Media

Postcrossing #1

26 mei 2010

“Postcrossing: send a postcard and receive a postcard back from a random person somewhere in the world!”

Al enige tijd doe ik aan Postcrossing en ik kan je zeggen dat dit erg verslavend werkt. Tot nu toe heb ik al 45 ansichtkaartjes ontvangen van over de hele wereld en ik kijk er elke keer weer naar uit om nieuwe te ontvangen. Zoals je aan bovenstaande foto kan zien heb ik zojuist zeven kaartjes de deur uitgedaan naar Italië, Duitsland, Finland, Amerika, Zwitserland, Oekraïne en Engeland. Ik hoop dat ze snel aankomen en geregistreerd worden want dan kan ik er ook weer ontvangen!

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Curvacious
    Reply Curvacious 9 juni 2010 at 12:43

    Het is een kleine moeite om je aan te melden, kost niks en je bent niet verplicht een x aantal kaarten per maand te sturen o.i.d. :D

  • Avatar van Selien
    Reply Selien 27 mei 2010 at 00:14

    Ik heb er ooit over nagedacht om het ook te gaan doen maar ben bang dat ik kaarten vergeet te versturen enzo,.. :) Maar wel heel er leuk!

Antwoorden

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Media
Fotografie – Camera’s

Sluiten