Fashion

Plussize tip | De nieuwe MANGO Violeta collectie

16 januari 2017

plussize tip mango violeta
Onlangs kreeg ik weer eens een discussie mee dat het jammer is dat er voor mensen met een grotere maat zo weinig leuke kleding verkrijgbaar is. En daar ben ik het natuurlijk echt niet mee eens! Je hoort vaak dat er dan alleen nog maar heel vormloze kleding te vinden is of dat alles vol zit met “grote-maten-printjes” maar niks is minder waar. De nieuwe MANGO Violeta collectie laat dit ook weer zien en daarom wil ik deze plussize tip graag met je delen.

plussize tip mango violeta plussize tip mango violeta plussize tip mango violeta plussize tip mango violeta plussize tip mango violeta plussize tip mango violeta plussize tip mango violeta plussize tip mango violeta plussize tip mango violeta plussize tip mango violeta plussize tip mango violeta
Zoals je ziet is deze collectie echt heel erg van nu en kan je dus ook met een maatje meer je gemakkelijk leuk, modern, vrouwelijk en naar je vormen kleden. Bij MANGO Violeta kan je namelijk terecht tot en met kledingmaat XXL/52-54 en de kleding is ook nog eens heel erg betaalbaar. Helemaal lekker betaalbaar in de sale trouwens, die nu ook nog loopt ;) Voor het nieuwe seizoen vind ik de kleding mooie belijningen en een stijlvolle uitstraling hebben. En er wordt deze keer echt enorm leuk meegedaan met de lopende trends zoals fluwelen blazers, het mannenpak voor vrouwen, het nautische thema met wit, blauw en streepjes, overgooiers, high waisted jeans en bootcut/flared jeans, luchtige stofjes, lange giletjes en lederen jasjes. Love it!

Ik hoop door het laten zien van enkele van mijn favorieten uit de nieuwe collectie van MANGO Violeta dat het maar weer eens duidelijk is dat jezelf goed kleden met een maat meer echt geen hele moeilijke opgave hoeft te zijn. En dan is deze plussize tip slechts één voorbeeld, want snuffel maar eens rond tussen dit overzicht met plussize winkels en je komt nog veel meer toffe kleding tegen!

Wat is jouw favoriete plussize kledingmerk of (web)winkel?

Enjoy your day!

Liefs,
Desirée

> Volg jij mij al via Twitter, InstagramFacebook en/of Bloglovin’ ?
Dit artikel bevat een affiliate link.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Yvonne
    Reply Yvonne 16 januari 2017 at 18:46

    HeLe leuke collectie!

  • Avatar van Mariska
    Reply Mariska 16 januari 2017 at 18:46

    Hm, het zijn geen outfits die ik echt zou uitkiezen denk ik, net mijn smaak.

  • Avatar van marleen@burgertrutjes
    Reply marleen@burgertrutjes 16 januari 2017 at 12:29

    Echt heel leuk. Ik draag maat 42 en soms maat 44. Ik kan bij beide collecties terecht dus maar ik vind Violetta écht geen standaard plussize collectie met vormeloze Items! Spreekt echt voor ze!

  • Avatar van Wies | Nature of Happiness
    Reply Wies | Nature of Happiness 16 januari 2017 at 11:53

    Echt leuke kleding allemaal! Wat ik dan wel een beetje misleidend vind is dat het, als ik het goed begrijp, een plussize lijn is, maar dat de vrouwen helemaal geen plussize vrouwen zijn… Of heb ik dat mis? Deze vrouwen vind ik nog erg slank ogen, en ik vind het jammer dat er niet meer plussize modellen worden gebruikt voor advertenties etc. Gewoon om het voorbeeld te geven dat iedereen mooi is :)

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 16 januari 2017 at 11:55

      Deze dames hebben vergeleken met de normale modellen misschien een maatje meer, maar ik zou ook liever echt wat vollere modellen zien. Dat zou pas een statement maken!

  • Avatar van Karen
    Reply Karen 16 januari 2017 at 11:22

    Heel mooie selectie Dees. Love it!

  • Avatar van Lindsey Beljaars
    Reply Lindsey Beljaars 16 januari 2017 at 09:27

    Oeh hele mooie outfits zeg!!

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 16 januari 2017 at 09:01

    Inderdaad ben ik het helemaal met je eens……
    Pluszise fashion is in zoveel shops en webshops te te koop.
    Een warenhuis en diverse andere winkels zijn mijn favorieten.
    Het hoeft niet duur te zijn.
    Mooie nieuwe fashion op de foto’s!

    Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.