Beauty

Spirituele Cosmetica

13 september 2010

Wie kent ze nu niet, de wierook en geurzakjes van De Moeder’s Geuren. Spirituele Cosmetica komt van hetzelfde moederbedrijf en verkoopt ‘bewuste’ verzorgingsproducten. Kijk mee voor meer informatie en een review van enkele producten.

De verzorgingsproducten van Spirituele Cosmetica bevatten geen synthetische stoffen en geen ingrediënten uit aardolie. De producten zijn gemaakt met natuurlijke ingrediënten van hoge kwaliteit zoals aloë vera, kokosnoot, jojoba olie, honing, avocado boter, bijenwas etc. Alle producten zijn zeer geconcentreerd omdat er geen verdunningsmiddelen zoals water worden gebruikt.

Ik teste 3 producten en kwam tot de volgende conclusie:

Gezichtsreiniger Spirituele Schoonheid – 30ml. €14,95
Dit is een erg fijne alledaagse reiniger op basis van kamille, voelt erg zacht aan op de huid maar verwijdert niet een volledige full face make-up. Naast kamille bevat dit product o.a. aloë, lavendel, kokosolie, groene thee, Damascusroos, ylang ylang en jasmijn. De geur van dit product brengt je helemaal tot rust. Het product zit in een handige pompflacon en is erg zuinig in gebruik.

Gezicht Daglotion Engelen Glimlach – 30ml. €14,95
Ook dit product zit in een handige pompflacon. Ondanks dat het een lotion is voelt het als een crème aan op de huid. De basis van dit product is rozenolie en bevat daarnaast o.a. aloë, shea boter, jojoba, avondroos, kokosolie, hamamelis, vitamine E, jasmijn en neroli. Wederom een product wat heerlijk ruikt. Het product is zuinig in gebruik en trekt snel in.

Anti Aging Oogserum Gel – 4ml. €9,95
Dit product zit in een potje met een goed te sluiten schroefdeksel. Eén druppeltje is genoeg voor beide ogen en door de sterke werking van dit serum mag je het product maximaal 2 keer per week gebruiken. Hierdoor kan je naar schatting enkele maanden met dit potje doen. De ingrediënten zijn: Rosa Damascene Distillate, Mannan, Phenoxyethanol en Tetrasodium EDTA. Ondanks dat ik nog erg weinig rimpels rond mijn ogen heb merk ik wel het verstrakkende effect en krijg ik er een frissere oogopslag door.

Deze en meer producten van De Moeder’s Spirituele Cosmetica zijn te bestellen via www.spirituelecosmetica.nl. Betalen gaat via overschrijving of iDeal en bij bestellingen boven de €30,00 worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd om een review of een artikel over te schrijven. Dit heeft geen invloed op mijn mening.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van C.
  Reply C. 17 september 2010 at 08:43

  Het is een heerlijke winkel! en bij mij in de stad is het nog een heel grote winkel ook ;-) met een heel groot magazijn beneden. Er worden altijd zulke leuke dingen ingekocht en ik vind de Wereld Winkel kwa prijs helemaal niet duur (soms heb je echt prachtige hand gemaakte/geschilderde schalen voor een prikkie). En ik vind de buddha's ook altijd zo mooi :D

 • Avatar van Curvacious
  Reply Curvacious 15 september 2010 at 03:13

  @ C.: lijkt me heerlijk werken in zo'n winkel. Ik kom bij binnenkomst altijd helemaal tot rust. :)

 • Avatar van C.
  Reply C. 14 september 2010 at 07:23

  Ik werk bij de Wereld Winkel! daar hebben we rekken vol van 'de moeders geuren' maar dat zijn alleen wierrook stokjes, torentjes en andere geur zakjes/doosjes. Ben ook wel benieuwd naar deze producten, alleen jammer dat je ze alleen via internet kan bestellen. Soms wil ik iets 'vast houden' voordat ik het koop.

 • Avatar van PrettyGirlyThings
  Reply PrettyGirlyThings 13 september 2010 at 09:04

  Klinkt erg fijn. Hier ben ik ook wel benieuwd naar!

 • Avatar van Curvacious
  Reply Curvacious 13 september 2010 at 09:01

  @ Tamarah: daar ben ik ook echt groot voorstander van!

 • Avatar van Tamarah
  Reply Tamarah 13 september 2010 at 02:10

  Klinkt als fijne producten! en wat fijn dat het in pompflacons zit!

Antwoorden

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer in Beauty
Most Cutest

Eén van mijn favoriete webwinkels voor leuke hebbedingetjes is Most Cutest. Een superleuke shop vol Kawaii spulletjes zoals pennen, notitieboekjes,...

Sluiten