Beauty

LUSH Lemony Flutter

29 juli 2010


Deze donderdag (helaas) geen NOTD aangezien mijn nagels een rustweekje hebben. Maar ik heb wel een geweldig nagel-verzorgingsproduct als tip voor jullie. Kijk mee wat het precies is en wat mijn bevindingen zijn.

LUSH Lemony Flutter is een heerlijk produkt vol natuurlijke ingrediënten welke fantastisch werken op jouw nagelriemen en andere droge plekjes. Dit is wat LUSH erover zegt:

“Je denkt misschien dat het je nooit gaat lukken om een klein potje Lemony Flutter op te krijgen voordat de datum verloopt. Zelfs al gebruik je het dagelijks om je nagels en nagelriemen mooi en zacht te houden. Maar wij gebruiken het ook op onze hielen, ellebogen, tenen en andere droge plekjes. Briljant!”

Zoals je kan zien zit het produkt in een klein schattig potje met een schroefdeksel met een inhoud van 50gr. Dit lijkt misschien niet veel, maar omdat het produkt voornamelijk bestaat uit verschillende boters en oliën heb je maar een héél klein beetje nodig per keer. Met dit potje doe je dus echt heel erg lang. De substantie is redelijk dikkig en vettig, maar zodra het in contact komt met je vingers en je eenmaal begint te smeren wordt het zacht en olie-achtig. Het smeert erg fijn uit en trekt (bij mij) best snel in waardoor ik niet al te lang met vettige vingers blijf zitten.

De hoeveelheid produkt wat ik hier op mijn hand heb is meer dan genoeg om al mijn nagels en nagelriemen in te smeren. En laat ik vooral niet vergeten te vertellen hoe heerlijk dit produkt ruikt: echt een puur zomerse geur van romige citroen. Jammie!

Ik vind het echt een aanrader voor als je last hebt van droge plekjes, geïriteerde nagelriemen etc. Dit produkt is verkrijgbaar bij de bekende LUSH winkels voor €9,50. LUSH is ook online te bestellen via www.lush.nl

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Vonniej
  Reply Vonniej 30 juli 2010 at 16:39

  Ik zit een heel verhaal te typen, en als ik op post druk staat er alleen Lemony Flutter? what the -?
  Nou goed, ik zei dus dat ik er helemaal verslaafd aan ben en dat ik het potje nooit opkrijg.. ook al smeer ik meerdere malen per dag. Maar who cares, beter teveel dan te weinig :P

 • Avatar van Vonniej
  Reply Vonniej 30 juli 2010 at 16:38

  Lemony Flutter <3
  Ik ben er zó verslaafd aan, gebruik het minimaal 2x per dag en er is nog geen 10e uit mijn potje denk ik. Ik krijg het echt nooit op, maar dat geeft niet want het is zo'n heerlijk product dat ik gewoon een nieuw potje koop, mocht deze over de datum gaan :)

 • Avatar van C.
  Reply C. 29 juli 2010 at 09:01

  Ik vind het zo jammer dat er geen Lush winkel bij mij in de buurt is! Over een paar weken ga ik naar mijn schoonzus in Den Haag (als het goed is zit daar toch een Lush) dan ga ik gelijk even inslaan. Deze creme lijkt me echt heerlijk! ben gek op zomerse geurtjes en ik word blij van citroen :-)

 • Avatar van Pretty Beauty Land
  Reply Pretty Beauty Land 29 juli 2010 at 02:29

  Ik kende hem ook al. Hij lijkt me echt super fijn, maar ik vergeet 'm iedere keer mee te nemen.

 • Avatar van Selien
  Reply Selien 29 juli 2010 at 01:14

  Ik heb er al meer over gelezen en bij mijn volgend bezoek aan Lush neem ik zeker een potje mee!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.