze eerste outfit heb ik de mesh blouse netjes gecombineerd voor naar het werk, etentje of feestje met een zwarte tregging en een paar enkellaarsjes met blokhakje en puntneus. Als je de broek dan net even iets omvouwt zodat je de bovenkant van het laarsje en een stukje van je enkel kan zien staat het net even wat jonger/frisser dan wanneer je de broek over de schoenen heen laat vallen.

plussize news

En in deze outfit krijgt de blouse een heel andere look. Hierdoor lijkt hij gelijk meer casual en geschikt voor iedere dag, naar het park of de stad, zeker als je de blouse een beetje open laat en meer als vest draagt. Zo zie je een deel van het witte shirt wat lekker fris oogt en mooi combineert met de destroyed jeans en oldskool Nike Air Force 1 sneakers ♥ Ja, dit is helemaal mijn stijl!

plussize news

Ik ben in ieder geval helemaal blij met dit toffe plussize news dat X-Two nu iedere vrijdag een nieuwe collectie online heeft staan. De mesh blouse uit dit artikel is sinds afgelopen vrijdag verkrijgbaar voor €49,95 en de maatvoering gaat van 46 tot en met 58/60. De andere kledingstukken in de collages hierboven zijn trouwens ook van X-Two. Handig om te weten voor als je iets leuks hebt gezien :)

Hoe zou jij een blouse als deze dragen? Meer netjes of juist met een jeans en sneakers?

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Debbie
    Reply Debbie 30 januari 2017 at 12:10

    Wat een leuke veelzijdige blouse! Door de kleuren kun je ‘m inderdaad met vanalles combineren.

  • Avatar van Robin
    Reply Robin 30 januari 2017 at 09:51

    Leuke combinaties! Mis alleen nog een zonnebril ;) Ik ben zelf erg fan van zonnebrillen ondanks het weer. Ik vond deze webshop [SPAM] gewoon een tip :)

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 30 januari 2017 at 10:34

      Hallo Robin, spammen is echt niet netjes. Als je je webwinkel onder de aandacht wil brengen kan je altijd contact opnemen voor de eventuele mogelijkheden. Fijne dag!

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 30 januari 2017 at 09:34

    Het staat je zo mooi!
    Prachtige items in de webshop ;-)

    Xoxo

  • Avatar van Jonna@burgertrutjesNL
    Reply Jonna@burgertrutjesNL 30 januari 2017 at 07:08

    mooie kleuren bij elkaar! Staat je super mooi. Ik zou lekker afwisselen. De ene keer met sneakers en de andere keer met hakken

  • Avatar van Patricia
    Reply Patricia 30 januari 2017 at 06:41

    Kan-ie ook als tuniek of is onderste doorzichtig?

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 30 januari 2017 at 08:28

      De onderkant, vanaf halverwege je bil ongeveer, is transparanter inderdaad. Misschien met een onderjurkje als tuniek of jurkje?

  • Avatar van Josine
    Reply Josine 29 januari 2017 at 23:03

    Die kleuren staan je echt prachtig! Leuk met jeans inderdaad, liefs Josine

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 30 januari 2017 at 08:29

      Dankjewel voor je compliment!

  • Avatar van Jessica J.
    Reply Jessica J. 29 januari 2017 at 14:35

    Leuk effect heeft ze! De ‘nette’ combinatie is meer mijn ding, al is de andere outfit zeker niet verkeerd! Mag ik gaan voor netjes met zwarte sneakers? ;-)

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 30 januari 2017 at 08:29

      Haha, sure! Sneakermeisje ook?

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.