Beauty

Beauty Talk #7 | Winterse musthaves & toffe nieuwtjes

10 februari 2018

winterse musthaves
Er zijn de afgelopen tijd een heleboel producten binnen gekomen waarvan ik door embargo’s nog niks kan delen met jullie, maar er zijn een aantal nieuwtjes die ik gelukkig wel mag laten zien. Ook heb ik in de Beauty Talk van vandaag ook nog enkele toch wel heel fijne winterse musthaves die ik gewoon nog even met je wilde delen als tip :) Let’s go! 

Laat ik beginnen met de winterse musthaves waar ik het over had. Geen nieuwe producten dus, maar wel producten die duidelijk nog even in het zonnetje gezet mogen worden.

winterse musthaves
Neem bijvoorbeeld deze Dove Winter Care producten, wat ruiken die lekker! Ze hebben namelijk een heel erg poederige en warme jasmijngeur en je zou bijna willen dat ze er een parfum van uit zouden brengen ♥ Ook fijn: de producten zijn gewoon bij Albert Heijn, Kruidvat en Etos te koop en lekker betaalbaar! De deodorants kosten €4,19 per stuk en de shower gel is verkrijgbaar voor €3,79 (250ml).

winterse musthaves

Nog zo’n winters product wat echt in het zonnetje gezet mag worden: Dr. Lipp. Laat je nou niet gelijk afschrikken door de ‘originale nipple balm’ op de verpakking, want je kan er veel meer mee! Alle droge, ruwe en schrale plekjes op je lichaam zullen deze balsem van 100% lanoline waarderen. Fijn dus voor je ellebogen, lippen, nagelriemen, droge haarpuntjes of zelfs als wenkbrauwgel te gebruiken. Deze balsem is onder andere bij ICI Paris XL te koop voor €14,40 (15ml).

winterse musthaves

Vanaf 19 februari zal deze nieuwste Prada Candy variant te koop zijn: Prada Candy Sugar Pop! Als je liefhebber bent van zoete en fruitige geuren met een warm randje dan zit je hier wel goed mee. Je ruikt er namelijk bergamot, rode appeltjes, citrusnoten, bloemen, perzik, karamel en vanille in terug. De flacon is prachtig, de eau de parfum blijft lekker lang op de huid ruiken en ondanks dat de geur zoet en fruitig is, is het wel een volwassen geur. De vanille, bloemen en perzik erin spreken mij heel erg aan en het lijkt een soort milky iets erin te hebben waardoor het wat romig wordt. Perfect om alvast in de lente-stemming te komen!

winterse musthaves

Ook Nivea heeft weer wat nieuws: de Nivea Body Lotion Mousse in twee varianten; eentje voor de droge tot zeer droge huid met amandelolie en eentje voor de droge huid met shea boter erin verwerkt. De combinatie van het lekkere luchtige mousse op de huid, een snel hydraterend effect zonder dat het een plakkerig laagje achter laat en de vertrouwde Nivea geur maakt het een product wat je zeker eens moet proberen. Alleen.. niet vergissen en verwisselen met je showerfoam ;) Deze nieuwe Nivea Body Mousse is verkrijgbaar voor €5,99 (200ml).

winterse musthaves winterse musthaves winterse musthaves

En als laatste nieuwtje nog een prachtige budget make-uptip, namelijk het L.O.V. LOVillusion holographic highlighter palette. Wat een plaatje! Je kan deze gebruiken als highlighter, als oogschaduw, vermengd met een transparante gloss voor op de lippen of heel subtiel op je lichaam zoals bijvoorbeeld op je sleutelbeenderen als je een lager uitgesneden shirtje draagt en een date hebt. Er zitten drie kleuren in die variëren van een koeler zilverroze, een neutraler zilvergroen en een iets warmer koraalroze. De glans heeft bijna een duochrome effect en is heel opvallend, maar het gaat een trend worden en we zullen het veel gaan zien. Dit palette is verkrijgbaar voor €14,99 bij verschillende Etos winkels. In deze LOV review van andere producten van dit nieuwe make-upmerk kan je een PDF-formulier vinden waar de exacte verkooppunten in vermeld staan.

Tell me! Waar ben jij het meest benieuwd naar uit dit artikel? En is de duochrome-highlighter-trend iets voor jou?

Liefs,
Desirée

* Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd en affiliate links.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Jessica J.
    Reply Jessica J. 12 februari 2018 at 09:23

    Ik vind ‘Original Nipple Balm’ toch best grappig klinken, hoor. :-D Tof dat het zo multifunctioneel is. Die highlighter swatches zien er veelbelovend uit!

  • Avatar van Anne-Marie
    Reply Anne-Marie 11 februari 2018 at 07:47

    De bodymousse van Nivea wil ik wel proberen, ik hou wel van ‘makkelijk’ smeren

  • Avatar van Mariska
    Reply Mariska 10 februari 2018 at 15:05

    Dove is echt een heerlijk merk, maar helaas merk ik dat mijn huid er steeds slechter tegen kan :( zo zonde.

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 10 februari 2018 at 11:01

    Ben zo benieuwd naar de nieuwe parfum!

    Xoxo

  • Avatar van VWillemse
    Reply VWillemse 10 februari 2018 at 10:46

    Ahhh Prada Candy, ik ben gek op deze geur en al haar varianten ervan.
    De dr Lipp vind ik duur, aangezien ik altijd van Kruidvat eigen merk koop (mama/baby afdeling) daar kost een tubetje 3,99€ voor 30 ml.
    Dat is net als de dr, lipp gewoon 100% lanoline/wolvet.

  • Avatar van femketje
    Reply femketje 10 februari 2018 at 10:03

    ik ben zo benieuwd naar dat prada geurtje :D

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.