Beauty

Skincare | Dermalogica Nightly Lip Treatment

14 september 2017

dermalogica nightly lip treatment
Of je nu last hebt van fijne lijntjes en rimpeltjes rondom je lippen, of dat je gewoonweg je lippen zacht en soepel de koude seizoenen door wil helpen. De nieuwe Dermalogica Nightly Lip Treatment is zeker een aanrader. Ik ben hem nu al enkele weken aan het testen en vertel je graag meer over deze herfstige beauty musthave.

dermalogica nightly lip treatment
De belofte

De Dermalogica Nightly Lip Treatment belooft simpelweg huidveroudering rondom de mond aan te pakken zoals verticale rimpeltjes rondom de mond die kunnen ontstaan door ouderdom, genen of bijvoorbeeld door langdurig roken. Deze rimpeltjes zorgen voor minder gladde lippen en huid eromheen waardoor deze er ouder uit kan zien en ze zorgen er ook voor dat bijvoorbeeld lipstick sneller uitloopt.

dermalogica nightly lip treatment
Wat zit erin?

Als ik naar de ingrediëntenlijst kijk dan zie ik onder andere kokosextract, shea boter, glycerine, verschillende planten- en fruitextracten, aloë vera, hyaluronzuur, sesamzaadextract en vitamine E erin verwerkt zitten. Een mooi mengsel van verzachtende, voedende, verstevigende, beschermende en hydraterende bestanddelen die zeker geschikt zijn voor de drogere huiddelen en ook er bekend om staan anti-age eigenschappen te hebben.

Wel zitten deze ingrediënten in een flinke siliconenbasis, dus daar moet je tegen kunnen. Sommige mensen krijgen daar namelijk sneller onzuiverheden van. Er zit wel wat pepermuntolie en spearmuntolie in voor een frisse touch op de lippen èn een frisse geur, maar verder zitten er geen kunstmatige geurstoffen, parabenen of kleurstoffen in. Ook is het een dierproefvrij product.

dermalogica nightly lip treatment
Hoe gebruik je dit lipproduct?
Het wordt aangeraden om het product elke avond als laatste stap in je huidverzorging te gebruiken door een klein beetje in te masseren op je lippen en de huid eromheen. De verpakking heeft een schuin applicatoruiteinde en een pompsysteem. Maar ik vind persoonlijk dat hij zo wel erg veel product in één keer doseert en adviseer om heel rustig te drukken totdat je een flinke druppel op je vinger hebt liggen. Met een ronddraaiende beweging inmasseren totdat het product is opgenomen en je kan je bed in.

dermalogica nightly lip treatment
Mijn ervaring
Ergens had ik verwacht dat dit een meer olie-achtig product zou zijn, maar het is meer een dikkere crème qua substantie. Na het insmeren voelen de lippen lekker zacht en soepel aan en ogen ze mat en het lijkt alsof je niks op hebt. Geen plakkerig geheel dus en dat vind ik in bed toch wel heel erg prettig. Ik heb nog niet heel erg veel last van rimpeltjes en lijntjes rondom mijn mond, maar merk wel dat het geheel er zachter uit ziet. Mijn mondcontouren lijken wat duidelijker, mijn lippen zijn zacht en verzorgd en ik merk dat ze de verwennerij na het dagenlange dragen van matte lipproducten heel erg op prijs stellen. Ook zijn de droge mondhoekjes minder aanwezig en lijken ze iets.. ‘voller’ aan te voelen. Al met al zeker een fijne toevoeging aan m’n avondroutine en ik zal trouw blijven smeren om hopelijk deze herfst en winter met soepele lippen door te kunnen komen.

De Dermalogica Nightly Lip Treatment is verkrijgbaar bij bijvoorbeeld De Bijenkorf en de officiële Nederlandse webwinkel voor €59,90 (10ml).

Spreekt een specifiek anti-age verzorgingsproduct voor de lippen jou aan om eens te proberen?

Liefs,
Desirée

* Dit artikel bevat product dat door een merk of bedrijf is toegestuurd en een affiliate link.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Linda
    Reply Linda 15 september 2017 at 12:08

    Klinkt als een goed product, maar ik vind het eerlijk gezegd wel erg prijzig.

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 14 september 2017 at 12:35

    Dat ziet er zo goed uit!
    Ik ken dit merk niet.

    Xoxo

  • Avatar van Edith-Sofia
    Reply Edith-Sofia 14 september 2017 at 09:23

    Oeeh lijkt me een erg fijn product! De resultaten klinken erg goed.

  • Avatar van Sonja
    Reply Sonja 14 september 2017 at 08:37

    Klinkt veelbelovend. Ik gebruik nooit anti-age voor mijn lippen. Ben bang dat dit nu ook vrij laat is.

  • Avatar van Femke
    Reply Femke 14 september 2017 at 07:43

    Klinkt als een fijn product. Om de één of andere reden had ik ook een ‘olie achtige’ substantie verwacht.

  • Avatar van VWillemse
    Reply VWillemse 14 september 2017 at 06:43

    Dermalogica is een mooi merk met hele fijne producten.
    Als ik echt last heb van een gevoelige, doffe huid en rode plekjes wil ik hier nog wel eens op terug vallen.
    Persoonlijk vind ik bijna 60€ een beetje prijzig voor ’n lipproduct , hoe kneiter fijn deze ook klinkt (dat zeker) dan smeer ik liever wat serum of nacht creme op m’n lippen met een dun laagje Vaseline erover.
    Ziet er wel prachtig uit hoor met z’on ijzer tuutje.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.