Beauty

Image Skincare I Conceal Flawless Foundation

24 maart 2017

image skincare i conceal flawless foundation
Een dekkende, watervaste, lanhoudende en lichtgewicht foundation die de huid verzorgt, geneest, een SPF30 bevat èn een mooi resultaat geeft? Daar was ik natuurlijk direct nieuwsgierig naar! Alweer een tijdje geleden ontving ik de nieuwe Image Skincare I Conceal Flawless Foundation en ik heb hem uitgebreid getest. Lees verder voor meer informatie, foto’s, swatches, de review èn het resultaat op de huid.

Image Skincare is een merk dat gericht is op huidverbetering en de producten worden ontwikkeld door artsen, dermatologen en huidspecialisten. Je kan behandelingen met de producten van dit merk ondergaan in salons en klinieken en er zijn producten voor thuisgebruik.

image skincare i conceal flawless foundation

Deze foundation is niet voor iedereen geschikt, want je moet wel van een redelijk goed dekkende foundation houden, maar hij is daardoor perfect voor mensen die last hebben van pigmentvlekken, irritaties, littekens, roodheid of bijvoorbeeld acne. Maar hij is bijvoorbeeld ook geschikt om te gebruiken na een cosmetische ingreep vanwege de antibacteriële en genezende werking. Je moet dit product dus niet als een normale foundation zien, maar als een skincareproduct voor mensen met een probleemhuid, na bepaalde behandelingen òf als je echt wat meer verwacht van een foundation gezien de watervaste en longlasting werking.

image skincare i conceal flawless foundation image skincare i conceal flawless foundation image skincare i conceal flawless foundation

De Image Skincare I Conceal Flawless Foundation bevat dus een SPF30, is watervast, geeft een flinke dekking, voelt licht aan op de huid en heeft een verzachtende, beschermende en hydraterende werking. Qua ingrediënten zit er onder andere kokosextract, squalaan, glycerine, olijfextract, algenextract, hyaluronzuur, vitamine E, peptides, salicylzuur en een beschermde vorm van vitamine A. De toegevoegde siliconen zie ik voor de doelgroep van dit product zeker als pluspunt omdat siliconen kleine oneffenheden opvullen, littekentjes kunnen verzachten en een matter en zachter oppervlak creëren.

image skincare i conceal flawless foundation

De verpakking vind ik erg hygiënisch en praktisch door middel van het pompje dat je wegdraait in de flacon als je hem afsluit. De foundation zelf is redelijk aan de dikkere kant en mede door de hogere SPF en de dikkere textuur merk ik dat de foundation echt het mooist aanbrengt als je dit met de vingertoppen doet. Door de warmte van je vingers versmelt één pompje foundation mooi met de huid en krijg je al snel een mooi dekkend maar toch natuurlijk ogend resultaat. Ik hoop dat je bovenstaand gif-je kan zien zodat het effect van één pompje duidelijk te zien is.

image skincare i conceal flawless foundation

Waar ik vooral erg van onder de indruk ben is de finish op de huid en het langhoudende resultaat. Ondanks de hoge dekking ziet hij er niet als een masker uit en hij voelt vooral ook heel prettig aan tijdens het dragen. De foundation matteert waar hij moet zonder dof te ogen en geeft een soort natuurlijke subtiele glow en dat de hele dag door. Ja, dit is zeker een langhoudend product. Een lange dag overleeft hij gemakkelijk en ook in warmer weer of zweetmomenten hier en daar doorstaat hij goed. En helemaal fijn: de lichtste kleur Porcelain is ook ècht licht genoeg voor mijn huid.

De Image Skincare I Conceal Flawless Foundation is verkrijgbaar in 6 kleuren voor €60,50 (28g) via de Nederlandse webwinkel of één van de ruim 500 salons en klinieken die met dit merk werken.

* Dit artikel bevat een product dat door een merk of bedrijf is toegestuurd.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Both Cosmetics
    Reply Both Cosmetics 24 oktober 2020 at 10:50

    Wij werken sedert een tijdje ook met de fantastische producten van Image Skincare en zijn daar zéér tevreden over!

    Mijn klanten zijn telkens superblij! Vooral ook omdat we mooie resultaten bereiken en de geuren ook heel enthousiast overkomen!

    Mensen die deze productjes even willen proberen, kunnen altijd terecht in onze webshop: http://www.bothcos.com! Wij geven bij elke bestelling minimum 1 miniatuur mee!

  • Avatar van Marian Janssen I Dermaskin
    Reply Marian Janssen I Dermaskin 29 maart 2017 at 12:09

    Beste Desiree,

    Mooi geschreven artikel over dit fantastische product. De I Conceal kun je ook als foundation gebruiken. Je mengt hem dan op de hand met je dagcreme. Hij wordt hierdoor transparanter en dunner. Dat vind ik dus het mooie van de I Conceal, je kunt er alle kanten mee op. Je kunt hem heel dekkend aanbrengen om te camoufleren maar ook heel transparant als foundation.

    Vriendelijke groetjes,
    Marian Janssen I Dermaskin
    Image Skincare huidspecialist

  • Avatar van Nicole
    Reply Nicole 27 maart 2017 at 17:18

    Wat leuk gedaan met dat gifje! Ik vind het resultaat echt heel erg mooi op jouw huid. Natuurlijk maar wel dekkend genoeg.

  • Avatar van Beauty Treasures
    Reply Beauty Treasures 25 maart 2017 at 11:20

    Deze geeft inderdaad een prachtig resultaat!

  • Avatar van Yasmin
    Reply Yasmin 25 maart 2017 at 09:53

    Ziet er idd goed uit en wat is dat gifje tof en duidelijk!

  • Avatar van Britt
    Reply Britt 24 maart 2017 at 18:42

    Ik vind vooral het resultaat heel erg mooi en natuurlijk, staat je goed!

  • Avatar van Varenka W
    Reply Varenka W 24 maart 2017 at 12:21

    Wat mooi gedaan dat gif-idee , heel duidelijk zo.
    Ik heb vaak last van rosacea en dit klinkt dan als een ideale foundation.
    Wel prijzig, maar je komt ver met 1 pompje zo te zien.
    29 maart komt nu wel heel snel dichterbij….enorm spannend lijkt mij.
    Zet ‘m op en sterkte .

  • Avatar van Annika
    Reply Annika 24 maart 2017 at 10:14

    Wat een prijs! Hij staat je wel erg goed, dus ik snap dat je er enthousiast over bent.

  • Avatar van Loes
    Reply Loes 24 maart 2017 at 09:49

    Deze staat je erg mooi, mooi resultaat! Vind hem wel duur zeg!

  • Avatar van Céline
    Reply Céline 24 maart 2017 at 09:09

    Dat gifje is heel prettig om het verschil te zien! Prachtig resultaat, maar persoonlijk vind ik het net te duur om uit te proberen.

  • Avatar van jonna@burgertrutjes
    Reply jonna@burgertrutjes 24 maart 2017 at 07:47

    Ik ken dit merk nog niet. Zelf ben ik al jaren fan van de foundation van Clinique.

  • Avatar van Femke
    Reply Femke 24 maart 2017 at 07:27

    Wat is hij mooi als je hem op je gezicht aanbrengt. Ik denk iet dat ik deze zo snel zou kopen, maar ik vind het resultaat mooi. Ook vind ik de vormgeving van het product mooi. Klinkt als een hele fijne foundation als je littekentjes, rode vlekken ed. wil maskeren.

  • Avatar van Patricia
    Reply Patricia 24 maart 2017 at 07:10

    Hij zit inderdaad erg mooi. Benieuwd of dit voor mij beter zou werken als andere foundations. Als ik na dag met foundation make-up verwijder heb ik altijd bultjes.

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 24 maart 2017 at 08:53

      Dan is het zeker tijd om eens wat anders te proberen of uit te zoeken tegen welk ingrediënt je niet kan? Lijkt me erg vervelend..

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 24 maart 2017 at 06:42

    Dit klinkt goed omdat het dierproefvrij is.
    Ik ken dit merk niet.

    Ik wens je een fijne dag en héél veel sterkte de komende tijd….

    Xoxo

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 24 maart 2017 at 08:54

      Dankjewel voor je succeswensen <3

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.