Eten & drinken

Buzzer – Coolbest Powerfruit

10 augustus 2010

Mocht ik de vorige keer nog over Nescafé Latte Vanille buzzen, deze keer is het tijd voor frisse fruitdranken: Coolbest Powerfruit! Omdat er een nieuwe smaak aan het assortiment is toegevoegd was het tijd voor een nieuwe buzzactie. Samen met 2999 anderen mag ik deze (en enkele andere varianten) proeven en anderen mee laten genieten.

De nieuwste smaak is Yang Mei. De yang mei bes komt uit Zuidoost China en is al millenia lang van grote betekenis in de Chinese traditie. De bes kan slechts drie weken per jaar geplukt worden (in juni/juli). Voor de locals is de plukperiode één groot feest: ze organiseren yang mei-festivals om te vieren dat er nieuw en rijp fruit is. De vruchten worden meteen na het plukken verwerkt, omdat ze erg delicaat zijn en de kwaliteit zo optimaal behouden blijft. Verwerkt tot sap smaakt de yang mei lekker fris en bessig.

Als Buzzer krijg je altijd een leuke buzzkit toegestuurd. Deze keer kreeg ik enkele pakken Coolbest Powerfruit in 3 smaken samen met proefbekertjes, pakhulzen om mensen blind te laten proeven en informatie. De eerste proefsessie verliep goed: het was leuk om te raden welk sap er in welk bekertje zat. Alledrie de varianten zijn erg lekker en vol van smaak.

Het Coolbest Powerfruit sap zit bomvol vitamine C en E. Dit zijn de belangrijkste antioxidanten: stoffen die je lichaam helpen beschermen tegen ‘vrije radicalen’ zodat je beter bestand bent tegen stress, invloeden van alcohol en zware inspanningen. Coolbest Powerfruit helpt je dus een handje!

Ik vind deze sapjes zeker een aanrader om eens te halen. De sappen zitten in een literpak en zijn verkrijgbaar in het koelvak van je supermarkt voor €1,99 in de smaken Yang Mei, Pomegranate en Acai.

Heb jij al één van bovenstaande smaken geprobeert? Welke is jouw favoriet?

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Anonymous
  Reply Anonymous 7 september 2010 at 10:44

  Helaas viel deze buzz-actie bij mijn omgeving niet zo in de smaak als de vorige buzzactie, waarna iedereen thuis opeens allerlei soorten smaakjes koffie in de aanbieding had en nog steeds heeft :)
  Coolbest krijg ik niet aan de man (en vrouw). Het pak zorgt ervoor dat je hele keuken met paarse spikkels wordt opgeleukt.. als je het glas niet binnen 5 minuten opdrinkt ziet het eruit alsof het bedorven is door de verschillen in kleur en substantie die zich in je glas ontpoppen… na 1 glas is iedereen wel klaar met de smaak en de reacties zijn nou niet echt dat je zegt geweldig gaaf… en dat terwijl er in mijn omgeving behoorlijk veel sapjesdrinkende, gezonde mensen rondlopen… Ondanks dat werd de koffie bestempeld als uitvinding van het jaar en de coolbest bestempeld als… this is the worst buzzkit ever… HELAAS… maar de mening van de klant kan je niet veranderen…

 • Avatar van Kuifjened
  Reply Kuifjened 7 september 2010 at 00:32

  Ik vond vooral de cassis achtige lekker de yang mei niet zo

  beste blijft toch strawberry hill!!!!

 • Avatar van droppie94
  Reply droppie94 3 september 2010 at 00:56

  Wij vinden het heel lekker en de meningen van de mensen die het geproefd hebben bij ons liep erg uiteen van zuur tot , is dit roosvicee?

 • Avatar van La Mademoiselle
  Reply La Mademoiselle 10 augustus 2010 at 10:11

  Ik ken het niet, maar ben wel benieuwd om ze te proeven!!

 • Avatar van Amber87
  Reply Amber87 10 augustus 2010 at 07:15

  Ik ken ze niet, maar ze lijken me erg lekker! Ik wil ook weer eens iets krijgen om te testen! na mn Maggie wokblokjes niks meer, echt balen, haha!

 • Avatar van Ara ntxa
  Reply Ara ntxa 10 augustus 2010 at 06:54

  Ik ben ook helemaal Coolbest verslaafd! Per week gebruik ik 5 pakken en dan heb ik nog niet genoeg. Dat is dan ook gelijk het nadeel, want per pak ben ik €1,19 kwijt en als je dan 5 pakken neemt dan is het wel prijzig. Zeker als je dan ook nog eens €1,99 betaald voor deze nieuwe variant!

  Nee, dat gaat mij te ver!

Antwoorden

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Eten & drinken
Buzzer – Nescafé Latte Vanille

Sluiten