Beauty

Beauty Talk #9 | Nieuwe luxe producten ♥

24 februari 2018

beauty talk februari 2018
Als beautymeisje blijf ik toch echt heel erg benieuwd naar alle veranderingen, ontwikkelingen en nieuwtjes binnen dit vakgebied. Het liefst wil ik altijd alles gelijk gaan uitproberen, maar helaas is niet alles voor mijn huid geschikt en ik heb daarnaast ook maar één huid om wat mee te kunnen doen.. Gelukkig zijn deze nieuwe luxe producten wel allemaal door mijzelf te testen en ik neem je graag mee met wat informatie, first impressions en foto’s! 

clarins water lip stain
Clarins Water Lip Stain

Als eerste product in deze Beauty Talk: de nieuwe lipstain van Clarins. Wat een tof en lekker fris zomers product! Het is een transferproof en long-wearing product dat je aanbrengt met een kwastje en echt heel dun van textuur is. Even wachten en je lipkleur geeft niet meer af, is mat zonder trekkerig gevoel en blijft ook nog eens een hele tijd zitten. Leuk om alleen te dragen, zeker dit lekkere felle kleurtje 01 Rose Water, maar je kan ze bijvoorbeeld ook ònder een lipstick of een lipgloss dragen of opbouwen in meerdere laagjes voor een intensere kleur. Helaas duurt het nog eventjes voor ze verkrijgbaar zijn, maar vanaf april kan je ze bij de luxere parfumerieën vinden voor €23,50. Perfect voor op je wishlist voor aankomende lente en zomer dus ♥

philosophy ultimate miracle worker
philsophy ultimate miracle worker

Dit product ben ik nu alweer een kleine twee maandjes aan het testen, dus daar kan ik zeker een oordeel over vellen! Heb je een drogere huid, fijne lijntjes en rimpeltjes, droogtelijntjes, een wat grauwere of doffere huid en last van wat oneffenheden qua vlekjes en gevoel? Dan kan ik je zeker aanraden dit product te proberen. Dit product is bij ICI Paris XL te koop voor €72,00 voor 60 pads.

Er zit onder andere retinol (in dit artikel wat ik eerder schreef lees je hier meer over), 4 superfoodoliën (granaatappelolie, arganolie, olijfolie en sacha-inchi-olie), kokosextract, vitamine E en squalaan in. Vóór het eerste gebruik giet je het hele flesje in de pot met pads en daarna kan je elke avond na het reinigen van je gezicht één pad over je gezicht, hals en decolleté halen om het product aan te brengen. Nog even inmasseren en je kan je bedje in.

Ik merkte al heel snel als grootste verandering in mijn huid dat deze minder droog werd waardoor droogtelijntjes en het doffere tintje minder werden en daardoor overdag make-up mooier oogt. Na wat langer gebruik merkte ik ook duidelijk dat mijn huid minder oneffen werd qua vlekjes en ruwheid. Wat mij betreft – zeker voor de wintermaanden en als je een drogere huid hebt – een aanrader!

philosophy amazing grace ballet rose

philosophy amazing grace ballet rose
Nog een nieuwtje vanuit philosophy! Ze lanceren namelijk twee nieuwe geuren, waaronder deze nieuwe Amazing Grace variant. Liefhebbers van de originele geur die ook een zwak hebben voor rozen, gaan hier heel erg blij van worden. Je ruikt beide er duidelijk in terug, aangevuld met een subtiel fruitige touch en muskus. Perfect voor de lente! Er is ook een bijpassende showergel en bodylotion van verkrijgbaar en zijn vanaf nu bij ICI Paris XL te koop.

hannah asolution serum

hannah Asolution Serum
Skincarejunkies zoals ik zullen vast en zeker heel erg blij zijn met niet één, maar twee mooie huidverzorgingsproducten in dit artikel. Ook deze is weer echt een specifieker product maar wat is ‘ie mooi! Dit serum bevat ook de kracht van retinol en is dus meer geschikt voor een iets oudere huid die last heeft van rimpelvorming en fijne lijntjes, maar daarnaast herstelt het ook de beschadigde huid, pakt het pigmentvlekjes aan, zorgt het voor minder onzuiverheden en geeft het de huid een boost. Het serum is te koop voor €69,00 bij de hannah verkooppunten en salons.

Skincare tip
Ik heb het al vaker gezegd maar ga de tip heel erg graag weer delen, aangezien ik zeker weet dat het bij mij heel erg helpt bij het mooi krijgen èn houden van mijn huid: kies voor een basic, maar goede huidverzorgingsroutine van een oliereiniger, micellaire lotion, lichte oogcrème, een dagcrème met zonbescherming en een wat vollere nachtcrème (dit kan ook van een budgetvriendelijker merk, zoals de Etos hypoallergeen lijn of de Kruidvat Skin Science derma sensitive producten) en vul dit aan met een exfoliërend product, een huidolie en een serum die specifiek gericht zijn op jouw huidtype, huidproblemen en huidwensen. Die basisproducten kan je dan het hele jaar door blijven gebruiken en de duurdere specifiekere producten kan je vervolgens toevoegen of wisselen naar gelang je huid dit nodig heeft.

huda beauty nederland

The Beauty Editor
En ik sluit deze Beauty Talk af met een tof event in Amsterdam wat ik deze week had. Ik was namelijk uitgenodigd bij The Beauty Editor, een nieuwe winkel in een prachtige boetiekstijl aan de Herengracht. Het is een winkel vol met niche merken zoals Kevyn Aucoin, Stila, Ouai, De Mamiel, Oribe en.. Huda Beauty! Jep. Vanwege haar persoonlijke relatie met dit merk mocht ze als enige plek in Nederland dit merk gaan verkopen. Je kan hier de producten dus lekker in het echt uitproberen en testen.

Ik kreeg onder andere een Huda Beauty lipset mee met de Lip Contour en de Liquid Matte lipstick in de kleur Cheerleader. Een intens rood met een subtiel fuchsiatintje erin. De combinatie zorgt voor een strakke lipcontour en een intense kleur die de hele dag blijft zitten zonder af te geven.

–> Tip! Vanwege de Olympische Winterspelen en omdat Nederland goud heeft, krijg je vandaag op bijna alles 30% korting in de ICI Paris XL webwinkel met de code NLD-GOUD14. In de winkels geldt de korting trouwens ook :)

Van welke van deze nieuwtjes word jij enthousiast en ben je benieuwd naar?

Liefs,
Desirée

* Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd en affiliate links.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Sophia
    Reply Sophia 25 februari 2018 at 16:11

    Wat een prachtige nieuwe pareltjes <3. Ik word zo hebberig hiervan haha. Die nieuwe geur van Philsophy lijkt me heerlijk! Ben dol op alles waar rozen in verwerkt zit.
    Finally Huda Beauty komt naar Nederland! Geweldig beauty merk, ik moet maar gauw is een bezoekje brengen aan The Beauty Editor!

    Liefs Sophia

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 26 februari 2018 at 09:08

      De nieuwe geur is ook echt het besnuffelen waard, zo lekker vrouwelijk en ‘lente’ <3

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 24 februari 2018 at 16:25

    Wauw ben zo benieuwt naar de producten van Huda Beauty 😉

  • Avatar van Jessica J.
    Reply Jessica J. 24 februari 2018 at 14:31

    Ik ben zooo benieuwd naar Huda Beauty. Ik had bij Sephora in Düsseldorf het Desert Dusk palette in m’n handen, maar mocht het van mezelf niet meenemen. Ik had Kat Von D’s Saint + Sinner namelijk ook al vast, haha!

  • Avatar van Dana
    Reply Dana 24 februari 2018 at 13:13

    Hele mooie producten! Ik ga zo nog naar de Ici om de Philosphy purity aan te schaffen met de actie, scheelt weer wat centjes ;)

  • Avatar van femketje
    Reply femketje 24 februari 2018 at 09:55

    ben best benieuwd naar dat amazing grace parfum :D

  • Avatar van VWillemse
    Reply VWillemse 24 februari 2018 at 09:24

    De lip stain van Clarins is wel iets om te onthouden.
    En als parfum junkie ben ik wel heel benieuwd naar deze nieuwkomer van Philosophy , A G is al lekker , en zelf kan ik een subtiele rozen geur altijd wel waarderen dus deze variant wil ik wel een keer gaan ruiken als ik weer bij de ICI PARIS XL kom.

  • Avatar van Lindsey Beljaars
    Reply Lindsey Beljaars 24 februari 2018 at 09:17

    Oeh prachtige producten en wat een goede tip van de korting bij Ici Paris XL!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.