Beauty

GOSH Eyeshadow Quattro Aquarius

9 juli 2010

Zoals ik in mijn shoplog over GOSH al vertelde heb ik dit oogschaduwpalette aangeschaft in de kleur Q 31 Aquarius.

Het is een quattro waar ik best tevreden over ben, zeker als je onder de oogschaduw een eye primer gebruikt. De pigmentatie is (zeker met een eye primer) niet verkeerd, zoals je ook kan zien op de onderstaande swatches. Hij brengt makkelijk aan en blend goed. Wel gebruik ik niet de bijgeleverde sponsapplicator, maar een oogschaduwkast.

In dit palette zitten vier kleuren; lichtblauw zonder shimmer, middenblauw met shimmer, donkerblauw met shimmer en een dieppaarse kleur met shimmer. De kleuren zijn mooi om te combineren, maar ook makkelijk als accent te gebruiken in een neutrale look.

Bovenstaande swatches zijn gemaakt met als oogschaduwbasis de GOSH velvet touch eye primer. Ik denk dat ik dit palette regelmatig zal gaan gebruiken aangezien ik de kleuren erg mooi vind.

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Sharony
    Reply Sharony 15 juli 2010 at 04:48

    mooi

Antwoorden

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty
NOTD – GOSH Blue Monday

Een prachtige kleur nagellak van GOSH in de kleur 547 Blue Monday. Hij straalde me tegemoet in het schap en...

Sluiten