Media

Flow vakantieboek & winactie

13 juli 2010

Jullie kennen vast allemaal het leuke magazine Flow. Flow heeft een vakantieboek uitgebracht voor volwassenen. Lees verder voor meer informatie en een leuke winactie!

Het Flow vakantieboek telt maar liefs 218 pagina’s vol met inspiratie en inzicht. In het vakantieboek zitten een boel leuke extraatjes. Wat denk je bijvoorbeeld van stickers, uitklapposters, een vakantiedagboekje, een kijkdoos, een miniroman, ansichtkaarten, een mini Wreck this journal van Keri Smith en verschillende wandelkaarten. Wil je het vakantieboek alvast inkijken? Bekijk dan hier de online-blader-versie. Het vakantieboek voor volwassenen ligt nu in de schappen voor €12,95.

In samenwerking met Flow magazine mag ik bovenstaande Flow shopper weggeven aan één van de bezoekers van Curvacious. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is Curvacious te volgen via Twitter, Hyves en/of Bloglovin. Laat in de comments je Twitter- en/of Hyvesnaam achter. Komend weekend zal ik via Random de winnaar kiezen die de Flow shopper toegestuurd krijgt. De shopper is handig voor de boodschappen maar ook leuk voor een dagje strand!

De website van Flow is trouwens ook leuk om te lezen: www.flowmagazine.nl.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Prinses Prikbordje
  Reply Prinses Prikbordje 14 juli 2010 at 14:11

  Ik volg je via Bloglovin en twitter en die shopper is zo geweldig, ik moet gewoon meedoen. xD

 • Avatar van sharai
  Reply sharai 13 juli 2010 at 11:58

  Flow is echt een leuk blad! Het is vooral lekker vol je bent er wel even mee bezig als je dat uit wilt lezen.

 • Avatar van njo
  Reply njo 13 juli 2010 at 09:04

  ohw, ik doe mee via twitter njo52

 • Avatar van Dhinivh
  Reply Dhinivh 13 juli 2010 at 08:16

  Wat leuk winactie
  Ik doe mee en volg via blogloving

 • Avatar van Dhinivh
  Reply Dhinivh 13 juli 2010 at 08:09

  Wat leuk ik doe mee
  Ik volg via blogloving

 • Avatar van Blushblush
  Reply Blushblush 13 juli 2010 at 07:20

  Oh my god wat een leuke shopper!
  Ik doe mee!
  Ik volg je al via twitter en bloglovin maar heb mezelf ook nog even lid gemaakt van de hyves!

  Groetjes!

  Oh ps. ik had om mijn blog een artikel gemaakt over dat ik op jouw site gastblogger was met een link ofcourse ;)

Antwoorden

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Media
Nieuwe layout

Een korte update: Curvacious heeft een nieuwe layout!Er is een derde kolom geplaatst zodat de website overzichtelijker is. Enkele functies...

Sluiten