Fashion

Lovestoned Jewels

16 augustus 2010


Een Nederlandse webwinkel vol handgemaakte sieraden met edelstenen, uniek en gemaakt met liefde. Lovestoned Jewels heeft een mooi assortiment. Kijk mee naar meer informatie over deze webshop en mooie foto’s van een ketting die ik toegestuurd kreeg.

Tamara en Marusschka zijn de vriendelijke eigenaressen van Lovestoned Jewels. De website ziet er overzichtelijk uit, helder met een duidelijke navigatie. De produkten zijn allemaal mooi op de foto gezet zodat je precies ziet wat je kan verwachten als je een artikel besteld. Op de website staat alle informatie duidelijk vermeld, van voorwaarden tot aan goede produktomschrijvingen en de juiste contact-informatie. Uit de collectie ‘Element of Freedom’ kreeg ik onderstaande silverplated ketting toegestuurd met een jade hanger.

“Jade is een symbool voor zuiverheid en sereniteit. De steen wordt in het Oosten zeer gewaardeerd en staat voor wijsheid die in rust wordt verzameld. Jade wordt geassocieerd met het hartchakra en stimuleert liefde en verzorging. Het is een beschermend kristal dat de drager tegen letsel behoedt en voor harmonie zorgt.”

Zoals je kan zien is de ketting zoals je hem krijgt precies hetzelfde als op de foto uit de webwinkel, wat een groot pluspunt is. Je krijgt hem thuisgestuurd in een zakje met opdruk, netjes in een luchtenvelop. De ketting is 48cm. lang wat voor mij een mooie lengte is en is makkelijk te combineren met veel verschillende outfits. Ik ben meer van het zilver, maar de ketting is ook verkrijgbaar met een goldplated ketting en kost €16,50.

Bij www.lovestonedjewels.nl kan je betalen via overboeking en binnenkort ook via PayPal en/of iDeal. Als de bestelling door de brievenbus past kost dit €1,25 en pakketpost kost €6,95. De bestelling wordt binnen 48 uur verstuurd. Lovestoned Jewels is wat mij betreft echt een aanrader, zeker ook voor leuke verwencadeautjes voor een dierbare. Neem dus zeker een kijkje!

Reacties op dit artikel

 • Avatar van C.
  Reply C. 23 augustus 2010 at 13:00

  Wow, wat een gave webshop. Ben verliefd geworden op een paar kettingen, da's niet goed voor m'n porto ;)

 • Avatar van Curvacious
  Reply Curvacious 21 augustus 2010 at 01:02

  Ik ben ook erg blij met de ketting! :D

 • Avatar van Misslanghaar
  Reply Misslanghaar 17 augustus 2010 at 12:48

  Wat een originele ketting, echt heel mooi!

 • Avatar van Phuong
  Reply Phuong 16 augustus 2010 at 04:28

  Prachtige items hebben ze!! Die ketting is erg mooi

 • Avatar van Curvacious
  Reply Curvacious 16 augustus 2010 at 03:14

  @ Loeder & Anouk: Dat is leuk zeg. Succes voor iedereen die meedoet met die winactie! :D

 • Avatar van Anouk (Everyzine)
  Reply Anouk (Everyzine) 16 augustus 2010 at 03:09

  Zeker een leuke webshop. Op mijn blogmagazine staat er momenteel een (win)actie van online (:

 • Avatar van Loeder
  Reply Loeder 16 augustus 2010 at 03:04

  vind die ketting zooo leuk!
  Kleine tipje: Je kan deze volgens mij ook winnen op everyzine.nl

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.