Beauty

NOTD – H&M It’s genious M

15 juli 2010

Ik zal het maar bekennen: mijn favoriete kleur is roze. Toen ik deze nagellak dus bij de H&M zag, kon ik mijzelf niet bedwingen en heb hem gelijk meegebracht.

De kleur is ‘It’s genious M’ en ik durf niet te zeggen wanneer ik deze gehaald heb dus het kan dat de kleur (helaas) niet meer in de winkel te verkrijgen is. Ik ben in ieder geval helemaal gek op deze roze: hotpink! De nagellak brengt gemakkelijk aan, dekt in 2 laagjes en heeft een mooie glossy shine van zichzelf. Ik heb op de foto’s wel een basecoat en een topcoat gebruikt. De nagellak begint pas na 4 dagen te chippen en dat is best lang.

Helaas heb ik al mijn nagels een stukje moeten inkorten doordat één nagel afgescheurd was. Zoals jullie kunnen zien heb ik de tic om velletjes langs mijn nagels te bijten… Iemand een goede tip om eraf te komen?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Curvacious
  Reply Curvacious 19 juli 2010 at 06:37

  Ik zie dat deze nagellak online weer op voorraad is bij de H&M voor €3,95! :D

 • Avatar van Vonniej
  Reply Vonniej 16 juli 2010 at 07:59

  Roze! Ik hou van roze, zoveel zelfs dat ik onze slaapkamer knalroze heb mogen behangen van mijn vriend. Als dat geen echte liefde is ;)

  Gaaf kleurtje, ik houd wel van roze nagels. Helaas woon ik in een klein stadje en heeft onze H&M geen make up (boo!), anders kocht ik alle nagellakjes die ze hebben.

  Mijn tip om de velletjes om je nagels mooi en strak te houden: gebruik een cuticle remover (ik gebruik die van Nfu Oh, werkt geweldig). Dan schraap je met een houten stokje zo alle dode huid eraf. Daarna Lemony Flutter eroverheen, en dan is het heel mooi zacht. Dan krijg je minder snel velletjes, en zal je -denk ik- ook minder snel de neiging hebben om ze eraf te bijten.

 • Avatar van Curvacious
  Reply Curvacious 16 juli 2010 at 07:47

  @ C.: hij lakt heel erg fijn, niet zo dikkig zeg maar. :D

 • Avatar van C.
  Reply C. 16 juli 2010 at 07:09

  Kick kleurtje! ik ben niet echt een roze fan, maar roze nagellak is bij mij ook favoriet!

  Ik ben slechtziend en ik heb heel lang zitten oefen op het lakken van mijn nagels en eindelijk lukt het me om ze ook mooi/netjes gelakt te krijgen! =) sinds een paar weken heb ik dan ook een heuze nagellak tik ontwikkeld, het liefst gekke kleurtjes.

  Ik ga ook 'ns bij H&M kijken, ziet er goed uit, lakt ie ook makkelijk? (dat hij niet te 'stroperig' is?

 • Avatar van Curvacious
  Reply Curvacious 15 juli 2010 at 13:53

  @ Chantal.: Volgens mij was het lakje hooguit 4 euro, weet het niet meer precies, maar het was zeker niet meer.

 • Avatar van Chantal.
  Reply Chantal. 15 juli 2010 at 11:30

  Wow! Wat een geweldige kleur. Hoe duur is die eigenlijk?

 • Avatar van Pretty Beauty Land
  Reply Pretty Beauty Land 15 juli 2010 at 06:37

  Inderdaad een mooie kleur. En ook ik hou van roze haha!

  Als je die velletjes eraf bijt omdat ze los zitten, moet je ervoor zorgen dat ze niet meer los komen te zitten. Smeer ze iedere dag in met nagelriem olie of lotion. Good luck! Ik kon nooit stoppen met nagelbijten, toen ben ik maar gelnagels gaan zetten, die kun je er bijna niet afbijten ;)

 • Avatar van Amber87
  Reply Amber87 15 juli 2010 at 01:47

  Erg leuk kleurtje! Blijft ook goed zitten zeg! :O
  Geen idee hoe je van velletjes bijten af kunt komen, ik deed het vroeger ook en nagels bijten en heb gewoon op een dag besloten het niet meer te doen en dat lukte. XD Hahaha

Antwoorden

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty
GOSH Velvet Touch Line Perfector

Om je huid een goede basis te geven, glad te maken en voor te bereiden op je foundation is het...

Sluiten