Beauty

Zomerse beautytips

2 juli 2010

zomerse beautytips
De afgelopen dagen is het flink warm geweest in ons landje. Zoals het ernaar uitziet gaan er nog een boel warme(re) dagen aankomen. Hoe kom je deze tropische dagen nu het beste door?

1. Neem je rust. Zorg ervoor dat je voldoende slaapt en ook overdag een rustmoment voor jezelf nemen is heel erg goed. Vermijd overmatige inspanning.
2. Drink voldoende. Het is belangrijk om elke dag minimaal 2 liter vocht tot je te nemen, helemaal als het zo warm is. Het makkelijkste is om een flesje water in je tas mee te nemen en deze bij te vullen/te vervangen zodra hij leeg is.
3. Smeer je in. Zorg ervoor dat je jezelf insmeert met een zonneprodukt met de juiste factor voor jouw huidtype. Ben je toch verbrand? Smeer jezelf dan meerdere keren per dag in met een hydraterende aftersun zodat jouw huid zo snel mogelijk kan herstellen.
4. Vermijd de zon op het warmste moment van de dag (rond het middaguur) en zorg dat je buiten zoveel mogelijk in de schaduw blijft.
5. Draag deodorant (ook erg fijn voor je omgeving) en ook een extra deodorantspray in je tas meenemen is geen overbodige luxe.
6. Draag kleding van natuurlijke stoffen zoals linnen en katoen. Dit draagt niet alleen het fijnst, maar hierin transpireer je beduidend minder.

Paula’s Choice Ultra-Light Weightless Finish SPF30 Sunscreen Spray (€17,95) met anti-oxidanten: deze spray is niet vet en trekt snel in. Guhl vochtbalans daily moisture & protect spray met tarwekiem olie (€6,45) zodat ook jouw haren niet uitdrogen door de zon. Eyes Lips Face (ELF) super glossy lipshine SPF15: (1,50 pond) het is belangrijk om ook je lippen in te smeren met een factor. MAC Mineralized Skinfinish in Soft & Gentle: (€25,-) voor een all over glow welke mooi staat op jouw (veilig!) gebruinde huid.

Mis je een belangrijke tip en wil je deze delen met de bezoekers van Curvacious, laat jouw tip dan achter bij de comments. Fijn weekend!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van CherryFizzNL
  Reply CherryFizzNL 2 juli 2010 at 23:18

  Geen tip, maar wil je wel een fijn weekend toe!

 • Avatar van Ik heet toch echt V&
  Reply Ik heet toch echt V& 2 juli 2010 at 11:31

  Je vergeet nog de 11e tip: sleur een aantal vriendinnen mee en plof heerlijk in de schaduw op het terrasje neer. lekker drankje erbij (rosé, rosébier, ijsthee, in ieder geval iets zomers!), tappa's of een stokbroodje-kruidenboter erbij, mensen kijken en genieten maar :)

 • Avatar van Amber87
  Reply Amber87 2 juli 2010 at 01:48

  Ik heb de Guhl spray, vind hem erg fijn! Ik heb trouwens geen linnen broeken oid, loop als ik om boodschappen ga dan ook in een gewone broek (plakt vreselijk!) en thuis gewoon in een superkort rokje. :P Leggings heb ik ook maar die vind ik helemaal vreselijk met dit weer! Ik had ze dan wel gekocht voor de zomer, maar dan moet het wel ietsjes minder warm worden dan dit. :P

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.