Beauty

Dermacol Cosmetics

24 juni 2010

Zoals ik vertelde in mijn vorige blog heb ik in Tsjechië enkele make-up artikelen gekocht van het Tjechische merk Dermacol Cosmetics. Ze hebben een enorm uitgebreid assortiment, de verpakkingen zien er allemaal mooi uit en de pigmentatie van bovenstaande produkten (maar ook de produkten die ik in de winkel getest heb) is erg goed. De prijzen van dit merk liggen net iets boven de Catrice prijzen in de Nederlandse winkels.

De grote compact is een minerale poeder in kleur 04, welke perfect is voor mijn huidskleur en een mooie finish geeft. De stukjes mintgroen, lavendel, roze etc. zitten ìn de poeder en zorgen voor een mooie neutrale look. Als ik deze poeder over mijn foundation gebruik dan mat hij net genoeg af, maar heb ik nog wel een ‘glow’. Aan de onderkant van de compact zit een ruimte met een sponsje en een spiegeltje.

De Imperial Mascara is een hele hype, de schappen waren bijna leeg (ik pakte de een-na-laatste). Hij zou de wimpers tot 15x meer volume moeten geven en heeft een maxi brush. Het enige wat ik vooral merkte was zelfs bij laagje 1 al klontjes en spinnenpoten, hoe netjes ik hem ook op probeerde te brengen. De zoektocht naar de perfecte mascara voor mijn kortere wimpers gaat dus door…

De kleine compact op de foto is een minerale blush in kleur 06, welke voor mijn huidskleur een perfecte bronzer is. Een bronzer vinden als je een lichte en koele huidskleur hebt is nogal lastig, zeker als je er ook nog een zoekt zonder glitters. De meeste bronzers vallen bij mij te oranje uit. Deze heeft een goede pigmentatie en geeft echt een sunkissed look. Dit produkt zal de komende maanden aan mijn dagelijkse routine worden toegevoegd! Aan de onderkant van de compact zit een kleine brush en een spiegeltje.

Mocht iemand trouwens een goede tip hebben voor dè wondermascara voor kortere, niet-uit-zichzelf-krullende wimpers dan hoor ik dat graag. :)

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Curvacious
  Reply Curvacious 25 juni 2010 at 00:46

  @ Selien: ik vind het ook echt eye-candy, kon hem niet laten liggen. :)

 • Avatar van Selien
  Reply Selien 25 juni 2010 at 00:26

  Ik vind de compact poeder heel erg mooi!

 • Avatar van Curvacious
  Reply Curvacious 24 juni 2010 at 07:47

  @ Madelon: ik ben er zelf ook een liefhebber van. :)

 • Avatar van Madelon *waymadi*
  Reply Madelon *waymadi* 24 juni 2010 at 07:35

  Die producten zien er goed uit :D Ik hou van minerale producten :)

Antwoorden

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty
Shopping in Tsjechië

Sluiten