Media

Vodafone ManiCurve (win een BlackBerry!)

27 juli 2010

Ik heb zelf sinds enkele weekjes een BlackBerry en kan nu al niet meer zonder. Vodafone introduceert nu de eerste prepaid BlackBerry. Wèl alle voordelen (o.a. het QWERTY toetsenbord, PING en de vele applicaties) zonder het grootste nadeel (het vaste abonnement). Beautybloggers Cynthia en Serena mogen elk een BlackBerry Curve 8520 weggeven. Hoe?

Vodafone organiseert op donderdag 29 juli tussen 10.00 en 17.00 uur in Rotterdam (Eendrachtsplein) en op zaterdag 31 juli tussen 10.00 en 17.00 uur in Almere (Schutterstraat) ManiCurve. Je kan hier je nagels volledig naar eigen design laten doen. Met rhinestones, nailart, aparte french manicures, airbrushen… niks is te gek! Alle designs worden vervolgens op de foto gezet waarna Cynthia van MissLipgloss en Serena van Beautylab ieder een winnaar uitkiezen die ze op hun websites bekend maken. De winnaars krijgen een BlackBerry Curve 8520 met Vodafone Prepaid. Hoe gaaf is dat?!

De prepaid BlackBerry ligt vanaf 26 juli in de winkels. KLIK HIER voor meer informatie.

Reacties op dit artikel

  Antwoorden

  CommentLuv badge

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Meer in Media
  Flow agenda 2010/2011

  Als je mij kent dan weet je dat één van mijn favoriete tijdschrijften Flow Magazine is. Nu de nieuwe Flow...

  Sluiten