Beauty

GOSH Velvet Touch Line Perfector

13 juli 2010

Om je huid een goede basis te geven, glad te maken en voor te bereiden op je foundation is het aan te raden om een primer te gebruiken. Ik testte de nieuwe gezichtsprimer van GOSH.

De Velvet Touch Line Perfector zit in een pot met een inhoud van 20ml. Dat lijkt niet veel, maar het is een product wat erg zuinig in gebruik is dus hier kan je een flinke tijd mee vooruit. De substantie is zacht, cremig en mat zoals je op onderstaande foto’s duidelijk kan zien.

Het is belangrijk je gezicht eerst te reinigen en een dagcreme aan te brengen, even te wachten en dan de primer aan te brengen. De primer smeert makkelijk uit en maakt je gezicht heerlijk zacht. Je merkt dat oneffenheden minder opvallen en rimpeltjes worden opgevuld en dat geeft een zeer fijne basis voor je foundation.

Het enige nadeel aan deze primer is dat het in een potje zit en dit niet erg hygienisch is. Maar als je dit produkt alleen gebruikt met een spateltje of schone vingers dan is dit geen enkel probleem.

Ik testte deze primer meerdere dagen, met warm en klam weer, en merkte dat mijn foundation perfect bleef zitten en mijn gezicht de hele dag niet begon te jeuken etc. Ik heb namelijk een gevoelige huid die niet elke primer goed kan verdragen. Dit is dus echt een blijvertje!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Curvacious
  Reply Curvacious 25 oktober 2010 at 06:33

  @ didi67: Jij ook een fijne dag toegewenst! :)

 • Avatar van didi67
  Reply didi67 25 oktober 2010 at 06:31

  Bedankt en een fijne dag!

 • Avatar van didi67
  Reply didi67 25 oktober 2010 at 06:10

  Ok, bedankt voor de tip. Ik heb een droge huis en gebruik mousse…nu weet ik dus dat het daardoor komt dat ik zo snel van die droge velletjes ziet… Dan zal ik toch maar overgaan op een ander soort foundation. Heb je een tip voor een foundation voor 'de rijpere droge huid' (ik ben 43)

 • Avatar van Curvacious
  Reply Curvacious 25 oktober 2010 at 05:56

  @ didi67: Ik denk dat je deze daar zeker onder kan gebruiken, al raad ik een mousse foundation over het algemeen wel af als je een drogere huid hebt. Deze accentueert de droge plekjes en velletjes namelijk.

 • Avatar van didi67
  Reply didi67 25 oktober 2010 at 05:49

  Kan je het ook onder mousse foundation gebruiken?

 • Avatar van Curvacious
  Reply Curvacious 25 oktober 2010 at 06:29

  @ didi67: Ik zou dan in ieder geval kiezen voor een vloeibare foundation of crème foundation, want deze werken het meest hydraterend. Misschien eens langs een parfumerie gaan en om advies vragen? De foundations van Clarins zijn ook fijn, via http://www.belissima.nl te koop en de eigenaresse is heel behulpzaam en vriendelijk. Succes!

 • Avatar van TheBronx
  Reply TheBronx 16 september 2010 at 05:39

  Yeah! Deze heb ik ook.

 • Avatar van Kimmetje
  Reply Kimmetje 4 augustus 2010 at 10:32

  Ik gebruik de primer van L'Oreal studio secrets, smoothing resurfacing primer. Kan iemand me zeggen of die van Gosh net zo goed is als die van L'Oreal? Want die van Gosh is goedkoper en heeft 5 ml meer!

 • Avatar van Vonniej
  Reply Vonniej 16 juli 2010 at 08:06

  Ik gebruik momenteel geen primer, omdat ik er nog geen één heb gevonden die goed werkt op mijn vette huid. Ik gebruikte die van Sephora, maar merkte niet echt verschil met of zonder.
  Misschien deze maar eens een kans geven, zodat mijn make up niet van mijn gezicht glijdt na 2 uur :)

 • Avatar van Curvacious
  Reply Curvacious 13 juli 2010 at 12:47

  @ Jeske: ik weet het precieze verschil niet, maar heb de pompversie ook gehad en vind deze uit het potje een stuk fijner en beter werken. :)

 • Avatar van Jeske
  Reply Jeske 13 juli 2010 at 12:24

  Klinkt echt goed, maar ze hebben ook nog zo'n primer in zo'n doorzichtig pompflesje, wat is daar dan het verschil mee?

 • Avatar van BeautyPurePassion (S
  Reply BeautyPurePassion (S 13 juli 2010 at 12:14

  Klinkt goed!

 • Avatar van Beauty lovers
  Reply Beauty lovers 13 juli 2010 at 05:29

  Wauw klinkt goed. Dit soort creme primers werken altijd beter op mijn droge huid dan de siliconen varianten.

 • Avatar van Curvacious
  Reply Curvacious 13 juli 2010 at 03:48

  @ Lianneke: deze kost zo rond de 16 euro, maar hij is het waard. (Zeker met een GOSH actie zoals 1+1 gratis.) :D

 • Avatar van Lianneke
  Reply Lianneke 13 juli 2010 at 03:07

  Dat ziet er goed uit! Ik wilde eigenlijjk die van Sephora gaan halen, maar deze is goedkoper. Hmm misschien toch wel interessant dus!

Antwoorden

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty
GOSH Bronzing Powder

Vandaag een review van de GOSH Bronzing Powder in 02 Natural Glow.

Sluiten