Beauty Persoonlijk

Ik ben niet eens jarig?!

25 juli 2010

Ondanks dat ik pas over een maand jarig ben, voelde ik mij afgelopen week toch wel even goed verwend toen mijn man ineens naar de Douglas wilde.

Eens in de zoveel tijd koopt hij namelijk in één keer een aantal geurtjes voor zichzelf zodat hij weer even vooruit kan. Maar voor ik het in de gaten had was hij ook voor mij aan het kijken voor nieuwe geurtjes en stond hij bij de kassa met zijn nieuwe aanwinsten en voor mij een paar geurtjes en een heerlijke nieuwe dagcreme. Zo lief! Ik ben namelijk meer iemand van de bescheiden cadeautjes maar af en toe eens goed verwend te worden is ook heerlijk!

Ik kreeg van hem het ultieme zomergeurtje Sun van Jil Sander, de heerlijke Pure van DKNY en de perfecte zomermoisturizer Moisture Surge van Clinique. Dat is trouwens echt een aanrader omdat het een creme is op gelbasis zodat die met deze hoge temperaturen toch snel intrekt en je gezicht lekker zacht maakt.

De dames van Douglas hebben mij verder nog verwend met een proefje van YSL – Parisienne met bijbehorende bodylotion en een miniatuur van de nieuwe creme van L’Oréal – Youth Code.

Wat is jouw ultieme zomerparfum en dagcreme?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Ik heet toch echt V&
  Reply Ik heet toch echt V& 28 juli 2010 at 14:29

  Ohhh hééééérlijk he, mannen met zulke leuke ingevingen!
  Mijn favoriete parfum (ongeacht seizoen haha) is op dit moment Ange ou Démon Le Secret van Givenchy. Ik ben er echt weg van! Een goede dagcrème voor het zomerseizoen moet ik nog vinden. Ik heb inderdaad het probleem dat het me niet snel genoeg intrekt. Bedankt voor je post, ik ga toch maar eens op zoek naar een dagcrème op gelbasis.

 • Avatar van C.
  Reply C. 27 juli 2010 at 12:57

  Wow wat lief zeg! Brengt me gelijk op een idee; ik moet mijn eigen vriend eens mee de Douglas in slepen… hij weet nooit wat hij voor me moet kopen maar als ik het zelf uit mag zoeken maakt het, het helemaal een feestje :D

  Veel plezier d'r mee! Ik ben op het moment zelf helemaal fan van Marc Jacobs – Daisy en van Estee Lauder – hydronist. Zou ook nog wel een pot Clinique ultra hydronist willen (als ie zo heet trouwens…).

 • Avatar van Samm-
  Reply Samm- 27 juli 2010 at 05:43

  Wat lief zeg!
  YSL Parisienne is erg lekker!
  Mijn ultieme zomergeur is en blijft Ralph Lauren – Ralph
  En DKNY – Delicious
  Zoo lekker fris!

  – Samm
  @ http://www.afterstylecomesfashion.blogspot.com
  Don't forget to take a look @ my give away!

 • Avatar van daantjerietje
  Reply daantjerietje 27 juli 2010 at 01:42

  Wat lief! Ik heb pas zelf Sun gekocht van Jil Sander en dat is toch echt wel een favoriet geworden. :)

 • Avatar van Bregje
  Reply Bregje 26 juli 2010 at 13:15

  die monsters van YSL zou ik ook erg graag willen!

 • Avatar van Amber87
  Reply Amber87 25 juli 2010 at 06:30

  Oooh wat lief! Ik wil ook zo'n vriend. :P

 • Avatar van Jeske
  Reply Jeske 25 juli 2010 at 06:20

  Zozo, dat is nog eens verwend worden! En qua proefjes zit je ook goed, tenminste, zo te zien heb je best wel wat gehad.

 • Avatar van Pretty Beauty Land
  Reply Pretty Beauty Land 25 juli 2010 at 05:01

  Ooh wat super lief! Zo'n vriend wil ik ook!

 • Avatar van Touch of make up
  Reply Touch of make up 25 juli 2010 at 04:11

  oh zo lief van hem!

 • Avatar van Sarah Cherryplumsky
  Reply Sarah Cherryplumsky 25 juli 2010 at 03:15

  Zoo, wat lief van je man! Dat zal die van mij niet gauw doen :p
  Ik heb Pure ook -and I love it!-
  ik heb verder ook de gewone DKNY for Women en die vind ik al jaaaaren fijn, draag ik ook graag inde zomer :)

Antwoorden

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty, Persoonlijk
Pastel nagellakjes

Bij ELF Cosmetics zijn nu de nieuwe pastel nagellakjes te bestellen. Van links naar rechts zie je Innocent, Mint Cream,...

Sluiten