Beauty

Ochtend routine

26 juni 2010

Bovenstaande produkten gebruik ik elke ochtend als gezichtsverzorging.

Zoals jullie kunnen zien ben ik op dit moment erg merkvast wat betreft mijn ochtend routine: alle produkten zijn van Paula’s Choice. Ik had er eerst een bestelling geplaatst met enkele samples en merkte al snel hoe fijn de produkten zijn, dus heb er maar gelijk een grote bestelling geplaatst. Nu, enkele maanden later, merk ik nog steeds dat deze produkten erg fijn zijn voor mijn drogere en gevoeligere huid.

Stap 1: Skin Recovery Cleanser
Deze cleanser reinigt mijn huid goed zonder uit te drogen: een perfect begin van mijn ochtend routine. Deze cleanser bevat geen parfum en kleurstoffen.

Stap 2: Skin Recovery Toner
Een hele fijne toner die de laatste restjes cleanser verwijdert en verfrist. Er zit geen alcohol in waardoor deze mijn huid niet uitdroogt, daarnaast bevat deze toner ook geen parfum en kleurstoffen en werkt hij kalmerend.

Stap 3: 1% BHA Lotion
Deze exfolierende lotion reinigt zacht tot in de poriën, hydrateert en heeft een optimale PH-waarde. Dit produkt bevat geen parfum en kleurstoffen.

Stap 4: Pure Mineral Cunscreen SPF15
Doordat je huid gevoeliger voor de zon wordt van produkten met BHA en AHA is het aan te raden overdag minimaal een SPF 15 te dragen. Aangezien mijn huid op de meeste SPF’s niet goed reageert, is deze minerale SPF een uitkomst. Een groot voordeel van dit produkt is dat hij een zijdezachte finish achterlaat, welke perfect werkt als een makeup basis waardoor deze langer blijft zitten. Ook dit produkt bevat geen parfum en kleurstoffen.

De pompjes en sprays op mijn flacons heb ik allemaal los aangeschaft bij Paula’s Choice, hierdoor werk je hygiënischer en zuiniger met je produkten.

Alle produkten zijn te bestellen via de website van Paula’s Choice: www.paulaschoice-eu.com, waar je kan betalen via iDeal, Paypal, creditcard en overboeking. Het is erg fijn dat je samples kan bestellen om de produkten zo eerst eens te kunnen testen.

Zou je graag van een bepaald produkt een uitgebreide review willen lezen, geef dit dan aan in de comments. :)

Alle bovenstaande produkten zijn door mij persoonlijk aangeschaft.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van xxxxBrenda
    Reply xxxxBrenda 18 november 2010 at 06:52

    Voor mij ook alleen maar Paula's Choice. Echt geweldige producten. Stuk voor stuk

Antwoorden

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty
Your Favorites Tag

Sluiten