Beauty

Mijn top 5 beautyproducten (januari 2018)

31 januari 2018

beauty favorieten januari 2018
Hoppa! De eerste maand van het nieuwe jaar is na vandaag alweer voorbij. Bizar hoe snel de tijd gaat in sommige periodes! Maar daarmee is het wel weer tijd voor een nieuw beautyfavorietenlijstje en daar hoefde ik deze keer niet zo heel erg lang over na te denken. Ik kon zonder al teveel moeite namelijk 5 wel heel erg fijne producten uitkiezen die ik graag met je wil delen. Let’s go! 

beauty favorieten januari 2018 beauty favorieten januari 2018
Laat ik beginnen met het nieuwste palette in mijn make-upverzameling. Eentje die ik al een hele tijd op mijn wishlist had staan maar telkens uitverkocht was. En toen ineens kwam hij met de post binnen. Huh?! Bleek dus dat Paul het in de gaten heeft gehouden en zodra hij op voorraad was er eentje voor me had besteld. Te lief! Het is het Too Faced Sweet Peach palette. Is het geen plaatje? Het palette bevat 18 kleuren oogschaduw waarmee goed te variëren is en die rozige perzikkleurtjes en paarstinten erin laten mijn blauwgrijze ogen knallen. De kwaliteit is echt heel erg goed en de oogschaduws ruiken zelfs naar perziksnoepjes. Ja, hier ben ik enorm blij mee ♥

Het Too Faced Sweet Peach palette is onder andere via de webwinkel van Douglas verkrijgbaar voor €43,90.

beauty favorieten januari 2018

Een product wat mijn droge nagelriemen op dit moment aan het redden is is de Lush Melt my Heart massagebar uit de Lush Valentijnscollectie van dit jaar waar ik afgelopen week over schreef. Hij ruikt lekker kruidig wat zo voor het slapen gaan ook nog eens heel rustgevend werkt en hij doet echt wonderen voor mijn nagelriemen. Vanwege een stressvolle periode begon ik namelijk weer met velletjes-bijten en gelukkig ogen ze na enkele avondjes smeren al minder rood, trekkerig en rood. Lekker volhouden dus, dat insmeren voor het slapen gaan.

De producten van Lush zijn via de Lush webwinkel of in één van de fysieke winkels verkrijgbaar. Deze massagebar is nu tijdelijk verkrijgbaar voor €9,95.

beauty favorieten januari 2018

Ook mijn lippen waren de afgelopen tijd flink droog aan het worden, tot velletjes aan toe. Tijd voor wat extra liefde in de vorm van deze Clarins Hydra-Essentiel moisture replenishing lip balm die ik een tijdje geleden binnen kreeg. Het is een lekkere rijke substantie die een subtiel glansje achterlaat en ik ook voor het slapen gaan gebruik. Hij maakt de lippen snel zacht en soepel. De vooruitgang van mijn lippen viel Paul zo erg op dat hij nu ook trouw elke avond smeert. Jep, this one is a keeper!

De producten van Clarins zijn onder andere bij ICI Paris XL en Parfumerie Douglas verkrijgbaar.

beauty favorieten januari 2018

Als je mij al een tijdje volgt dan weet je dat ik qua geuren eigenlijk helemaal geen voorkeur heb voor zoete geuren. En toch pak ik deze Intimacy Pink eau de parfum er de laatste tijd verrassend vaak bij. Je ruikt er onder andere framboosjes, viooltjes, lelietjes-van-dalen en rozen in terug, maar de warme basis met onder andere muskus, amber en sandelhout geeft het net even dat volwassen en een tikkeltje zwoele randje mee waardoor ik hem echt heel lekker vind. Daarnaast blijft de geur ook nog eens verrassend lang op mijn huid ruiken. Altijd fijn als dat zo is!

Tip: deze geur is bij ICI Paris XL nu met 25% korting verkrijgbaar vanaf €29,95.

beauty favorieten januari 2018

Als laatste kan ik deze philosophy purity made simple reinigingsdoekjes niet vergeten in deze top 5. Het zijn misschien wel de beste reinigingsdoekjes die ik ken! Ze zijn lekker groot, niet te nat en niet te droog, halen zelfs waterproof foundation en een longlasting eyeliner zonder moeite weg en irriteren mijn gevoeligere huid niet. Perfect dus voor die avondjes dat ik te lui moe ben en mijn make-up er net even wat sneller en gemakkelijker af wil halen.

Deze philosophy purity made simple reinigingsdoekjes zijn voor €15,25 verkrijgbaar bij ICI Paris XL.

Wat is op dit moment jouw favoriete beautyproduct?

Liefs,
Desirée

* Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd en affiliate links.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Lotje
    Reply Lotje 31 januari 2018 at 13:24

    Wat een prachtige producten! Het palette van TooFaced staat ook nog op mijn wishlist!

  • Avatar van Lindsey Beljaars
    Reply Lindsey Beljaars 31 januari 2018 at 13:01

    Oeh prachtige favorieten. Het Too Faced Sweet Peach palette staat nog op mijn wishlist!

  • Avatar van Jessica J.
    Reply Jessica J. 31 januari 2018 at 12:09

    Wat ongelooflijk lief van Paul! Een man om te koesteren. ;-)

  • Avatar van Michelle
    Reply Michelle 31 januari 2018 at 11:43

    Wat een mooie palletje van Too Faced! Ik hoor er telkens goede reviews over en ze zijn dierproefvrij, dus misschien dat ik zelf ooit ook nog wel eens een bestelling plaats. Momenteel ben ik erg blij met mijn Toner van The Bodyshop Vitamine E collectie.

  • Avatar van Nienke
    Reply Nienke 31 januari 2018 at 10:53

    Mooie favorietjes! Ik twijfelde of ik de massage bar van Lush wilde kopen, maar ben nu toch overtuigd. Zeker omdat het uit een tijdelijke collectie komt.. Altijd moeilijk om dan te weerstaan.

  • Avatar van VWillemse
    Reply VWillemse 31 januari 2018 at 09:25

    Wat ontzettend lief en attent van Paul.
    Uberhaupt dat hij weet wat je make up wensen zijn ahhhww :-)
    Mooie favorieten lijst trouwens, ik vind dat altijd leuk om te lezen.
    Intimacy Pink is inderdaad z’on lekkere geur, ik heb er een x een sampel van gehad en vond het gewoon jammer dat deze zo snel op ging.

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 31 januari 2018 at 09:42

      Jaaa, echt te lief van hem he?! Leuk dat jij die geur ook zo lekker vindt :)

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 31 januari 2018 at 08:17

    Mooie pallette met prachtge kleuren 👌

  • Avatar van femketje
    Reply femketje 31 januari 2018 at 08:09

    Het sweet peach palette blijft zo’n mooie :D

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 31 januari 2018 at 09:43

      Echt he?! Ik ben er dan ook zo ontiegelijk blij mee <3

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.