Plussize & Fashion

Fiorelli

1 mei 2010

Zojuist bovenstaande artikelen besteld bij Fiorelli: de Eva Large Shoulder Bag, Cosmetic Purse & Round Mirror giftset en de Key & Bow Keyring. Natuurlijk heb ik ook gebruik gemaakt van de kortingscode ‘FIORELLIFF1’ waarmee ik 20% korting kreeg op mijn bestelling. Edit: code niet meer geldig.

Ik was al een tijdje op zoek naar een mooie, lichte en grote tas. Tot nu toe nergens kunnen vinden tot ik een tip kreeg om eens bij Fiorelli te kijken. Wow, wat hebben ze daar een boel mooie tassen! De keuze maken was nog lastig, maar heb voor de Eva-tas gekozen omdat deze ‘veilig’ neutraal is en bij veel (zomerse) outfits zal passen. Het make up tasje lijkt me vooral handig voor weekendjes weg of gewoon voor ìn de handtas om je basis make-up mee te nemen.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Eva!
    Reply Eva! 7 mei 2010 at 13:20

    die tas MOET ik hebben, haha!
    vind hem alleen niet zo leuk, maar we hebben dezelfde naam ;)

Antwoorden

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.