Mama & Kind

Kids Talk | Stokke Flexi Bath (review)

3 juli 2017

stokke flexi bath
Alweer even geleden schreef ik over het leed dat douchen heet want onze dochter Shae vindt dat helemaal niks. Onder dat artikel zijn er een heleboel tips achtergelaten waar we mee aan de slag zijn gegaan. Ik denk dat het een combinatie van verschillende factoren is, maar het douchen is al een heel stuk minder problematisch geworden. Eén van de veranderingen die zeker geholpen heeft is de komst van het Stokke Flexi Bath kinderbadje. Ik deel mijn enthousiasme graag met je èn mag er ook een aantal weg gaan geven aan andere ouders (to be)! 

stokke flexi bath stokke flexi bath
Toen ik nog zwanger was van Shae kochten we een babybadje met onderstel en op poten. Ja, het werkte maar man wat een onding was dat! Het geheel neemt namelijk altijd flink wat ruimte in beslag. Ook daarom is het Stokke Flexi Bath een ideale uitkomst. Je kan hem op de grond in de douche zetten en er zelf op een krukje naast gaan zitten maar je kan hem ook in je eigen bad zetten als soort van verkleiner. Dat werkt ook nog eens waterbesparend want je hoeft er zo niet je hele badkuip voor vol te laten lopen om je kleintje in bad te doen. En als je klaar bent trek je het stopje eruit, laat je het badje leeglopen, droog je hem af en vouw je hem weer in elkaar waardoor je hem weg kan zetten voor de volgende keer zonder dat het veel ruimte in beslag neemt in de tussentijd.

Het hele haren wassen vindt ons meisje duidelijk nog steeds niet heel erg leuk, maar omdat ze nu lekker in haar eigen badje zit vindt ze het wel minder erg. Even de haren wassen en uitspoelen en daarna weer lekker doorspelen met een washandje, badspeeltjes, sop etc. Echt een hele verademing dat deze routine er nu zoveel meer ontspannen door geworden is ♥

De Stokke Flexi Bath is een opvouwbaar baby- en kinderbadje die geschikt is vanaf de geboorte tot wanneer kinderen ongeveer 4 jaar zijn of er echt niet meer in passen. Shae is nu 3,5 jaar en past er zittend nog wel even in en ook daarna is hij zeker nog leuk te gebruiken voor in de tuin als waterelement met gietertjes etc. zodat je niet gelijk een heel zwembad op hoeft te zetten. Door de anti-slip bodem glijdt je kindje niet uit als het in bad zit of staat en er zit een handige stop in waardoor je na het badderen het water eenvoudig weg kan laten lopen.

Via de webwinkel van Stokke kan je nog meer informatie over dit badje lezen. De Stokke Flexi Bath is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren en kost €41,00.

stokke flexi bath
Winactie
In samenwerking met Stokke mag ik 3 Stokke Flexi Bath in een kleur naar keuze weggeven. Wil jij een kansje wagen? Laat dan jouw korte motivatie èn de kleur naar keuze achter in een reactie onder dit artikel. Voor een extra winkans volg je Curvacious op Facebook en deel en like je daar het bijpassende berichtje :)

Meedoen met deze winactie kan tot en met zondag 9 juli 2017, 23.59 uur. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Liefs,
Desirée

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Jacqueline
    Reply Jacqueline 10 juli 2017 at 16:01

    Gefeliciteerd voor de winnaars!! Veel plezier ervan!

  • Avatar van Kim
    Reply Kim 10 juli 2017 at 00:24

    Jammer, net te laat. Mijn schoonzusje is vandaag (9 juli) uitgerekend en helaas nog niet bevallen. Daarom zou ik haar graag een plezier willen doen met dit fijne badje, waar haar zoontje straks heerlijk in zou kunnen. De witte variant zou denk ik haar voorkeur hebben.

  • Avatar van kelly
    Reply kelly 9 juli 2017 at 22:41

    Ik zou graag voor de witte gaan.
    Een hele goede vriendin van mij is zwanger en ik zou heel graag dit badje willen winnen, om aan haar te schenken als cadeau.

  • Avatar van Annemarije
    Reply Annemarije 9 juli 2017 at 22:35

    Aaah, wat een gave actie! Ik doe mee. Vandaag precies 40 weken zwanger en helaaas, de kleine is er nog niet :(. Ik heb nu een tub voor de eerste tijd, maar zo’n badje zou geweldig zijn voor als de kleine ietsje groter is. Mijn huis is niet heel ruim, dus ook echt geweldig dat het badje opvouwbaar is! Had ik nog niet eerder gezien! Qua kleur, mijn voorkeur gaat uit naar de witte!

  • Avatar van Linda Raaijmakers
    Reply Linda Raaijmakers 9 juli 2017 at 21:22

    ik doe nog gauw mee voor een witte voor ons nichtje Tess. Aangezien ze nogal regelmatig hier is als mijn zus en zwager werken is het wel handig om zo’n badje te hebben als er een ongelukje gebeurt. Ons eigen babybadje staat namelijk daar omdat onze tweeling van 3,5 deze toch echt niet meer nodig heeft ;)

  • Avatar van Sarah Saenen
    Reply Sarah Saenen 9 juli 2017 at 15:01

    Hoi hoi,
    Zou dit de oplossing kunnen zijn voor Marie haar poltse en hevige angst vooe het bad? Ze is normaal gezien een echte waterrat en gek op zwemmen, badderen, met water spelen, in de douche of het bad gaan. Maar sinds deze week krijg ik telkens een histerische reactie als ik ze ik bad wil zetten! Erg vervelend en zo jammer, want in bad gaan doen we meestal samen en is echt ons leuke momentje. Volgende week gaan we een lang weekend naar Center Parcs Port Zélande. Ik hoop dat ze daar wel in het zwembad wil … anders moeten we wel erg veel gaan wandelen!
    Het babybadje dat we kochten op onderstel toen ze nog een baby was, was zo onhandig en ze past er niet meer in. Dit is misschien wel DE oplossing?
    Wij maken dus graag kans op zo’n leuk badje! Wit of doorzichtig vinden we wel leuk.
    Lieve groetjes
    Marie en mama Sarah

  • Avatar van Nicole
    Reply Nicole 9 juli 2017 at 13:30

    Wauww wauw wauw en nog eens WAUW!! Zou deze heel erg graag willen winnen voor ons dochtertje Liz van 8 maanden. Voor het baby badje met onderstel wordt ze echt te groot. We moeten haar nu telkens meenemen onder de douche, omdat wij helaas geen bad hebben!
    De roze zouden wij dus heeeeeel graag willen winnen, zodat Liz lekker in badje kan spelen..
    Fingers Crossed

  • Avatar van Melanie
    Reply Melanie 9 juli 2017 at 11:15

    Oe die wil ik wel winnen. Mijn al niet zo grote huis, bars uit zijn voegen. Dit is de perfecte oplossing voor mijn peuter die niet altijd onder de douche wilt. Geen groot bad wat in de weg staat.

  • Avatar van Mandy Kruders
    Reply Mandy Kruders 9 juli 2017 at 10:17

    Waaa, wat tof!!! ? Ik zou heel graag de roze willen winnen voor ons dochtertje Liz van anderhalf! ? Daar hebben we dan nog lekker lang plezier van! ?
    Het zou ideaal zijn omdat we dan ons andere badje met onderstel etc. de badkamer uit kunnen verbannen, wat een verademing! ??

    Ik ga op FB gelijk het extra kansje inzetten haha! ?

  • Avatar van Linda
    Reply Linda 9 juli 2017 at 09:42

    Ik heb gezien dat voor dit badje er een handig zitje te koop is. Hierdoor wordt het in bad doen van de kleine, makkelijk, veiliger en comfortabel.. graag zou ik de witte kleur ontvangen omdat we nog niet weten wat het wordt.☺️

  • Avatar van Kim Stolk
    Reply Kim Stolk 8 juli 2017 at 21:04

    Echt super handig voor onder de douche, graag de roze

  • Avatar van Anneliese de Waal
    Reply Anneliese de Waal 8 juli 2017 at 20:16

    Erg leuk voor de kinderen, ik doe graag mee voor de blauwe, super handig :)

    Groetjes Anneliese

  • Avatar van Pascalle
    Reply Pascalle 8 juli 2017 at 12:18

    Hoihoi,
    Ik heb dit bericht ook gedeeld. Zag m weer via iemand anders.
    Mijn zoontje houdt ook niet van douchen. En zit nu nog in t kleine badje. Hij is anderhalf jaar oud. Ik had nog nooit van deze badjes gehoord, maar het lijkt me ideaal!
    En in de zomer op ons kleine ienieminie balkonnetje. Supertof! Misschien kan ik er zelf ook wel in met me petit derrière (?). Ik duim!

    PS. Wit, blauw of transparant. Wij zijn niet zo moeilijk ?

  • Avatar van JZ
    Reply JZ 8 juli 2017 at 09:47

    Ik doe graag mee voor de blauwe, witte of roze variant.
    Transparant heeft niet mijn voorkeur.

    Handig voor op een badkamer zonder bad, op vakantie of lekker in de tuin met mooi weer.

  • Avatar van Jiske
    Reply Jiske 7 juli 2017 at 23:36

    Ooooo en nu heb ik spijt dat wij bleven twijfelen en hem niet kochten! Dus waag ik een kans en hoop de witte te winnen!

  • Avatar van Linda
    Reply Linda 7 juli 2017 at 22:20

    De roze, ontzettend leuk voor onze kleine meid, wat zal ze spetteren!

  • Avatar van Jolien
    Reply Jolien 7 juli 2017 at 19:30

    Wat een mooi badje!! Wij gebruiken hier het baby badje op de grond, maar zodra hij gaat staan glibbert hij uit, dus dit badje met antislipbodem zou ideaal zijn! +het badje wat we nu hebben neemt idd ruimte in beslag. Zondag wordt hij 1 jaar, wat zou het een geweldig cadeau zijn, zodat het badderen voor ons en hem weer leuk wordt!:-) de kleur maakt niet zoveel uit, maar liever geen roze;)

  • Avatar van Nadia Gard
    Reply Nadia Gard 7 juli 2017 at 17:29

    Oh wat geweldig zou dit zijn voor ons zoontje het is elke keer een opgave om met hem te douchen want hij houdt er ook echt niet van we hebben zelf geen bad en onder de douche vindt hij ook niks maar zo’n handig bad zou ideaal zijn voor hem en denk dat het ook beter zal gaan met badderen en hij kan er natuurlijk ook lekker in spelen. En zijn zusje die bijna komt kan er later ook lekker in als ik zou winnen en dat zou helemaal super zijn. Ik zou gaan voor de witte!

  • Avatar van Daan
    Reply Daan 7 juli 2017 at 17:19

    Dit lijkt me echt ideaal en het ziet er ook nog leuk uit. Handig dat je hem zo weer aan de kant kan zetten. Zou graag de kleur roze winnen!

  • Avatar van Marisa
    Reply Marisa 7 juli 2017 at 17:03

    Oh dit is voor ons de uirkomst. Momenteel gaat ze lekker ouderwets in een wasmand alleen deze gaat het begeven en dan hebben we een probleem want, ze houd van in bad gaan. Onze bad kamer is zo Klein Dat dingen zoals een biba bad al af vallen en daar hebben we ook de centjes niet voor. Hebwel gezocht naar een dichte wasmand maar, nergens lijken die nog te Koop. En wat een feest ook nog haar lievelings kleur zit er tussen roze

  • Avatar van Maaike
    Reply Maaike 7 juli 2017 at 16:15

    Ik doe graag mee! We hebben alleen een douche, en onze badkamer is nogal klein. Ik weet dat mijn dochtertje het super leuk vindt om te badderen, want ze speelt (als het warm is) altijd met water en bootjes etc. Ik zou graag de roze voor haar willen winnen!

  • Avatar van Les Schlepers
    Reply Les Schlepers 7 juli 2017 at 13:59

    OE wauw! Iedereen is enthousiast van dit badje want er zijn al een heleboel reacties! Ik ga ook een kansje wagen! En wel hierom! Momenteel ben ik zwanger van ons vierde wondertje en we hebben nog 3 kids (onder de 4,5). We hebben geen bad maar de kinderen vinden een bad wel helemaal FANTASTISCH hahaha zeker als ze een keer mogen logeren bij opa en oma (jammer genoeg wonen die ver weg) dan gaan ze eigenlijk het liefst mee voor het bad ;) dus… als ik dan deze winactie zie dan denk ik WOW daar moet ik echt aan mee doen! Dat is net wat voor ons! De badkamer is niet groot, en het is ideaal dat je deze kunt opvouwen! Bovendien hebben alle kids hier nog jaren plezier van! Ik zou het helemaal super vinden om dit te winnen en ik ga dan ook heel hard duimen dat het lukt!! Liefs Les

  • Avatar van Marijke
    Reply Marijke 7 juli 2017 at 08:42

    Handig voor de kleinkinderen!!

  • Avatar van Angelique van hoewijk-verhage
    Reply Angelique van hoewijk-verhage 6 juli 2017 at 23:18

    Wat een super leuke actie! Me meisje is dol op spetteren en in bad gaan maae nu ze bijna 2 is over 2 weekjes word het babybadje wel errrrrg klein.. ik waag graag een kansje voor de roze.. Aangezien we ook niet heeeel veel ruimte in de badkamer hebben zou dit muktifunctionele badjd echt ideaal zijn! Ik volg u ook op facebook en ik ga het berichtje delen op mijn pagina :-)

  • Avatar van Joyce
    Reply Joyce 6 juli 2017 at 22:56

    Ooo lijkt me super wit of roze voor onze dochter.. na de vakantie (ligbad) wil ze niet graag meer in de douche..tsja bad is ook veel leuker..want dan kan ik alles nat spetteren en msma nat maken tsja wie wil Dit nu niet???
    Kleine kans tussen al mooie leuke lieve reacties maar we wagen toch n gokkie…. denk dat ik dan n heel blij meisje zal hebben…(1.5 jaar)

  • Avatar van Angela ten Ham
    Reply Angela ten Ham 6 juli 2017 at 21:27

    Oh! Waarom heb ik dit nooit eerder geweten! Wat een super idee dit. Mijn dochtertje heeft het 22q11 deletie syndroom en is vaak onrustig. In een warm bad kan ze dan heerlijk ontspannen. Maar we hebben geen bad, alleen een douche. Al van alles geprobeerd met grote specie kuipen in de badkamer op de vloer, etc. Dit zou echt geweldig voor haar zijn.

  • Avatar van Nadieh Eggink
    Reply Nadieh Eggink 6 juli 2017 at 21:25

    Wauw!! Wat een super tof badje!! Ik (Harley) word een beetje groot voor mijn babybadje, maar vind badderen zo ontzettend fijn! Helaas hebben mijn pappa en mamma niet zo’n grote douche en dus ook geen groot bad :( De kleur maakt me niet zo heel veel uit, maar roze is niet zo stoer voor een jongetje dus die liever niet! :)

    U zou mij en mijn mamma en pappa heel blij maken met een groter badje die ook nog is super handig op te ruimen is! :D

  • Avatar van Mariska
    Reply Mariska 6 juli 2017 at 21:01

    “Oma, mag ik in bad?” is een vraag die vaak gesteld wordt door ons zoontje als we even op visite komen op de koffie. Misschien is het tijd voor een eigen badje dus ;)!

  • Avatar van Pham
    Reply Pham 6 juli 2017 at 20:45

    We hebben een hele kleine badkamer en het badje op poten hebben we vorig eindelijk weg kunnen doen omdat de jongste nu gewoon in het grote bad kan. Wauw! Wat een heerlijk moment en gevoel. Onze ini mini badkamer werd ineens een stuk groter. Afgelopen mei zijn we blij verrast met wondertje nr 3 die op komst is. Het eerste wat ik riep tegen man oh nee de badkamer wordt weer mega klein als we weer een bad op poten gaan kopen. Nu lees ik zojuist de review over dit badje en het lijkt mij geweldig! Ik doe heel graag mee.

  • Avatar van Nanette
    Reply Nanette 6 juli 2017 at 19:54

    Wat is dit een geweldig badje! Vooral als je dus niet zo groot woont zoals ik. Het zou echt een uitkomst zijn als die mooie witte bij mij pronkt in de badkamer met mijn lieve kleintje erin :D. Fingers crossed and some good luck.

  • Avatar van Marieke Ligtvoet
    Reply Marieke Ligtvoet 6 juli 2017 at 19:47

    Oh wat een uitkomst! Hadden we dat maar eerder geweten ? Met onze 2 meiden een perfecte oplossing voor een badloze badkamer. En wat zitten ze graag in bad, nu dus alleen bij opa en oma omdat we zelf geen bad hebben. Ik denk dat ik ze heeeel blij kan maken met de roze variant ? En mij stiekem ook, want ik vind het heerlijk om te zien hoe ze genieten van spelen in bad! ?

  • Avatar van Linda de la Rambelje
    Reply Linda de la Rambelje 6 juli 2017 at 19:36

    Ideaal! Mijn dochter doucht meestal samen met mij. Het badje en alle toebehoren beginnen hier ook in de weg te staan. Dit badje lijkt me erg gemakkelijk en fijn in gebruik. Extra handig is dat hij weinig ruimte in beslag neemt. Blauw vind ik wel een fris kleurtje ?

  • Avatar van Melanie
    Reply Melanie 6 juli 2017 at 19:18

    Ooh ideaal om mee te nemen op vakantie in de auto! Ik had hem graag gewonnen in het wit.

  • Avatar van Michael noo
    Reply Michael noo 6 juli 2017 at 18:52

    Super makkelijk super handig!! Kom graag een kansje wagen voor ons dochtertje. Een roze zou super zijn

  • Avatar van Manon
    Reply Manon 6 juli 2017 at 18:31

    Wauw wat een mooie actie! Ik ben in verwachting van ons eerste kindje! Wat moet er veel aangeschaft worden! We moeten een nieuwe auto, een nieuw huis waar we na bijna 6 maanden nog steeds geen geluk mee hebben! Ik hoop op een beetje meer geluk en win ik zo’n leuk handig blauw badje! Die kunnen we heel goed gebruiken!

  • Avatar van Vera
    Reply Vera 6 juli 2017 at 18:29

    Wauw! Wegens ruimtegebrek in de badkamer hebben wij jammer genoeg geen bad waar de kindjes lekker in kunnen poedelen, dus dit zou echt perfect zijn. Een prachtig, mooi, groot bad wat vervolgens heel makkelijk en klein opgeruimd kan worden! Wij zouden ontzettend blij worden van een mooie, witte Flexi Bath voor dochter Julia (3 jaar), zoontje Samme (1,5 jaar) en hun babybroertje Senno (7 weken)! ?

  • Avatar van centine blaakman
    Reply centine blaakman 6 juli 2017 at 17:26

    Ik wordt voor de 3e keer in 1,5 jaar tante! Dat kleine grut wil natuurlijk graag komen logeren, dus een extra badje kunnen we wel gebruiken. En dan na het logeren….kind en bad fijn opruimen :)

  • Avatar van anja
    Reply anja 6 juli 2017 at 11:32

    erg leuk voor in de douche ik ga voor wit

  • Avatar van Nina Haven
    Reply Nina Haven 6 juli 2017 at 10:52

    Lijkt me heel handig om mee te nemen als we straks gaan kamperen! Als badje èn als zwembadje.
    (de blauwe is favoriet…)

  • Avatar van Silvia Kuiper
    Reply Silvia Kuiper 6 juli 2017 at 01:50

    Prachtig! Voor bij oma die helaas geen bad heeft… hoe gaaf zou het zijn als er toch gebadderd kan worden bij opa en oma ;)

  • Avatar van Lyn
    Reply Lyn 5 juli 2017 at 23:02

    Superleuk! Ik zou dit graag voor mijn nieuwe neefje/nichtje willen winnen in de kleur transparant.

  • Avatar van Annelies van Hurne
    Reply Annelies van Hurne 5 juli 2017 at 22:50

    Goh wat een handig badje zeg!! En wat een leuke kleuren. Past precies in mijn douche, die te klein in voor een gewoon bad. Ik waag een kas om mee te doen voor mijn zoontje. En kies dan voor de transparante kleur..

  • Avatar van cobi
    Reply cobi 5 juli 2017 at 21:55

    Deze lijkt mij echt ideaal ik doe graag mee voor een witte!

  • Avatar van Elita
    Reply Elita 5 juli 2017 at 21:49

    Oh wat een leuke actie, mij vriend en ik zet er net achter dan we zwanger zijn van onze eerste. Super spannend! We zouden graag een transparante of een witte willen omdat we niet van te voren willen weten wat het wordt. Ons huisje moet nog de nodige aanpassingen hebben en gezien de ruimte in onze badkamer zou dit babybadje een uitkomst zijn. Maar los daarvan, super leuke post weer en bedankt voor de info ;) groetjes

  • Avatar van Nancy van Heck
    Reply Nancy van Heck 5 juli 2017 at 21:49

    Ik wil het graag winnen zodat mijn zoontje eens heerlijk in een fijn badje kan zitten aangezien we geen bad hebben.

  • Avatar van Aleesha
    Reply Aleesha 5 juli 2017 at 21:04

    Ik zou hem graag willen winnen omdat wij een badkamer hebben van 90 cm breed en 2 meter lang. Als ik de gelukkige ben dan graag in de kleur transparant.

  • Avatar van Dee
    Reply Dee 5 juli 2017 at 20:27

    Een roze Stokke Flexi bath, dat zou onze kanjer echt fantastisch vinden! Ze vind het maar niets dat we geen bad hebben..
    Ik wil bij oma! zegt ze altijd! Nou… dat zou zomaar eens heel anders kunnen gaan als we dit opklapbaar bad zouden kunnen gebruiken!

  • Avatar van maris
    Reply maris 5 juli 2017 at 19:51

    Dat bad is super handig voor op vakantie! Deze zou ik als eerste in de auto leggen als we naar frankrijk rijden!!! ideaal!

  • Avatar van Elke Heijns
    Reply Elke Heijns 5 juli 2017 at 17:07

    Deze zou ik heel graag vinden. Onze dochter mist een bad en wil altijd bij opa en oma in bad. Op deze manier zou zij ook gewoon thuis in bad kunnen samen met haar broertje. De blauwe zou leuk zijn.

  • Avatar van Nienke Beer Salimans
    Reply Nienke Beer Salimans 5 juli 2017 at 16:46

    Wat een handig ding! Die blauwe is is erg gaaf voor onze kleine zwemkampioen (vandaag zijn eerste baby zwemmen diploma gehaald *trotse mama hier*). Nu hebben we nog een groot bad, maar zodra we zijn verhuisd hebben we alleen nog maar een douche. Nou kan ik natuurlijk zijn babybadje onder de douche zetten, daarna schoonmaken en we op zolder zetten…. Of ik hoop dat ik hier een kans maak op zo’n handig opvouwbaar badje van stokke… *Fingers crossed*

  • Avatar van erika
    Reply erika 5 juli 2017 at 16:13

    Helemaal leuk lijkt me dit en wat zou dit een ruimte schelen.
    ik zou heel graag een witte willen want hoop toch moeder te worden en dan heb ik al een prachtig mooi badje

  • Avatar van sabrina
    Reply sabrina 5 juli 2017 at 15:50

    o de witte zou gaaf zijn voor in ons nieuwe huis waar we dadelijk alleen een douche hebben zo kan onze Kyan toch lekker badderen op de badkamer!

  • Avatar van Marjan
    Reply Marjan 5 juli 2017 at 15:37

    Onze kleinzoon vindt het geweldig bij ons in bad maar bij papa en mama is er geen plaats voor een bad, maar een wit exemplaar van Stokke zou hij helemaal geweldig vinden. Kan hij thuis ook heerlijk in bad, na een dagje zandbak en modder ?

  • Avatar van Dineke Wiersema
    Reply Dineke Wiersema 5 juli 2017 at 15:05

    Dat lijkt me superhandig, geen zwaar gezeul. Perfect lijkt me.

  • Avatar van Adri
    Reply Adri 5 juli 2017 at 13:26

    Wat een supermooi en handig badje! Ben in verwachting van mijn eerste kindje, die over 2,5 maand komt. Nog niet in het bezit van een badje, maar deze zou supermooi staan in onze douche en lijkt me ideaal! Als ik een kleur mag kiezen zou ik voor de witte gaan…

  • Avatar van Johanna
    Reply Johanna 5 juli 2017 at 12:41

    Ik ben afgelopen zondag voor het eerst tante geworden! Ben zelf al mama van een heel lief meisje, maar dat er in onze familie nu nog zo’n klein wondertje is vind ik zo bijzonder! Deze kleine dame gaat uiteraard nog flink verwend worden door haar tante en dat is de reden dat ik meedoe met deze actie. Zo’n handig badje komt zeker van pas! Ik maak graag kans op de roze!

  • Avatar van Sieneke van Biessum
    Reply Sieneke van Biessum 5 juli 2017 at 11:41

    Een leuk cadeau voor mijn lieve dochter en pasgeboren zoon Ravi!

  • Avatar van Josien Hillebrands
    Reply Josien Hillebrands 5 juli 2017 at 11:40

    Transparant! ♥
    Voor ons als reizigers erg makkelijk voor de kids,duimen dus!

  • Avatar van Lies
    Reply Lies 5 juli 2017 at 11:33

    Super leuk en handig!!! Vooral de blauwe is ook echt heel mooi! Ik doe graag mee voor mijn beste vriendin, dit zou namelijk ideaal zijn in haar niet al te grote huisje!

  • Avatar van Will
    Reply Will 5 juli 2017 at 11:08

    Als de kleinkinderen komen logeren, zou het leuk zijn als de kleinsten bij mij in bad kunnen.
    Dit flexibele bad zou een uitkomst zijn. Zowel voor logeren als op vakantie.
    Lekker opruimen, als hij niet nodig is, is ook wel handig, daar wij niet zoveel ruimte hebben in de douche.
    De kleur blauw heeft mijn voorkeur.
    Graag waag ik een kansje en volg je op Bloglovin.

  • Avatar van Manon Toemen
    Reply Manon Toemen 5 juli 2017 at 10:46

    Onze jongste zoon is bijna 5 weken oud, en inderdaad wat een gedoe met dat badje op poten zeg.
    Wij hebben verder alleen een douche dus bij de oudste het toch nog lang gebruikt.
    Dit lijkt me een ideale oplossing, willen hem graag in het blauw winnen!

  • Avatar van Elke
    Reply Elke 5 juli 2017 at 10:38

    Wat een leuk badje! Omdat onze kinderen alleen maar bij opa en oma in bad kunnen en een babybadje nu toch wel echt te klein is, kunnen ze dat niet altijd. Onze badkamer is te klein om er een vast bad in te plaatsen maar dit is een uitkomst!
    Erg leuke prijs!

  • Avatar van Irene Niec
    Reply Irene Niec 5 juli 2017 at 10:13

    Wat leuk en handig, daar had ik nog niet van gehoord, heel graag zou ik winnen voor mijn kleindochter, die zwanger is en omdat we nog niet weten wat het wordt, kies ik veilig voor de witte

  • Avatar van jacqueline de Waal
    Reply jacqueline de Waal 5 juli 2017 at 07:46

    Wat een handig badje voor mijn allerliefste vriendinnetje!
    Erg handig en wat een leuke kleur.

  • Avatar van Marloes Wognum
    Reply Marloes Wognum 5 juli 2017 at 07:31

    oh ik ken het probleem! Mijn oudste dochtertje vind douchen ook echt verschrikkelijk!
    Geen bad in huis.. dus de optie is beperkt. Nu zit ze in een tobbe.. Maar die is veel te klein. Dus meestal zit ze met haar voeten buitenboord.. Dit badje zou echt een uitkomst zijn! En omdat ik een echt meiden huishouden heb.. is roze wel echt de kleur voor hier!

  • Avatar van Nanda
    Reply Nanda 5 juli 2017 at 07:04

    Hoi Desiree. Had geen idee dat dit bestond. Zo leer en zie je elke dag wat bij. Ik weet dat je een bed kunt in plakken. Dat noemen we een camping bedje.
    Wat is dit een goede uitvinding. ?Kom er maar eens op. Mocht ik winnen kies ik de kleur blauw?

  • Avatar van Alyt van der Heide
    Reply Alyt van der Heide 4 juli 2017 at 22:08

    Super leuk voor mijn meisjes. Kunnen ze echt in bad ipv in eem laagje water zitten.
    We gaan voor de kleur roze.
    Gelukkig is het geen sta in de weg, opvouwen en opruimen maar weer.

  • Avatar van Lieke van Veen
    Reply Lieke van Veen 4 juli 2017 at 18:57

    Wat fijn dat dit het haren wassen wat makkelijker maakt. Ik doe graag mee om dit badje te winnen in de kleur blauw. Super handig en makkelijk op te bergen.

    Ik volg je op facebook (lieke van veen) en heb het bericht geliked en gedeeld.

  • Avatar van Lynn Mahieu
    Reply Lynn Mahieu 4 juli 2017 at 18:50

    Ziet er heel handig uit voor op vakantie, zeker aangezien wij niet zo’n grote auto hebben en alle plaats die bespaard kan worden is een surplus! Ik vind het blauw wel een tof kleurtje dus ik zou daarvoor gaan. ;)

  • Avatar van annet
    Reply annet 4 juli 2017 at 18:18

    Dit badje zou perfect zijjn voor mijn pasgeboren nichtje. Zij is het eerste kindje van mijn broer en schoonzusje en zij zijn , wonend in land 1, hij afkomstig uit land 2, en zij afkomstig uit land 3, echte wereldburgers. Ze zijn dan ook van plan om veel met het kleine meisje te reizen. Baden is tot nog toe thuis al een challenge, omdat ze graag de hele boel onderspatterd. Dit badje is voor onderweg perfect, makkelijk meeneembaar, en goed om het gespatter en gesplets tot een minimum te beperken, zodat zre zich niet iedere keer hoeven te verontschuldigen voor de blanke vloer als ze weer eens ergens logeren :-) Het is een echt klein prinsesje, dus een roze badje zou leuk zijn, maar iedere kleur is in principe helemaal prima.

  • Avatar van merlijn Lammens
    Reply merlijn Lammens 4 juli 2017 at 15:21

    Super, zo mooi dat dit onderdeel van het interieur zou kunnen zijn, al is het dan weer net niet de bedoeling ;-) De roze valt zeer zeker in de smaak!

  • Avatar van Els Martens
    Reply Els Martens 4 juli 2017 at 13:26

    Vind dit vooral superhandig om ook mee te nemen op reis. Een gewoon babybadje kan er echt meestal niet meer bij in de koffer, die hier zeker wel. Ik ben dus helemaal voor voor voor. En vooral voor de roze :-)

  • Avatar van Manon
    Reply Manon 4 juli 2017 at 13:01

    Er gaat niks boven een kleintje in bad, heerlijk dat gespat. Maar nu hebben wij alleen een douche, gelukkig zijn ze bij stokke niet voor de poes. Ze bedachte het geweldige stokke flexibel bath, en de win actie vinden wij wel wat.. stiekem hopen we op de kleur blauw want dat is voor een jongen toch wel helemaal wouw!

  • Avatar van Hetty
    Reply Hetty 4 juli 2017 at 12:32

    Lijkt me een heerlijk badje voor de vaak logerende kleinkinderen, er is niets lekkerders dan al spetterend en spelend de dag af te sluiten. De blauwe is mijn favoriet.

  • Avatar van Sanida
    Reply Sanida 4 juli 2017 at 12:29

    O wat handig!! Wij hebben nu idd ook een oud badje op standaard die maar net in onze kleine badkamer past. Het zou super zijn om deze te winnen. Wij zouden het witte badje overal mee naar toe nemen. Naar opa en oma (ipv de wasbak ?) en zelfs op vakantie! ??

  • Avatar van Sanida
    Reply Sanida 4 juli 2017 at 12:26

    O wat gaaf!! Deze zou zeer welkom zijn ?. Wij hebben nu idd een 2ehands badje op poten. En bij opa en oma wordt hij in de wasbak gewassen. Een nieuw stokke badje zou dan ook super handig zijn en wij zouden deze overal mee naar toe nemen. Zelfs op vakantie ?

  • Avatar van Sharon de Ridder
    Reply Sharon de Ridder 4 juli 2017 at 11:33

    Wauw, dit is echt heel erg handig! Ik maak graag kans op de witte; wij gaan vaak naar natuurcampings en daar is niet altijd een fijne wasgelegenheid voor de kinderen. Dit badje kan ik makkelijk meenemen! Dan kunnen mijn meiden daar lekker in poedelen :)

    • Avatar van Sharon de Ridder
      Reply Sharon de Ridder 4 juli 2017 at 11:34

      Oeps… In het wit graag :)

  • Avatar van Dana
    Reply Dana 4 juli 2017 at 10:36

    Hi Desiree, wat een ontzettend attente winactie! Ik heb mijn vriendin vol lof over Flexi Bath van Stokke. Net als haar wonen wij klein en vind ik het grote bad met standaard én onhandig én teveel onnodige ruimte innemen. Ik heb een echte waterrat van 1,5 jaar, die het liefst elke dag in bad gaat (en er dan niet meer uit wilt). Nu heb ik geen bad, en is het onder de douche voor hem minder leuk. Ik zie hem bij zijn opa’s en oma’s altijd zo genieten in bad, dat gun ik hem ook thuis. Dit badje zou echt perfect zijn! Of wij nu winnen of niet, je gaat hier iemand echt ontzettend blij mee maken. Dat weet ik zeker! Liefs, Dana

  • Avatar van m.
    Reply m. 4 juli 2017 at 10:31

    Superleuk. ik ga voor de witte voor een superlief iemand (ik zet mijn naam en haar naam voor zekerheid niet hierbij) die sinds een zeer moeilijke periode (verlies van een kind) weer zwanger is. ze heeft al haar babyspullen al weggedaan dus alles nieuw nodig en hoe leuk zou het zijn om haar hiermee alvast te verrassen!

  • Avatar van Patricia de crom
    Reply Patricia de crom 4 juli 2017 at 09:40

    Een gaaf cadeautje voor de babyshower van
    Mijn zusje die 23 weken zwanger is van een babyboy blauw zou gaaf zijn

  • Avatar van Corinne
    Reply Corinne 4 juli 2017 at 08:46

    Superfan! Voor onze Lennon hebben we een mooie blauwe, maar daar gaat ‘ie straks uitgroeien en mag mijn zwangere zusje hem hebben; mannetje op komst. Zelf ben ik net weer moeder geworden van dochter Lily, dus YESSS ik ga voor roze ?

  • Avatar van Lisa
    Reply Lisa 4 juli 2017 at 08:45

    Voor het haren wassen heeft volgens mij Zwitsal een soort waterschepjr, zodat je de kraan niet op het hoofdje hoeft te zetten! :-)
    Heel fijn dat het in ieder geval al een stuk minder erg is nu!

  • Avatar van Anouk
    Reply Anouk 4 juli 2017 at 08:09

    Net het babybadje weg gedaan omdat we er simpelweg geen ruim voor hebben.
    Toch zouden mijn kinderen heel graag weer een badje willen

  • Avatar van Kristel
    Reply Kristel 4 juli 2017 at 07:54

    Wow ik wist niet dat dit bestond :)
    Lijkt me heel erg handig voor als onze 2e dochter in september wordt geboren. We gaan dan ook voor een roze. Dan kan onze dochter nu 3 er ook nog in en hebben we straks niet het onhandige badje op poten nodig :) onze douche is niet echt groot en hierdoor kunnen we haar beter in bad zetten en idd niet het hele bad hoeven te vullen.

  • Avatar van Tineke
    Reply Tineke 4 juli 2017 at 07:42

    Ik doe heel graag mee voor mijn kleine waterratje! Hij vind badderen zo leuk. Deze kun je inklappen en dat is ideaal omdat wij weinig opbergruimte hebben. Meestal doe ik hem niet zo vaak meer in bad omdat ik stiekem geen zin heb in al het werk om hem klaar te zetten, maar met de flexi bath is het dus veel sneller klaar.
    Liefs

  • Avatar van Astrid
    Reply Astrid 4 juli 2017 at 06:49

    Jaaa voor in onze nieuwe badkamer. Kan dat mega ding op poten mooi weg ?

  • Avatar van britt
    Reply britt 4 juli 2017 at 06:39

    Wat fijn dat het nu wat minder problematisch is geworden! Wij hebben een hele kleine badkamer met een onmogelijke douchekabine. Eigenlijk moet altijd 1 van ons 2 gaan douchen met onze zoon. Het lijkt mij fijn als onze zoon lekker kan badderen in zo’n handig badje! Ik doe mee ?

  • Avatar van Sharona
    Reply Sharona 4 juli 2017 at 05:23

    Wat fijn dat het al een stuk beter gaat met Shae onder de douche! Dit badje zal voor ons ideaal zijn. Ik ben 26 weken zwanger en hebben een kleine woning. Een ’traditioneel’ badje op standaard gaat voor ons niet werken want we kunnen het nergens kwijt. Wil dus graag meedoen met de winactie

  • Avatar van Jacqueline de Boer
    Reply Jacqueline de Boer 3 juli 2017 at 23:59

    Dit lijkt me geweldig om te winnen. Wij gaan verhuizen eind juli en verwachten begin oktober ons tweede meisje. Onze “oudste” dochter heeft ook een grote angst voor de douche. Aangezien we in ons nieuwe huis ook geen bad hebben en straks ook minder ruimte voor een badje op standaard voor de allerkleinste, lijkt me dit een perfect cadeau voor in onze badkamer. Praktisch, weinig ruimte in beslag, rustig aan wennen aan de douche en toch nog lekker in bad kunnen. Roze is dan voor twee meisjes ook een mooie kleur denk ik. Vond het trouwens fijn om een poos geleden je artikel te lezen over de doucheangst van jullie dochter zodat ik merkte dat er meerdere ouders met het probleem zaten. Ben blij voor jullie dat het voor jullie dochter al wat makkelijker gaat!

  • Avatar van Beauty Treasures
    Reply Beauty Treasures 3 juli 2017 at 23:30

    Lijkt me handig. Ik doe graag mee. Onze baby is 10 dagen oud en ze vindt in bad gaan tot nu toe helemaal niet plezant. Hopelijk komt daar nog verandering in aangezien Alexia nu echt nog klein is.

    Toffe winactie!

  • Avatar van Mendy
    Reply Mendy 3 juli 2017 at 23:28

    Wat handig! Onze nieuwe badkamer is bijna klaar, maar wel erg klein met alleen een douche. Leuk als ze dan toch ook in bad kunnen. Kleur laat ik mij door verrassen.

  • Avatar van Maaike
    Reply Maaike 3 juli 2017 at 22:38

    Wat handig! Lijkt me ontzettend fijn in onze mini badkamer! Ook voor mee op vakantie is het erg handig zo te zien! Ik zou heel graag een blauwe willen!
    En wat ontzettend fijn dat douchen zo minder drama is!

  • Avatar van Bertine
    Reply Bertine 3 juli 2017 at 22:11

    wauw wat heeft je dochtertje mooi lang haar! ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje van 4 maanden. Ze heeft nu ook zo’n badje op poten in haar slaapkamer staan, maar onze bovenverdieping is heel klein en dus is dat ding ook te groot voor haar kleine slaapkamertje. Daarbij hebben we ook een mini badkamer en daar kan het ook niet staan. Dit Stokke babybadje past er wel in en daarom zou ik die graag winnen! Het liefst de witte!
    Ik volgde je al op Facebook en heb het artikel geliked en gedeeld (met mijn vrienden, heb mijn account op prive staan)

  • Avatar van Suzy
    Reply Suzy 3 juli 2017 at 21:48

    Wij hebben geen ruimte voor een bad, wat zou dit handig zijn voor ons zoontje,(en zijn a.s. zusje) kan ie heerlijk badderen en het is zo weer ingeklapt en heb je weer alle ruimte om te douchen , wat is dit ideaal zeg!!! Hard duimen voor een blauwe…

  • Avatar van Francisca
    Reply Francisca 3 juli 2017 at 21:45

    Dit zou geweldig zijn voor mijn kleinzoon , die 2x per week hier slaapt, het zou zo heerlijk zijn als hij kan
    genieten van een heerlijk badje,past goed in onze douche en kan makkelijk worden opgeborgen. handig ook om mee te nemen , ook op vakanties!!! Wat zou dat fijn zijn zeg!!!

  • Avatar van Viv
    Reply Viv 3 juli 2017 at 21:11

    Het badje op een standaard was er bij ons wel gauw uit, wat een drama! Maar toen, op de arm onder de douche.. is het niet helemaal, maar ja, heerlijk tegen elkaar aan is ook wel erg fijn :) <3
    De Stokke Flexi is toch wel een geweldige uitvinding hoor! Neemt geen ruimte in ook!

    Fijn dat je kleine meid nu met veel meer plezier in bad gaat! Blij voor jullie :)

  • Avatar van Christian Goossens
    Reply Christian Goossens 3 juli 2017 at 20:44

    Wat zou ik dit mooie badje graag winnen voor onze lieve zoon Thijs. We gaan binnenkort naar Noorwegen op vakantie. Thijs is gek op badderen en met dit handige en mooie badje kunnen we hem ook op vakantie veel badplezier geven. Ik zou graag een wit exemplaar winnen.

  • Avatar van Tamara
    Reply Tamara 3 juli 2017 at 20:16

    Dit badje zou ideaal zijn! Onze zoon gaat graag in bad, douchen is een drama. Inmiddels wordt hij eigenlijk te groot voor het babybadje. In dit bad heeft hij meer ruimte, dat zou hij heerlijk vinden. Graag de witte variant :)

  • Avatar van Charina
    Reply Charina 3 juli 2017 at 20:12

    Dit zou een uitkomst zijn! Wij hebben geen ruimte voor een groot bad en ons zoontje heeft een hekel aan de douchestraal.
    Een badje op poten, wat een gedoe met legen e.d. Hij spettert er op los! Waardoor onze kamervloer volledig nat wordt.
    Wat zou dit badje een uitkomst zijn, met de fijne anti slip bodem, zodat hij zelf kan blijven zitten zonder onderuit te glijden..

    • Avatar van Charina
      Reply Charina 3 juli 2017 at 20:14

      De witte graag.

  • Avatar van Anita
    Reply Anita 3 juli 2017 at 19:31

    Wat een uitvinding, dat zou iets zijn voor mijn kleindochterje Livia, die nog een babytje is.
    Lekker in de douche haar badderen in het opvoubare Flexi badje!!!

  • Avatar van Goele H
    Reply Goele H 3 juli 2017 at 19:28

    Wat een leuk badje! Lijkt me niet alleen ideaal voor in de douche te gebruiken, maar ook voor buiten. Handig dat je het kan opvouwen zodat het amper plaats in neemt.
    Ik doe graag mee voor het blauwe badje voor mijn zoontje.

  • Avatar van Anita
    Reply Anita 3 juli 2017 at 19:27

    Wat een uitvinding, een badje dat je kan dichtvouwen, heerlijk voor mijn kleindochtertje Livia.
    Kan ik haar zowel in de douche laten badderen als we op haar oppassen.

  • Avatar van Sophia
    Reply Sophia 3 juli 2017 at 19:27

    Dit lijkt mij ideaal voor mijn pasgeboren zoontje! Ik heb nu inderdaad een op een standaard maar we hebben heel weinig ruimte in de douche dus het is altijd passen en meten… Ik en mijn vriend ook zouden hier heeeeel blij van worden

  • Avatar van Evi Huys
    Reply Evi Huys 3 juli 2017 at 19:24

    Ik doe heel graag mee voor het blauwe badje voor mijn dochtertje. Ook hier een kindje met de nodige paniek en gehuil wanneer er gedoucht moet worden. Het babybadje dat we hadden voor haar hebben we weggegeven omdat het teveel plaats in nam en gewoon erg onhandig in gebruik was. Dit badje lijkt me een fijne oplossing om haar toch in bad te kunnen doen.

  • Avatar van Sonja
    Reply Sonja 3 juli 2017 at 19:19

    Leuk ding zeg! Erg handig. Ik had een douchebak waar een 5 cm. water in kon. Daar speelde Stef heerlijk in en zijn auto’s in de wasstraat ?

  • Avatar van Geertje Sand
    Reply Geertje Sand 3 juli 2017 at 19:10

    Onze zoon vindt alles met water fantastisch dus wat dat aangaat hebben wij geen tips. Wij hebben een ander probleem. Een super kleine badkamer zonder bad. En inderdaad dat onderstel voor de tummytub is echt een doorn in het oog. Onze zoon is nu een paar maanden oud en zou onwijs veel plezier hebben van het Stokke badje. (De doorzichtige vind ik het leukst)

  • Avatar van m chen
    Reply m chen 3 juli 2017 at 19:10

    Handig overal een badje mee en ruimtebesparend ook goed voor het gebruiken van de grotere was die even een nachtje moet laten weken, voorkeur kleur: transparant!

  • Avatar van Tania
    Reply Tania 3 juli 2017 at 18:18

    Wij hebben ook zo een onhandig badje op poten waardoor je amper kan draaien in onze badkamer. Dit badje zou superhandig zijn. Als het warm is zou ik het ook in de tuin zetten aangezien mijn zoontje van zes maand gek is van water. Ik zou voor de witte gaan aangezien onze badkamer wit is.

  • Avatar van Esther d. E.
    Reply Esther d. E. 3 juli 2017 at 16:48

    Wij hadden voor onze eerste zoon een bibabad maar een paar gefrustreerde katten vonden het een leuke krabpaal. Kapot. Ding kostte een klein fortuin.
    Onze jongste telg van 2 doet het nu zonder badje maar ik denk dat hij een bad leuker zou vinden dan het douchen. Dus ik doe graag mee met deze winactie. Zal hem ook liken en delen op FB.

  • Avatar van Deborah
    Reply Deborah 3 juli 2017 at 16:44

    Dit zou sowieso de eyecatcher van onze nieuwe badkamer worden! Van de zomer gaan we onze badkamer opknappen en wat zou het tof zijn als ons meisje lekker kan badderen in het toffe flexi badje van stokke! En als ik het over ons meisje heb, dan natuurlijk de roze! Ze is nu al een waterratje en mag zo nu en dan in het grote bad bij opa en oma, dus deze gaan wij dan sowieso veel gebruiken!

  • Avatar van Moniek
    Reply Moniek 3 juli 2017 at 16:31

    Ik zou kiezen voor de blauwe, en ‘m inderdaad lekker in de tuin gebruiken, maar ook voor ouderwetse badpret in plaats van de douche: met lege shampooflessen en een beker, blijft leuk!!!

  • Avatar van Loes Wevers
    Reply Loes Wevers 3 juli 2017 at 16:20

    Zou heeeel graag de witte voor ons kleine mannetje winnen!
    Waarom? Omdat we nu, net als veel anderen, steeds met een badje op poten heen en weer zeulen. Bovendien past hij daar niet lang meer in en verandert hij graag de badkamer in een waterballet, dus het zou super zijn om een badje in het bad te kunnen zetten.
    Maar ook en vooral wil ik dit badje winnen omdat we bijna op vakantie gaan naar Noorwegen met de auto. We zitten daar in heel eenvoudige huisjes, en het lijkt me heerlijk voor hem om toch gewoon in bad te kunnen gaan in plaats van onhandig met hem in de weer zijn onder een ongetwijfeld te krappe douche met mengkraan i.p.v. thermostaatkraan… Dus gemak, veiligheid en lekker klein past precies in onze vakantie (en daarna!).

  • Avatar van marleen
    Reply marleen 3 juli 2017 at 15:53

    Met zijn drietjes tegelijk onder de douche wordt toch echt te krap :)

  • Avatar van Carmen
    Reply Carmen 3 juli 2017 at 15:45

    Dit lijkt me nu zo een musthave die ik elk gezin niet mag ontbreken!
    Ik heb me er al eerder in verdiept, maar heb altijd nog de luxe gehad een bad te hebben (ook het onding op poten gauw weggedaan). Sinds een tijdje ben ik alleenstaand moeder, en ga ik met mijn zoontje verhuizen naar een kleinere woning, zonder bad. Ik ben op zoek naar een alternatief welke in de douchebak kan zetten zodat hij toch nog heerlijk in bad kan. Hij vind dit namelijk een feest, maar onder de douche zet hij het op een krijsen (wat is dat toch met die stralen over hun hoofd ;)). Hij is nu 1,5 jaar oud, dus zou nog heel lang plezier kunnen hebben van dit prachtige Stokke Flexibadje. Mocht er een klein kansje bestaan dat wij uitgekozen worden, dan gaat mijn voorkeur uit naar het witte badje. Liefs, Carmen. P.S. wat is jouw dochter ontzettend knap!!!!

  • Avatar van Ellen vd bent
    Reply Ellen vd bent 3 juli 2017 at 15:08

    Wat een heerlijk had lijkt mij dit om te gebruiken. Mijn dochter van bijna 3 jaar zit nog altijd in het kinderbadje en neemt een hoop ruimte in beslag in onze te kleine douche (je kan er net aan je kont keren) nu zij ook een broertje heeft van een half jaar zou die hier helemaal super zijn om te gaan gebruiken. De transparante vind ik erg mooi!

  • Avatar van Mieke
    Reply Mieke 3 juli 2017 at 15:01

    Hoe fijn dat het beter gaat met badderen! Ik begrijp jullie meisje helemaal: zelf ga ik ook liever in bad dan onder de douche ?

    Dit badje lijkt me ook iets voor het kleintje in mijn buik. We hebben nog niet veel gekocht (we weten het geslacht nog niet) maar wel al ideetjes opgedaan van wat we willen. Een wit of transparant badje is zeer welkom! Dat past sowieso bij een jongen én bij een meisje (hopelijk zien ze het over 2 weken wel op de echo!) ?

    Veel liefs!

  • Avatar van Debbie
    Reply Debbie 3 juli 2017 at 14:52

    Mijn zoontje vindt het heerlijk om in bad te gaan, maar wij hebben er geen. Een badje met standaard hebben wij ook geen plek voor, wij wonen in een klein appartement. Dus dit badje zou super zijn! Blauw vind ik het mooist.

  • Avatar van Nathalie
    Reply Nathalie 3 juli 2017 at 14:23

    Ik wil graag hopen dat dit een redmiddel kan zijn voor onze zoon!
    Mijn zoontje – 5 maanden oud – is al sinds een week na de geboorte om de een of andere reden volledig getraumatiseerd door het badmomentje, zo lijkt het althans. Telkens we hem willen wassen (wat we tegenwoordig al maar beperken tot 1x in de week omdat het zo vreselijk lijkt te zijn voor hem) krijst en huilt hij het uit. Het gegil gaat door merg en been, als je niet wist wat er gebeurde zou je serieus geloven dat hij leven gevild werd of zo. Een moment dat leuk en plezierig zou moeten zijn is door dit alles een ware opgave geworden. Meestal stopt mijn man hem in bad en zit ik in de woonkamer, net niet met tranen in de ogen, de minuten af te tellen dat het weer voorbij is voor die week :s
    Ik wilde hem laatst proberen wassen in een emmer om eens te zien hoe dat zou gaan maar daar paste hij al niet meer in. Dit badje van Stokke lijkt me nog wel een poging waard! Onze badkamer is erg klein – en zoals je zegt is zo’n hard badje echt vreselijk dus dat hij opplooibaar is zie ik als een mega dikke plus!
    Wij doen graag mee voor de transparante versie :)

  • Avatar van Linda Post
    Reply Linda Post 3 juli 2017 at 14:09

    Toen wij gingen verhuizen had ik als ‘eis’ dat er een bad in het nieuwe huis zou zitten en wat denk je……
    Juist we hebben nog steeds geen bad haha (de rest van het huis deed het hem ;)).
    Ik zou heel graag dit badje willen winnen, ideaal voor in de kleinere badkamer met niet mega veel ruimte, dit badje is erg handig op te bergen. Ik zou eigenlijk ROZE willen schreeuwen, maar met het oog op de toekomst (hopelijk gezinsuitbreiding) ga ik toch voor WIT.

  • Avatar van Marije
    Reply Marije 3 juli 2017 at 13:41

    Wat zou een wit bad toch welkom zijn dan kunnen we het badje met mooi weer lekker in de tuin gebruiken en zo te zien erg praktisch om ook mee te nemen op vakantie. Het meest zullen we hem thuis gebruiken in de badkamer en zoals je zelf ook zegt het heeft meerdere voordelen waterbesparend en is wat knusser voor de kleine… kortom duimen jullie met mij mee??

  • Avatar van Nicole
    Reply Nicole 3 juli 2017 at 13:33

    Ik heb altijd gezegd toen ik zwanger was, ik wil niets roze. Maar sinds mijn dochter is geboren is er hoe langer hoe meer roze in huis gekomen. Dus als ik deze prijs zou winnen, graag een roze badje :-)

  • Avatar van Anna
    Reply Anna 3 juli 2017 at 13:21

    Ooooh wat lijkt me dit badje handig en geweldig! Ik doe heel graag mee omdat wij alleen een douche hebben en heen bad… en ik mijn dochter graag eens in bad wil laten spelen…
    facebook: An Na

  • Avatar van Sharon
    Reply Sharon 3 juli 2017 at 12:48

    Aah waarom zou ik dit badje niet willen winnen? Het lijkt me vooral handig wanneer onze dochter Tessa gaat logeren bij opa en oma die geen (baby)bad hebben.) zodat ze daar ook lekker in bad kan! Handig om mee te nemen en neemt wei ogen ruimte in beslag.

  • Avatar van Liset - Beautydagboek
    Reply Liset - Beautydagboek 3 juli 2017 at 12:23

    Ik ben al heel blij om te horen dat het douchen met Shae al een stuk beter gaat nu je zo’n badje er bij hebt. Het komt vast helemaal goed. Straks springt ze met veel plezier onder de douche :). En ik doe vandaag eens gek; ik doe lekker mee met je winactie! Mijn zoontje zit nog graag in bad, maar aangezien wij geen bad hebben (helaas) doe ik hem altijd in een grote wasmand, haha. Hij verdient wel een volwaardig kinderbadje zodat hij echt in een soort bootje zit. Ik ga daarom voor de blauwe kleur. Leuk voor kleine kereltjes! Natuurlijk volg ik je op FB + geliked + gedeeld!

  • Avatar van Nicole
    Reply Nicole 3 juli 2017 at 12:19

    Hier een peuter met ongeveer dezelfde fobie tegen douchen/haren wassen. En een babyboy van inmiddels 3 weekjes oud. Ik had zelf dus al besloten om zo’n badje aan te schaffen maar winnen is dan stiekem toch net iets leuker haha. Daarom doe ik graag mee voor onze twee kinderen! En dan in de kleur wit aangezien ik zowel een jongen als een meisje heb ;-)

  • Avatar van Patricia
    Reply Patricia 3 juli 2017 at 12:17

    Voor bij mijn moeder zou dit badje fantastisch zijn! Zij past geregeld op op onze dochter Helena maar woont in een klein appartement. Helena is gek op water en gek op oma! De witte vind ik het mooist :)

  • Avatar van Iv
    Reply Iv 3 juli 2017 at 12:12

    Erg leuk voor mijn nieuwe kindje: een zoon! Met een tweede heb je zoveel meer, iets wat je makkelijk plat weg kan zetten is hier meer dan welkom! Fijn dat het badderen goed gaat. Dat gun ik je zo: badmomenten zijn hier een feestje, ook met de nieuwe baby. We genieten intens van die leuke momenten.

  • Avatar van Jasmijn
    Reply Jasmijn 3 juli 2017 at 11:47

    Wat leuk! Ze zijn ook geweldig voor op vakantie of in de tuin! Ik doe graag mee voor Olivia!

  • Avatar van Claudia
    Reply Claudia 3 juli 2017 at 11:35

    Hi Dees, wat fijn om te horen dat het badderen beter gaat met Shae. Ik waag graag een kansje voor mijn zoontje Aiden. Ik zit momenteel in een relatiebreuk en ben op zoek naar een appartementje met Aiden. Aangezien we nu een badkuip hebben zal het dadelijk een douche worden en zou dit badje echt een uitkomst zijn. Ook fijn om in de zomer nog op het balkonnetje te kunnen badderen. De blauwe zou heel erg leuk zijn ☺️ Succes!

  • Avatar van Stephanie Dorlas
    Reply Stephanie Dorlas 3 juli 2017 at 11:35

    Onze kleine man vind douchen heerlijk maar hij wordt een beetje te groot om vast te houden, helaas bevat onze douche geen bad dus is een badje de enige optie. Dit badje zou geweldig zijn, neemt weinig ruimte in beslag kan mee op vakantie en naar buiten als het warm weer is! Ideaal:)

  • Avatar van Natasja
    Reply Natasja 3 juli 2017 at 10:58

    wat ideaal! Zo kan het badje niet alleen thuis gebruikt worden, maar ook opgevouwen mee naar oma als we daar logeren. Is toch een uurtje rijden, oma heeft geen badje. Altijd beetje rommelen daar. Het witte badje is leuk voor zoveel ons meisje als ons zoontje. Wat een idee! Graag dus.

    • Avatar van Stephanie Dorlas
      Reply Stephanie Dorlas 3 juli 2017 at 11:34

      Onze kleine man vind douchen heerlijk maar hij wordt een beetje te groot om vast te houden, helaas bevat onze douche geen bad dus is een badje de enige optie. Dit badje zou geweldig zijn, neemt weinig ruimte in beslag kan mee op vakantie en naar buiten als het warm weer is! Ideaal:)

  • Avatar van Evelien
    Reply Evelien 3 juli 2017 at 10:50

    Ik doe graag mee voor de blauwe versie. Onze uk is er nog niet, maar mijn gezwollen enkels al wel :-) Dus bij mij mag het badje deze warme zomer alvast dienst doen als voetenbadje in afwachting van de baby =) Handig dat er een stop inzit, zodat je het badje niet hoeft om te kiepen om het te legen.

  • Avatar van Linda
    Reply Linda 3 juli 2017 at 10:40

    Wat super fijn dat je zo’n badje hebt gevonden en dat daarmee het probleem met douchen opgelost is. Ik doe niet mee aan de winactie, maar vind het wel een geweldige oplossing die ik zeker even ga doorgeven aan een paar vrienden met kleintjes.

  • Avatar van Natalie Smits
    Reply Natalie Smits 3 juli 2017 at 10:14

    HEUL graag!! Poppie van 1,5 wordt te groot voor de wasbak in onze ‘badkamer’ van 1,7×1,3. Staand haren wassen: drama! Zitten op de douchevloer: Nog te klein. Wijst naar wasbak en zegt: Mamma sopjes maken. Die mist ze. :( Past ook mooi op ons balkon! Praktisch en mooi badje dus erg welkom!!! Roze <3

  • Avatar van Kim
    Reply Kim 3 juli 2017 at 10:06

    De kleur was ik vergeten erbij te zetten, maar wij doen graag mee voor de roze. ?

  • Avatar van Kim
    Reply Kim 3 juli 2017 at 10:04

    Wat handig! ? Mijn dochter van 2,5 gaat graag in bad en dit Stokke bad lijkt me doordat hij heel compact te maken is ideaal! Dan kan ik eindelijk haar enorm in de weg staande baby bad weg halen.

  • Avatar van Maartje
    Reply Maartje 3 juli 2017 at 10:02

    Graag! De roze! ? Onze mooie Pien is een echte waterrat maar hebben een bad thuis! Dus dit stokke badje zal ze geweldig vinden!

  • Avatar van Paulien
    Reply Paulien 3 juli 2017 at 09:54

    Wij zouden wel graag de roze willen… heb twee meiden in de leeftijd van 2 en 9 maand… dus dit lijkt mij ideaal en iets waar we nog heel lang mee kunnen!

  • Avatar van Barbara Bouman
    Reply Barbara Bouman 3 juli 2017 at 09:43

    Super dat mijn tip ook voor jullie werkt!!! Top!

  • Avatar van Marie Chiarizia
    Reply Marie Chiarizia 3 juli 2017 at 09:42

    Tja… Wat kan ik anders zeggen dan : heel graag! Onze lieve Liza heeft een paar lange stelten en dat levert sinds een tijdje problemen op in het baby badje… Het wordt haar wat krap en dan kan ze niet goed spetteren. Een transparante bad lijkt mij wel handig, vooral als baby nr 2 een jongen blijkt te zijn ! Succes iedereen!

  • Avatar van Selina
    Reply Selina 3 juli 2017 at 09:41

    Ik zou heel graag zo’n badje winnen voor onze dochter en babybroertje die we over een paar weken verwachten! Olivia begint ook net haar douche en haren wassenangst te overwinnen! Ik zou hem heel graag in het blauw winnen!

  • Avatar van Marian B
    Reply Marian B 3 juli 2017 at 09:37

    Wat een mooie en handige prijs! Mijn dochtertje kan net goed zitten en is ook niet zo van het douchen en wij gebruiken nog het babybadje op poten en het is inderdaad een onding wat veel ruimte in neemt. Een Stokke Flexi Bath in de ROZE kleur lijkt me wel wat. Ook handig om mee te nemen op vakantie bedenk ik me net. Dat wordt duimen!

  • Avatar van Annette
    Reply Annette 3 juli 2017 at 09:29

    Wat een handige oplossing. Ik liep me ook altijd ongans te slepen met zo’n babybad op poten :) Veel success aan de moeders en moeders in spe die met de win-aktie mee doen.

  • Avatar van Wim Tas
    Reply Wim Tas 3 juli 2017 at 09:27

    Met een roze maak ik me thuis erg populair. Mooi, handig en het bespaart water, onze meid zal zo blij zijn haar eigen “stekje” te hebben

  • Avatar van Wim Tas
    Reply Wim Tas 3 juli 2017 at 09:27

    Met een roze maak ik me thuis erg populair. Mooi, handig en het bespaart water, onze meid zal zo blij zijn haar eigen “stekje” te hebben

  • Avatar van Wim Tas
    Reply Wim Tas 3 juli 2017 at 09:27

    Met een roze maak ik me thuis erg populair. Mooi, handig en het bespaart water, onze meid zal zo blij zijn haar eigen “stekje” te hebben

  • Avatar van Wim Tas
    Reply Wim Tas 3 juli 2017 at 09:27

    Met een roze maak ik me thuis erg populair. Mooi, handig en het bespaart water, onze meid zal zo blij zijn haar eigen “stekje” te hebben

  • Avatar van Wim Tas
    Reply Wim Tas 3 juli 2017 at 09:27

    Met een roze maak ik me thuis erg populair. Mooi, handig en het bespaart water, onze meid zal zo blij zijn haar eigen “stekje” te hebben

  • Avatar van Tamara
    Reply Tamara 3 juli 2017 at 09:24

    Wat een leuke winactie! En wat komt hij goed uit :-); ons zoontje heeft iets meer ruimte nodig dan z’n standaardbadje op poten, hij groeit daar een beetje uit. Omdat wij geen bad hebben, zijn we aan het kijken naar een opvouwbaar badje die we in de douchehoek kunnen zetten. En toen zag ik deze winactie……. zou super gaaf zijn om te winnen. Graag de kleur wit als ik mag winnen. (geliked en gedeeld op FB)

  • Avatar van Pedrosa
    Reply Pedrosa 3 juli 2017 at 09:09

    Zo herkenbaar!! Mijn zoontjes is ondertussen 14 maanden en is erg bang van de douche (iemand zien douche vind hij ook verschrikkelijk) . Momenteel gebruiken wij nog zijn babybadje, maar dit wordt stilaan te klein. Het is idd ook altijd een gedoe.. Zo’n badje van Stokke zou als geroepen komen. Bedankt om jouw verhaal met ons te delen!

  • Avatar van Griet De Schepper
    Reply Griet De Schepper 3 juli 2017 at 09:08

    Graag de roze voor ons roze meisje :-) We hebben onze badkamer op de “zolder” waar houten vloeren zijn. Dan kan je moeilijk een “gewoon” badje zetten want dan wordt alles kleddernet, maar dit hier voor in onze douche of eigen bad zou ideaal zijn.

  • Avatar van Sanne
    Reply Sanne 3 juli 2017 at 09:08

    Ons kleine ventje is nu net 1 en gaat altijd mee onder de douche, omdat we in ons huurhuis geen bad hebben. Ik weet zeker dat hij een badje fantastisch vind . Dus een wit, transparant of blauw badje is hier erg welkom.

  • Avatar van Esmeralda hilger
    Reply Esmeralda hilger 3 juli 2017 at 08:59

    Ohhh dat zou geweldig zijn voor onze dochter! Ze is echt een kleine waterrat en vind het heerlijk. Alleen vind mama het ook een ware crime met het baby badje en in het grote bad wat eng? Dus dit zou de ideale oplossing zijn voor onze waterrat
    Een witte of roze zou geweldig zijn!

  • Avatar van Simone
    Reply Simone 3 juli 2017 at 08:50

    Oh dit ding wil ik al zo lang! Onze zoon wil alleen douchen met papa, want alleen glijdt hij uit in de douche cabine. Hij vindt in bad gaan helemaal het einde, maar wij hebben geen bad en ook geen ruimte ervoor als we gaan verbouwen :-(. Het Stokke badje lijkt me voor onze compacte badkamer een enorme uitkomst!

  • Avatar van Marita
    Reply Marita 3 juli 2017 at 08:47

    wat ideaal,wij hebben geen ruimte voor een bad in de badkamer. Dit lijkt mij reuze handig zodat mijn zoontje toch lekker badderen kan

  • Avatar van Jill
    Reply Jill 3 juli 2017 at 08:41

    Ik zou graag mee willen doen voor de roze kleur. Ons kleine meisje is nu bijna 4 maanden en vind alles wat met water te maken heeft erg leuk. We hebben helaas geen tuin, maar een dakterras. Dit zou ideaal zijn om te vullen op warme dagen én heel handig om mee te nemen naar bijvoorbeeld opa en oma!

  • Avatar van Colinde
    Reply Colinde 3 juli 2017 at 08:38

    Wat een leuke winactie! Toevallig had ik het er met mijn man nog over dit weekend terwijl we onze dochter van 6,5 maand in bad deden. Ze wordt nu toch echt wel te groot voor het badje. Douchen proberen we ook wel met haar, maar dat vind ze echt (nog) niks. We hebben zelf ook geen bad en maar weinig ruimte… daarom leek het stokke flexi bath mij i-de-aal! Daarnaast lijkt het mij ook heerlijk voor in de tuin met warm weer, want dat vind ze echt heerlijk ???? Graag zou ik de witte winnen. Mochten wij winnen zal ik natuurlijk een foto delen van onze badderaar in het badje ???

  • Avatar van Vanessa Raffaela Sibma
    Reply Vanessa Raffaela Sibma 3 juli 2017 at 08:37

    Net als jij vind ik het bad+ standaard maar een onding. Wat een ruimte neemt het in. Heel graag badder ik ons meisje in een roze Stokke flexi bath. Wat een uitkomst! Ons zoontje van 2 zal er ook wel in willen ;)

  • Avatar van Tamara
    Reply Tamara 3 juli 2017 at 08:36

    Fijn dat het badderen met shea al iets beter verloopt! Zag laatst nog van Zwitsal zon gek ding waarmee je de haartjes makkelijker kon wassen, heb je die toevallig voorbij zien komen? Moest meteen aan jou denken.

    Zo’n badje zou wel handig zijn voor in ons appartement. Wij lopen nu kei onhandig te sjouwen met zon ouderwets ding op poten omdat we die niet echt ergens kwijt kunnen. De kleur maakt mij op zich niet zoveel uit. Dan zeg ik: blauw?

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 3 juli 2017 at 08:46

      Ja, dat haaruitspoelding haha. Die hebben we inderdaad ook maar hielp niet veel. Nu is het vooral een leuk speelding geworden ^^

  • Avatar van Marieke Joustra
    Reply Marieke Joustra 3 juli 2017 at 08:14

    Wat een fantastische win actie. Hier zeer zeker welkom in onze lange smalle douche wat het badje staat eigenlijk altijd net in de weg en deze is praktisch en super snel op te bergen zodat hij niet in een slaapkamer hoeft te staan. En mijn jongens toch fijn in bad kunnen.

    • Avatar van Marieke Joustra
      Reply Marieke Joustra 3 juli 2017 at 08:16

      Doorzichtig met een blauwe lijn die kleur vinden onze mannen vast fijn?

  • Avatar van yvonne
    Reply yvonne 3 juli 2017 at 07:58

    Wat een leuke winactie. En wat fijn dat Shae het douchen/in bad gaan nu minder problematisch vind. Ik was al benieuwd naar een update. Ik zou graag een doorzichtig badje willen winnen omdat kleintje hier gek is op badderen en ik geen bad heb. We zetten nu de halve schelp in de douche maar het is toch een hoop gedoe en neemt veel ruimte in beslag. Dit is badje is veel idealer. Op fb heb ik je geliked met de naam Mini On.

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 3 juli 2017 at 07:56

    Zo leuk en erg handig!
    Ik sla deze winactie over.

    Veel succes allemaal Xoxo

  • Avatar van Nan
    Reply Nan 3 juli 2017 at 07:47

    Dit lijkt me echt een handig badje! Ik doe graag mee voor ons kindje wat in december geboren moet worden! Dan kan ons kleintje lekker badderen!! En nu maar duimen ;)

    • Avatar van Nan
      Reply Nan 3 juli 2017 at 07:50

      Ik vergeet helemaal de kleur erbij te zetten! Ik zou graag een wit badje willen winnen!!

  • Avatar van Regina Cocco - Karst
    Reply Regina Cocco - Karst 3 juli 2017 at 07:44

    Ohh wat een super handig badje deze Stokke Flexi Bath ?
    Mijn man en ik worden voor het eerst opa en oma ? ?  Sinds ik dit mooie nieuws heb gehoord ben ik echt in de wolken ☁️ ☁️ ☁️
    Ik vind het helemaal geweldig maar ook wel erg spannend hoor ?  ❤️ ?
    Wat zou het fantastisch zijn als ik dit badje  mag winnen voor onze kleindochter die in sept word verwacht ?
    Dan kan de kleine ook heerlijk en veilig bij opa en oma badderen tijdens de oppasdagen ?

  • Avatar van Charlotte
    Reply Charlotte 3 juli 2017 at 07:37

    Ook wij lopen telkens te hanessen met een badje op poten! Deze zou een uitkomst zijn om onze dochter lekker in te kunnen badderen en omdat onze douche ruimte nou ook niet mega groot is kunnen we hem fijn opbergen! Ik zeg genoeg redenen dus om hem te winnen ????

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.