Beauty

Budget Beauty Tip | Nivea Care voor de gevoelige huid

5 oktober 2017

nivea care sensitive
Begin dit jaar schreef ik over de originele variant van de Nivea Care; een voedend – maar niet plakkerige – verzorging voor gezicht en lichaam met die heerlijke vertrouwde Nivea geur. Goed nieuws voor iedereen met een gevoelige huid want er is vanaf deze week ook een Nivea Care sensitive variant verkrijgbaar.

nivea care sensitive
Ondanks dat ik echt enorm verwend ben als het op beautygebied aan komt, blijf ik een zwak hebben voor Nivea bodyproducten. Het heeft gewoon wat nostalgisch qua huidgevoel en vooral de geur.. Ik ben fan! De vorige pot Nivea Care is er dan ook helemaal doorheen gegaan hier in huis en ik verwacht met deze variant hetzelfde te gaan doen.

De Nivea Care sensitive is net als de originele variant perfect voor de mensen die wel iets aan verzorging willen doen, maar daar niet gelijk allemaal verschillende producten voor aan willen schaffen. Deze crème kan je voor zowel je lichaam als je gezicht gebruiken en ik denk dat het hard op weg is om de moderne vervanger van de klassieke Nivea Crème in het bekende blauwe blik te worden..

nivea care sensitive
Net als in de originele variant zit er ook in deze hydraterende glycerine, beschermende en voedende shea boter, voedende olus olie en ‘hydrowax’ in, maar er is nu ook aloë vera aan toegevoegd. Dit is een heel fijn verzachtend, hydraterend en kalmerend ingrediënt waar de gevoeligere huidjes zeker blij van worden. Er zit geen harde alcohol in en parfum staat op de laatste plek op de ingrediëntenlijst, wat betekent dat er heel weinig van in zit.

nivea care sensitive
Ik vind het frisse gevoel van de crème op de huid en de zachte herkenbare geur heel erg fijn en ondanks dat de crème voedend is en de huid lekker zacht en soepel maakt voelt deze na het insmeren niet plakkerig of vet aan. Wederom: voor mijn gezicht kies ik liever gespecialiseerde producten, maar voor mijn lichaam vind ik dit echt een heerlijk product ♥

De Nivea Care sensitive crème komt in een pot van 200ml en is vanaf deze week verkrijgbaar voor €6,49. Tip: bij Trekpleister loopt er t/m 15 oktober een actie waarbij je elk 2e Nivea product voor €1,00 kan aanschaffen.

Heb jij de normale variant van deze crème al uitgeprobeerd? Spreekt deze sensitive versie jou aan? En heb jij ook altijd zo’n heerlijk nostalgisch gevoel bij Nivea? ^^

Liefs,
Desirée

* Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Yvonne
    Reply Yvonne 6 oktober 2017 at 05:04

    Ook een Nivea fan hier. Bedankt voor de tip!

  • Avatar van Sonja
    Reply Sonja 5 oktober 2017 at 18:57

    Laat ik dit ook eens proberen. Na het woord verkoelend was ik al om.

  • Avatar van Mariska
    Reply Mariska 5 oktober 2017 at 16:23

    Dat klinkt wel heel erg goed! :) Nivea vind ik ook altijd zo heerlijk lekker ruiken inderdaad.

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 5 oktober 2017 at 15:20

    Die wil ik nog kopen…
    Fijn merk ;-)

    Xoxo

  • Avatar van nancy
    Reply nancy 5 oktober 2017 at 11:49

    Nivea is echt super. Ik gebruik altijd de body lotion voor onder de douche. Ideaal!

  • Avatar van Lindsey Beljaars
    Reply Lindsey Beljaars 5 oktober 2017 at 09:37

    Klinkt top, vind Nivea sowieso altijd heerlijk!

  • Avatar van evelien
    Reply evelien 5 oktober 2017 at 07:47

    Ik vind nivea altijd heerlijk! Ik heb niet heel erg last van een gevoelige huid maar wel heel erg tof dat ze dit hebben uitgebracht. <3
    Liefs,
    Evelien

  • Avatar van Edith-Sofia
    Reply Edith-Sofia 5 oktober 2017 at 07:44

    Oh, dit lijkt me erg fijne crème! Ik vind Nivea een heel fijn merk! In de winter heb ik nog wel eens last van een droge en gevoelig huid dan lijkt me deze crème echt perfect.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.