Beauty

NYX Eyeshadow

30 mei 2010

Eén van mijn favoriete budgetmerken voor make-up is NYX. Ik ben vooral fan van de ooschaduwpaletjes van dit merk. Op de foto zie je mijn NYX paletjes welke ik allemaal regelmatig gebruik. Van links naar rechts zie je; triple eyeshadow in Olive Grove, The Carribean Collection in I dream of Jamaica, triple eyeshadow in Lake Moss, The Runway Collection in Champagne&Caviar en The Runway Collection in Jazz Night.

De pigmentatie is over het algemeen goed, zeker als je een oogschaduwbasis gebruikt. Zoals je op de foto kan zien ben ik qua oogschaduws meer van de neutrale kleuren. Heb jij een aanrader voor welk ander paletje van NYX ik zeker eens moet proberen, geef me de tip dan via de comments. :)

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Curvacious
  Reply Curvacious 8 september 2010 at 06:41

  @ Stephanie: Dankjewel voor de tip, ik zal er eens naar op zoek gaan. :)

 • Avatar van Stephanie!
  Reply Stephanie! 8 september 2010 at 06:38

  Leuke palettes!
  Een echt aanrader van NYX is de nude on nude natural look kit. Is maar een klein paletje maar heeft hele mooie oogschaduws. Is trouwens ook een goede dupe van Urban Decay Naked palette :)

 • Avatar van Curvacious
  Reply Curvacious 9 juni 2010 at 12:40

  NYX palettes zijn echt een aanrader. Zodra ik terug ben van vakantie zal ik reageren op je tag, leuk!

 • Avatar van Prinses Prikbordje
  Reply Prinses Prikbordje 30 mei 2010 at 11:44

  Ik heb nog geen NYX palletes maar naar wat ik hoor zijn ze erg goed, dus ik zal er ooit wel eens eentje aanschafffen.

  Bij deze ben je trouwens getagged. Meer info vind je hier: http://prinsesprikbordjeskasteel.blogspot.com/201

Antwoorden

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty
Wedding talk #2

 

Sluiten