Beauty

Eyeko LE 3-in-1 cream Extra Glow

20 augustus 2010

eyeko
In mijn shoplogje eerder deze week vertelde ik dat ik de nieuwe Eyeko Cream had besteld. Vandaag een review mèt foto’s van dit geweldige nieuwe (en helaas limited edition) produkt van Eyeko.

Waar de originele versie van deze cream een gouden glans achter liet op mijn gezicht en best lastig uitsmeerde vanwege een net te dikke formule, laat deze nieuwe editie een zilveren glans achter en is de formule heerlijk zacht en smeert daardoor makkelijker uit. Ik heb zelf een koele huidtoon en kan daardoor zilver beter hebben dan goud. Ik ben dus enorm blij met mijn nieuwe aankoopje!

De cream zit in een handig potje met een inhoud van 28ml. Dit lijkt niet veel, maar je gebruikt per keer maar erg weinig produkt waardoor je met dit potje toch een lange tijd zal doen. In de cream zit o.a. jojoba en vitamine E en is te gebruiken als highlighter, moisturiser en als eye cream. Als je hem goed uitsmeert dan kan je hem inderdaad over je gehele gezicht gebruiken onder je foundation om die mooie dewy look te creëeren. Maar alleen onder je wenkbrauw, op je cupid’s bow en op je jukbeenderen zorgt dit produkt voor een mooie glans.

Prachtig, nietwaar? Ik heb de Strobe Cream van MAC ook en vind dit een vergelijkbaar produkt. De Strobe Cream geeft alleen een meer parelmoer-glans, waar de Eyeko Cream echt een zilverkleurige glans geeft. Ik hoop dat deze creme een tijdje in het assortiment blijft, ondanks dat het een limited edition is, want het is nu afwisselend met mijn MAC Strobe Cream echt een standaard produkt in mijn make up routine!

Eyeko Cream Extra Glow is te bestellen via www.eyeko.com voor omgerekend €9,74. Je betaald geen verzendkosten en krijgt er met de code E10574 een gratis cadeautje bij. (Dit is mijn Eyeko Ambassador code en hiervoor krijg ik een kleine commissie van Eyeko.)

Reacties op dit artikel

 • Avatar van JoySterr
  Reply JoySterr 25 augustus 2010 at 03:08

  Ik heb de normale 3 in 1 Cream. I love it. Misschien dat ik deze extra glow nog bestel.

 • Avatar van Shelleyy
  Reply Shelleyy 23 augustus 2010 at 11:43

  Ah, wat is die mooi! Jammer dat ie LE is! Maarr ik ga zeker weten de normale Eyeko 3-in-1 cream binnenkort aanschaffen!

 • Avatar van Curvacious
  Reply Curvacious 23 augustus 2010 at 11:27

  Het is zeker enorm aan te raden, ze hebben heel fijne producten! ^_^

 • Avatar van the fashion moodboar
  Reply the fashion moodboar 20 augustus 2010 at 09:11

  Wauw dat ziet er mooi uit. Heb nog nooit iets van eyeko gehad maar hoor er veel positieve verhalen over!
  xoxo http://www.thefashionmoodboard.blogspot.com

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.