Beauty Huis & interieur Plussize & Fashion

Most Cutest

10 september 2010

Eén van mijn favoriete webwinkels voor leuke hebbedingetjes is Most Cutest. Een superleuke shop vol Kawaii spulletjes zoals pennen, notitieboekjes, stickers, lucky stars papier en nog veel meer. Ik bestelde (weer) wat en deel dit graag met jullie.

Op de bovenstaande foto kan je mijn complete bestelling zien: briefpapier, lucky stars paper, decotape, een Hello Kitty pen en een zakje stickertjes. Marjet verpakt de bestelling erg goed en binnen een paar dagen heb je het pakketje in huis. Ik word in ieder geval helemaal vrolijk van deze webwinkel!

Vooral het briefpapier is erg leuk. Zoals je kan zien zit er zowat geen enkel blaadje dubbele in. Zo heb je voor elke gelegenheid wel een passend blaadje om een lieve boodschap op te schrijven.

Bij Most Cutest kan je naast bovenstaande artikelen ook de volgende leuke spulletjes vinden: schoolstuff, portemonneetjes, accessoires, wenskaartjes en sieraden. Regelmatig zijn er leuke acties en het is ook aan te raden om in de SALE hoek te kijken. Betalen gaat via bankoverschrijving en bestellen gaat eenvoudig via het bestelformulier op de website: www.mostcutest.nl. Naast de webwinkel heeft Marjet ook een leuke blog: http://mostcutest.wordpress.com.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Eline1201
  Reply Eline1201 16 september 2010 at 02:03

  veel te cute !!

 • Avatar van Benthe
  Reply Benthe 10 september 2010 at 09:41

  Schattig!

 • Avatar van PrettyGirlyThings
  Reply PrettyGirlyThings 10 september 2010 at 06:06

  Erg leuke spulletjes! Vooral die pen en het briefpapier! :D

 • Avatar van Tam.
  Reply Tam. 10 september 2010 at 02:56

  Love it!

 • Avatar van Liever-Loeder
  Reply Liever-Loeder 10 september 2010 at 01:09

  ahh wat ziet dat er schattig uit!

Antwoorden

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty, Huis & interieur, Plussize & Fashion
Max Factor & Elegant Touch Beauty Tools

Make-up merk Max Factor en beauty accessoire merk Elegant Touch hebben de handen ineen geslagen voor de introductie van een...

Sluiten