Beauty

Parfumnieuws | So fresh and so clean!

4 mei 2017

parfum blog
De zomer hangt in de lucht en het is duidelijk dat het tijd is voor frissere geuren. Vandaag stel ik drie nieuwe parfums aan je voor die alle drie goed passen binnen het thema ‘so fresh and so clean’. Niet alleen vanwege de uitstraling van de flacons, maar zeker ook vanwege de geuren zelf. Lees verder voor meer informatie over Issey Miyake L’Eau D’Issey Pure, The Body Shop White Musk L’Eau en Guess 1981.

–> Mocht je het lastig vinden om een nieuwe geur voor jezelf uit te zoeken, lees dan zeker dit artikel met tips voor het vinden van jouw perfecte parfum eens door ♥


parfum blog parfum blog
Issey Miyake L’Eau D’Issey Pure

Dat ‘waterige’ randje hebben alle drie de geuren in dit artikel duidelijk gemeen met elkaar, maar komt in deze eau de toilette het meest naar voren. Het is zeker een pure geur te noemen en geeft je echt zo’n boost in de ochtend. Perfect om de dag mee te beginnen!

Topnoten: zeenoten
Hartnoten: rozen, lelie, jasmijn en oranjebloesem
Basisnoten: ambergris en kasjmierhout.

Zoals je ziet is het duidelijk een frisse en bloemige geur. Voor mij persoonlijk eentje die me echt aan een lenteboeket doet denken in combinatie met een vroege ochtendwandeling met de dauw nog op de blaadjes om me heen. Voor zo’n lichter type geur blijft deze eau de toilette verrassend lang op mijn huid ruiken.

Issey Miyake L’Eau D’Issey Pure is verkrijgbaar vanaf €48,00 voor 30ml eau de toilette.

parfum blog parfum blog

The Body Shop White Musk L’Eau
De oorspronkelijke White Musk geur van dit merk bestaat al sinds 1981 en blijft een enorme favoriet van velen. Regelmatig worden er nieuwe varianten gelanceerd en zo is dat ook met deze nieuwste L’Eau. Een sensuele en bloemige geur met frisse citrusnoten maar je blijft de iconische muskusgeur er duidelijk in terug ruiken.

Topnoten: peer
Hartnoten: lelietjes-van-dalen, rozenen jasmijn
Basisnoten: muskus.

Een sappige en fruitige opening, een zomers bloemenboeket met verleidelijk randje en dan die cocoon-achtige muskusgeur als basis. Ja, dit gaat zeker een enorme favoriet worden van veel vrouwen. Zeker ook vanwege het feit dat het een vegan en cruelty-free parfum is ♥ Deze eau de toilette blijft op mijn huid zo’n 6/7 uur goed terug te ruiken.

The Body Shop White Musk L’Eau is verkrijgbaar in een giftset met 100ml eau de toilette en bijpassende bodylotion voor €60,00.

parfum blog parfum blog

GUESS 1981
Het merk waar je eigenlijk de meer zwoele en intensere geuren van verwacht, lanceert deze maand een frissere geur. Verrassend! Je ruikt er nog steeds wel dat sexy randje in terug maar dan duidelijk meer volwassen, stijlvol en fris.

Topnoten: viooltjes en ambrette
Hartnoten: sandelhout, peer en jasmijn
Basisnoten: amber, cederhout en muskus.

De geur is duidelijk te omschrijven als een musky en poederige geur met een warme basis. Echt zo’n geur die een signature scent zou kunnen zijn omdat hij bij zo’n beetje elke gelegenheid past. Deze eau de toilette blijft op mijn huid zo’n 4 uur duidelijk terug te ruiken.

GUESS 1981 is verkrijgbaar vanaf €33,00 voor 30ml eau de toilette.

Welke van deze drie frisse en ‘cleane’ geuren spreekt jou het meest aan?

* Dit artikel bevat producten die door merken of bedrijven zijn toegestuurd.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Sonja
    Reply Sonja 4 mei 2017 at 18:55

    Ik zelf ben meer het kruidentuintje type, maar die van de Bodyshop met Peer klinkt wel erg lekker!

  • Avatar van Jessica J.
    Reply Jessica J. 4 mei 2017 at 11:03

    Ik hou persoonlijk niet zo van frisse geurtjes; ik heb het voor warme, zwaardere geuren, zélfs in de lente en zomer. *oeps* Als het écht warm is, draag ik echter meestal geen parfum.

  • Avatar van Varenka W
    Reply Varenka W 4 mei 2017 at 10:49

    Hoewel ik meer van zwaardere zwoele geurtjes hou kan ik deze alle drie wel waarderen.
    De Guess parfum heeft mij ook aangenaam verast , ik vind de flacon en kleur ook heel mooi weergeven hoe deze eau de toilette ruikt.
    Vooral als ik niet lekker in mijn vel zit gebruik ik graag wat frissere schone oppeppende geuren.

  • Avatar van Lindsey Beljaars
    Reply Lindsey Beljaars 4 mei 2017 at 10:00

    Toevallig staat er vandaag een review online op mijn blog van de Guess 1981 Eau de Toilette. Echt een lekker geurtje. Ik ben ook erg benieuwd naar de White Musk van The Body Shop!

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 4 mei 2017 at 08:47

    Prachtige flacons!
    Naar de eerste geur ben ik zo benieuwd…..

    Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.